Sauvage Dior pro muže

Sauvage Dior pro muže

levandule
bylinný

Sauvage podle Dior je Aromatic Fougere vůně pro muže. Sauvage byl/a uveden/a v roce 2015. "Nosem" za touto vůní je François Demachy. Vrchní tóny jsou Kalábrijský bergamot a Pepř; střední tóny jsouSečuánský pepř, Levandule, Růžový pepř, Vetiver, Pačuli, Pelargónie a Elimi ; základní tóny jsou Ambroxan, Cedr a Labdanum.

Kalábrijský bergamot

Ambroxan
Cedr
Labdanum

Marco___sa

Dior souvage, creed aventus komerčních parfémů, návrhář.
Může se stát ikonickým parfémem, parfémem, který se nelíbí jen proto, že ho používá tolik lidí?
To je argument, který uvádí mnoho lidí, ale který já nechápu.
Je to pěkný argument!
A je snadné vytvořit něco, co se líbí tolika lidem?
Já to cítím všude!!!
Používají lidé parfémy pro sebe, nebo pro ostatní?
A mnoho dalších podobných výroků......
Souvage má ty charakteristické vibrace, které nenacházím v žádném jiném komerčním parfému.
Srovnejme Prada l'Homme a Dior souvage:
Vzali byste si někdy Prada l'Homme jen proto, že je méně používaná? Myslím, že ne, prostě nesnese srovnání.
Jedna rada, kašlete na to, co o ní lidé říkají, a pokud se vám líbí, kupte si ji.

Scent secret 3

Dobře, podle mého názoru sledujete příliš mnoho videí s parfémy Alex. Sauvage je možná nejprodávanější parfém na světě, možná je to vůně, kterou mají ženy nejraději, možná je to dnes ikona ve světě parfémů, ale rozhodně nemůžeš říct, že není dobrá. Mám ve své sbírce více niche parfémů než komerčních, ale s tímto parfémem se mi dostalo průmyslového množství komplimentů a pozornosti, zejména když vyšel poprvé, a po nějaké době není člověka, který by mi při nošení tohoto parfému řekl: "mamma che bello sauvage". Takže buďte originálnější i ve svých komentářích, děkuji.

catao

Je důležité, abyste se nenechali unést bezradnými lidmi, kteří pravděpodobně žijí v bublině:
Neexistuje sebemenší možnost, že by parfém byl hitem/běžným zbožím v místě, kde stojí polovinu minimální mzdy.
Ani Sauvage, ani 1 milion, ani ADG, ani Invictus. Nic nad 200 realů se tady v Brazílii nedá překonat. Můžete jít bez obav, určitě vyniknete (a hodně). :)

Boby24

Ambroxanový festival od začátku do konce, s kvalitou, přítomností a stopou typickou pro Dior. Začíná tím pikantním bergamotem, ale rychle se usadí v peprném, abroxanovaném pepři po celou dobu, který je terčem komplimentů a kýchnutí.

Což je samozřejmě velmi rozšířené. Že by to z ní dělalo horší vůni, to vůbec ne. Předsudky jsou všude, náboženství, rasa, pohlaví, původ, kultury a samozřejmě i u vůní, kterým se podařilo najít ducha doby. Umělé a syntetické, samozřejmě, jaký jiný duch by mohl lépe definovat naši dobu?

Návyková, hřejivá, ani sladká, ani kyselá, silná feromonická droga z chemického blouznění průmyslu. Psychotropní sračka pro každého, kdo nad ní ohrnuje nos. Nota, která se pohybuje na tenké hranici mezi nenávistí a láskou, vyzývá a vytváří generaci instagramových feťáckých čichačů.

Lucas Saft

Mýdlový prášek, ambroxanová pumpa, syntetika, mléčný koktejl, chajotová voda atd...

Jedno přísloví říká, že "hřebíky, které vyčnívají, se zatloukají"... Úspěch Sauvage je nepopiratelný (jen nesouhlasím s počtem flanďáků), Dior dokázal přinést bestseller, komplimenty, úsměvy a epochální parfém, jaký se ve značkové parfumerii už dlouho neobjevil. Sauvage je všeuměl, super univerzální parfém, čistý a tajemný zároveň, s dobrým výkonem a magnetem na ženské komplimenty. Dlouho jsem měla Bleu de Chanel a ve srovnání s ním nevím, co má Sauvage ve složení, ale sexappeal je vysoký hehehe 🔥🔥. Pokud si ve své sbírce můžete nechat jen jeden parfém, doporučuji ho, určitě na 100 procent.

Tino95

Milník moderní parfumerie. Dobrá nebo špatná, důležité je, že se o ní mluví?
S tím upřímně nesouhlasím.
Každá vůně je tout court vytvořena pro publikum. Toto publikum má různorodý a všestranný vkus, takže je zřejmé, že vůně může buď potěšit, nebo znechutit; je zřejmé, že nikdy nelze vytvořit něco, co by sjednotilo vkus všech.
Navíc s intelektuální poctivostí - která dnes chybí - je třeba analyzovat vůni v její struktuře.
Přesto je jednoznačné, že se jedná o neuvěřitelný výtvor. Demachy, který pracuje s několika málo přírodními surovinami a mnoha syntetickými látkami, přičemž obě jsou vysoce kvalitní, vytvořil vůni, která znamenala přelom v parfémářství, a to je evidentní. Kdo ji nosí, okamžitě ji pozná a má svou vlastní identitu: "Máte na sobě Sauvage?". - a okamžitě se ozvou lichotky a komplimenty spojené s Deppovými snímky.
Kromě toho, co naznačuje, že jde o vůni, u níž hrozí, že zastíní nositele, je třeba uznat její brilantnost, techniku konstrukce, dovednost nosu; pak ji lze kritizovat.

Demócrito

Po několika letech sledování recenzí této vůně a jako hobby sběratel, stejně jako drtivá většina z nás, bych rád shrnul svůj postoj do 4 bodů:

Je velmi zajímavé cítit auru této vůně na kůži jiného člověka a nechat se jen vnímat její příchody a odchody, které se zvedají s větrem nebo pohybem, myslím... to je jeden z nejlepších způsobů, jak testovat parfém.

2. Není masifikovaná, jak mnozí recenzenti zmiňují, žila jsem za posledních 5 let ve 4 velkých městech a musím říct, že jsem vnímala neskonale vícekrát DNA Acqua di Gio a jeho hlavních flanďáků než Savage od Diora, nicméně nikdo o AdG nemluví špatně, nikdo neříká, že je masifikovaná, ani že je generická atd. atd... k Savage od Demachy (stejně jako k Dior homme 2020) panuje niterná a neopodstatněná nenávist.

3. Nenechte se zviklat pozitivními ani negativními recenzemi, vyzkoušejte si parfém sami znovu a znovu, osahejte si ho na cizí kůži atd. Zde si dovolím sdělit pár drobných zkušeností:

a) Kouros od YSL jsem si koupila na základě pozitivních recenzí, když jsem si ho poprvé vzala na sebe, málem jsem umřela hahaha (měla jsem pocit, že voní jako pisoár v motorkářském baru) , nicméně mé sestře se líbil. Musela jsem dopít 100ml lahvičku (jen abych ji vypotřebovala), abych ji dokázala pochopit a ocenit, teď jsem si koupila další lahvičku, abych se k ní mohla občas přiblížit a přivonět si k ní.

b) Další vůně: Kenzo pour homme, také jsem si ji koupila na základě kladných recenzí, ale dodnes se nemůžu zbavit flakonku, protože pokaždé, když se ji pokusím nosit, je mi nepříjemná... nicméně kamarádce, se kterou se vídám, vždycky přijde "nic zvláštního, ale bohatá a mužná", ale kvůli tomu sem nechodím a nepíšu M***** o kenzo pour homme od Christiana Mathieu.

4. Upřímně necítím ŽÁDNÝ ROZDÍL, mezi šaržemi 2015, 2019, 2020, 2021. Ani ve stopě, ani v délce, ani ve výkonu. Nevím, kolik z nás má doma plynový chromatograf spojený s hmotnostním spektrometrem, aby to prozkoumalo a našlo rozdíl..... Jde mi o to, že pro obyčejný nos, jako je ten můj, a jako je většina populace... pokud vůbec nějaký rozdíl existuje, je zanedbatelný a nepodstatný.

No, příteli, doufám, že tyto 4 body jsou pro tebe užitečné a můžeš jít, otestovat, koupit a nosit svůj Dior Savage bez obav, že budeš spokojený.

Rubicon

Dnes ráno jsem ho použil. Hned mě pochválila kočka a papoušek, pak mě manželka a děti nechtěly pustit do práce. Poté, co jsem vyběhl z vchodu, jsem zachytil komplimenty sousedů, při běhu k autu lidé z balkonů křičeli: "Jak krásně voníš, ty rošťáku!". Dopravní inspektor se mě ani nezeptal na řidičák, stál tam a tvářil se blaženě. Kolegyně v práci se poprvé přiznala, že je bez kalhotek, na poradě ředitel vstal a uvolnil mi místo se slovy - Voníš jako anděl! Myslíte si, že lžu, nelžu, akorát můj papoušek nemluví))) Když se podíváte na blogery, hned za nimi běží, a vždycky dvě mladé dívky, aby se dozvěděly o vůni bohů. Já mám Sauvage na sobě už týden a ani pes mě nepozdravil, možná bych měla místo kupování parfému raději zhubnout nebo jezdit ve Ferrari).

Andrey994

Pornografická suita.

Sladký a svěží citrusový ambroxan (plast s ostrým a dráždivým, nepříjemným, vtíravým polokovovým zápachem).
Naprosto evropská, ale velmi se snaží hrát si na svůj vymyšlený "orientalismus".
Střílí velmi výstižně.
Super moderní citrusový internetový fougere.
Vůbec nic extra.
Vůbec nic.

O tom, že je to příšerná chemie, už bylo řečeno milion slov, takže napíšu své zamyšlení nad hlavní FIKCÍ Dior Sauvage (takovou má dnes mnoho dalších populárních moderních pánských vůní).
Její majestátnost AMBROXAN.
Podstatou je, že pro ženský a pouze ženský čich (píšu o vomeronazálním orgánu, je to část čichu citlivá na testosteron, vygooglujte si to) působí AMBROXAN jako atraktant (další feromon). Mužům je to lhostejné, protože mužské pohlaví NEMÁ čichovou citlivost na testosteron (jinak víte, co by se dělo v pánských šatnách).
AMBROXAN ale přitahuje pozornost žen, zejména v době ovulace, kdy je citlivost na testosteron nejvyšší.
Je jasné, že Sauvage nedokáže z neatraktivního muže vytvořit hrdinu milence, ale průměrnému chlapovi rozhodně dokáže přidat body.
Vůbec nemluvím o pohledných mužích.
No a samozřejmě rodinný život s mladou ženou vůně s ambroxanem rozzáří, to mi věřte.
A všichni jsou spokojení.

Pokud jste pochopili, že ženy opravdu milujete, pak je AMBROXAN vaše všechno.
Pokud chcete, aby dívky kolem vás byly k nakousnutí, používejte podobné syntetické pižmo a podívejte se na vůni Jeremy.

A ano, Dior má chytrý marketing.
Johnny Depp, magnetická čepice...

Děkuji, že jste mě vyslechli.

P. S.
Jo. Mám silný dojem, že ve vláknech diskutujících o pánských vůních sedí jen haterky a fanynky házející komentáře dislike.
Ne že ve vláknech probírajících unisex a dámské vůně, kde je publikum mnohem přiměřenější a připravené slyšet různé názory.
Buďte laskavější, buďte laskavější. Nebo ne?
А?

Napoleone

Ano, Sauvage 2015 je nechutný. Je cítit po mýdle, sprchovém gelu, pěně na holení, přípravku na péči o tělo.
Jak vůbec můžete nosit parfém, který voní čistotou? Kde to jen vidíte?
U Diora jsou hloupí. Hloupí. A Demachy, ten parfumér, ten bez talentu, dal lidem kus chemozinu, otravuje nás.
Co na tom, že Sauvage 2015 vyhrál cenu na mezinárodní soutěži parfémů! Porotci měli vyprodáno!
A dívky? Holky jsou hloupé, tak se upínají na Sauvage, nemají vůbec žádný vkus.
A muži, hlupáci, nosí Savage pořád. Nejspíš proto, aby se zalíbili hloupým holkám.
Jak se jim může líbit vůně čistoty, péče a svěžesti?
Hloupí!

*nejlépe číst Zadornovým hlasem ;)

Alecofur

Přijde mi legrační, jak si někteří lidé myslí, že pokud vás parfém nepromění v chodící osvěžovač vzduchu v místnosti, pak je parfém k ničemu...
Když se uvede na trh něco "inovativního", utíkají k "módním výstřelkům"...
Parfém je něco, co nosíte, abyste se cítili dobře, a proč ne, abyste přijímali komplimenty, aby vás někde dobře přijali, aby byl vizitkou...
Kdyby šlo o fixaci, v parfumerii by se ve velkém používaly esence benzínu, parafínu a kreolinu...
Co by bylo inovativní? Parfumerie má tisíce vůní, takže je dnes nemožné, aby bez ohledu na to, jak "inovativní" parfém je, nepřipomínal jiný...

ScottyVizz

Tato komunita se stala velmi unavená. Jako by Dior nikdy předtím nevydal obyčejnou vůni (Higher Energy anyone?).
Vůně není hrozná, ve skutečnosti je poměrně příjemná. Určitě bych si ji nekoupila, ale nebudu kopat a křičet a obviňovat Dior z toho, že podvádí své zákazníky. Je to příjemná vůně a vydrží dobrých 8 hodin. Velmi příjemná pro davy, na pomezí Fierce a L'Homme Libre.
Myslím, že tato komunita by se měla uklidnit. Tohle není začátek konce domu Dior. Ne každé vydání bude mistrovské dílo. Zklidněte se, lidi. Dior má stále širokou nabídku krásných výtvorů, které jsou k dostání ve většině obchodních domů a internetových obchodů.

alfarom

Nevím, kde začít se Sauvage.

Z neznámých důvodů jsem si ji opravdu chtěla oblíbit. Na většině mainstreamových pánských vůní Dior je něco, co nikdy není *příliš banální* nebo *příliš laciné*, a navíc si se mnou spojení slov Dior a Sauvage muselo pohrávat a přimělo mě vzpomenout si na klasickou Roudnickou Eau Sauvage. Dobře, všichni víme, že tohle není flanďák Eau Sauvage, a jako novou, masivně propagovanou dodávku od Diora jsem si říkala, že jsem ji nemohla vynechat.

Pro začátek to není tak špatné, jak jsem čekala. Dokonce není ani tak špatná, jak by se mohlo zdát z uspěchaného testu....ale nakonec je špatná tak jako tak.

Nebudu se zabývat pořádným rozborem poznámek, protože tady toho opravdu není moc co zmínit. V úvodu je to ta nejobecnější pepřovo-citrusová kombinace, jakou byste mohli očekávat od jakékoliv moderní dřevitě-citrusové vůně. Lehce aromatická, cinkavá a kovová. první hodinu jsem byla opravdu takhle blízko k tomu, abych ji zavrhla, ale pak se do ní vloudil hladký minerální jantarový základ (ambroxan) spolu s vetiverem a vše se lehce změnilo. Vůně hraje stejnou ligu jako další *depersonalizační*, postdezinfekční vůně, jako je Bleu de Chanel, L'Homme Ideal od Guerlaina a před nimi D&G Light Blue Pour Homme a L'Eau D'Issey, ale od zmíněných parfémů se vzdaluje tím, že vynechává onu jistou syntetickou lepkavost a/nebo hlasitý objem, který mi všechny naprosto znepříjemňoval. Dior má určitý *raison d'être*, který zajišťuje elegantní zdrženlivost a třída, jež většině podobných vůní dostupných na trhu zcela chybí. Nosí se hladká a sametová s příjemnými tmavě hnědými fazetami v základu. Je nesmírně jednoduchá, ale alespoň se jim povedl jeden ze dvou akordů, z nichž je složena.

Líbí se mi? Řekněme to takhle: Není úplně na nic. Nakonec, i když si jistě myslím, že Sauvage je zdaleka nejlepší vůní v této post Bleu De Chanel-fázi, stále si říkám, jestli jsme opravdu potřebovali post Bleu De Chanel-fázi. Připadá mi, že je ochuzena o jakýkoli emocionální aspekt, ale ne nějak tvůrčím způsobem. Je neemotivní, bez oné jisté jiskry, která dělá rozdíl mezi slovy *aseptický* a *alkoholický*. Působí to odosobněně. Je to bez sacharidů, bez lepku, bez arašídů, bez alergenů... je to příliš politicky korektní. Dobře, je to dobře udělané, ale pro mě je to málo a nakonec je to asi jen další vůně pro lidi, kteří vlastně vůně nemají rádi.

V neposlední řadě nejsem největším fanouškem ságy Dior Homme, ale ve srovnání s touto jsou úplně na jiné úrovni. Jako úplně.

Hodnocení: Vůně se mi líbí, ale je to tak, že se mi líbí: 5.5-6/10

Buysblind

Průměrný ve všech smyslech tohoto slova. Sauvage se otevírá abrazivní, chemickou interpretací bergamotu, která je sladká a mírně příjemná. Asi po 10 nebo 15 minutách přechází v peprné pižmo z fénu, které je naprosto ploché a lineární a působí ještě syntetičtěji než úvod. Hádám, že je to ambroxan s přídavkem pepře. Projekce je solidní a výdrž se pohybuje kolem 6 až 8 hodin.

Nesouhlasím s nikým, kdo tvrdí, že Sauvage je kvalitnější než průměrná značková vůně na trhu, alespoň co se týče těch v Sephoře nebo Macy's. Vůně se mi líbí. Není tomu tak. Je cítit lacině vyrobená a naprosto nepodstatná až na to, že ji při životě udržuje jakákoli přemíra syntetických fixativů. Ve srovnání s Bleu de Chanel je Sauvage výrazně horší. Bleu má alespoň nějaký rozměr a strukturu. Má vývoj a pevné, robustní složky. Sauvage je naprosto chudokrevná, až na její žíravou, palčivou chemickou hranu, která se zdá být její jedinou silou. Jediná pozitivní věc, kterou o ní musím říct, je, že samotná vůně není špatná - jako vůně není nepříjemná. Ale co to vlastně říká? Vůně je v tomto ohledu subjektivní, takže "hezké" nebo příjemné může být opravdu cokoli. Příjemné jsou i čisticí prostředky. Stejně tak Glade Plug-Ins a ty malé stromky, které si lidé věší na zpětné zrcátko. Fabuloso voní skvěle. A to je víceméně to, co Sauvage úspěšně kopíruje - váš základní osvěžovač vzduchu - nejasně reprezentující všechny věci běžné v pánských kolínských vodách za posledních 10 let. Sauvage jsem měl na sobě sedmkrát a hledal jsem v ní nějaké pozitivní vlastnosti, které by mohla mít, a kromě její neškodnosti a toho, že se mi docela líbí, jak voní ambroxan, jsem žádné nenašel. Šílený je, že spousta lidí, kteří si pořád dokola stěžují na "další generickou dřevitě-ambrovou vůni", Sauvage nějak propouští. Opravdu?

Nejsem žádný snob, co se zabývá vůněmi, ani elitář z niky nebo jakákoli jiná obviňující označení, kterými se snaží zneplatnit opačné názory. Mým nejoblíbenějším vydáním tohoto roku byla pravděpodobně CK Reveal Men. Přesto znovu a znovu slyším ten samý starý argument: "...ale tahle vůně je dělaná pro průměrného chlapa, není pro parfuméry a nadšence." Tohle je pro mne jako argument. No, tak to teda ne. A průměrný chlap si zaslouží něco lepšího než tuhle dutou chemickou slátaninu, která se nosí, jako by měla stát 20 dolarů místo 90, a nedokáže se vyrovnat konkurenci. Pochvala? Koho to zajímá? Oblečte si cokoli, co zanechává solidní stopu a nesmrdí, jako byste vystoupili z časové osy nebo z koňské stáje, a komplimenty se vám budou dostávat. Takže si klidně můžeš vzít něco slušivého, když už jsi v tom. Ne tyhle sračky. Ušetři si peníze.

Palec dolů.

drakecito

Tato kontroverzní vůně je již několik dní v prodeji ve Španělsku a mnoha dalších zemích. U nás už je k dostání v každé parfumerii, takže při první příležitosti jsem ji šla vyzkoušet.

Přísahám, že moje recenze je naprosto upřímná a před zveřejněním jsem ji několikrát opravila, abych se snažila co nejméně obtěžovat ty, kteří by se mohli cítit mým opačným názorem naštvaní.

Velmi umělá ovocná vrchní nóta, která působí nuceně. Rychle se vůně vysuší do "něčeho", co nedokážu popsat. Je to polosladká, dřevitá, lehce pudrová vůně. Příšerná. A to je vše. Nic víc vůně nenabízí.

Podle mého názoru je tento parfém opakem toho, jak chápu, že by měl parfém Dior vypadat, nebo jinak řečeno, je to protiklad toho, co značka tvrdí. Když slyším slovo Dior, spojuji si ho s kvalitou, luxusem a exkluzivitou. Glamour. Sauvage je pravým opakem. Voní lacině, genericky, všedně a neinspirativně.

Vzbuzuje pocit, že byla uvedena na trh, aby oslovila výhradně mladé publikum a aby se masově prodávala, a to mluvím jen o parfému, protože klukovina je, že stojí více než 100 dolarů za 100 ml. To mi přijde neuvěřitelné.
Více než 100 dolarů za tohle je největší předražení, jaké jsem do dnešního dne viděl. Ani Creed Aventus, ani gaitas (promiňte mi ten výraz). Podle vůně a pocitu kvality, který přenáší, to vidím na úroveň produktů jako Vegas Playboy, Adidas atd... a přísahám, že nepřeháním. Adekvátní za cenu kolem 10-15$ a ne víc.

Taky mi to v některých momentech připomínalo Bleu od Chanelu a kvůli stylu si myslím, že to uvedli na trh, aby tomu přímo konkurovali. Vůně od Diora je nahoře více ovocná, zatímco Chanel je více citrusová. Doupě je poněkud podobné s těmi neurčitými tóny, jako je polosladké a pudrové dřevo, i když u Chanelu je toho dosaženo mnohem lépe, a to zejména přechodu od svrchních tónů k doupěti.

Bleu má fázi, v níž lze vnímat určitou kvalitu, a v EDT je dobře dosaženo grapefruitové nóty. Sauvage nemá nic dobře dosaženého. Ovocná vrchní nóta velmi pokulhává a je nejlepší částí vůně.

Mnozí už vědí, že nejsem fanouškem Bleu, právě naopak, ale upřímně řečeno, pokud porovnáme obě vůně, ta od Chanelu je neskonale lepší ve všech směrech. Voní lépe a výsledný pocit je o světelné roky před Sauvage.

Výdrž se mi zdá dobrá, i když jsem ji umyla hned, jak to šlo, asi po 5 hodinách a stále voněla, ale stopa či projekce, snad kromě prvních 15-30 minut, je velmi nízká a ulpívá na kůži. Celkově bych řekla, že velmi stydlivá.

Věkové rozmezí, nemožné použít nad cca 25 let. Výhradně pro mladé lidi nebo teenagery.

Tento "výrobek" od Diora se bude určitě hodně prodávat (nevím), což způsobí, že si ho spousta lidí oblíbí právě kvůli tomu a přijdou kritizovat ty, kterým se nelíbí, že útočíme na to, že je to Dior, že když se hodně prodává, tak je to proto, že je velmi dobrý atd. atd....
Mně je to jedno, ale tvrdím, že nejsledovanější pořady v televizi jsou ty "brakové", telenovely atd.... Nejprodávanější knihy jsou "Padesát odstínů šedi" a nejsledovanější filmy jsou často věci jako "Transformers" a "Kocovina ve Vegas", takže to všechno podle mě nic neznamená a znovu přísahám, že to bylo naprosto upřímné.

Glow
Awake