La Vie Est Belle Lancôme pro ženy

La Vie Est Belle Lancôme pro ženy

pačuli
kosatec
zemitý

La Vie Est Belle podle Lancôme je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. La Vie Est Belle byl/a uveden/a v roce 2012. La Vie Est Belle byl/a vytvořen/a Olivier Polge, Dominique Ropion a Anne Flipo. Vrchní tóny jsou Černý rybíz a Hruška; střední tóny jsouKosatec, Jasmín a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Pralinka, Vanilka, Pačuli a Fazole tonka.

Černý rybíz

Pralinka
Fazole tonka

Kolekce LA VIE EST BELLE

Luida72!!

Mateřské objetí. Něžné, něžné, sladké.
Tento parfém buď milujete, nebo nenávidíte.
Slyšela jsem, že na některých se objevuje kyselý nádech, myslím, že je to otázka pH.
Nejsem příznivcem příliš sladkých parfémů, ale tento se mi líbil.
Zrovna včera jsem si k němu poprvé přivoněla a celý den jsem si ho očichávala na zápěstí. Vydrží několik hodin, ale nepřekypuje, působí velmi intimně.
Hned po uvedení do prodeje jsem však kroutila nosem, cítila jsem hodně hrušky s rybízem a připadalo mi to jako obvyklý "generický ovocný" parfém, ale pak se to změnilo. Ve vývoji kosatec s jasmínem a pomerančovým květem dodal jemnost a lehkost. Vanilka a pačuli dodaly kulatost, hloubku, hřejivost. Pralinka dodala sladkost.
Suchý puch mě okouzlil. Cítím ji uklidňující, uvolňující, opravdu lahodnou. Myslím, že ji budu nosit, až budu potřebovat obejmout, přitulit.

camizr

WTF?
Lidé, kteří vyhazují nenávist jen proto, že je to masově vyráběná vůně, vše dobré doma?
a navíc říkají "nulová originalita" nebo že je příliš "obyčejná" a hodnotí ji špatně.
Máte kvalifikovat vůni a její kvalitu.
to, že byla masově vyráběna, neznamená, že to není umělecké dílo, ve skutečnosti kdyby to nebylo umělecké dílo, nebylo by tolikrát napodobováno.
věci, jaké jsou

TheQueenC

Nenávidět ji je národní sport. Ve skutečnosti je to skvělý parfém, každý ho má rád (proto je nenáviděný), muži ho milují, sluší každé ženě, hodí se ke každé postavě a každé osobnosti. Je to nejvyhledávanější a nejoriginálnější parfém? Rozhodně ne. Má být strojem na peníze? Ale rozhodně ANO. A svůj úkol plní dobře už deset let.

Lolla7

Po dlouhém zdráhání jsem tady. Vyhrál jsem LVEB a nikdy jsem se neodvážil ho vyzkoušet. O rok později, po nesčetných příležitostech darovat nebo vyměnit, jsem nikdy nesebral odvahu a nakonec jsme si vyměnili pohledy a otestovali se navzájem. Musím se přiznat, že jsem byl docela zaskočen výkonným výstupem. Zamilovala jsem se, jako když se někdo zamiluje do toho hezouna, slavného krále nočních klubů, o kterém víte, že už byl v rukou všech a nikdy pro vás nebude exkluzivní, protože víte, že je příliš dobrý na to, aby byl jen jeden. Ano, LVEB je tak svůdná a "svůdná", že okouzlí každého. Nezáleží na věku ani na vkusu, je neodolatelný. A stejně tak působí i jeho účinek. Je to divoký sex, který jste zažili a nemáte odvahu se nikomu přiznat, je to chlap, kterým opovrhujete, ale chcete se ho zmocnit.
I když je sladká, i když je "populární" a replikovaná (špatné parfémy nikdo nereplikuje), musíme si přiznat, že je to nová Gabriela Sabatini, která byla tak otravná a používaná/vykřikovaná a teď se jí říká "parfém pro staré dámy" (nesnáším tyhle nálepky) a zapíše se do historie jako nejprodávanější parfém na SVĚTĚ. Jinými slovy, kdekoli, v jakémkoli podnebí nebo na jakékoli pleti působí kouzelně.
Bylo by jednodušší nechat si svůj odpor k němu a nikdy ho netestovat, bylo by praktičtější říct, že je "obyčejný" a že se mi jako parfémovému závislákovi nelíbí to, co se líbí všem ostatním. Ale jsem člověk a jako každý jiný jsem se zamilovala do lumpárny. Opustila jsem svou sbírku a moje ruka míří přímo k němu. Je to cesta, ze které není návratu, potřebuju odvykačku.

Zorro

Jedním z omezení recenzí na fragrantice (ale i jinde) je to, že je většinou píší uživatelé. Dámské vůně tedy recenzují hlavně ženy, pánské muži. Vůně jsou tak popsány jen napůl. V tomto případě existují 2-3 recenze mužů, kteří popisují La Vie Est Belle jako úžasnou, a mnoho ženských recenzí, které jsou téměř všechny negativní. Kde je pravda? Na obou stranách.

Já jako muž plně souhlasím se svými "kolegyněmi": vůni Lancome hodnotím jako nádhernou. Ženská, smyslná, rafinovaná, jemný květinový buket, ve kterém je sladký gurmánský nádech, ale není přeslazený a vlezlý, vanilka tam je, ale není přehnaná, má v sobě něco pikantního, ale není štiplavá jako u mužských protějšků, ovocnost tam je, ale slouží jen k tomu, aby vůni dodala větší kulatost.

Moje přítelkyně ji vyzkoušela v parfumerii při procházce v centru města a okamžitě ji zavrhla. Já jsem ji naopak s přehledem propagovala. Na její kůži to bylo něco fantastického. Samozřejmě! Nepříliš originální, protože je to něco, co už jsem cítil mnohokrát, možná s jinými nuancemi. Ale podle mužského názoru to zůstává krásná ženská vůně.

Podle mého názoru vůně vhodná pro mladou, ale ne příliš mladou/náctiletou ženu. Řekla bych tak 25-40 let. Možná vhodnější pro významnou a/nebo intimní příležitost - večeře venku, procházka v centru města, večírek s několika hosty - než pro každodenní nebo pracovní použití. Z dlouhodobého hlediska je možná trochu únavná.

Cassiano

Lancôme je typem společnosti, která obvykle každých pět let uvádí na trh skvělé vůně, které se stanou prodejně úspěšnými. A všechny znamenají generace! Máme tu například Trésor (1990), Poême (1995), Miracle (2000), Hypnose (2005) a další.
V roce 2012 přišla řada na La Vie Est Belle. Kreativní koncept zkoumá vůni schopnou udělat každou ženu šťastnou a vše bylo myšleno tak, aby tento efekt zprostředkovalo, včetně flakonu. Její projekt zahájil v roce 1949 Armand Petitjean, zakladatel značky Lancôme, a představuje křišťálový úsměv. Trvalo více než rok, než bylo dosaženo efektu, který vytváří dojem úsměvu.

Vůně byla vůbec první kosatcově-gurmánskou vůní značky a podílela se na ní tři velká jména v oboru: Anne Flipo, Olivier Polge a Dominique Ropion. Podle komunikační oblasti Lancôme má paleta 63 ingrediencí (polovina z nich je přírodního původu) a do konečného schválení proběhlo více než 5 000 testů - ve skutečnosti 5 521.

La Vie Est Belle Eau de Parfum (v krabičce L'Eau de Parfum) má zářivé složení, které bylo vytvořeno s cílem reinterpretovat zářivost magnólie. A je tu detail, který je na trhu málo propagovaný: nóta Iris Pallida z Florencie je přítomna ve všech fázích vývoje, takže je považována za příčnou nótu, ačkoli byla uvedena v těle vůně. Další důležitá (a velmi matoucí) informace je způsobena nótou cassis (černý rybíz), která se objevuje ve většině brazilských a severoamerických textů, ale mění se na některých oficiálních stránkách značky, například ve Velké Británii a Austrálii, kde jsou uvedeny ostružiny. Jako kritik jsem tento aspekt nemohl z analýzy vynechat, což posiluje obrovské množství komunikačních nedostatků, které v tomto odvětví nacházím.

Jak již bylo řečeno, budu se držet toho, co je na obou stránkách, kde jsou uvedeny hrušky a ostružiny (na výstupu), následované kosatcovým konkrétem a absolue jasmínu Sambac a pomerančového květu (v srdci), na základu z esence pačuli. A celou vůní prochází další průřezová nóta, nazvaná Akord lahůdek, která by kombinací vanilky a pralinky a dodává gurmánský efekt.

La Vie Est Belle v sobě spojila dobře zpracovanou kampaň (přinášející herečku se širokým úsměvem a empatií veřejnosti) s vysoce přijímanou vůní, která se stala etalonem v oboru. Předtím jen jedna další přitáhla tolik pozornosti ženského publika a konkurence: Flowerbomb (2005 / Viktor & Rolf), která mimochodem přinesla dotek dvou rovnocenných parfumérů zapojených do jejího procesu. Náhoda?

Na kůži je La Vie Est Belle bujná, a to ve všech možných významech: hojná, bohatá, naplňující atd. Má od všeho trochu a zároveň nic nepřehání. Od okamžiku, kdy se dotkne pokožky, je sladká, smyslná, hřejivá, lehce suchá a pudrová, je květinová, je gurmánská... je úžasná! Z těchto a dalších důvodů podlehly jejich kouzlu ženy, které si vždy stěžovaly na sladké vůně, i ty, které nemají rády příliš květinové nebo pudrové vůně. Je to květinově-gurmánská vůně, která má vitalitu a vyzařuje ženskost, aniž by strhávala do exkluzivní věkové skupiny.

V mém vnímání vypadá jako dezert, v němž byly vykrystalizovány plátky hrušky a okvětní lístky jasmínu a zalité karamelovým sirupem. Poté byl na talíř jemně nasypaný kosatcový prášek a vedle něj se podával jakýsi čaj z listů a kořenů pačuli, který měl doprovázet a dodávat potřebný kontrast.

S vůní Flowerbomb se dá ještě hodně srovnávat. Ale zejména já mám pocit, že ta druhá má větší květinový obsah. Největší spojitost vychází z nóty pačuli, ale přesto si myslím, že jedna je otevřenější a orientálnější, zatímco druhá je hutnější a gurmánská.
Není divu, že se La Vie Est Belle stala jednou z nejkopírovanějších vůní ve všech koutech světa, na čemž se podílejí firmy, které se parfémy inspirují, a samozřejmě i ty nejslavnější značky, které nikdy nepřiznají pravý záměr. Za necelých deset let vzniklo více než 15 flakónů, včetně limitovaných edic.

Možná se vám La Vie Est Belle ani nelíbí, ale musíte uznat její roli ve světové parfumerii. Koneckonců, když narazíme na vítěze, musíme si ho vážit!

Catty

Pro mě je LVEB tak krásná, hřejivá, elegantní a ženská.

Pokaždé, když ji nosím, cítím noblesu a eleganci v její sladce květinové vůni. Díky této kráse se mi také velmi často dostává komplimentů. Dnes se mě například na schůzce 2 kolegyně z práce zeptaly na název.

Je opravdu velmi populární, ale mně je to jedno!!!!. LVEB mi dává pocit krásy, noblesy a výjimečnosti a nakonec ten parfém nosím já, ne naopak. Narodili jsme se výjimeční s LVEB nebo bez něj. Čas je příliš krátký, tak si užívejme, co chceme. Pokud se vám to líbí, jděte do toho.

Je krásná a nabízí i velmi dobré flakóny v přípravě. Projekce a dlouhověkost jsou úžasné.

Super produkt!

Nicksksks

Pracuji jako lékař, jsem zvyklý na to, že většinou jediné, čeho se moji pacienti bojí, je strach, tak to prostě v této oblasti chodí, s tím nic nenaděláte. Ale na začátku zimy se stal zajímavý případ: běžný zimní sychravý den v Petrohradě, konec pracovní doby, chystám se jít domů, ale do ordinace vběhne můj asistent a říká, že máme konzultaci. Poněkud neochotně ji následuji do kanceláře a cestou začínám cítit sladkou, nebojte se toho slova, štiplavou, drahou vůni, nepochybně ženský parfém. Hlasitost se zvyšuje, jak se blížíme k mé kanceláři, a stává se přímo křikem, když vejdeme přímo dovnitř. Objevila se přede mnou typická představitelka petrohradské inteligence - v pokročilém věku, ale velmi upravená - nalíčená, učesaná, stylově oblečená, jedním slovem - dáma. Poradil jsem se s ní, každou chvíli duševně rozptylován tou omamnou vůní, která z ní vycházela, jmenoval jsem potřebný seznam analýz a po objednání jsem čekal na její další návštěvu jako malé dítě, snad chápete proč: zase jako narkoman, abych dostal dávku toho olfaktorického narkotika. Mimochodem, léčba se poněkud protáhla a bylo to poprvé a jedinkrát v mé praxi, kdy jsem z toho měl radost, protože pokaždé, když přišla, byl jsem tou vůní jako fascinovaný, chtěl jsem se v ní vyžívat. Na poslední schůzce jsem to nevydržela a zeptala se jí, jaký parfém si celou dobu tak šikovně zkoušela, odpověď byla lakonická: "La vie est belle", "La vie est belle" od Lancôme, dárek od manžela z Francie". Předpokládám, že přišla s poměrně široce otevřenou partiturou - suché pačuli, vůně krémového kosatce umně vetkaného do neroli a jasmínu, vanilkový přeliv a ta hlavu otáčející vůně spáleného cukru, spoléhající se na deklarovanou pyramidu, troufám si předpokládat, že jde o pralinku. Celkově - je to opojná, velmi sladká, závratná droga, kterou jsem si chtěla vychutnat a vdechnout, vdechnout ještě víc, do poslední kapky, naplnit si jí plíce. Výdrž je fenomenální - přišla večer, ne déle než půl hodiny, a moje kancelář voněla tímto parfémem dobré dva dny, můj nos se sem tam držel ozvěn této úžasné kompozice. Dala jsem ji mamince k Novému roku, mimochodem, byla okouzlena, poražena její krásou, od prvního nádechu. Teď, když navštěvuji rodiče, čas od času zajdu k jejímu toaletnímu stolku a poslouchám tuto skladbu - ohromující krásu. Přikláním se k názoru, že by takhle měla vonět žena, ne dívka, ale asi to souvisí s tím, že jsem ji slyšela od ženy, dámy v letech. Slyšela jsem ji a byla jsem uchvácena krásou této vůně, která je v moderním luxusu takovou vzácností. Ohromující, omamná a dráždivá, past na muže, nic méně.

miradahl

Jak moc jsem pokořena těmito žádostmi o "znalost míry", radami o mikronamazích a použití pouze v chladném období..... Copak milovníky takových rad nenapadne, že někomu je nepříjemné, když je v blízkosti posypaný něčím čerstvým nebo hořkým? Mně osobně La Vie nebo Si vůbec nedusí, ale dostat do podzemí chrlič jiné "čerstvé" nebo "kyselé" není příjemný pocit, jako by mi někdo hodil do obličeje saponát: možná to bude pro někoho novinka, ale při vyšším dávkování nejsou o nic méně dráždivé! Ale neběžím do huby nějakému Clinique Happy nebo Armand Basi In Red, abych milovníkům těchto parfémů poskytl cenné návody, kdy, kde a jak je používat? Ne! A nejen proto, že je to prostě zbytečné, ale také proto, že každý vnímá něco jiného a maximálně dosáhnu toho, že moje recenze bude minutová.

Obecně mě zaráží odmítání gurmánských a sladkých vůní jako třídy mnoha jedinci. Pravá žena by neměla vonět jako cukrovinka. A víte co? Pravá žena nezůstává nikomu nic dlužna! Chci vonět jako bonbón - a budu vonět jako bonbón, je to moje volba, moje právo, moje integrita; skutečná žena si vybírá parfém, ze kterého má sama potěšení, a nepřemýšlí o tom, jak se zalíbit mužům nebo dokonce sousedům ve vagonu metra (protože nedej bože, aby si vedle ní sedl "znalec", který gurmánství obecně neuznává!). Co je špatného na vůni sladkostí, vůbec nechápu, v oblíbeném výklenku mnohých zde jsou vůně mnohem nepříjemnější. Osobně si myslím, že žena by neměla být cítit cibulí, rybinou, cigaretovým kouřem, kočky tam - ano, to je špatné, ale cukroví a marmeláda nejsou ty nejodpornější věci, ne?

Omlouvám se za dlouhou lyrickou odbočku - už to vře, ale teď k věci. La Vie se mi líbila už dávno, neodvážila jsem se ji koupit kvůli její přílišné popularitě, ale když jsem ji dostala výměnou, neodolala jsem. Pár obláčků si nanesu na zápěstí nebo jeden mezi lopatky. Osobně na mně v teplém počasí vůně luxusně hraje, pak ustoupí, pak o sobě zase dá vědět, je to kandované ovoce a čerstvé pečivo a oříšky a hořké tóny drahého alkoholu. Takže naprosto nesouhlasím s nařčením z cukernatosti, plochosti. Nesedlo vám to? Napište "nesedlo mi". Nemáte rádi sladké? Nepoužívejte ji, jen, opět nalijte něco kyselého nebo znamenitého nicku s vůní uzené ryby a železného kbelíku, vzpomeňte si, že někdo vedle vás se od ní odvrací stejně jako vy od La Vie..... A obliba této vůně mluví sama za sebe. No přece by se nešířil v takovém množství parfém, který voní BAD. A když už jsme u toho popu... Poison byl kdysi pop, ale dnes je to klasika, všechno má svůj čas. Ale přesto jeho fanoušků a haterů ani teď neubylo. Myslím, že časem La Vie... spadne do této kategorie taky, protože málokomu je lhostejná. Ale mužům se zpravidla opravdu líbí. Až na ty zvláštní muže, kteří dávají přednost tomu, aby jejich žena voněla spíš po okurkách nebo asfaltu než po bonbonech. Opravdu vám to nepřijde divné...?

Abych to shrnul - ano, musíte znát míru, ale měli byste ji znát vždy, bez ohledu na čichové preference. Ano, není to volba do kanceláře, ale všechny parfémy a nemusí být neutrální a sedět blízko těla. Ano, poněkud provokativní, ale ne ve smyslu vulgární, ale přitahující pozornost. Obecně dobrá vůně, která při zdařilém přistání a dávkování poskytne hostitelce mnoho potěšení a nejen jí. Mínus - přílišné roztírání, ale to mi nevadí, budu ji používat.

UPD: Nosila jsem ji tři nebo čtyři měsíce a pak jsem ji dala pryč, protože mě přestala bavit. Teď mi chybí, mrzí mě to, chtěla jsem hledat náhradu mezi labužnickými novinkami, ale nevyšlo to. Přemýšlím, že se dokopu k jeho bokovkám. Mimochodem, Armani Si mě na rozdíl od něj nudí definitivně a nenávratně a vůbec se mi ho nechce vracet.

Modadicta

S tímto parfémem mám děsivou zkušenost. Jak uvidíte, tato recenze bude na hony vzdálená tomu, jak jsem o tomto parfému mluvila poprvé před téměř rokem, protože o LVEB si nemyslím totéž co tehdy.

Začnu tím, že si ujasním, že navzdory všemu mi tento parfém není nepříjemný, to si ujasním. Ale každopádně, jakkoli je v dnešní době žalostně přeplněná, už mě trochu omrzela.

Nedávno jsem byla v jednom nákupním centru, které se otevřelo u nás ve městě a kde jsou obchody s velmi drahým oblečením, kabelkami, značkovými věcmi... zkrátka jedno z těch míst, kde jsou lidé vyparádění a navonění, jako by šli na svatbu nebo na večírek, nevím proč. Uvědomuji si, že spousta lidí předstírá, že se cítí "in", protože si nemyslím, že někdo, kdo často používá tento parfém, si neuvědomuje, že stačí málo. A co hůř, v horkém počasí by mělo být zločinem to s ním přehánět. Je to jedna z těch vůní, které je vhodnější použít jen párkrát do roka, ne do nákupního centra. Ale dobře, pro tyto lidi je to zvláštní příležitost.....

Jde o to, že tento parfém je u nás tak přeplácaný, že jím byl cítit prakticky celý podnik (A slečna Dior Cherie, o té ještě bude řeč...) opravdu to vypadalo, jako by do jednoho z těch přístrojů Air Wick dali lahvičku LVEB. Vonělo to jako extrémní pačuli. Neskončila jsem závratí, protože jsem naštěstí onemocněla chřipkou. Ale jestli jsem tu vůni cítil tak silně i v tomto stavu, jen si to představte!

Od toho dne vím, že přestože jde o klasiku, LVEB si už nikdy v životě nekoupím. Ani ji nebudu používat, ani ji nebudu používat jako dárek. Tím spíše to druhé, bylo by mi velmi smutno při pomyšlení, že člověk investoval své peníze s nejlepšími úmysly a daroval mi něco, co nikdy nepoužiji.

Také jsem si všimla, že v této vůni jsou některé tóny, které nemám ráda: kosatec a fazole tonka, jak mohli dát tuto dvojici tónů do parfému s pačuli, pralinkou a vanilkou? Nevím, proto už ji nemůžu vystát. Nemůžu vystát kosatec a fazole tonka dohromady.

Ponaučení z této recenze zní: uživatelky LVEB, proboha, nepoužívejte tento parfém v horkém počasí, nikdy to s ním nepřehánějte, nenoste ho na přeplněných nebo špatně větraných místech nebo v hromadné dopravě. NE! Kromě toho si tento parfém vysloužil velmi špatný tisk kvůli nadměrné aplikaci, to stojí za zmínku. Je důležité vědět, u kterých parfémů můžete použít více než 2 střiky a u kterých ne.

Kirjk

V dnešní době je to jeden z těch parfémů, které cítíte všude. Zdá se, že někteří lidé nevědí, jak s touto vůní zacházet, takže je to v podstatě nová Escada! Až na to, že ji nenosí jen teenageři. Zdá se, že se to líbí i některým starším dámám na úrovni a... ach ta hrůza.
Odporně sladká hodinová siláž. Ať jste kdekoli, v nóbl nákupním centru nebo kdekoli jinde, každou chvíli se bojíte o život, že narazíte na tenhle in-your-face typ parfémového mraku a ten vás nadobro odrovná.

Neříkám, že je tento parfém špatný, jen ho musíte správně nosit.

Rozhodně to ale není nic pro mě. Právě jsem si ještě jednou vyzkoušela trochu stříknout na zápěstí a nebudu lhát, mám chuť si celou ruku utrhnout. Ale jsem si jistá, že na někom by to mohla být příjemná vůně. Ale prosím, jen se v ní nekoupejte.

cacssss

Tisíckrát se předem omlouvám bláznivým milovníkům této vůně, ale podívejte se, jaký je to hloupý parfém!
Tolik humbuku, tolik mimikry, která o ní mluví, a já v ní nic moc nevidím/necítím. Hodně si jí vážím, protože je to Lancome, a možná jsem nepochopila "myšlenku, kterou chce parfém sdělit", ale pravda je taková: smrdí jako zZz lol.
Je to hezké? Ano, ale je jako spousta jiných, snadno se líbí, je obyčejná, hezky voní, ale není tak dobrá. Myslím, že za to nestojí.