After Hours Sol de Janeiro pro ženy a muže

After Hours Sol de Janeiro pro ženy a muže

karamel
pačuli
jemně pikantní

After Hours podle Sol de Janeiro je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. After Hours byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Gino Percontino. Vrchní tóny jsou Černý rybíz a Hruška; střední tóny jsouVanilka, Noční kvetoucí jasmín, Šlehačka a Frézie ; základní tóny jsou Karamel, Jantarové dřevo a Pačuli.

Černý rybíz

Karamel
Jantarové dřevo
Pačuli

Gillzathrillza

Je to příjemná vůně, ale nevydrží dlouho. Lahvičku jsem prošla asi za měsíc a nevydrží mi dost dlouho na to, abych si chtěla koupit další lahvičku.

Jantar, vanilka a černý rybíz. Je to nádherná kombinace a přála bych si, aby se jí někdo chopil a udělal z ní pořádný parfém.

Bmcbat

Jedná se o večerní vůni DARK NAVY - nezaměňovat s večerní vůní PINK nebo RED. Růžová je příliš dívčí. Červená je příliš svůdná, příliš slavnostní. Tohle je příjemný, huňatý kašmírový svetr. Rande na chatě. Sněhový zajíček na kopcích. Typ vůně, která vás oklame, abyste se cítili o něco tepleji, jakmile začnou udeřit chladné teploty.

Osobně vůbec nechápu srovnání s Flowerbomb nebo Black Opium. After Hours mi připadá šťavnatější, tajemnější a méně křiklavá.

Doufám, že zůstane na pultech. 🙏

Goddess_V

Dnes jsem si vyzvedl knihu After Hours. V Sephoře se prodávala jako na běžícím pásu. Tahle vůně se mi moc líbí. Všechny tóny jsou tak sladké & krásné a všechny jsou přítomny v mém nose, kromě pačuli, které nemohu detekovat. Když jsem k ní poprvé přičichla, připomněla mi vůni Into the Night od BBW. Manžel mi ji také pochválil. Když jsem mu řekla, že je unisex, dal si malou spršku a užil si ji. Žiji na Floridě, takže k této vůni budu pravděpodobně tíhnout v chladných/chladnějších měsících. Parfumér (Gino Percontino) vytvořil také vůni Hollister Free Wave, kterou nosím denně do kanceláře. Pokud přemýšlíte o koupi této vůně, stiskněte spoušť.

Versace
Eros Flame