1

Téma: Vítejte ve Fragrantice v českém jazyce!

Jsme rádi, že jste součástí naší komunity! Víme, že Češi jsou do vůní velmi zapálení, a jsme nadšeni, že této skupině konečně můžeme nabídnout místo, kde se spojí s ostatními, kteří sdílejí jejich vášeň.

Tato komunita bude taková, jakou si ji uděláte. Zveme vás, abyste byli k sobě velkorysí, přátelští a laskaví. Podělte se o své znalosti a vášeň pro vůně a všichni budou mít prospěch. Pokud potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit.

---

We are excited to have you as part of our community! We know that Czechs are very passionate about fragrances, and we are thrilled to finally be able to offer this group a place to connect with others who share their passion.

This community will be whatever you make of it. We invite you to be generous, friendly, and kind to each other. Share your knowledge and passion for fragrances, and everyone will benefit. If you need any help, please don't hesitate to reach out.

Live Your Dreams

Web uživatelezoka

2

Re: Vítejte ve Fragrantice v českém jazyce!

Hurá:)
Jsem vážně ráda za fragranticu v češtině a přeji jí do vínku jen to nejlepší.

3 Naposledy upravil: OdysseusRex (2022-06-07 21:17:21)

Taky jsem moc rád a všechny zdravím, hlavně Romanu a Martina, to jsou moji český kámoši  15
Nyní bych přešel k technické stránce, protože se mi na to nechce zakládat téma. Nevím jak poslat soukromou zprávu. Na klasické fragrantice je u každého profilu - Contact information PM: Send a private message. 
To zde chybí. Když kliknu na zprávy, objeví se - Požadovaný objekt není správný nebo je starý. Je tedy možné posílat zprávy jenom mladším lidem?  superglad  Tak kdyby paní adminka  nějak dala vědět,  protože jí vlastně nemůžu ani poslat zprávu.  56

4

Vypadá to, že si nikdo nevšiml, že "Soukromé zprávy" nefungují, ale je pravda, že teď nikdo nemá soukromou zprávu, ale opravil jsem to.

Live Your Dreams

Web uživatelezoka

5

Thank You  glad

6

zdravím vás zo Slovenska, som veľmi rada, že som našla vašu stránku a teším sa na nové priateľstvá, rady a skúsenosti, ja práve zakladám svoj parfém. šatník a poteším sa každej užitočnej informácii, rade a skúsenosti
Jadena  15