Téma: Ako sa da zmazat profil?
Moze mi pls niekto poradit ako vymazat uzivatelsky profil?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fragrantica Club » Fragrantica » Ako sa da zmazat profil?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Moze mi pls niekto poradit ako vymazat uzivatelsky profil?
Dobrý den,
Pokud si přejete smazat účet, tak vás ze serveru Fragrantica smažu 😌.
Prosím o potvrzení, že to tak doopravdy chcete.
Velmi nás mrzí, že nechcete být členem naší parfémové komunity, ale respektujeme to.
Srdečně, Markéta
Ahoj,já tu zůstat chci ale není tu žádná aktivita😀
Zdravíčko ☀️,
To jsem ráda, i já tu chci zůstat 😅. Pomalu, ale jistě se rozrůstáme a "brzy" nás tu bude 1.000!
Také bych si přála, aby tady byla nějaká aktivita, aby se řešila různá témata, vyměňovaly se vzorečky, rady, nápady, cokoliv 🥰. Snad se jednou dočkáme.
Zdravíčko ☀️,
To jsem ráda, i já tu chci zůstat 😅. Pomalu, ale jistě se rozrůstáme a "brzy" nás tu bude 1.000!
Také bych si přála, aby tady byla nějaká aktivita, aby se řešila různá témata, vyměňovaly se vzorečky, rady, nápady, cokoliv 🥰. Snad se jednou dočkáme.
Já třeba chtěl aby se tu otevřela třeba vlastní Top10😉jde to?
Markéta Rybínová napsal:Zdravíčko ☀️,
Také bych si přála, aby tady byla nějaká aktivita, aby se řešila různá témata, vyměňovaly se vzorečky, rady, nápady, cokoliv 🥰. Snad se jednou dočkáme.Já třeba chtěl aby se tu otevřela třeba vlastní Top10😉jde to?
Pokud myslíte otevření nového tématu o TOP 10, tak určitě můžete - třeba v obecné diskuzi o parfémech 😌! Ráda přispěji svým komentářem 🌸!!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fragrantica Club » Fragrantica » Ako sa da zmazat profil?
Fragrantica in your language:
| English | Deutsch | Español | Français | Italiano | Русский | Polski | Português | Ελληνικά | 汉语 | Nederlands | Srpski | Română | العربية | Українська | Монгол | עברית |
Autorská práva © 2006-2025 Magazín parfémů Fragrantica.com - Všechna práva vyhrazena - bez předchozího písemného souhlasu nic nekopírujte. Přečtěte si prosím podmínky služby a zásady ochrany osobních údajů.
Fragrantica® Inc, Spojené státy