Essencial Intenso Natura pro muže

Essencial Intenso Natura pro muže

pačuli
zemitý

Essencial Intenso podle Natura je Woody Aromatic vůně pro muže. Essencial Intenso byl/a uveden/a v roce 2013. Essencial Intenso byl/a vytvořen/a Verônica Kato a Cláudio de Deus. Vrchní tóny jsou Černý pepř, Muškátový oříšek a Kardamom; střední tóny jsouDub, Pačuli a Olejové tóny ; základní tóny jsou Santalové dřevo a Pižmo.

Černý pepř
Muškátový oříšek
Kardamom

Dub
Pačuli
Olejové tóny

israel123

Tady je myšlenka.

Všiml jsem si, že spousta lidí (včetně youtuberů) používá v polovině roku 2022 termín "národní s importovanou kvalitou". Vzhledem k tomu, že v dnešní době je na domácím trhu tolik kvalitních uvedení (dokonce mnohem lepších než mnoho dovážených výrobků), není už vhodné používat dovážené parfémy jako parametr kvality, ne? To je přece mentalita čundráků. Važme si více domácích výrobků! Je to národní výrobek s kvalitou národního výrobku!

Leonardo da Vincho

Tento parfém jsem náhodou vyzkoušela před 4 měsíci a připomínal mi oudové dřevo od Toma Forda (až na rozdíly v kvalitě složek), bylo to dřevo po dřevu, které vydrželo hodiny, klidně i 5 hodin. Byla jsem ohromena jeho výkonem a připadal mi spíše dřevitě-kořeněný.

Včera jsem ji zkusila jen tak ze zvědavosti a lidé z Natury z této dřevitě-aromatické udělali Fougere, i když levandule a fialky nejsou deklarované a dřevitost je velmi slabá a trvá velmi málo, možná 1 hodinu.
Možná, že snížili obsah Iso E Super, který jí dodává ten cedrový tón, přidáním zelených a květinových tónů.

Rozhodně jsou to 2 velmi odlišné parfémy a vězte, že tato reformulace není špatná, je to přijatelná a velmi dlouhotrvající Fougere, která vydrží i několik hodin.

Něco, co mě zaujalo, tester má šroubovací uzávěr... a všechny testery ho měly, a testery byly originální flakony se stejnými 100 ML jako ty v prodeji, mimochodem velmi snadno se falšují, a nezdá se mi správné, že značka, která se tváří seriózně a chce si získat trh, má flakony, které se dají otevřít za méně než 1 minutu.

Juantra01

Jsem nadržený, žhavý, naštvaný, rozzlobený, zastřený, zklamaný... jakkoliv to nazvete v jakékoliv zemi, kde žijete...

Natura právě kompletně přeformulovala tuto pochoutku.a pořádně to pokazila.
Dřevitá a kořeněná vůně, která důstojně obstála před jakoukoliv dřevitou vůní nejlepších designových domů, která na mé komplikované kůži vydržela 5 hodin intenzivně, dokud ji sprcha neodstranila, která se promítala jako málokterá jiná, která měla osobitost, (stejně jako měl Man in Black od Bvlgari boule až do roku 2017, a jmenuji ji proto, že měly společné tóny), a to vše za 1/3 hodnoty těch 100 ML.

Dokonce změnili i lahvičku (název se dostal z pravého dolního rohu do levého horního), rozprašovač (už není stříbrný, ale zlatý, uzávěr také není černý, ale nyní hnědý a zlatý), ale název .... je stále Natura Essencial Intense. Pánové, klidně smažte intenzivní, nebo ho změňte na lehký, jemný nebo jakýkoli jiný.

Nyní začíná měkkým, lehce kořeněným dřevem, které vydrží 20 až 30 minut, a pak převezme vládu kardamom, levandule a velmi slabé zelené tóny, které vydrží ještě 2 hodiny a vyšumí.
Středně silná až slabá projekce (nemohl jsem ji dobře analyzovat, protože moje mysl a čich už byly zablokované hněvem), ani jsem neměl chuť se ptát manželky a dcer, jestli něco vycítily.

Je to Natura Essencial Exclusivo s dřevitým začátkem.

Pokud žijete v Argentině, zajděte si do Unicentra, tam jsou poslední kusy předchozí verze, nekupujte u prodavaček Natury, protože ty už vám nabízejí tuto bezduchou verzi nejlepšího parfému Natura.

Doufám, že to samé neudělají s K a Essencial oud.

Omlouvám se za svůj hněv.

Cassiano

V polovině roku 2013 uvedla společnost Natura na trh nový produkt Essencial Masculino, který se zaměřuje na datum, kdy se slaví Den otců: Essencial Intenso Masculino se rovněž objevil v limitované edici a vyvolal na trhu rozruch. Jednalo se o další společnou tvorbu, na níž se tentokrát podíleli Verônica Kato a parfumér společnosti Givaudan Claudio de Deus.

Podle mého názoru se jedná o vůni, která se nejvíce blíží původní verzi a je nejlepší variantou již vydanou v rámci řady Essencial. Má zastaralý vzhled a jedinečný rys, který pochopí jen ti, kteří znají původní verzi, vydanou v roce 1995. A vše ostatní slouží k posílení mé analýzy, včetně láhve (nejhezčí ze všech, až do současnosti).

Essencial Intenso Masculino je kolínská voda vintage typu, která šla proti dobovým vydáním a vrátila se v čase, přinášejíc lineární vůni čistoty a sofistikovanosti.
Ve výstupu obsahuje tóny pepře, muškátového oříšku a kardamonu, v těle pačuli, dub a exkluzivní esenciální oleje Natura, v základu santalové dřevo a pižmo.
Natura bohužel trvá na tom, že si informace o svých vůních šetří na oficiálních webových stránkách, a zapomíná, že mohou způsobovat alergie nebo nesnášenlivost a čím více informací o jejich složení, tím lépe. Jak se ve firmě, která vlastní (podle poslední přednášky, na které jsem byla) asi 18 exkluzivních a patentovaných olejů, dozvědět, které z nich byly použity? Mohlo se jednat o pataku, kopaibu, buriti, kaštan atd. Kromě nejnovějších verzí, jejichž tiskové materiály přicházejí kompletnější, se přiznám, že toto namáhavé pátrání po odhalení správné čichové pyramidy jejích vůní je v každé recenzi, kterou píšu, velmi únavné. Spotřebitel by si v tomto ohledu zasloužil větší přehled!

Přesto je Essencial Intenso Masculino jakousi časovou kapslí. Cítím zde větší přítomnost muškátového oříšku a dubu, téměř likérového (ano, jeho extrakt může mít likérové aspekty a neměl by se zaměňovat s vůní mechu, který se rodí v jeho kůře). Pokud jde o esenciální oleje, kdybych měla hádat, řekla bych, že jde o směs oleje z kopaiby s mandlovým olejem, stejným, jaký se používá v řadě Sève od Natury. Rozdílovým prvkem této vůně je však bezpochyby pižmo, které dodává vůni očistný nádech, připomínající vůni společenských obchodů s oblečením pro muže.

V době vydání měl flakon ono fasetové víčko (jako na obrázku výše), nyní aktualizované do současné podoby. Jantarové sklo umocňuje vintage pojetí. Projekce a trvanlivost jsou vynikající.
Na závěr dodejme, že každý, kdo má rád původní verzi, si tento flakón zamiluje. Každý, kdo se ji snažil mít rád, ale z nějakého důvodu nemohl, musí znát tuto verzi. A kdo má rád kvalitní vůně s vůní nostalgie, nemůže ztrácet čas: je to sběratelský kousek!

astrocito

Měl jsem ji 2krát před 2 lety ve formátu 50 ml a pamatuji si následující:

1) Dřevo, dřevo a ještě více dřeva, co cítíte nejvíce od začátku do konce.
2) Silné, ale ne ostré koření.
3) To vše zjemněno lehkými citrusy.
4) Super elegantní, podle mě nejelegantnější od Natury. Pro všechna roční období a věkové kategorie, formální i neformální.

A to nejdůležitější ze všeho:

5) Ženy nekontrolovatelně přivádí k šílenství. Neustálé komplimenty.

fabiojr

bratranec si zlomil srdce, on, který vždycky vyzdvihuje ty dovezené a pohrdá těmi národními, se zbláznil, když ve mně ucítil tu intenzivní esenci: Fábio, co je to za parfém? Není to moc drahé? A pořád honil tu vůni ve vzduchu a já se smála, když jsem se rozhodla říct název a značku lol ten chlap málem upadl na záda kkkkk.
Tenhle parfém má hodně kvality, jeden z těch, které v posledních dnech používám nejčastěji, teplá a zároveň studená dřevitá, na výstupu velmi kořeněná, v srdci suchá a na konci tak trochu sladká, velmi vážná a elegantní, s velmi intimní projekcí, ale velmi přítomná, ženám se moc líbí, alespoň moje žena, která mi ji dala, ji miluje výborný parfém, podle mého skromného názoru: nejlepší národní!!!!

Louco por Perfumes

Nejlepší parfém z esenciální řady Natura, v určitých ohledech se vůní podobá tradičním esenciálním parfémům, ale tento je lehčí, nic silného ani ničivého, něco velmi jemného a stylového.
Má velmi lehký kořeněný nádech, správné množství muškátového oříšku a velmi rafinovanou, elegantní vůni.
Na začátku je hřejivě kořeněná, ale jak se uklidňuje, začíná být sametovější, takže máte chuť k ní čichat dál, protože je tak příjemná, když se dostane k tónům srdce.
Je v ní přítomen dubový mech, který jí dodává atmosféru rozhodného, svůdného muže, který ví, co chce. Dřevité podtóny jsou jemné, díky nimž je vůně úžasná a mírně intenzivnější tóny Orizy dokonalé.
Nakonec santalové dřevo svou dřevitou vůni uzavírá.
Je to národní parfém s importovanými kvalitami.
Pro mě je to jeden z nejlepších národních parfémů, do kterého se vyplatí investovat.

Fixace: 9
Projekce: 9
Vůně: 10

Na kůži dobře vydrží asi 8-9 hodin a na oblečení více než den, promítá se asi 1,5 až 2 metry a z hlediska vůně je nejpříjemnější z celé esenciální řady.