Imari Eclipse podle Avon je Floral vůně pro ženy. Imari Eclipse byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Carmita Magalhães. Vrchní tóny jsou Růžový pepř, Hruška a Bergamot; střední tóny jsouPomerančový květ, Tuberóza a Pivoňka ; základní tóny jsou Pačuli, Santalové dřevo a Vanilka.
Přečtěte si o tomto parfému v jiných jazycích: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Русский, Polski, Português, Ελληνικά, 汉语, 日本語, Nederlands, Srpski, Română, العربية, Українська, Монгол, עברית.
Parfumér
Značka Avon
Kolekce IMARI
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
fragrantbarbie 10/29/23 23:45
Čekal jsem něco temného a dusného, ale je to překvapivě lehké a sladké. Pravděpodobně nejnositelnější ze všech Imaris. Světlý štiplavý vršek ustupuje pačuli základu, který je sladký a lehce zemitý, doplněný bílým květinovým srdcem, které je bohužel příliš pomíjivé. Přála bych si, aby vydržela trochu déle. Nosí se 3 až 4 hodiny a promítá se asi na délku paže. Už jsem nosila Coco Mademoiselle a tohle by klidně mohla být ovocnější, tlumenější verze, která je ideální, pokud vám CM připadá na váš vkus příliš intenzivní. Kompaktní 50ml lahvička je prostě pohodlná na to, abyste si ji mohli vzít s sebou a nanášet podle potřeby. Celkově jde o slušnou, nikoliv skvělou nabídku od Avonu a příjemný hloupý dosah pro chladné podzimní dny.
Lady_Daisy 08/13/23 09:40
Jsem fanouškem pleťových vod z této řady, a tak jsem se rozhodla vyzkoušet i vůni. Řada Imari mě oslovila, protože má poměrně dobré parametry a podle mého názoru zdařilou kombinaci vanilky se sladkostí ovoce. Možná to není příliš vznešená vůně, ale je příjemná a neškodná pro životní prostředí. Tato verze má příjemně ovocnou vanilku s mým oblíbeným pepřovým nádechem a nádechem bílých květů. Vše lehce dusné, ale zároveň ne příliš sladké a jednoduše příjemné pro nos. Flakonek budu mít ještě dlouho, protože je to monotónní vůně, která se moc nerozvíjí a dlouhodobě je trochu nudná, ale jsem ráda, že za tak dobrou cenu můžete mít docela rozumnou vůni s dobrým výkonem. Opět plus pro Avon.
Beata Maria 03/30/23 04:55
Další člen rodiny Imari, který však jde vlastní cestou. Je zde určitá podobnost s Imari Rouge, ale Eclipse je mnohem příjemnější. Pačuli stále hraje první housle, ale je zjemněno a oslazeno vanilkou a hruškovou šťávou. Přesto parfém neztrácí nic ze své dráždivosti, o kterou se stará růžový pepř. Parfém použitý v malém množství mě neuspokojuje. Jsou příliš jemné. Při vydatné aplikaci je však silný, výrazný, pačuliově dřevitý a dokonce i poměrně těžký, ale v pozitivním slova smyslu. Je to spíše večerní vůně. Pak parfém vykazuje velkou výdrž ( na vypraném oblečení) a skvělou projekci. To mi velmi vyhovuje a za toto použití parfému jsem dostala komplimenty. Imari Eclipse lze také "rozvonět" použitím tělového mléka ze stejné řady. S Eclipse se cítím lépe než s Rouge. Flakon je stejně jako celá řada příjemný do ruky, zátka dobře drží. Cena je velmi uspokojivá.
Amazing_Lady 11/18/22 15:21
Obecně se mi řada Imari nelíbí, jsou to zvláštní vůně, pro mě příliš bohaté a těžké. A na Eclipse jsem se dívala s podezřením, prohlížela jsem si recenze a reference a nějak většina z nich byla o jemné, jiné vůni. Na stránkách katalogu už vůně nejsou a není tam ani žádný vzorek této vůně. Rozhodla jsem se, že si lahvičku koupím. Výroba Rusko, krabička bez slídy. Z deklarovaných tónů jsem nenašla kromě pivoňky. Ostatní tóny jsou rozlišitelné. Jakmile jsem otevřela víčko, ucítila jsem známé tóny Imari fantasy. Navíc to bylo ještě před atomizací, a tak se objevil jalový piš! Myslela jsem si, že bude vražedná. Nastříkala jsem si ji na zápěstí, byla trochu ostrá, ale vůně velmi rychle vyprchala. Tuberóza, pomerančový květ, růžový pepř a pačuli se jasně ozývají od prvních minut. Vůně se rychle zjemňuje. Bílé květy se stávají jemnými a krémovými, pepř a pačuli zní v lehkém pozadí. Poté se přidává tón něčeho cukrkandlového a základ vanilky a pačuli, podobně jako v Imari Rouge, ale jemnější. Vůně je opravdu mnohem lehčí než obvyklá Imari! Výdrž je také menší, ale líbí se mi! Budu ji nosit dál. Snad bude stejně dlouhotrvající jako Imari fantasy a stane se vražednou. To byl můj první dojem z vůně.
________________
A teď, po pár dnech, vůně ztěžkla a cukrkandlovost je pryč! Zůstal pepř, pižmo, tuberóza. A smetanovost je pryč. Vůně se stala jako... jako větrák po svařáku! Ano, s něčím ovocným, ale vůně se pro mě stala nepříjemnou. A přesto se výdrž zlepšila! Jen tak tak, pár dní a vůně se hodně změnila! Škoda, že k ní nejsou vzorky! Na Coco Mademoiselle nemá ani zdaleka!
hoyp 10/28/22 10:24
Švestka není v pyramidě uvedena, ale tento konkrétní tón je nejhlasitější. Cítím džem z okvětních lístků růže, švestek a tuberózy. Není to odikolonit, zní to krásně elegantně. Vůně je ženská, jasná. Lehce sladká, hlasitá na podzim, v zimě bude velmi krásná! Velmi důstojná ve své linii, letos na podzim, bude moje oblíbená🥰.
GUADELUPA 10/22/22 02:48
Nádherný nový produkt od Avonu! Dali si záležet! Jasně slyším pomerančový květ + vanilka + tuberóza + pačuli. A vše dohromady dává velmi krásnou krémovou vůni. Krémovost je hlavní předností Eclipse. Ženskost a krása. Pepř téměř neslyším. Možná jen trochu a jen v pozadí. Pepř dává krásnou trpkost a nic zbytečného. Ve všech ohledech se Eclipse ukázala jako drahá vůně. V žádném případě není horší než Lux. Výdrž je vynikající - na oblečení ji slyším celý den. Eclipse jsem zařadila na první místo mezi Imari, hned před Corset.
bad_flo 10/16/22 16:22
v tomto parfému je něco, co mě okouzlilo. zpočátku se otevírá silnou kořeněnou a citrusovou vůní , pak růžový pepř a pomerančový květ doprovází hruška a silná tuberóza. bohužel na mé kůži příliš nevydrží , to, co cítím po hodině a půl na kůži, je vanilka, santalové dřevo a nádech tuberózy. Považuji ji za krásný parfém pro podzimní dny , je dostatečně těžká pro chladnější dny a přitom stále květinová a má návykovost, kterou prostě nedokážu vysvětlit . nemůžu si přestat čichat k ruce !!! skvělá vůně za takovou cenu .
Marianye 08/17/22 06:56
Imari Eclipse je novinka z řady Imari od Avonu, jejího nákupu nelituji. Je to lahodná květinová vůně se šťavnatou hruškou v horní části, je velmi podobná Sexy Little Things Noir od Victoria's Secret díky tónům hrušky a bergamotu, má dobrou výdrž, která vydrží asi 5 hodin, což je podle mě skvělé. Přestože je to katalogový parfém, má lahodnou vůni, je sladká, aniž by byla vlezlá, a velmi dobře se promítá první 2 hodiny. Mám ji ráda.
anita1980 08/09/22 19:26
Dnes jsem ji použila a moc se mi líbila, vůbec nepůsobí statně, je sladká, cítím bergamotovou hrušku a vanilku, líbí se mi, za tu cenu skvost, podle mě vydrží čtyři až pět hodin, myslím, že ji ráda znovu nanesu a užiju si ji na začátku, je trochu silná, ale má mírnou vůni, doporučuji.
Reliquias Cheirosas 08/02/22 05:31
Okouzlující parfém. Jedná se o moderní chypre stvořený pro tropické podnebí, protože má lehkost, svěžest, zářivost a nádech temnoty, čímž dostojí svému názvu.
Imari Eclipse je mimořádně univerzální a nositelná po celý rok, stejně jako elegantní s jistou romantickou smyslností. Je ideální pro nošení na pracovišti (dostala jsem mnoho komplimentů, když jsem tuto krásku nosila) a má vynikající poměr ceny a kvality.
Připomíná tradiční Luna a Coco Mademoseille v lehčí verzi. Její vůně je super příjemná, návyková a vyvážená.
Květinové tělo má růžové pivoňkové nuance, přičemž zářivost pomerančového květu vyvažuje sladká vůně tuberózy. Cítím lehký nádech mastku.
Lehká pikantnost růžového pepře je lahodná a přináší do parfému hřejivý pocit. Vanilka dodává dospělou sladkost, pačuli je lehké, čisté a trochu kafrové.
Dřevité santalové dřevo dodává vůni pohodlí a útulnost.
Na mé pokožce se udržela 2 hodiny a vydržela 6 hodin, myslím, že to byl krásný výtvor!
Lalique
Versatile Paris
Cerise Sur Le Gateau
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem