Přečtěte si o tomto parfému v jiných jazycích: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Русский, Polski, Português, Ελληνικά, 汉语, 日本語, Nederlands, Srpski, Română, العربية, Українська, Монгол, 한국어, Türkçe, עברית.
Značka Granado
Kolekce Terrapeutics
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
Farnese 12/25/23 18:14
Jeden z vánočních dárků, který jsem letos dostala a který se mi moc líbil, je úžasná kolínská voda s mimořádně přírodní vůní máty, která mi připomíná domácí mátovou zahrádku. Hodně mi také připomíná kolínskou vodu Zelená máta, kterou jsem hodně používala, a protože jsem měla ještě poslední sprej, porovnávala jsem obě na kůži, jednu na každé ruce: jsou si podobné ze 70 nebo 80 %, takže pokud se vám líbí jedna, určitě se vám bude líbit i druhá. Ačkoli jsou si podobné, jsou také odlišné, zatímco Green Mint je komplexnější a elegantnější, Mint & Rosemary je přímočařejší, přirozenější a jednodušší; Green Mint je jako procházka pro dámy a pány z počátku 20. století ve velmi aromatické botanické zahradě, kde je máta jen součástí čichového zážitku, zatímco Mint & Rosemary je doslova jako vůně košenila. Rozmarýn je doslova jako podřimování v mátové zahrádce u domu vašich prarodičů o tiché, útulné jarní neděli. Po několika minutách se probudíte s pocitem, že vaše oblečení je prosyceno přírodní vůní máty, a pak vstanete osvěžení a šťastní za objetí, které vám matka příroda dopřála.
Je to velmi aromaterapeutická a velmi přírodní kolínská voda, která mi téměř okamžitě dodala pocit klidu a pohody, je to jako procházka po zahradě v lahvičce kolínské vody. Na mé kůži je projekce intimní a fixace mírná (ale jen proto, že jsem si ji dala i na oblečení a vlasy hehehe). Ostatní tóny (v pozadí cítím jen trochu anýzu a rozmarýnu) se objevují jen decentně a nesměle jako podpůrné barvy k mátě, která je hlavní hvězdou. Flakon a obal jsou sice hezké, ale podle mého názoru docela jednoduché, což ale považuji za velmi pozitivní, protože podle mého názoru je přílišné utrácení za obaly a flakony jen zbytečný marketing a to, na čem opravdu záleží, je samotná vůně, která je v tomto případě krásná, stejně jako přírodní vůně rostliny máty. Je to zkrátka mimořádně přírodní, aromaterapeutická a stoprocentně sdílená kolínská voda, ideální pro nošení po sprše v horkých letních dnech, které nás v nadcházejících měsících čekají.
P.S. Po několika hodinách nošení této kolínské, kterou jsem nanesla velkoryse, mám pocit, jako bych mohla fotosyntetizovat, jako bych mohla mluvit se stromy nebo poslouchat dech Země, připadám si skoro jako druid z máty s mátou a ještě jednou mátou hahaha
P.S. Kdyby bylo na mně, jak tuto vůni pojmenuji, nazvala bych ji jednoduše "50 odstínů máty" nebo "Mátová zahrada" nebo "Druidská voda" hahaha
kotham 11/09/23 07:51
Pravděpodobně nejsvěžejší vůně, kterou můžete nosit v horku, zejména po sprše. Zcela unisexová (pokud jde o mě), voní po mátě s trochou rozmarýnového aroma, nic jiného než to necítím. Je to jako Trident s mátovou příchutí, ale bez vůně sladidla. Na mé pleti nevydrží, ale to mi nevadí, tohle je ten, který bez obav pustím do lahvičky s rozprašovačem, abych byla spokojená.
mourabia 04/05/23 18:28
působí jako nejčistší macerovaná máta. vyvolává silnou čichovou vzpomínku na babiččin záhonek s mátou, ze kterého jsem si vždycky utrhla pár lístků na ochutnání.
Je nesmírně osvěžující a v horkých dnech bude jistě oblíbená.
Má velmi lehkou bylinnou sladkost, vůbec ne syntetickou. cítím v ní také něco květinového, i když to není v pyramidě.
Opravdu bych chtěla poznat sesterskou kolínskou vodu phebo, zelenou mátu.
Ráda mám možnosti, které nejsou nutně citrusové pro horko, a už jsem zjistila, že mátový tón mi v tomto hledání vyhovuje.
Maison Francis Kurkdjian
Lalique
Lalique White
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem