Myth Ellis Brooklyn pro ženy

Myth Ellis Brooklyn pro ženy

vodní

Myth podle Ellis Brooklyn je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Myth byl/a uveden/a v roce 2016. "Nosem" za touto vůní je Jérôme Epinette. Vrchní tóny jsou Ambrette (přírodní pižmo), Bergamot a Černý rybíz; střední tóny jsouRůžový lotos, Jasmín a Orchidej ; základní tóny jsou Pižmo, Extrakt z bílého cedru a Pačuli.

Ambrette (přírodní pižmo)
Černý rybíz

Růžový lotos
Jasmín
Orchidej

Extrakt z bílého cedru

ShowMustGoOn

Všechny negativní recenze zde; nechápu to. Je to krásná vůně! Mám plnou lahvičku a pleťovou vodu také. Je to velmi čistá, ze sprchy vycházející vůně, ideální na všechno a na každý den. Mám ve své sbírce tolik složitých a nikových parfémů, hlubokých vůní atd. a opravdu nic podobného, takže rozhodně má své místo.

Když ji nosím, cítím se čistá, krásná a upravená. Je to pro mě lineární vůně. To, co cítím, je jemné pižmo, citrusy a lehké květiny. Nemám žádnou z vůní typu "parfém mi připomíná tohle", jak je zde uvedeno. Nejsem si jistá, co mi připomíná.

První 2 hodiny je silná, pak se uklidní a stane se z ní kožní vůně. Když ji nosím, dostávám komplimenty.

Bloodlust

Je to pro mě děsivá představa, že po všech těch letech parfumérských kouzel a všech prvků, které máš k dispozici... bys vytvořila právě tuto vůni. Je to možná jedna z nej 2D, "mohla by to být doslova jakákoli vůně, vůně", jakou jsem za poslední dobu ucítila.

Je špatná? Ne. voní jako skutečná spodní strana klapky vzorku parfému z časopisu z 90. let? Ano.

Přiložit mi pistoli k hlavě, abych ji identifikovala oproti jakékoliv neurčité květinové vůni z velké zdi v Sephoře? Říkám dobrou noc.

mlleghoul

Myth od Ellis Brooklyn je zpočátku typem ostré, suché, kolínsky svěží vůně, kterou obvykle nemám ráda, protože hraničí se standardním generickým klišé chlápka s břišními svaly a ručníkem omotaným kolem pasu v každé reklamě na parfém. Až na to, že v tomto případě... je tu nuance nebo detail, který pracuje v její prospěch. Takže si představte, že místo krutosti a hlouposti z mýtu o Echó a Narcisovi... řekněme, že si bohové nechali ptáky v kalhotách a nenechali se unést malichernými vendetami, nikdo nebyl opovrhován, ponižován ani zostuzován a ti dva se prostě mohli zamilovat a žít si svůj život. Možná si spolu otevřeli denní lázně Blažená svatyně. Možná je v něm bazén s odrazem napájený chladivým, čistým pramenem, energeticky nabitý léčivými krystaly, uprostřed svěží zahrady obklopené stinnými lesy a oplývající opojně vonícím jasmínem a nádhernými orchidejemi. Možná, že po sezení masážní terapie, léčení světlem a intuitivního poradenství povzbuzovali své klienty, aby se chvíli dívali sami na sebe v klidné, krystalické vodě, svaly uvolněné a relaxované, pleť napumpovanou a naolejovanou, a pak si na nose vykoupali svůj vlastní vodní obraz a řekli: "Zlato, tuhle cestu za tebou miluju." Myth je nekomplikované, čisté, dřevité jemně květinové pižmo, které prostě objímá a ztělesňuje dobrý pocit ze sebe sama.

Nusuk
Sama