Jordi FernándezHodnocení parfému 4.16 z 5 s 455 hlasy
Essencial Supreme podle Natura je Woody vůně pro muže. Essencial Supreme byl/a uveden/a v roce 2019. Essencial Supreme byl/a vytvořen/a Verônica Kato, Jórdi Fernandez a Loc Dong. Vrchní tóny jsou Šalvěj, Kardamom a Bylinné tóny; střední tóny jsouJantar (ambra), Cedr, Kašmír a Kosatec ; základní tóny jsou Pačuli, Vanilka, Dřevo akigala, Kumarin a Pižmo.

Rodrigo Zimmermann
Tolik nesmyslů.
Ten člověk říká, že čekal, že to bude ve stejném duchu jako ten ženský, ale není.
Samozřejmě, že není, protože je mužský.
Další osoba říká, že byla zklamaná z projekce, ale že by si měla dávat pozor na spreje, protože se může udusit.
Jinými slovy, myslí si, že parfém je slabý, ale musí ho stříkat velmi málo, protože je silný.
Rozumějte tomu...
RoosterMoretti
Už nějakou dobu se snažím získat několik řad Natura (tento 2021 začala moje žena v katalogu), byl to nákup zcela naslepo s důvěrou v produkty Natura, které máme rádi, a na druhou stranu jsem tušil, že to bude dobrá vůně (nechal jsem se unést barvou lahvičky).
Rozhodně to byla dobrá volba, protože esenciální řada je u Natury moje oblíbená a tato nebyla výjimkou.
Vývoj:
Čerstvě nanesená na mě dýchla velmi svěží, čistá a bylinná vůně, po několika hodinách se mění na lehce dřevitý a květinový nádech, aby se na závěr dostala docela dobrá sladkost.
Trvanlivost: Vůně je velmi příjemná a příjemná na dotek:
V 16:00 jsem si aplikovala jeden sprej na předloktí (po 3 hodinách cesty a troše potu), ve 21:00 jsem se vykoupala a i po nanesení tělového krému (s vůní) stále voněla, v době psaní recenze je 15:40 a stále je cítit ruměnec na mé pokožce.
Závěr:
Po vyzkoušení vůní Essencial Oud, Elixir, Exclusive mi tato vůně vyhovovala ze všech 4 nejlépe.
moyta
Velmi bohatá vůně, kde jako hlavní tóny oceňuji jantar a šalvěj spolu se skořicí, která jí dodává stahující nádech (alespoň si to myslím).
Příliš se nerozvíjí, ale dost na to, aby byla zajímavá.
Vydrží více než osm hodin a stopa a ochrana jsou těžké první tři hodiny, pak trochu opadnou, ale jsou stále vnímatelné i po šesti hodinách.
Další velký úspěch Natury, která má hrozný zvyk přestávat vyrábět své nejlepší vůně. Poohlédněte se po ní a získáte malý skvost.
C Henrique Medeiros
Tento parfém ve mně dokázal vzbudit dva silné dojmy, první je, že je to jeden z nejlahodnějších výstupů, jaké jsem kdy v celé parfumerii, včetně dovážených parfémů, pocítila. Ráda bych věděla, která nota vyvolává kouřový dojem kůže a sametu, neuvěřitelné... ale druhý dojem je, že je to zároveň jeden z nejchameleonštějších parfémů, jaké jsem kdy cítila, nota, kterou mám tak ráda, zmizí za necelých pět minut, a i když je stále lahodná, ztrácí většinu svého kouzla. Tento vývoj v různých fázích můžete očekávat od parfémů, které jsou opatřeny gradientním flakonem, jako je tento, žádný z těchto detailů není přidán náhodou. Trochu mi také připomíná parfémy se stejnou barvou, jako jsou Xeryus Rouge od Givenchy a Quasar Fire od O Boticário, ale ne že by byly podobné, jen jdou podobnou olfaktorickou cestou, kořeněnou a hřejivou. Popsané tóny jsou velmi zvláštní, mám pocit, že jsem hrozná v pojmenovávání tónů, ale je jich mnohem víc a jsou jiné než ty, které jsou zde uvedeny. Určitě jsou tam tóny kůže a lékořice. Nemůžu přestat přibližovat nos k ruce, je to tak lahodné. Moje nejoblíbenější z řady Essential je Elixir, ale tahle už se dostala na můj seznam přání (zkoušela jsem ji jako vzorek). Shrnu to větou, kterou by asi mnozí rádi slyšeli: nenechává na sobě nic znát ve srovnání s parfémy velkých světových značek, dokonce působí "Versace", co se týče stylu a kvality. Važme si více našich národních výrobků.
Victorsann
Dono Natura, miluji tě z celého srdce. Jste pro mě nejlepší národní parfumérií na světě. Ale PRO LÁSKU BOŽÍ, vzdejte se cukru ve svých parfémech... zejména v těch pánských.
Je to špatné? Ne, zdaleka ne. Ale Natuře chvíli trvalo, než se dostala na sladkou vlnu... a teď nepříjemně najela na mělčinu. VŠECHNY FLANELKY JSOU SLADKÉ.
Natura Homem Dom... SLADKÝ.
Prozíravé... SUPER SLADKÝ...
Cor.Agio... DOSTATEČNĚ MELT.
Essential Oud... D-O-C-E v kostce.
I nejnovější Humour (Chemistry) je sladký.
Každopádně... je to pěkný parfém. Velmi dobře na mně vydržel a vydržel vydechovat téměř 3 hodiny. Mám ráda řadu Essential. Je na špici nejlepších národních parfémů... všech. Ale u téhle, protože je to jen další sladká vůně (a mimochodem, je špatná doba na její uvedení), jsem nakonec ohrnula nos. To je vše...
Ale zřejmě se najdou tací, kteří tento typ vůní milují a bude pro ně velmi sytým pokrmem.