Boss The Scent For Her Hugo Boss pro ženy

Boss The Scent For Her Hugo Boss pro ženy

kakao
laktonický

Boss The Scent For Her podle Hugo Boss je Floral Fruity vůně pro ženy. Boss The Scent For Her byl/a uveden/a v roce 2016. Vrchní tóny jsou Broskev a Frézie; střední tón jeVonokvětka ; základní tón je Kakao.

Broskev

Hugo Boss: BOSS THE SENT MAGNETIC For Her and Him

od Sandra Raičević Petrović

01/16/23 08:51

Debee

Vůně... by se také mohla jmenovat Blesk, protože se rozvíjí více než rychle a pak jednoduše zmizí! Nemyslím tím, že je jemná a přiléhá k pokožce, prostě na mně zmizí, jako bych ji vůbec nenosila.
Vůně: 10
Výdrž: 0
Projekce: -1

Franci90

Tato vůně na mě působí jako čisté kakao. Jako by se vrchní a srdeční tóny nerozvíjely (škoda, mám ráda jak pivoňku, tak osmanthus), a tak se vůně okamžitě usadí v kožní vůni (jinými slovy, musíte si přivonět k zápěstí, abyste ji cítili) na základním tónu! Je to však hořké kakao, velmi realistické, žádná cukrovo-čokoládová bomba. Viděla bych ji dobře použitelnou jako vrstvený základ pro jiné vůně, ale moje pokožka musí mít kakao opravdu ráda (víc než moje chuťové pohárky), protože ho sní na jedno zakousnutí. Neuběhne ani hodina a je pryč.

Victoria_Way

Jemné, mléčné kakao s hedvábnou broskví. Líbí se mi. Není to kompot, žádná sladká libozvučnost, ale sbírají se jak cloying, tak komplimenty. S touto vůní se cítím velmi příjemně. Když je všechno nudné, použiji tento klidný a jemný parfém. Mimochodem, už jsem skoro spotřebovala stamililitrovou nádobku, koupím si ji znovu. Kakao, mléčnost a broskev jsou zde velmi harmonické.
Na mé studené pleti není vůbec cítit chemie. Nesnáším plastové nebo kovové, chemicky svěží vůně, a u této nic takového není. Jen kakao a broskev. 💛

Fedehart

Vynikající vůně má vynikající ovocný broskvový vrchní tón, jiskřivý, živý, mladistvý, aniž by byl vtíravý. Lehké květinové pozadí, které dává charakter trvání cca 6h a nízkou projekci, ale první hodinu je dost znatelná, dost jsem bádala o jejím nízkém výkonu, tak jsem ji chtěla osobně vyzkoušet na rozdávání, a podle mého hodnocení její výkon nezklame tolik, jak jsem si představovala. Ideální na dárek naslepo. Po více než dvou hodinách chůze vůně stále vydávala záblesky kouzla ve své stopě. Na chladné večery je ideální, do klimatizovaného prostředí, do kanceláře, je poloformální a ležérní. Dá se použít i na romantické schůzky, večeři s přáteli nebo na běhání, je docela svůdná asi díky kakaovým tónům v pozadí.

Doporučuji, pokud ji najdete ve slevě nebo pokud máte rádi ovocné, jemné a svůdné vůně.

Taurien

Překvapuje mě, že jsem ještě nepsala o vůni The Scent Private Accord (která se mi líbí víc než tato, ale je stejně pomíjivá), ale začnu psát o vůni The Scent, jejíž 10ml cestovní velikost mám jako dárek, a proto se dostala do mé sbírky. Protože jinak, mám-li být upřímná, bych do toho nešla.

Je to příjemný parfém bez větších nároků, poměrně decentní, plochý, kterému na můj vkus chybí hodně života, komplexnosti, hloubky. Voní hlavně po broskvích, trochu méně sladce, snad díky frézii, a osmantu. Působí na mě spíš dojmem, že voní k přípravku na péči o tělo než k parfému.

Má velmi neuspokojivou výdrž, asi 3 hodiny, s jemnou projekcí.

V zimě jsem zjistila, že je to vůně pro dny, kdy máme chuť si na chvíli něco obléknout, ale chceme nechat svůj čich odpočinout. Někdy jsem ji kombinovala s broskvovým tělovým krémem, abych trochu zvýšila její intenzitu.

Možná se moje zkušenost zlepší na jaře v létě, pokud se tak stane, vrátím se pak ke své recenzi, ale každopádně se mi zdá, že je to vůně, která toho v poměru ke své ceně nabízí velmi málo. Samozřejmě respektuji každého, komu se líbí, ale kdybych za ni utratila 60 eur, dostala bych záchvat.

Vůně 3,5/10
Výdrž 2,5/10
Hvězdná 3/10
Kvalita/cena 2/10
Všestrannost 2/10
Balení 7,5/10
Koupila bych si je znovu? Nekoupil jsem si ji

Dario40

Opojná vůně!
Byl jsem naprosto překvapen vůně této vůně, zřejmě normální na první moillette, šokující na vnější straně na kůži!
Nejpozoruhodnějším detailem je kontrast vytvořený mezi srdcem a ocasem, osmanthus a kakao se dokonale propojují. Dokonalost, která se výborně hodí k nízkým teplotám, čím je chladněji, tím více vás tento efekt ohromí. Pocit šarmu, elegance, oslavy a vášně...
Jsou to sice jen mé osobní pocity, ale zvu vás, abyste tento skvost vyzkoušeli a zhodnotili jako ideální parfém na příští zimu, která slibuje být, doufejme, dost chladná!:-)

r4elle

Před několika týdny jsem ho testoval v obchodě. A dnes jsem si ho vlastně pořídil, protože v obchodě byla sleva. Kupodivu na zimní období se mému nosu tato jednoduchá a generická vůně opravdu líbila. Vždycky mě převálcují nikové vůně, které lidé kolem mě používají a většinou používají ty nejsilnější výrazné vůně kolem sebe celý den jak v kanceláři, tak venku. Asi si chci od těch přehnaných odpočinout. Tahle je perfektní, prostě mi je velmi blízká, velmi veselá a hřejivá vůně. Budu ji nosit přes den, i když se na zimu úplně nehodí :P Líbí se mi ta ovocně květinová vůně. Broskev a frézie tu spolu dobře fungují. Kakaový nádech jsem nezaznamenala, ještě čekám na zaschnutí.
P.S. co se týče ceny - naprosto souhlasím, že je předražená. Neměla by být na stejné poličce jako Chanel nebo Dior či Prada.

Cri

Vůně pro ni, Hugo Boss... To je parfém! Úžasně se rozvíjí, na začátku se objevuje zářivá, šťavnatá broskev a přetrvávající vůně bílých květů. V těle vládne frézie a osmanthus s jemným, harmonickým kakaem v pozadí. Charakteristická elegance značky Hugo Boss stojí za to pro její dlouhotrvající, hladkou výdrž. Kdyby perly měly vůni, myslím, že by to byla právě tato. A vintage elegantní flakon je prostě rozkošný!

Kelly76

Mohl by být, ale není. Pěkný obal, nádherný testimonial a nápad broskve a kakaa mě tak zaujal, ale je to opravdu příliš jednoduché, velmi málo vývoje a kakaa mám pocit, že příliš málo.
Na její obranu mohu říct, že když už nic jiného, tak broskvový tón je zcela přirozený, docela blízký čerstvě oloupanému ovoci. Ale to všechno tam zůstává.
Když jsem ji zkoušel poprvé, zarazil mě ten "zelený" a sladký začátek a vzal jsem ji poněkud impulzivně. Nevadí mi, klidná, "každodenní" vůně, ale stále hledám komplexnější a ženskou broskev. Je pravda, že velmi připomíná Boss Orange. Škoda, mohli přijít s něčím originálnějším. Nedávno vyšla 'intenzivní' verze... tu taky zkusím.

Mari Mattos

Vynikající! Začíná velmi ovocně a nakysle, až se vám sbíhají sliny, čistá broskev a meruňka (i když to není v poznámkách, cítím sušenou meruňku, nevím proč). Pak se stává květinovější a sladší, to vše se mísí s počáteční kyselostí, a od té chvíle je lineární, ovocně květinová, která je kyselá a sladká zároveň, jako by ovoce bylo rozmícháno v pudinkovém krému.

Trochu mi připomněla Jour D'Hermes, až na to, že v Jour jsem cítila spoustu rostlin, ze kterých mi bylo špatně, tahle ne, je vynikající.

Vydržela na mně celý den, první dvě tři hodiny dobře vydechovala, pak se přiblížila, ale není intimní.

Roxana D

Tento parfém jsem objevila teprve minulý měsíc a od té doby se stal mým nejoblíbenějším a nemohu sáhnout po jiném parfému, když si vybírám, co si vezmu na sebe. Miluji jeho sladkost a příjemnost (na kašmírové šále se drží přímo nádherně) a můžu ho cítit celý den. Kakaové tóny vůbec necítím, ale opravdu něco gurmánského tam je, možná právě proto je tak příjemná (ale vůbec ne těžká nebo ohromující).
Podtrženo a sečteno, láska na první přičichnutí :)

Temptatio

Reklama se zjevně netýká této vůně. Nevoní po svádění, intimitě, sexualitě, ale po jemných květinách a sladkých, hlasitých broskvích. Docela dobrá, ale bez "výmyslů" a "kudrlinek", obvyklá vůně pro každý den, nebude nudit a mužům, kteří mají rádi sladké, se bude okolí určitě líbit.
... Napíšu myšlenku, hodím papuče a minusy))))). Mám pocit, že kdyby to vyšlo pod nějakým lákavým názvem ve výběrové, elitní lahvičce, tak by lidi nepsali, že hnus, levné a mýdlo, přeplácení a ničení. Přidejte do ní jeden neobvyklý tón, třeba oud, nebo ho tam můžete nepřidat vůbec, vydat ji v jiném obalu - a lidé ji budou hodnotit úplně jinak. Bohužel, ale teď je v módě nebýt "jako všichni ostatní", je v módě mít rád všechno neobvyklé a nejednoduché.
P.S Ne parfém barví ženu, ale ženský parfém.

lesenochka

Nemyslíte si, že svými recenzemi věci nálepkujeme? A tady se zdá, že je to pěkná vůně, ale "znalci" a "nosy" tvrdí, že není moc dobrá. Stojí to za to? Občas o tom přemýšlím, když si vybírám parfém. Ale v zásadě tomu nepřikládám význam. Vždyť někdo pečlivě vytvaroval samotnou vůni, vymyslel pro něj flakon. Moje kamarádka nosí tento parfém jako své druhé já. Protože, i když nerozumí tónům, jí prostě sedí, ukázalo se, že je to ONA. Vůně, která se jí líbí, ve které se cítí dobře. Musí to být chemie.

nicesmell66

Vlastně mě překvapuje, že tolik recenzentů považuje tuto vůni za ovocnou Ano, broskev v úvodu je poněkud silná, ale nezastírá krásné květinové tóny.

Souhlasím s tím, že parfém je poměrně jemný, blíží se spíše k vůni skinscent, ale přesto je to elegantní parfém Něco v sušení mi připomíná křupavě čisté a mýdlové tóny v Sicilii od Dolche Gabbany

Kdybych četla jen recenze, nejspíš bych si parfém nekoupila Ale nechala jsem si od prodavačky nastříkat na zápěstí a celé odpoledne jsem k němu čichala a čichala

Myslím, že vůně je držitelem Je příjemná, teplá a lákavá.

Daniela20

Můj přítel koupil tento parfém ne pro mě, ale aby si ho nechal a občas ho daroval. Zřejmě jako fanatička do parfémů a z rozmaru (nevěděla jsem, jestli se mi bude líbit, ale opravdu jsem na tom trvala) jsem ho požádala, aby mi ho dal jako dárek. Můj první názor byl, že je to příjemná vůně, sladká, ale ne přehnaná a velmi ženská. Po pár dnech nošení jsem si ji opravdu zamilovala. Je sladká, svěží, snadno se nosí, je velmi ženská, vím, že to není jedinečná vůně, ale je to dobrý parfém a balení je krásné. Na mé pleti vydrží více než 6 hodin.