Full Iris The Body Shop pro ženy a muže

Full Iris The Body Shop pro ženy a muže

kosatec
fialkový
zemitý

Full Iris podle The Body Shop je Floral vůně pro ženy a muže. Full Iris byl/a uveden/a v roce 2023.

Vonné složky

Kosatec
Cedr
Jalovcové bobulky

supersaiyan

Příšerná molekulová vůně, nepříjemně voní a zároveň jakoby nic. Ve skutečnosti je cítit jako prázdnota - nepřítomnost vůně! Velmi zřejmě Iso-E Super a Ambroxan smíchané dohromady v superdávce. Okamžitě mi připomíná vůně Escentric Molecules, Glossier You, DS&Durga Don't Know What, JHAG Not A Perfume atd. Možná by se vám líbila, kdybyste byli minimalisté a chtěli opravdu vonět čistotou, nebo chtěli pomoci vůni opravdu projektem (a možná ji tak vyzkouším, mohl by to být zábavný experiment), ale já osobně bych ji sama nenosila, protože ráda voním po květinách, gurmánech, dřevech apod. V podstatě jen další zesilovač pro vrstvení parfémů.

Ieva_st

Velmi pěkný svěží kosatcový parfém, není pudrový a podle mého názoru je velmi ženský. Bohužel na mé kůži dlouho nevydrží, ale 75 ml flakonek mi umožňuje se jím přestříkat, kdykoli potřebuji. Vůně není obtěžující, takže je bezpečná i do kanceláře. Ačkoli není nijak výjimečná ani výjimečná, přesto je to krásný parfém, který mohu vlastnit.

mateuszolech072

Vyzkoušela jsem ji v obchodě a byla jsem tak zklamaná... Doufala jsem v pravý kořen kosatce nebo alespoň pudrovou fialku. Vůně je taková slabá a voní hlavně po hedionu s trochou citrusů a je hned plochá. Ostatní z kolekce jako Neroli a Rose jsou silné a přirozeně vonící, ale tato ne.

Versace
Eros Flame