Bare Vanilla Victoria's Secret pro ženy

Bare Vanilla Victoria's Secret pro ženy

Bare Vanilla podle Victoria's Secret je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Bare Vanilla byl/a uveden/a v roce 2018.

Vonné složky

Kašmír
Bare Vanilla Zprávy
Láska na první pohled: Vůně, které nám ukradly srdce

Láska na první pohled: Vůně, které nám ukradly srdce

od Dariia Fessalonika, Anastasia Privalova, Iulia Halatz, Edie Smith, Markéta Rybínová, Elena Vosnaki, Yi Shang (怡 商), Jernê Knowles

02/15/24 08:04

Kolekce BODY MIST FRAGRANCE

carolptavares

Lidi... nemá s touhle pochoutkou vůbec nic společného. Vůbec nic, ani náznak čehokoli. Delight má jahodovou vůni (i když to není v poznámkách), Delight je pro mě téměř totožná s růžovým cukrem, s burberry her.

Holá vanilka je jiný příběh. Zralá vanilka, sladká, ale vůbec ne mazlavá. Voní jako útulný klín v zimě, s naducanou peřinou a horkou čokoládou, při sledování vánočního filmu. To je ono.

ShadowsofLight

Voní po teplém vanilkovém cukru? Ne. Voní jako Vanilla Bean Noel? Ne. Voní jako Body Fantasies Signature Vanilla? Ne. Voní jako Nemat Vanilla Musk? Ne. Voní jako Eilish? Ne. Voní jako Pacifica Island Vanilla? Ne. Voní jako Mod Vanilla? Ne.

Je to jednoduchá, ale lahodná vanilka ze stejné rozšířené rodiny? Ano. To všechno jsou příbuzné vůně. Všechny jsou dostatečně odlišné na to, abyste si je mohli osvojit, pokud jste milovníci vanilky (jako já), ale pokud se vám některá z výše uvedených líbí, pravděpodobně se vám bude líbit i Bare Vanilla. Levné vanilky jsou jednou z radostí mého života, tahle do něj přesně zapadá 🤣🤍

Je to poměrně lineární, srozumitelná a DOBRÁ vanilka, obzvlášť za tu cenu. Co BV odlišuje, je lehce opečený, smyslný efekt, který u ostatních, které jsem vyjmenovala, není. Dcera má dnes na sobě Beach Nights od B&BW a porovnávala jsem vůně vedle sebe... ale tón obou je jedinečný, obě vůně nejsou zbytečné. Beach Nights je *kouřová*, zatímco tuto bych opravdu popsala jako "opečenou vanilku", na hranici kouřové, ale ne tak docela. Moje kamarádka ji nazvala "kouřovou" a ne že by nebyla (podle mého nosu), ale není to přehnané a tohle je trochu... sexy, a ne přímo táborákové.

Vtipné je, že i kdybych to nevěděla předem, tipla bych si, že je to Victoria's Secret na rozdíl od Bath and Body Works nebo The Body Shop (atd.), protože je to sexy, a přitom přístupné. VS má své řemeslo zvládnuté a naprosto přesně vyrábí věci, ve kterých tyto dva prvky působí současně. Je to velmi na úrovni značky.

Požádala jsem manžela, aby si přivoněl k mému zápěstí, a on říká, že to voní hezky a "jako mandle", ať už to stojí, co to stojí. Ale jemu se to líbí 😊 Já s tím ale moc nesouhlasím, alespoň... ne tak, jak jsem zvyklá. Vlastním B&BW Almond Blossom a taky to není úplně ono.

Bare Vanilla je jedinečná, ale tak nějak povědomá. Že by rozpor? Jistě, ale je to dobrý, rozhodně stojí za vyzkoušení a pro většinu lidí je to asi bezpečná koupě naslepo.

Nkotik16

Kdysi dávno měla VS mlhu zvanou vanilková krajka. Vlastně to byl bratr této mlhy, ale více pudrový, moc se mi líbil, ale přestali ho prodávat( Takže mám jednu vanilkovou krajku a 2,5 nádobky holé vanilky. Téměř 1 litr)))))) na mě drží ooobrovsky dobře, plum, slyším komplimenty hlavně od žen a dívek. Už 5 let je používám nonstop, v jakémkoliv ročním období, lidé mě podle této vůně začali poznávat a spojovat si mě s ní. Momentálně mě vanilka omrzela, přešla jsem spíš k lehkým květinovým vůním, takže zbylých 200 ml trpělivě čeká na svůj čas. Pro všechny, kdo milují vanilku, je to mast hev! Určitě byste si ji měli alespoň poslechnout

Linda Lo

Tělová mlha sladká gurmánská, extrémně sladká, když zasychá, ale její výstup není tak ohromující, jako tělová mlha funguje dobře a mám ji vždy v šuplíku pro vrstvení a zvýraznění vanilky jiných parfémů. Myslím, že je to jedna z nejlépe fungujících tělových mlh této značky.

juniorcasemiro

Poté, co jsem osiřela po Vanilla Lace, jsem se rozhodla koupit si Bare Vanilla, abych zjistila, jestli mě uspokojí.
Je to příjemná vůně, ale s Vanilla Lace nemá absolutně nic společného.
Jedná se o vanilkový "parfém", propracovanější vůni s vůní skutečného parfému, zatímco Vanilla Lace byla čistá vanilka, vonící téměř po vanilkovém extraktu. Kašmeran je velmi výrazný a vanilka je v pozadí.
Je velmi lehká a jemná, takže ji můžete nosit v každém ročním období, při jakékoli teplotě, ve dne i v noci.
Mám ji ráda, ale nikdy nenahradí vanilkovou krajku. Bare Vanilla má být nejprodávanější vůní VS, takže si myslím, že i přes nářky těch, kterým se Vanilla Lace líbila, je nepravděpodobné, že by ji vrátili do stálé kolekce, možná brzy jako limitovanou edici "Classic", jako to udělali se Strawberries & Champagne a Pear Glacé.

Who.orne

Tento parfém jsem dostala k narozeninám a popravdě být to parfém, který jsem nikdy necítila, moc se mi líbil, být to tělová mlha, vydrží mi docela hodně, dokonce vydrží déle než jedna ta jiná tělová mlha, kterou jsem zkoušela, na první pohled je to dřevitá vanilka a teplá řekla bych vanilka jako těžká, není tak sladká ani mazlavá, je to sexy zimní vůně, dokonce bych ji použila i v létě, ale doporučuji ji na zimu, kašmír a vanilka tvoří dobrou kombinaci, není to moje oblíbená, ale velmi příjemná:), rozhodně dávám této vůni 10/10 je vynikající! .
Pd: po chvíli nošení mi několik lidí řeklo, že voní jako čokoláda djjjsjsjsj.

Alice5991

OMG, myslím, že to byl můj nejlepší nákup naslepo. Tenhle tělový sprej je všechno, čím chci vonět navždy 💖.
Voní mi super příjemně, super sladce, ale ne synteticky, a nemá žádný ten typický alkoholový výstup tohoto druhu výrobků..... Přírodní a gurmánská vůně vanilky a kašmíru. Zřejmě mám kašmírový tón ráda (moc jsem ho nezkoušela), nebo alespoň v této kombinaci. Myslím, že je to vynikající a velkolepá vůně. Univerzální, používám ji jak na doma, tak na ven, dokonce když mě popoháníte i na formálnější akce. Protože je lahodná, ale vidím v ní i elegantní nádech. Je tak hřejivá a uklidňující.
Co se týče doby trvání a intenzity, no, musíte vzít v úvahu, že je to tělový sprej, a na tělový sprej má podle mě velmi dobrý výkon. Na pokožce vydrží několik hodin, ale za tu cenu a množství, které je v balení, mi nevadí, že se musím znovu nanášet. Na oblečení a textilu vydrží dlouho!
Intenzita: když ho nanesete, hodně voní. Onehdy jsem ho aplikovala v práci, v prostoru, kde jsme se převlékali, a vůně zaplavila vše do té míry, že kolegyně vyšla z kuchyňky hledat, odkud vůně vychází. Řekla mi, že se dostala až do kuchyně, a přestože tam bylo cítit smažení, cítila ji!
Celkově vzato, mým nejlepším nákupem naslepo byla bezpochyby Bare Vanilla. Upřímně řečeno, nákupy naslepo mi obvykle moc nejdou, moc vůní se mi nelíbí... Nečekala jsem, že se mi bude tolik líbit, jaké příjemné překvapení. Dostává se rovnou do mých oblíbených parfémů (parfémů proto, že vzhledem ke kvalitě, kterou má, bych řekla, že by se tak dala označit). Chci ji mít navždy ve své sbírce 💖💖💖💖.

aqua76239

Pro mě je to lepší než mnoho dražších vanilkových vůní. Je to hřejivá nádherná vanilka, která voní draze a pravou vanilkou. Tato vůně a vůně Bare Vanilla Noir jsou mé nejoblíbenější vůně od VS. Přála bych si, aby měli parfém nebo edt v této vůni. Vlastně bych si přála, aby nepřestali vyrábět malé lahvičky s edt.

MarinaVilla93

Milovala jsem vanilkovou krajku, a když ji přestali vyrábět a nahradili ji Bare Vanilla, byla jsem naštvaná... Ale šla jsem ji vyzkoušet do obchodu a... Páni, je mnohem lepší než Vanilla Lace!

Vanilla Lace byla skoro jako dezert na tělo, voněla jako náplň z bílé čokolády, byla sladká, sladká, sladká. Eudora prý má vanilkový hydratační krém, který voní velmi podobně jako pozdní Vanilla Lace. Tento typ vůně však v příliš horkých dnech nefunguje, a já jsem samozvaný mravenec, takže mi bylo špatně.

Bare Vanilla je také sladká, ale je vyváženější a velmi sexy! Přizpůsobili vanilku brazilským vedrům! Ráda ji kombinuji s jinými parfémy, když jdu ven, ale nejraději ji používám jako vůni po koupeli. Působí na mě uklidňujícím dojmem, stejně jako dětská kolínská voda Night of Dreams od Johnson and Johnson.

Justwitch

Je to lahodná chuť. Je vynikající. Podle mého názoru voní jako vanilkový extrakt (tekutý). Zpočátku je cítit po alkoholu, ale po 5 minutách zmizí a zůstane jemná vůně vanilky. Myslím, že vůně vanilkového extraktu je přesně při pečení. Taková teplá a jemná. Souhlasím s komentářem výše, na mlhu je výdrž úžasná! Vydržela mi na zápěstí celý den a celý den jsem měla zápěstí nastříkané touto vanilkou u nosu))) Koupila jsem si mlhu i pleťovou vodu. Je nádherná na zimu a podzim. Asi jedna z nejlepších a nejpovedenějších vůní od Victorie.

jureureuk

WOW! Miluji vůni Bare Vanilla! Stejně jako Vanilla Lace, ale tahle je spíš jako slaný karamelový popcorn (konečně jsem našla parfém s vůní popcornu, který vždycky chci). Na druhou stranu Vanilla Lace mi spíš připomíná vanilkový krém. Je zvláštní, že v podstatě BV voní podobně jako VL, ale když k ní přičichnu hlouběji, představím si 2 různé obrazy. Jedna 100% podobnost je vůně pastiků. To je jediný zápor, který mi na tomto parfému vadí.

Andromeda581

Dlouho jsem čekal, až se tahle kráska objeví na webu! S plnou jistotou mohu říct, že je to nejlepší vůně z řady Mist Collection (když nepočítám některé skvělé limitované edice, jako je Under The Covers, ale ty jsou si velmi podobné)!
Stejně tak sladké kompozice této značky jsou mé oblíbené, protože na rozdíl od ovocných a květinových nepůsobí synteticky, ale velmi jemně a něžně se otevírají, nejsou drsné při přistání. Jako plus bych ráda vyzdvihla její vytrvalost. Pracovala jsem s těmito vůněmi a naprosto přesně chápu, že kategorie "mlha" je zhruba hodina a půl až dvě znějící na kůži, ne déle, zdá se, ale))))). Bare Vanilla na kůži zní i 6-7 hodin, což je dobré zejména v chladu. Hřejivá vanilka orámovaná tónem kašmíru. A co velmi potěší, nedráždí mladého muže, který sladkost v parfému vůbec nesnáší. Jemná. Něžně milovat!

Montblanc
Individuel