Téma: Prosba
Poradí někdo ne úplně drahou vůni, připomínající frezii, nebo sicilskou mandarinka, děkuji
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fragrantica Club » Obecná diskuse o parfémech » Prosba
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Poradí někdo ne úplně drahou vůni, připomínající frezii, nebo sicilskou mandarinka, děkuji
Krásný den 😌,
Pokud najedete na složku "parfémy", poté "vyhledávání podle složek", tak si tam můžete vyhledat vůně podle vašich oblíbených tónů a poté vyzkoušet v parfumerii, popřípadě objednat vzorečky a tak najít tu pravou pro vás (pokud nikdo neporadí na základě svých zkušeností; ale i tak – co voní někomu jinému, nemusí vonět vám).
Já osobně mám ráda tyto vůně s frézií:
S mandarinkou osobně neporadím – to není má oblíbená složka 😌.
Hezký den ,
prosím, líbí se mi parfém - Miss Dior Chérie 2005 - ,ale už se nevyrábí, prosím, neví někdo jaký je tomu nejvíc podobný parfém ?
děkuji
Krásné úterý 🌸,
Pokud najedete na danou vůni –
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fragrantica Club » Obecná diskuse o parfémech » Prosba
Fragrantica in your language:
| English | Deutsch | Español | Français | Italiano | Русский | Polski | Português | Ελληνικά | 汉语 | Nederlands | Srpski | Română | العربية | Українська | Монгол | עברית |
Autorská práva © 2006-2025 Magazín parfémů Fragrantica.com - Všechna práva vyhrazena - bez předchozího písemného souhlasu nic nekopírujte. Přečtěte si prosím podmínky služby a zásady ochrany osobních údajů.
Fragrantica® Inc, Spojené státy