Eau Extraordinaire Clarins pro ženy a muže

Eau Extraordinaire Clarins pro ženy a muže

svěží
pačuli

Eau Extraordinaire podle Clarins je Citrus vůně pro ženy a muže. Eau Extraordinaire byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Marypierre Julien.

Vonné složky

Citrusy
Zázvor
Jasmín

vanilka133

Dialog v Douglasu s konzultantkou, když jsem stála u stolu s parfémy JO MALONE.
-Jaké vůni dáváte přednost?
-Zelenou, svěží.
-Ale od Jo Malone, nebo se mohou lišit? Protože Jo Malone nejsou přírodní, mají alkohol.
-U parfémů je to spíš výhoda -říkám. Mně je to celkem jedno.
-Nevadí, že si na kůži stříkáte škodlivé látky? -Znepokojuje mě to.
- No, každý parfém v sobě něco má.....i letěl pro skvrny. Dala mi čichnout ke svěží, jemně citrusové, nádherné, podmanivé, aromaterapii v proužku.
- Je to Clarins, voda plná přírodních olejů, mám je moc ráda.
-Jak je to s výdrží?
-Permanentní.....
A tady to byla lež, nastříkala jsem se a po hodině max. už jsem nic necítila.
Ale otevření krásné.

Původní recenze od Fragrantica.pl

Nibbiolini

Dobrý ano, mimořádné se mi zdá přehnané. Zejména s ohledem na výkon, který je přinejmenším směšný: už po 10 minutách zmizí a zůstane jen slabá vůně kůže, kterou je třeba hledat čichem čichacího psa. Ne, to je nepřijatelné! A to i v případě, že se jedná o akva a je složena z přírodních ingrediencí/esenciálních olejů (chápu, že Lush používá esenciální oleje stejně tak a mnohé jeho parfémy jsou na kůži prakticky věčné...). Siláž... Jaká vůně? Prostě žádná siláž. Žádná projekce, žádná trvanlivost. Tyto aspekty bohužel ubírají vůni, která je opravdu velmi dobrá, velmi svěží, lehce jiskřivá, letní a plná světla. Ale to se opravdu nedá. Lákalo mě si ji koupit, lákala mě vůně, ale zklamání je opravdu velké! Budu ji používat jako noční vůni a napříště nechám vody Clarin na poličce parfumerie.

VatruSSka

Je to prostě ohromující vůně. Vůně svazku čerstvých listů a stonků pokrytých ranní rosou. Jsou to rozdrcené koprové listy, svěžest a chladivost rebarborových listů, ostřejší a hořkost rozdrcených mladých březových a citronových listů. A někde daleko, daleko je rozkvetlý bílý šípek. Zázvor-jasmín-pačuli v ní vůbec není. Listy těchto rostlin jsem však nikdy neviděla ani necítila. Koupila jsem si je hned, jak jsem je vdechla. Chci ji cítit, dýchat ji pořád. Ale! Žádná vytrvalost (o stopě není řeč) od slova "absolutně". Je to pochopitelné, tekutina není vůbec deklarována jako parfém, ale jako tonizující tekutina pro tělo. "Osvěžující voda s květinově-citrusovou vůní probudí vaši vitalitu a harmonizuje všechny vaše smysly". Ale koupě nelituji. Prostě s sebou nosím lahvičku a čas od času "harmonizuji své smysly". Kdyby měla trochu výdrž, stálo by to za to.

Henriette

Tady je, Eau Extraordinaire 2022!
Už nějakou dobu používám a miluji ostatní, od Dynamisante přes Ensoleillante až po Eau des Jardins, všechny jsou fantastické, úžasné a za všechny neutratím ani korunu.
Jako vždy přistupuji k novinkám ne bez špetky skepse a pokaždé, když se ukáže, že jsem se mýlila, místo abych byla ráda za potvrzení, jsem ráda za ušetřené zklamání.
Dobře.
Tato Eau Extraordinaire je stejně zelená jako její krabička a flakon, ale zelená, která má tendenci k citronově žluté, bohaté na citrusy; nejsou v ní žádné náznaky listů nebo trávy, přesto se před námi zelený tón objevuje v účinné synestezii. První dojem je exploze zralých, šťavnatých citrusových plodů, šťávy a kůry s onou směsí kyselého-kyselého-sladkého, kterou mám tak ráda, když se citrusové plody objeví ve vůni.
Poté citrusy ustupují trochu do pozadí, nebo spíše exploze ustupuje a tón je méně rušivý: zde se objevuje zelený tón doprovázený velmi tlumenou, ale přítomnou štiplavostí a květinovým tónem, který doplňuje kyselost citrusů. Nejsem si jistý, zda se jedná o jasmín, ale je to opravdu příjemná bílá květina.
Postupem času se květinový tón vynořuje, jak citrusy ustupují a dřevitý základ se na kůži projevuje v jemné, měkké, lehké stopě.
Skvělá letní, Clarins nezklamal a já jsem nadšená.
Nenáročná, veselá, jednoduchá, ale ne prostá, stejně jednoduchá jako tenisový náramek nošený k džínům, zkrátka.
PERFEKTNÍ

kl99

Skvělá a lahodná vůně, trochu přírodní, trochu klasická, trochu vintage, trochu moderní. Zelená, jiskřivá, připomíná mi něco z citrusových vůní 70. let, a dokonce i něco z konce 80. prvních 90. let. Perfektní jednoduchá šťavnatá svěží vůně, která obejme a dotkne se mnoha epoch a nálad, od dětství až po sportovní vůně.

louie0800

To je tak dobré! Je svěží, čistá, zcela unisexová a velmi moderní. Nejvíce ze všeho mě osvěžuje úžasně ledový jasmínový čaj. Je v ní lehce tropický pocit - cítím lehký vrchní tón zeleného jablka, ale možná je to jen směs jasmínu a citrusů. Přesto bych ji vůbec neklasifikovala jako ovocnou. Zázvor je zde také velmi jemný, ale v průběhu sušení dodává trochu koření. Tento aspekt mi připomíná Origins Ginger Essence (i když obě jsou celkově velmi odlišné). Eau Extraordinaire rozhodně působí lázeňským dojmem tím, jak je osvěžující a přirozená.

Tato vůně, stejně jako všechny vůně Clarins Treatment Fragrance, voní zdravě. Existují čtyři varianty, včetně této nové, a každá je jedinečná. Tu původní mohu nosit kdykoli - Eau Dynamisante je super univerzální. Extraordinaire je ve své univerzálnosti podobná a myslím, že má univerzální přitažlivost. A přestože žádná ze čtyř verzí nemá úžasnou výdrž, drží se tak akorát a nikdy nezůstávají dost dlouho na to, aby se staly otravnými. Díky tomu se také skvěle hodí ke stříknutí před spaním nebo jako sprej na polštář. Většina silnějších vůní, které vlastním, pokud je nosím denně po dobu několika týdnů, nevyhnutelně mě také anosmí. U těchto se to nestává. Ráda se také během dne znovu nanáším a díky hydratační a energizující povaze Clarins je to taková radost. Navíc jsou všechny tak jemné. Na nic z řady Clarins nemám žádné reakce ani citlivost na UV záření.

Líbí se mi také lahvička. Clarins pro Eau Extraordinaire zjednodušil svůj již tak zjednodušený standardní flakon vůně pro ošetření. Určitě za to může nový "udržitelný přístup" značky Clarins. Uzávěr je zjednodušený a viditelně využívá méně plastu než předchozí lahvičky. Také skleněné tělo vypadá o něco elegantněji. V ruce se drží naprosto krásně. Tvar působí jako modernizace klasického lahvičky na léky, což se k léčebné vůni velmi hodí. Chápu, že některé odrazuje jednoduchost (tj. nudnost) těchto lahviček, ale mně připadají tak elegantní a neokázalé. Zářivá barva je hlavní hvězdou a opravdu umocňuje vnímání šťávy uvnitř.

Montblanc
Individuel