Rosa VaiaHodnocení parfému 3.59 z 5 s 66 hlasy
Joal podle Coquillete je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Joal byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Rosa Vaia. Vrchní tón je Kakao ; střední tóny jsouHořká čokoláda a Lískový oříšek ; základní tóny jsou Lískový oříšek a Fazole tonka.
Bellatrix76
Joal mě velmi zklamal: po přečtení čichové pyramidy jsem očekávala vůni stejně gurmánskou a požitkářskou jako Chocolate Greedy od Montale nebo Amour de Cacao od Comptoir Sud Pacifique... Místo toho jsem našla vůni jídla, které jsem jako dítě vždycky nesnášela a které nemám ráda dodnes: čokoládový jogurt! 🍦🍫 Nechápu, jaká složka mu dodává ten kyselý nádech, ale je to opravdu nepříjemné... 🤢
Lískové oříšky se nedají najít. 😳 Po hořké čokoládě a tonkových bobech ani stopa. Žádný vývoj, slabá/střední doba trvání a stopa pro tuto banální a nekvalitní vůni. Propadák! 👎🏼
BlancheIngram
Čokoláda, čokoláda a zase čokoláda. Zatím jsem tuto vůni nepochopila - možná bych ji měla zkusit znovu na podzim. Nemám ráda čokoládu, takže mi taková vůně továrny na čokoládu přijde otravná. Vzpomněla jsem si, jak v mé rodné Ordynce občas voněla čokoláda z tamního obchodu RothFront. Teď je to stejná vůně!
Алексей Мосин
Téma gurmánství je estetice Coquillete velmi blízké a ve sbírce se objevuje vícekrát. Cookiecrunch (citronové pusinky), Sulmona (orientální sladkosti), Mirabilis (káva, čokoláda a kandované ovoce) jsou jen některé z nich.
Vůně Joal se připojuje k podkolekci gurmánských kompozic.
První rozprašování vyvolalo roztomilý a velmi příjemný úsměv na tváři. Tento úsměv je spojován s něhou, příjemností, hřejivostí, klidem.
Obalující čokoláda a lehký oříškový nádech vytvářejí pocit pasty Nutella, kterou každý zná od dětství.
Pocit útulnosti, uvolněné atmosféry, příjemného úsměvu vůně zaručuje již od samotného rozprašování.
Gurmánský profil je na území SNS velmi oblíbený a myslím, že vůně bude po chuti jak zástupkyním něžného pohlaví, tak jejich kavalírům, kteří mají také rádi "sladké" ze svých druhých pů)))).
Technické vlastnosti jsou průměrné: po rozprašování se vůně usazuje v blízkosti pokožky a vytváří kolem nositele auru. Stopa je chytlavá a podmanivá, nutí vás otáčet se a hledat nositele.
Kate_sunny
Budu první.
Po nastříkání je čistě kakaová, ustálí se do klidné čokolády s lískovými oříšky a špetkou vanilky. Pro mě je to přímo čokoládovo-čokoládová ze všech příchutí s tímto nádechem.
Našla jsem popis, který dokonale sedí: Nejde o další odklon od kakaové nóty, ale o gurmánský parfém určený k obnovení pocitu ze žvýkání tabulky hořké lískooříškové čokolády.
Aktualizace
Výdrž byla zpočátku frustrující, ale časem se projeví. Ne celý den, ale přesto ne 15 minut jako dřív.

cherry_on_top
Vzorek tohoto parfému jsem obdržela zdarma po zakoupení jiného parfému této značky. Nepoužívala jsem ho, protože jsem se dočetla, že je to čokoládový parfém. Dnes ráno jsem si ho ze zvědavosti vzala na sebe. Moje jistota padla. Uvědomila jsem si, že Coquillete mě vždy dokáže překvapit. Cítím víc než kakao, prostě čokoládu, je v ní křupavá a zároveň obklopující část. Každou chvíli si sáhnu na zápěstí. Nevím, jestli by to byl parfém, který bych si koupila celý, protože nejsem příznivcem tohoto žánru, ale menší parfém bych s radostí brala. Škoda, že na stránkách není dostupná.