Jorge LeeHodnocení parfému 4.03 z 5 s 3,267 hlasy
Fan Your Flames podle Nishane je vůně pro ženy a muže. Fan Your Flames byl/a uveden/a v roce 2016. "Nosem" za touto vůní je Jorge Lee. Vrchní tóny jsou Kokos a Rum; střední tóny jsouTabák a Fazole tonka ; základní tóny jsou Čínský cedr a Dubový mech.
warlley216
Fan Your Flames je sladká, alkoholická a dřevitá vůně, která se přiklání k mužné stránce. Začíná alkoholovou explozí kokosu (uvědomuji si, že to není zrovna moje parketa) a rumu. Jak se rozvíjí, začíná být patrná přítomnost tabáku a dřevin, přičemž tabák je základním prvkem kompozice, který se táhne po celou dobu trvání parfému.
Základní tóny mu dodávají lehce špinavý vzhled, ale parfém je kombinací rumu+kokosu+tabáku. Trochu připomíná spálený kokosový nanuk.
Je to zimní parfém s vynikající konstrukcí.
Nicméně i když uznávám jeho kvality, k mé osobě se nehodí, flakonem se nestane. Moc bych ji nenosila, mám s tou kokosovou notou problém a je hodně přítomná.
Výborně drží a vystupuje.
Vůně: 8,2/10;
Prezentace: Rozdělená;
Projekce: 8,5/10;
Výdrž: 9/10;
Cena: 7,5/10;
Osobní hodnocení: 8,5/10.
Бисквитик
LiquidSword, kam jsi se svými "zázraky vnímání" došel? Jaký Egypt, jaký parfém s mravenčí hlavou? Parfémy by se neměly konzumovat vnitřně! 🤣 Tento parfém, jehož název v překladu znamená "Zapal svůj plamen", je věnován perskému súfijskému básníkovi, filozofovi a teologovi Džalaleddínovi Rúmímu. Parfém ztělesňuje jeho aforismus: Zapal svůj život a hledej ty, kteří tvůj plamen rozdmýchají. Zřejmě jste mě chtěl urazit tím, že jste mě nazval "prostým člověkem", ale já to beru jako znamenitý kompliment. A v naší prostotě vám napovím, o čem tento krásný parfém je (zde s vámi naprosto souhlasím). ROM v poznámkách má na svědomí SUKR, což v překladu z arabštiny znamená "opojení" nebo "omámení" - duchovní stav súfího, který se naučil lásce.
TABAC v tomto případě představuje jednoznačně MAHABBA - plamen, oheň lásky. No, a COCOS, troufám si předpokládat, v této skladbě představuje sladkost této lásky. "Kdo nehoří láskou, není zamilovaný,
"Kdo nemiluje, ten nemá duši, která by hořela.
"Kdo je zamilovaný, ten se v lásce rád spálí.
Ale lásce se neučí moudrou řečí...". ( jeden ze súfijských básníků ) No, je to tak🤗.

GuiAugustoSou
Je to jedna z nejunikátnějších vůní, které jsem kdy v parfumerii zažila.
Není pro amatéry. Je pro nadšence. Je to niche parfumerie a vyžaduje čichovou vyspělost, abyste ji dokázali ocenit.
Sladkost, kokos a tajemná kouřovost tabáku jsou nápadné. Ta kombinace je neuvěřitelná
Valentino Donna Born in Roma Intense byla jediná, která ve mně vyvolala stejný pocit.
Chci si ji koupit, ale v Paraguayi stojí 1950 realů. Podle mého názoru stále drahá. Ale kvalita parfému je opravdu vyšší než u značkových parfémů.
renatop1986
Je to jednoduchý parfém, ale velmi dobrý, velmi příjemný, návykový, přitahuje velkou pozornost a sklízí mnoho komplimentů, parfém s velmi smyslným návrhem, v tomto návrhu obvykle uvádím tyto parfémy v tomto pořadí:
1 - Fan Your Flames (Rozdmýchej své plameny);
2 - Vedlejší účinek;
3 - Jazz Club;
4 - D&G The One EDP
Wulong Cha, Hacivat a Ani mi prominou, ale z parfémů, které jsem od tohoto domu poznala, je tento nejlepší.
Fan Your Flames je ovocný, alkoholický, dřevitý a sdílný parfém.
Fan Your Flames se otevírá spoustou rumu, kokosu, tabáku a cedrového dřeva. Není to mléčný, krémový kokos, je to sušší uzený kokos, který připomíná opečený kokos nebo dokonce opečené kokosové skořápky, s tabákem zabaleným do rumu. V sušení máme sladkost, kterou přináší fazole tonka, tabák a rum ještě zřetelnější spolu s cedrem a lehce zemitým a hořkým nádechem z dubového mechu. Hlavním akordem tohoto parfému bude vždy rum s kokosem, tabákem a cedrem.
Výkon je vynikající:
Projekce = 2 - 3 hodiny
Výdrž = 10 až 12 hodin
Slepota v tomto parfému je velmi hladká, zejména pokud znáte a máte rádi výše zmíněné parfémy.
- Datum/noc
- Podzim/zima
- Univerzální = ne
- Sdílený = ano
- Projekce = 8
- Fixace = 8
- Vůně = 9
MauroMann
Mezi koncem střední školy a začátkem studia na vysoké škole jsme jako skupina často chodili do podniků, které nabízely možnost kouření vodní dýmky.
Ta vůně mi voní vzpomínkami, velkými plány a filozofickými řečmi, zamilovaností prožívanou jako zoufalá láska, prvními cigaretami, velkými zklamáními a obrovským štěstím, nadějemi a opilstvím. Chutná jako život.
Ach, ta vůně je navíc nádherná.
_I.V_
Za chvíli bude koko - NUTS!!!!
Tohle je "Virgin Island Water" pro dospělé. Krémový, alkoholický tropický koktejl v láhvi. Trochu čerstvého tabáku, ale není to kouřové. Hlavně rum a kokos. Nějaká sladkost z prvku fazole tonka, ale není to pudrové. Malý kousek dubového mechu + cedru, který kompozici uzemňuje. Unisexová, spíše mužná.
"Fan Your Flames" mi připomíná období mého života, kdy jsem procházel krizí a přestěhoval se na Bahamy. Den jsem začínal bahamským "Sky Juice" a nechutnými sladkými palačinkami z McDonaldu... jako... YOLO, že? "Sky Juice" je místní nápoj, který se vyrábí extrakcí čerstvé kokosové vody z kokosových ořechů a trochy kokosové dužiny + rumu a kondenzovaného mléka, ve spojení s ohromně nádhernou pláží a tyrkysovými vodami Baham. "Fan Your Flames" je ten nejkrásnější odvar "Sky Juice" v láhvi. Díky, Nishane. Vždycky mě vrátí v čase. Dobré časy... když jste měli žízeň, mohli jste si prostě utrhnout kokosové ořechy ze stromů, rozlousknout je a pít čerstvou kokosovou vodu přímo z kokosu... Karibské rumové koktejly a sametové tropické noci, rumové koláče jako dezert. Stejná atmosféra jako v Margiela's Juzz Clubu, ne duplikát, a vlastně ani ne podobná. Nechápu srovnání s La Vie Est Belle. Lidi, na čem to jedete? Já chci taky... Mám rád "sladké", chci, aby tohle bylo sladší. Na mé kůži to vůbec není sladké, je to lihové a tropické... Ale ne jen tak obyčejně "chlastací"... spíš taková "vím, že jestli mě zastaví policajti, nedopadne to dobře". Těžké, mastné a dobře se promítá. Dlouho vydrží. Více než 8 hodin. Musím milovat Nishane za to, že se inspirují Rumiho básněmi... "Zapal svůj život. Hledej ty, kteří rozdmýchávají tvé plameny."

laline47
Nevím, proč mi přijde tak mužná, jsem žena a moc se mi líbí tato vůně...holky tento parfém je na ženě super sexy...voní na mě tak sladce s tím nádechem tabáku a kokosu, který přijde a odejde, když to nejméně čekáte...hvězdná délka a o stopě nemluvě...vřele doporučuji i pro ženy👌
excuse.my.sillage
Nishane Fan Your Flames. Nejdřív to, že jsem si to koupila naslepo a říkala jsem si "rum🍹 + kokos 🥥 + tabák 🚬 ", jééé, to bych chtěla mít ve sbírce. No, od prvního přičichnutí je to nádhera, ALE nečekala jsem, že tenhle parfém bude vonět jako thajská svačina, kterou dělávala moje babička, když jsem byla malá. Ano, s kouřovým kokosem v úvodu mě to hned přeneslo do babiččiny kuchyně, když dělala opečené kokosové maso na thajské jídlo zvané "Mieng Kam" [เมี่ยงคำ]. Trochu mě to rozesmálo a rozchechtalo, když jsem to cítila, a také mi to připomnělo, jak mi chybí ona a její výborné jídlo, na kterém jsem vyrůstala. Když jsem přešla do srdeční nóty, stala se útulnější a hřejivější se sladkým nádechem usedlého rumového tónu. Siláž byla také stále přítomná, ale ne příliš křičící, jako když jsem ji stříkala poprvé. V suchu dolů vystupovaly fazole tonga ruku v ruce s dřevitou nótou, můj kokos-Mieng-Kum však stále přetrvával. Pro západní lidi chápu, že to bude něco sexy a dokonce smyslného, vábivého typu vůně, pokud jste fanoušky orientálně-bujaře-kouřových vůní (což jsem také očekávala, když jsem si ji objednávala online). Pro mě je to však babiččina lahodná odpolední svačinka, po které toužím a dala bych cokoli, jen abych ji mohla znovu ochutnat v její kuchyni. Takže ano, ze všech těchto důvodů ji miluji, protože tato vůně pro mě teď zřejmě znamená mnohem víc. ❤️👵🏽
ZenNatsume
Koupila jsem si tuto částečnou 47ml naslepo, vedena poznámkami, přiznávám, že jsem se zamilovala, je to temná, svůdná, silná, unisex mužská vůně, ale dokonale použitelná pro ženu.
Vnímám vůni kvalitního dřeva, kde převládá dub zvlhčený kořeněným rumem, suchými tabákovými listy a vyváženou sladkostí a vanilkou u tonkových bobů a u kokosového tónu, který je vnímán v pozadí, masitý a sladký. Trochu mi připomíná můj milovaný Side Effect od Initio, ale je silnější, svůdnější a mužnější, na mé kůži se s postupem času více vnímá vanilkový rum s kokosovou nótou, dub a tabák zůstávají latentní, v náznacích.
Opět cituji báseň, která tuto vůni inspirovala: "Zapalte svůj život. Seek those who fan your flame", tedy "Zapal svůj život, hledej ty, kteří rozdmýchávají tvůj plamen".
MartinaC.77
Úchvatný parfém!!!! Vzorek mám díky nákupu na Neosu. Už dlouho jsem chtěla přivonět k některému z výtvorů této značky. Předčila má velmi vysoká očekávání. Je to jako kdyby se smíchaly dva mé oblíbené parfémy (Accord oud od Byreda a Baccarat Rouge 540 edp) a vytvořily dokonalou vůni. Na sobě zpočátku cítím likérovou vůni kokosu, která není nijak mazlavá, a pak se objeví kouřovost tabáku, která vůni nikdy nepřehluší (naštěstí bych řekla), a nakonec ucítím i dřevitost z dubového dřeva. Je to okouzlující. Má opravdu pozoruhodnou výdrž a stopu. Cena je vysoká, ale stejně tak vysoká je i kvalita. Hodnocení: 9,5
yourvipperfume
Přesně tak - přesně tak!!! Opilí tabákem se sladkými fazolemi tonky, opilí rumem, šli, šli, až omámeni padli na dubový mech v cedrovém lese, a shora padá kokos, a kde se vzal kokos v cedrovém lese ? :).
Takových příběhů mají Osmané na vyprávění mnohem víc.
Ano, zajímavý, jasný, vytrvalý, pýr se chytá! Začátek se mi nelíbil, ale základ je moc krásný, což je popsáno od začátku. Super.
hammervain
Vůně, kterou Maison zamýšlel jako poctu vodní dýmce.
Protože mě však tento typ praxe neláká, nedokázala jsem tuto inspiraci a související návrh pochopit.
Místo toho jsem byl schopen pochopit, že jsem se ocitl v přítomnosti poměrně jedinečné vůně s velkou přitažlivostí, která spočívá současně na třech čichových "stranách".
Chlastová stránka, daná úvodním rumem, je dobrá (ale ne silná) a připomíná mi některé klasiky od Muglera nebo Bentleyho.
Gurmánská část je dána kokosem, který s tonkou vytváří onen velmi lahodný a lákavý "cukrářský" efekt.
Dřevitá část se objevuje v sušení s kombinací dubového mechu a cedrového dřeva (pozoruhodné).
Čichový triumvirát, který by mohl spojit milovníky tří různých žánrů...
Pak je tu ještě divoká karta - tabáková nóta, která prochází vůní od začátku do konce a spojuje ji dohromady, drží ji pevně pohromadě jako na provázku.
Nóta, která je zde naprosto úžasná, velmi suchá a ostrá, kouřová a intenzivní, která se nikdy nestřetává, je v dokonalé harmonii se vším ostatním.
V pozadí cítím také lehký kořeněný nádech a něco, co mě vrací k chuti kávy.
Nishane je synonymem kvality a zde se opět setkáváme s neobvyklým výkonem (mezi intenzivním a jaderným), takže stříkejte střídmě!

darodriguezfu
Fan your flame je pro mě obrovský objev.
Vůně inspirovaná muslimským mýtickým básníkem Jalal ad-Dínem nebo známým jako Rúmí. Který napsal "Zapal svůj život. Hledej ty, kdo rozdmýchávají tvůj plamen".
Parfémový extrakt z tureckého indického domu Nishané Istambul.
Pro mě je to 10 z 10 ve všem a vysvětlím to zde.
Výtečný chlastový výstup doprovázený lehce sladkým kokosem a drsným tabákem, který ve směsi s kokosem působí sametově. Po hodině začnete cítit krémovost a znamenitou sladkost danou fazolemi tonka a kokosem (který postupně sladne). I při vysychání stále cítíte kořalkový pocit, ale stále více dřevitý, jako by šlo o sudy po zestárlém rumu... vynikající a úžasný.
Vůně má v různých ph různý vývoj, některé jsou sladší, jiné dřevnatější. Obě jsou nádherné.
Účinnost: Mimořádná. Více než 12 hodin výkonu a nejméně 5 hodin projekce.
Rose.Darling
Zapalte svůj život, hledejte ty, kdo váš oheň rozdmýchají. Z této věty mi naskakuje husí kůže. Netuším, jak zní v ruském překladu, ale stejně jako ostatní básně nejzáhadnějšího súfijského básníka mě mrazí od kůže až na kost. Chuť je na místě - vzal jste si na paškál Williama našeho Shakespeara - na samotného Džalaladdína Rúmího! No, odpověděli jsme vážně, sám básník-derviš by měl radost - Rúmí je rum - rum - především ! Za druhé vzácný starý single malt. Za třetí - už jsem opilý, už jsem se zbláznil ! Nádherná alkoholická chuť, vytrvalá, jako všichni Nişhane, omamně opilá, ale ne ve chvíli vinného a pivního opojení, kdy se všichni smáli u večeře, ale když vyvolení po večeři šli do knihovny kouřit doutníky s koňakem. A pak se najednou objevil kokosový ořech - nešlo to jinak, než že pánové diskutovali o plantážích..... Taková krásná cesta od rumu a koňaku ke koňaku a rumu - pod dojmem nádherné chuti si začínám myslet, že Konya - pohřebiště slavného súfího - souzní s koňakem :)
Buysblind
Krásná kořenitě-dřevitá nabídka s teplými gurmánskými aspekty, která vykazuje výjimečnou rovnováhu a harmonii. V okamžiku, kdy jsem k ní přivoněl, se přede mnou promítla vzpomínka na vůně. Očima mé mysli se proháněly vůně Straight to Heaven od Kilanu a 1270 od Frapinu, Ore a Kiste od Slumberhouse a Netopýr od Zoologist, až jsem nakonec dorazila k Fan Your Flames od Nshane.
Fan Your Flames je celkově hřejivá, což odpovídá jejímu kořeněnému charakteru a udává tón jejím srdečním tónům tabáku a tonky, ale nestává se příliš těžkou a nikdy nemám pocit, že by se v některém okamžiku táhla. Místo toho je v ní cítit jemná svěžest, lehká sladkost, které je dosaženo přidáním kokosu a rumu a možná i náznaku manga, díky čemuž je kompozice jasnější a přívětivější, celkově nositelnější. Tabák je tmavý a kořeněný, velmi dobře se snoubí se suchým, aromatickým cedrem a jemným dubovým mechem. Tuto suchost však opět vyvažuje kokos a lihová, likérová sladkost rumu. Co se týče rumových kompozic, neměla by být tato považována za silnou. Rum je v dokonalém poměru - dotváří celkovou kvalitu vůně, aniž by jí dominoval nebo se stal její hlavní postavou. V srdci a základu, někde mezi cedrem, dubovým mechem a tabákem, lze nalézt lehkou, minerální kvalitu. Dodává obrazu přirozenou zemitost tím, že ji spíše naznačuje, než aby ji křičela a vyžadovala. Kokos, hlavní hvězda vůně FYF, je bílý a krémový, polosladký, ale opět nikdy není tak dominantní, aby odváděl pozornost od ostatních akordů ve hře. Akord tonky se objevuje hluboko v základu a vnáší do vůně hřejivý, oříškový charakter. Ačkoli je těžké tuto vůni zařadit a říct, co přesně je, není to způsobeno nějakou nesebevědomou, nejednoznačnou povahou vůně, ale spíše vynikající vyvážeností, harmonií a proporcemi jejích tónů. Všechno dohromady funguje stejně a vytváří celkově nádhernou, kořenitě-dřevitou gurmánskou unisex vůni.
FYF je extrait, a jako takový má rezervovanou projekci s velmi dobrou výdrží. Zanechává znatelnou vonnou stopu a v první hodině vytváří kolem svého objektu příjemnou malou bublinu, než se usadí blíže k pokožce. Působí dojmem poloprázdninové pozdně podzimní/zimní vůně - něco, co lze nosit pro klidné, intimní večery u večeře nebo pro uvolněné chvíle doma o samotě či ve společnosti, ne nutně oblečená, ale určitě nad rámec základních tepláků a trička. Jak už bylo řečeno, je to unisexová vůně a podle mého názoru by mohla dokonce působit o něco lépe na muže než na ženu. Je to bezpochyby vítěz od Nishane a dostává palec nahoru se solidním hodnocením 8 z 10. Doporučujeme ji k vyzkoušení.
Poznámka na okraj: Ačkoli mně osobně se tato velmi líbí, vždycky ráda spravedlivě varuji ty, kterým by se líbit nemusela (přece jen se naše chutě značně liší). Nemusí se vám líbit hned z několika důvodů: 1) Chybí projekce. Je to rezervovaná vůně, která po úvodní hodině vyčnívá asi šest centimetrů nad kůži. Pokud hledáte silnou projekci, poohlédněte se jinde. 2) Ve Fan Your Flames je trochu cítit "obchod se svíčkami" - celkové kořeněné potpourri, které vám připomene uličku se svíčkami Yankee Candle během svátků. Nemyslím si, že tato vůně dominuje, a v rámci ní dokážu zachytit všechny uvedené tóny jednotlivě, ale ti z vás, kteří nesnesou ani sebemenší vůni "candle shopu", by měli FYF před koupí rozhodně ochutnat. 3) Pokud hledáte čistou gurmánskou vůni, tohle není ona. Fan Your Flames obsahuje silnou dřevitou složku, stejně jako tmavý kořeněný tabák se suchými zemitými aspekty. Kokos, tonka a rum slouží jako akcenty, nikdy však nedominují a neposouvají tuto vůni do úplného gurmánského teritoria.