Yes I Am Cacharel pro ženy

Yes I Am Cacharel pro ženy

laktonický
karamel

Yes I Am podle Cacharel je Orientální Floral vůně pro ženy. Yes I Am byl/a uveden/a v roce 2018. Yes I Am byl/a vytvořen/a Honorine Blanc a Christophe Raynaud. Vrchní tóny jsou Maliny, Mandarinka, Bergamot a Citrón; střední tóny jsouGardénie, Květ zázvoru, Jantar (ambra), Jasmín, Pomerančový květ a Růže ; základní tóny jsou Mléko, Karamel, Vanilka, Kardamom, Lékořice, Kumarin, Benzoin, Santalové dřevo a Jantarové dřevo.

Maliny

Santalové dřevo
Jantarové dřevo

Buh Martins

Úžasné, úžasné, úžasné mamain!!! 🤏😍

Ráda ho používám na rychlé výlety, vzhledem k jeho nízkému výkonu. Nebo si beru do tašky prototyp na opakované nanášení. S tímto parfémem jsem dostala jeden z největších komplimentů v životě: prodavačka křičela do megafonu, že krásně voním, hanbou mi spadl obličej na zem kkkkkkkkkk Můj manžel na mně preferuje cypřiše a květiny. Nesnáší La Vie a říká mi, že Scandal je odporný..... Ale s Yes I Am? Pochvaluje si ji VŽDY.

Sladký parfém, ale lehký a nesmírně příjemný.

Jediná sladkost, kterou můžu nosit pod 53stupňovým sluncem ve stínu RJ. Nevinný, nekomplikovaný, svobodný a nesmírně smyslný parfém! Má schopnost okamžitě mi zvednout náladu. Není mazlavá, protože tato směs je jednou z nejgeniálnějších v gurmánské parfumerii poslední doby! Tento kardamom + zázvor + citrusy s malinovým akordem je povzbuzující a trochu mrazivý! Cacharel je Cacharel, kreativita očekávaná od těch, kteří vytvořili Lou Lou a Eden! "Ainnn Perfume bobinho" : Bobinho je váš předsudek, amore kkkkkk Nová doba, nové publikum!

Vyvíjí se, stává se laktonickou, šťastnou a obklopující, parfémem ženy bez životních problémů. kkk Hodně vydechuje, ale bohužel vůbec nezůstává. Za tři hodiny je pryč a do čtvrté hodiny je tak hustá, že ji ani necítíte. Mám několik prototypů, které si velmi ráda znovu nanesu, ale 30 ml lahvička originálu je tu pro mé estetické uspokojení. kkk je to tak roztomilé.

Bohužel poměr cena/výnos je pro nás BR opravdu špatný, právě kvůli nízké fixaci Body Splash. Je to škoda. Já toho broučka miluju!!!

Kvůli tomuto parfému jsem ztratila náklonnost, kterou jsem měla k malinovému tónu: v Yes I Am je PER-FEKTNÍ!!! Dokonce ani můj milovaný Pour Femme D&G nemá lahodnější malinovou, exxxxquece!!! ❤

mozhzhevelnik

Voní jako našlehaná malinová pěna s mlékem a smetanou, z nějakého důvodu posypaná kardamomem, ale to jí jen prospělo. Upřímná, lahodně gurmánská bez tuku a těžkosti. Nejlichotivější vůně v mé sbírce, oblíbená naprosto všemi, jako pověstná stovka. Určitě oblíbená u silnějšího pohlaví. Nepovažuji ji ani za jednoduchou, ani za dětinskou, ani za takovou, "jakých je v masových obchodech spousta", vůni s vlastní tváří, kvalitně sestavenou. Velmi vytrvalá, je příjemné chytat její ocas během dne, tedy i plumérie. Ne ohromit, ale potěšit!
Uvědomte si, že to, co ji činí jedinečnou, je jemný zázvorový nádech v celé její šíři!

Dellago

Yes I Am mě rozesměje už před použitím parfému; co je to za flakon? Lahvička s rozprašovačem vypadá jako kuřátko mého pinče, když na něj myslí, a zbytek lahvičky vypadá jako ...???? Promiňte, raději to nechám být.

Ano, Yes I Am je sladké, souhlasím, ale ne tak sladké jako Pink Sugar a spol. kteří kapou ohnivé cukrové červy! Před tímto davem bych si dokonce troufla říct, že Yes I Am je lehký a svěží parfém. Otevírá se velmi sladkou, trpkou svěžestí a lahodnou vůní sladkostí. Pro mě je to spíše gurmánská ovocně-květinová než květinově orientální vůně. Květinové akordy spolu dobře ladí: jasmín, pomerančový květ a zázvor jí dodávají dostatek lesku a zářivosti, abych ji mohla nosit i v horkých dnech. Není medová ani mazlavá! Je hravá a energizující, voní mládím, optimismem a dobrou náladou. Je příjemné, když parfém dokáže pozitivně ovlivnit naše smysly. Je také univerzální, je krásná v zimě, ale myslím, že nejlépe vynikne, když se trochu oteplí. Na mé pleti nefunguje zrovna excelentně, několikrát jsem si ji vzala do postele a sama se probudila; v první hodině se dobře promítá a vydrží asi pět hodin; to je vážně na pováženou, znamená to, že se musíte znovu nanášet, ale dělat to na veřejnosti může být trapné ... Lidé by si mohli splést lahvičku s parfémem s vibrátorem ahahahah, to je ono.

charlotinable

Vidím, že nemá většinou dobré recenze, ale s ohledem na ostatní názory jsem našel něco lahodného a velmi znamenitého, velmi ve stylu cukrovinek Prada. Je pravda, že je trochu slabší a dlouho nevydrží, ale pro mě je to něco sladce elegantního.
Ten dotek mléka s karamelizovanou vanilkou je nebo může být něco, co bylo použito v mnoha parfémech, tady je vyváženě smíchaný s gardénií a citrusy.
Je velmi drahá a flakon by mohl být hezčí, tenhle není vůbec špatný, ale balení mohlo být hezčí. Mně se líbila a přišla mi velmi příjemná, i když nic překvapivého, ale mohla by to být jedna z těch vůní, které časem člověka potěší.

Dario40

Mlhavě připomíná nedávnou rozsáhlou sérii černých šatů Guerlain, ale když ji slyšíme, okamžitě si vzpomeneme na nejnovější vůni Givenchy L'Interdit.
Zde je úroveň ve srovnání s posledně jmenovanou mnohem nižší, a také cena.
Přesto je vůně příjemná a předpokládám, že se velmi dobře hodí k podzimnímu a zimnímu klimatu.
Vůně do kabelky, diskutabilní balení.
Od Cacharelu bych čekala více...
DOSTATEČNÁ

Ginger

Mezitím potlesk ve stoje za design této lahvičky, tedy, pojďme si o tom promluvit: tahle rtěnka se mi opravdu líbí!
Jasně, červená část dávkovače je plastová, možná bych byla radši, kdyby samotná "rtěnka" byla víčko (a tím pádem v jedné linii s tělem) a ne samotný dávkovač, ale dost plísnění designéra.

Nekřičí WOW, to je pravda, nicméně mi byla příjemná a také trochu zvláštní, už jen proto, že po čtvrt hodině od aplikace na mě začala být cítit mátou.

MINT. Teď nevím, co to mohlo způsobit, jestli opravdu došlo k nějaké abnormální reakci, nebo jestli to bylo jen v mém mozku, ale rozesmálo mě to: o skutečném složení jsem nevěděla, takže si představte mé zmatení, když jsem se dozvěděla, že to nikoho nenapadlo tam dát.
Možná se jen moje receptory snažily zamaskovat tolik nenáviděnou lékořici, netuším... faktem je, že jsem i po několika hodinách dál vnímala tuhle přízračnou mátu, smíchanou s malinami, vanilkou a nádechem citrusů.

Žádné květinové tóny jsem nevnímal.
Slabá projekce, řekněme průměrná výdrž (kolem 4 hodin).

Nemám ráda vůně, které jsou v podstatě jen ovocné, takže bych si ji nekoupila, ale nevadilo mi ji nosit půl dne.

ЕвДыга

Na rozdíl od nadšení všech mi láhev připadala příšerná, laciná a komická. Také vůně mě zpočátku šokovala: dávno známá, kdesi dávno slyšená, nikoli nová. Vykreslila mi první tóny svěží dámy v restauraci. A pak... Pak se mi vysmál. Podal mi nejčistší hrst čerstvých malin rozdrcených v dlaních, které pak zalil mlékem. A na mých zápěstích zanechal vůni vanilkového mléčného koktejlu. Drahý a lahodný. A teď paní z restaurace někam zmizela a lahvička se zdála krásná a tohle "yes i am" se změnilo v mé další "I can't want to" od zákeřného Cacharelu. Zákeřný proto, že všechno na něm je takové - nejdřív "fuj!". A pak "nemůžu bez něj žít".

joanahuss

Ano, je to cítit jako Halls, jak říkali. Nejdřív jsem si myslela, že je to parfém na večírek. Ale pak jsem si uvědomila, že to není parfém samotný, ale že žvýkačky Halls mi voní jako večírek, a protože parfém voní jako Halls, připomnělo mi to. Myslela jsem si, že je jiná, ale kvůli osvěžující vůni třešňových bonbonů mi připadala trochu umělá. Pro ty, kdo mají rádi mladistvé, sladké parfémy s tím osvěžujícím cukrářským "feelingem", by to mohla být volba.

Amandaa

Nechápu, proč je u této vůně tolik nelibosti! Je sladká, ale ne přehnaně a lahodně krémová, nic nestandardního, ale tak svůdná a příjemná. Kořeněné tóny cítím až do konce, pokud si ji nastříkám na oblečení, na kůži však po +30 minutách převládají jen vanilkové a krémové/sladké tóny. Výdrž a siláž jsou úžasné a dostávám tolik komplimentů s tímto krásným parfémem, jsem zamilovaná!

La DameDeNoir

Zdá se, že Cacharelu se v poslední době nedaří (kromě chvályhodného pokusu o oživení historické vůně Anaïs Anaïs). Bývaly doby, kdy jeho parfémy byly originální, v souladu s hodnotami domu, krásné, poetické, ale každý z nich měl definovanou osobnost. Bylo to před novým tisíciletím.

Yes I Am se zdá být zoufalým pokusem naskočit na vlak fruitchouli příliš pozdě a příliš rychle. "Že musíme udělat gurmánský parfém, že se podívejte na toho a toho od značky té a té, že dělají velké věci s parfémem Gourmand Tal, že jsme banda poseroutků, protože nemáme žádný gurmánský parfém, že bychom mohli vydělávat peníze z ruky do ruky s gurmánským parfémem". Řečeno a hotovo. Někdo se zavřel do laboratoře, která musela být něco jako laboratoř doktora Jekylla nebo tak něco, a sehnal šest nebo sedm nejsladších, nejumělejších a nejprdlejších chemikálií, které mohl sehnat, smíchal je v tavicím kotli a voilà, Cacharel má nový gourmand parfém. A skutečně, je to ovocně-gurmánský parfém, který má stejnou osobitost a kouzlo jako hromada nových panenek Barbies v krabicích (dokonce má stejný umělý nádech nového plastu!). Celá velmi blonďatá, velmi růžová, velmi šeříková, super-duper roztomilá a cool. Infantilní a přitom uměle sexualizované.

Jediný tón, který můj ubohý nos v tomto amalgámu bezduchých chemikálií vnímá, je sladká, lepkavá, syntetická malina, jako malinové želé fazole prodávané v číně, pisklavá mandarinka, převzatá z levného osvěžovače vzduchu, odtučněné mléko bez síly a ducha, kterému někdo uťal, když trval na tom, že ho smíchá s kyselým ovocem, a typický dutý ambroxanero-dřevitý základ, který je dnes povinný v 90 procentech prodávaných dámských parfémů. Žádná růže, žádný jasmín, žádný zázvor, žádné koření.

Cacharel Barbie burcuje obchodní centrum, vždycky spolu! Ano, teď o 60 % víc petard!

Doba trvání a siláž jsou dost těsné. Lahvička, kromě toho, že vypadá jako bizarní erotická hračka pro předčasně sexualizované teenagery, je při používání dost nepohodlná.

sweetmarycandy

Doufám, že nebudu poslán ke zdi se všemi negativními komentáři, ale... Líbí se mi to! Ano, jak to tak čtu... je tu někdo, kdo má k této vůni co říct pozitivního.
U Cacharelu se mi to stalo už u Anais Anais premiere delice, kterou všichni kritizovali, ale já si ji koupila a s hrdostí ji nosila. A co víc, už mám další flakonek na letošní jaro.
Ale zpět k Yes I'm, opravdu se mi líbí. Nejvíce si na své pleti všímám zázvoru, myslím, že právě díky němu není tento parfém pro každého..... Je to svěží, ale intenzivní tón, který překrývá jeho sladké základní tóny. Popsala bych ji jako intenzivní zázvor, sladký a trochu dřevitý s trochou jantaru, vidím ji jako ideální pro jaro v mezidobí a letní večery v neformálních chvílích.
O chutích se nic nepíše a o kůži a nosu také ne...

ElenaKis

Vyzkoušela jsem tuto vůni dnes v obchodě ve Francii. Ukázalo se, že je velmi příjemná! Celkově je pro mě Yes I Am jahoda a smetana (zřejmě maliny + mandarinka dávají tento pocit). Radostná, lehce tlumená mléčnými tóny, přesto zářivá. Je cítit i určitá jemná vůně rtěnky. Mmm! Velmi lahodný parfém!
Vůně mi trochu připomněla Donnu Trussardi, ale Donna je z nějakého důvodu mléčnější a v základu trochu smutná (pro mě osobně), a Yes I Am je slunečná a veselá, jasnější parfém s důrazem na bobule spíše než na mléko. Přímo jsem si ji zamilovala!
Myslím, že se bude hodit do každého ročního období.
O pevnosti zatím nemohu mluvit, protože jsem vůni velkoryse aplikovala v obchodě:)))). A nenudím se s ní, žádné nepříjemné jiskřivé tóny, jak to někdy bývá u jiných parfémů. Od začátku do konce ji chcete vdechovat.
A ten krásný flakon!
Cacharel jako vždy potěšil!
Dodatek:
Vůni používám už týden. Světlý bobulový začátek mi připomíná Amor Amor. Ale pokud tu druhou lze přiřadit k vůním pro mladé, pak Yes I je už pro ženy, a to díky přítomnosti hřejivých kořeněných tónů. Úžasné!
Znovu dodávám: jediné "ale" je pro mě vytrvalost..... Nechápu, jestli si na ni můj nos rychle zvykne, nebo mi sedne hodně blízko, není vlezlá. Určitě jde rychle z kůže, na oblečení, když si na něj dám nos, tak ho cítím dobře, ale chtěla bych kolem sebe cítit obláček....

sail0rmars

Tento parfém je zcela v duchu této doby, sladký a ovocný, ale s určitou hloubkou. První, co mě napadlo, je: "Hej, voní to dobře". A to je někdy všechno, co od parfému potřebujeme, hezky vonět a zapomenout na všechno ostatní. Je to šťavnatý, veselý parfém. Aby bylo jasno: není to červená rtěnka femme fatale, je to holka od vedle, holka, která si vyjde ven, bude se smát a bavit.

iamoir

Nastal čas, aby Cacharel vytvořil nový parfém. Jejich nejnovější verze vypadá působivě a musím uznat, že i působivě voní. Je to poctivá květinová vůně; kdo má tuto kategorii rád, určitě si k ní přičichne.

Slavnostní vůně, která se nosí v chladném počasí. Nedokážu říct, jestli má vůni rtěnky, přestože flakon vypadá jako rtěnka. A pokud se vám zdá, že tóny vypadají nesourodě, raději to posuďte až po přivonění. Připomíná mi vůni vánoční svíčky. Divné, já vím.

Mandarinka a mléko se objeví hned na začátku. Následuje zázvor, který je kyselý a téměř rostlinný. Sladká; je velké plus, že je aromatická a ne gurmánská. Zvláštní kombinace tónů: léčivých, trpkých a sladkých, ale nikdy ne přehnaně. Velmi pěkně namíchaná.

Ten mužný dotek kardamonu prořízne sladkost silného třešňového/jahodového/malinového akordu. Zasychá do sladké květinově-trpké ovocné vůně s intenzivními orientálními vibracemi, která je ve skutečnosti velmi dámská, vkusná, moderní a kreativní.

Podle mého názoru se Cacharel s Yes I Am pokusil o sňatek - v dnešní době tím nejschůdnějším způsobem, aby měl úspěch - vůní minulosti s těmi současnými. Prvek vintage je tu určitě přítomný. Projeví se neškodným způsobem, ale vydrží o něco méně než šest hodin.

Dobře provedené. Udělat vzorek.

Versace
Eros Flame