Millesime 1849 Eau de Parfum Creed pro muže

Millesime 1849 Eau de Parfum Creed pro muže

žlutá květinová
kosatec

Millesime 1849 Eau de Parfum podle Creed je vůně pro muže. Millesime 1849 Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Bergamot, Citrón a Grapefruit; střední tóny jsouYlang-Ylang, Jasmín, Kosatec a Růže ; základní tóny jsou Bobkový list, Tymián, Cedr a Kadidlo.

Citrón

Tymián
Cedr
Kadidlo

Jonmichael02302

Tohle byl pro mě nákup naslepo a nikdy jsem necítil originál, takže jsem hodil kostky za téměř 400 dolarů za láhev. Naštěstí to byla láska na první přičichnutí. Myslím, že stojí za každý cent, za který se prodává. Naprosto ji miluju! Nevidím ženu, která by to dokázala. Je to velmi mužná vůně, která začíná trochou teplého citrusového kořeněného oudu. Tak těžko se popisuje, ale nelituji, že jsem si ji koupila. Nechápu podobnost s královským oudem, jak uvádějí ostatní. Dlouhá výdrž je neuvěřitelná s nadprůměrným sillage & výkonem. Chápu, že vůně je přinejlepším subjektivní, ale každý, kdo říká, že je to "stařecká pečovatelka", by se měl vrátit ke sbírání baseballových kartiček &/nebo si nechat zkontrolovat nos, protože tohle je nebe v lahvičce! Samozřejmě je samozřejmé, že to nebude pro každého, ale pro mě to splňuje všechny požadavky. Nelineární, vynikající výkon, nadprůměrná vůně a výdrž, jedinečné složení, zajímavé atd., ale prosím, před koupí si vezměte vzorek, ale rozhodně si co nejdřív pořiďte skříňku se smrkáčem na tohoto zlého chlapce!

Louis XIV Fougere

Mám verzi 2023. Na mně voní květinově - jasmínově, trochu pudrově, lehce pižmově s dřevitým základem. Žádné kadidlo necítím. Je v ní i něco zeleného... možná tymián? Citrusové tóny se rychle rozplynou. Je z ní cítit trochu DNA Royal Oud - ale je z velké části maskována květinami, které podle mého nosu voní po jasmínu, lehce po růži a banánu.

IMO se mi zdá, že je pravděpodobně stejná jako verze z roku 2013. U této vůně jsem opravdu nejistý. Je komplexní a během nošení se hodně mění. Někdy mám pocit, že voní příliš žensky, ale jindy mám mnohem víc pudrových dřevitých tónů.

Nelituji, že jsem si ji koupila. Je jedinečná a cena za 100 ml Creedu není špatná. Harrods také občas nabízí slevy nebo mezinárodní dopravu zdarma. Flakon je krásně matně zelený se zlatým kovovým uzávěrem.

Výdrž je dobrá. Není to žádná bestie, ale vydrží několik hodin. Asi bych ji nosila na jaře nebo v létě.

Shrnuto, představte si Květinový jasmínový flanel Green Irish Tweed (bez ambry) s chloupkem Royal Oud.

Adamst17

Je to velmi zajímavá vůně, která není složitá, ale není ani jednoduchá. Není drásavá, téměř jednoduchá jako fougére, ale má v sobě pudrový prvek, který mi připomíná něco jemnějšího a nóbl. Nyní je to moje každodenní vůně, ale chápu, že některým lidem může vyhovovat více než jiným. Pro mě je to láska!

Montblanc
Individuel