Parfémy: 121K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení

Kdy nosit

Hodnocení parfému 4.05 z 5 s 330 hlasy

Homem Emocion.e podle Natura je Floral Woody Musk vůně pro muže. Homem Emocion.e byl/a uveden/a v roce 2020. Homem Emocion.e byl/a vytvořen/a Verônica Kato a Laurent Le Guernec. Vrchní tóny jsou Kardamom, Černý pepř, Muškátový oříšek a Grapefruit; střední tóny jsouFík, Kaktusový květ, Pataqueira, Fialka, Paramela, Levandule, Šalvěj a Pelargónie ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Olibanum, Fazole tonka, Kůže, Kašmír, Pižmo, Jantar (ambra) a Vanilka.

Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

Olfatojuguetón.

Směji se těm, kteří říkají, že jim to nic nedělá. Přijměte ji, protože je to atypický parfém, není jako ostatní, je to takový podivín, jeden z těch, kteří když se objeví, odnesou to ostatní. Neee, viděla jsem, co vyvolává ve skupině žen, v polouzavřeném prostoru. Abych to vyprávěla jinde: opravdu se jim líbila!!!. Udělejte si test, neplatí mi a nikomu nedělám reklamu, ale tenhle od Natury je fakt něco.
Objetí pro ty z nás, kteří vědí, že parfémy jsou zábava pro duši.

Marcofirmino

Proboha, nevěřte recenzím YouTuberů. Strčte nos dovnitř a udělejte si vlastní závěry.

Pro mě je to jeden z nejpůsobivějších národních parfémů. Daleko, daleko lepší než vynikající Reconecta a Coraggio.

Upřímně nechápu to odmítání. Parfém, který je svým způsobem univerzální, s vysokou mírou fixace, dobrou projekcí a náklaďákem komplimentů, dnes jsem slyšela: jaká úžasná pánská vůně, 2 otázky, co je to za parfém. Klid, klídek, překonává víc než polovinu mých gringů. Ten fíkový nádech se santalovým dřevem a kaktusem není nic obecného ani normálního, je to úžasné.

Opravdu nevím, kde vzali, že je parfém špatný, takový, zklamání. Moje vášeň pro parfémy je stará desítky let, vyzkoušela jsem tisíce vůní, nejsem odborník, natož tahle legie hulvátských youtuberů, kteří si myslí, že jsou odborníci.

Už ne.

carlos48

Dny6996 máte plné právo vyjadřovat své názory, jen si dejte pozor, aby vaše výrazy neukazovaly nenávist, kterou vaše srdce chová, výrazy jako "smrdí gay" mi smrdí, že pochází od jiného a frustrovaného, a že "stará dáma" je urážkou našich krásných babiček, které nesou ve své historii celoživotní lásku k sobě a svým bližním. Vůně se mi líbila a neznám Santal 33, abych mohla srovnávat. Dobře pro naturu, že se snažila přinést dobré kompozice, které mohou konkurovat na současném trhu parfémů.

Criscam

Někdy jsou v životě chvíle, kdy si člověk říká... co to je? Nikdy jsem něco takového necítil... nemám to rád! Ale má to v sobě něco, co mě přitahuje... ale nelíbí se mi to! I když cítím něco q neopouští mě, že mě to bere za nos směrem k podstatě....AY BY DIOOOS Q ME PASA!!!!!!

Přesně to se mi stává s touto natura homem emocion.e.
Podívejme se: není to parfém pro každého. Varuji vás hned teď. Je to parfémová voda s osobností, s příliš velkým charakterem, ohromující všude, kde k ní přivoníte a kam se podíváte, protože její flakon také dává o čem mluvit.
Vůně má velmi silnou osobnost, s příliš velkým charakterem, a je to velmi silná parfémovaná voda, ať už k ní přivoníte kdekoli a kamkoli se podíváte.
V projekci je ze začátku brutální, ale po hodině klesne na 50%....nevím, jestli je to chyba složení, nebo jestli je to tak navrženo, protože je to INTENZIVNÍ parfém.
Jakmile se nastříkáte, ucítíte explozi grapefruitu, santalového dřeva a muškátového oříšku, ten převládá téměř ve všech 3 fázích vůně....tmb černý pepř je také velmi výrazný.
Po hodině je opět cítit muškátový oříšek, pepř je téměř nulový a začnete vnímat santalové dřevo, ale více krémové, ale jemnější spolu s dotekem vanilky a jantaru, které dodávají ten sladký nádech, aniž by byly příliš nápadné.

Trvám na tom, že není pro každého. Není pro všechny klimatické podmínky, protože je to intenzivní květinová dřevina.
Zařadila bych ji spíše pro formální příležitosti, elegantní oblečení... pro někoho, kdo chce působit a být vidět, je to přirozená vůně pro vůdce. Je impozantní.

Věkové rozpětí: 25 až 50 let

Události: formální. Formálně-pracovní

Počasí: zimní a podzimní denní i noční. Jaro v noci. Léto? Ani náhodou, ale každému, co jeho jest, haha.

Co si myslím obecně?
Že je to poměrně inovativní parfém v rámci homé linie, nečekejte rekordní prodeje jako kayak nebo humor, nic k vidění. Veronica Kato sází v této verzi na něco jiného, na muže s velkou osobností a kteří se chtějí zviditelnit něčím, co nespadá do běžné sladkosti, ale do květinově dřevité kořeněné a pikantní.
Flakon je vše, co je dobré, praktický, robustní, z dobrých materiálů a v dobrém balení.

Negativní kritika

Na to, co obecně nabízí, je cena vysoká i ve výprodeji. V kvalitě je sice nad kayakem, ale ne zas tak daleko.
Rozprašovač není nejlepší, úhel výstupu vůně není nejotevřenější, ale s přihlédnutím k pulznímu mechanismu a celkovému designu lahvičky by se to dalo ospravedlnit.

Nákup naslepo vůbec nedoporučuji. TUTO VŮNI SI NEKUPUJTE NA SLEPO!!! Nejdříve si ji vyzkoušejte, NENÍ PRO KAŽDÉHO.

Buzunguinha

Přihlásil jsem se sem, abych ze sebe dostal to, co mi uvízlo v krku: Přestaňte poslouchat tyhle youtubery..... Je to mor, který se rozšířil po celém internetu... Jsou tam tisíce podvodníků, falešných, o parfumerii nic neví. Jde jim jen o peníze. Snadné peníze! Přestaňte být dobytek. Sledujte ty, kteří se v oboru opravdu vyznají, jsou profesionálové, mají znalosti a studovali na to, což jsou Fábio Navarro a Helen Augusto.
Jaká úleva... fuj! Je fajn, že jsem ze sebe dostal věci, které mě trápí.

gustavohenrique

Požadavek, který digitální influenceři vnutili komunitě, že parfém musí být bezkonkurenční, aby byl dobrý, začíná být nudný. Pokud tomu tak je, zahoďte svůj Versace pour homme, Dolce & Gabbana light blue, všechny své Mont Blanc, některé své Lacoste, mezi mnoha dalšími, které jsou generické od svého uvedení na trh, ale nedostalo se jim stejné kontroly.
Prémiová pánská řada Natura to jasně ukázala. Cor.a.gio, přestože má stejný návrh jako milion a 212 sexy, nebyla takto kritizována, protože marketingová strategie spočívala v tom, že tahala za nitky youtuberů tím, že všem posílala dárky, a v důsledku toho se stala jejich oblíbenou. Nyní, s Emocion.e, si ho youtubeři museli pořídit od jiných dodavatelů nebo ho vytáhnout z vlastní kapsy, a ouha, stal se zcela postradatelným, protože už existují jiní, kteří jdou po stejné atmosféře. A všichni to teď opakují.
Ale víte, jaká je pravda? Ten parfém je vynikající, je velmi univerzální, vydrží a promítá se a bude to bestseller. Má tu kokosovou, dřevitou atmosféru, která mi připomněla Malbec Black. Ale rozhodně to není stejný parfém. Tato je univerzálnější, můžete ji nosit do práce i ven. Má sladký podtón, ale není přehnaně gurmánská. Květiny vůni zjemňují, ale je dostatečně plná, aby byla výrazná.
Pro mě není postradatelná, naopak, protože je univerzálnější, aniž by ztratila sílu, podle mého názoru učinila ostatní postradatelnými.

Parfémy 121K

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO