Téma: Dárky
Krásný po Vánoční den😉tak letos sice nebyl žádný parfém ale to nevadí, pořídili jsme synovi P.R Invictus a udělal radosti dost.Ja se chystám na Narciso Rodriguez ☺️
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fragrantica Club » Obecná diskuse o parfémech » Dárky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Krásný po Vánoční den😉tak letos sice nebyl žádný parfém ale to nevadí, pořídili jsme synovi P.R Invictus a udělal radosti dost.Ja se chystám na Narciso Rodriguez ☺️
Krásné povánoční období 🎄,
Invictus je super volba!
Já k Vánocům dostala můj tento rok nejoblíbenější parefém, který jsem také celý vypotřebovala (což se moc nestává s mojí 100 + sbírkou), My way a také Donna Born In Roma, který byl již delší dobu na mém wishlistu.
Mamku jsem obdarovala též My way a táta dostal jeho nejmilejší Club de Nuit Intense.
Rozhodně jsme byli spokojení 🥰.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fragrantica Club » Obecná diskuse o parfémech » Dárky
Fragrantica in your language:
| English | Deutsch | Español | Français | Italiano | Русский | Polski | Português | Ελληνικά | 汉语 | Nederlands | Srpski | Română | العربية | Українська | Монгол | עברית |
Autorská práva © 2006-2025 Magazín parfémů Fragrantica.com - Všechna práva vyhrazena - bez předchozího písemného souhlasu nic nekopírujte. Přečtěte si prosím podmínky služby a zásady ochrany osobních údajů.
Fragrantica® Inc, Spojené státy