Shop Far Away from Avon.com US
Far Away podle Avon je Orientální Floral vůně pro ženy. Far Away byl/a uveden/a v roce 1994. Far Away byl/a vytvořen/a René Morgenthaler a Xavier Renard. Vrchní tóny jsou Kokos, Ylang-Ylang, Broskev, Karo Karounde a Pomeranč; střední tóny jsouJasmín, Gardénie, Fialka, Frézie, Vonokvětka a Růže ; základní tóny jsou Vanilka, Santalové dřevo, Jantar (ambra) a Pižmo.

felicite34
Připomínám - můžeme přestat s ageistickými komentáři o tom, že některé vůně voní po starších lidech? Je to neslušné a zraňující. To stačí. Takových komentářů je na těchto fórech plno. Pokud komentujete asociace s členem rodiny, je to přijatelné, nemůžete popřít své vzpomínky... Ale je tu mnoho lidí, kteří by měli být v hodnoceních ohleduplnější a kreativnější, prosím. Děkuji.

jerry drake
Levné parfémy nemusí být nutně méně kvalitní, právě naopak. Často a rádi najdete malé čichové skvosty za ceny, které nejsou nic menšího než fenomenální.
Pokud jde o dobré parfémy vhodné pro všechny rozpočty, nemohu nezmínit Avon Far Away, neuvěřitelný parfém z hlediska poměru kvality a ceny.
Ale co je na Far Away tak výjimečného?
Co je na Far Away tak výjimečného?
Stejně jako ostatní stále vyráběné vůně z 90. let je to vintage klasika s komplexním profilem: sladká vanilková směs rozjasněná bílými květy a orientální příchutí dřevitého základu.
Je v ní cítit určitá nostalgie, ale ve smyslu opravdové klasiky, která přináší vše, co je daleko, a přibližuje to.
Co je překvapivé? Výdrž a perzistence, velmi vysoká.
Far Away začíná příjemně sladce, ale ne příliš sladce, voní po jasmínu a broskvi.
Dva, nebo dokonce tři střiky tady úplně stačí, stopa je působivá, miluji cítit sílu vůně, která bez zaváhání proudí a zaplavuje vše, s čím se setká, chybí mi to u tolika parfémů, které stojí doslova patnáctkrát víc, a chtěla bych mužskou verzi, protože tohle je dát dámě a doslova ji sežrat polibky .
Kouzlo tu však není jen v síle, ale také ve vyváženosti tónů, kdy pudrová část je oslazena tóny vanilky a kokosu, aniž by však spadla do sladkosti.
Velmi příjemné svěží tóny broskve se setkávají s exotickými tóny kokosu, stejně jako elegantní základ s jantarem a dřevitými nuancemi.
Dívky, nehleďte tedy na název a cenu. Přistupte bez předsudků k této těžké květinové vůni s neuvěřitelnou stopou, krásnou směsí jasmínu, vanilky, broskve a pomerančového květu s hřejivostí, která vás zanechá beze slov.
Skrytý klenot, skutečná lahůdka za tuto cenu.
(Recenze vychází z verze z roku 2011)

Buh Martins
Opulentní květinový "Abonecado"
***
Mám starou verzi tohoto parfému, jehož lahvičku jsem zdědila po zesnulé matce svého nevlastního otce: krásná dáma s krátkými purpurově bílými vlasy, vysoká, štíhlá, "Italka", která si i ve svých devadesáti letech, již křehká a oslabená, dávala záležet na tom, aby při rodinných setkáních seděla v koutě se zkříženýma nohama, smála se a účastnila se svých krásných šňůr a prstýnků. Nosila jen Far Way - navzdory mnoha parfémům, které měla - stříkala se jím mnohokrát a byl trochu omšelý, ale i tak jsem ji chválila: "Bože můj, babi, ty tak krásně voníš!!!!. " Smála by se těma malýma očima někoho, kdo ví, že dny se chýlí ke konci, kdo spojuje dojetí a vděčnost za kompliment, a odpověděla by: "Dceruško, ty jsi světlo večírků." - ostatně která žena nemá ráda, když jí někdo skládá komplimenty?
Než zemřela, dala mi máma poloprázdnou láhev Far Away. A babička odešla.
Tenhle parfém jsem si nechala ve skříni jako laskavost od babičky, jako suvenýr. Ale využila jsem toho, že je tu dneska zima a že poslední dobou hodně používám Fragranticu jako zpestření, abych ji zrecenzovala.
Opravdu si nemyslím, že by tento parfém byl tak zastaralý. Není to parfém, který bych milovala, ale je silný. Je to všechno to, co jste už zmínili: lehce trpká s fialkou, krémová s gardénií, sladká s vanilkou, velmi aromatická, orientální, to všechno smíchané dohromady.
Přísahala bych, že v tomto parfému je i tuberóza. Kkkkkkk jasně v ní cítím tuberózu, velmi podobnou Poisonu. Tento parfém se od Poisonu liší tím, že Poison má hodně koření a pak přechází do kouřové sladkosti tuberózy a opulentních květin.
Tato vychází ovocná a plná bílých květů, které na mě působí dojmem nových hlav panenek z 80. let, vyumělkovaných, poněkud hračkářských. Ale místo toho, aby se posunula směrem k incensed Poison, je zabarvená fialkou. Opravdu cítím tu tuberózovou atmosféru, ale může to být tím, že jasmín je tu příliš opulentní a působí na mě stejným dojmem. Ylang to umí také, dává to plastifikovanou auru, takovou koncentraci.
Kdyby tento parfém byl Dior, byl by v recenzích opěvován přívlastky jako "narkotický, smyslný, mystický, ženský" kkkkk Ale protože je to Avon, který mnohým evokuje naše babičky a prababičky, lidé si ho moc nevšímají.
Ráda bych ji mohla nosit, ale je na mě příliš opulentní ve svých květinách. Těch několikrát, co jsem ji vyzkoušela, jsem ji používala tak, jak používám jed: jen na ruce a nohy.
Přestože je to bomba, myslím, že je nositelnější než Poison, a pro mě jsou si tyto dvě vůně velmi podobné. Není stejný. Ne duplikáty. Ale mají stejný styl, alespoň v květinovém těle.
Tady je ten "abonecado" vzduch, který je tak charakteristický pro parfémy osmdesátých let, téměř čistý, balzám pro ty, kdo mají rádi tu vzpomínku na novou panenku, jednu z těch starých, velkohlavých s plastovým drdolem. Tento parfém mi ji připomíná. Stejně jako Poison v dry-downu, jak jsem referovala ve své recenzi Diora zde.
Není to vůně, která by se mi líbila, jednoduše proto, že nejsem příznivcem opulentních květin bez silnějšího jantarového/dřevitého základu. Ale v chladu, s rozprašovačem, je stále příjemná a pro mě je dokonce příjemnější než Poison. Alespoň ji cítím přímo na kůži. Něco, co mě od Poisonu odpuzuje.
Protože to není úplně můj čichový styl, možná si tuhle klasiku občas nastříkám, abych si vychutnala její nuance, a nechám si ji jako dárek od velmi elegantní ženy, která v životě sdílela stejnou lásku k parfémům jako já.
Než řeknete, že tento parfém patří babičce, vězte, že i vy jste kralovala se svými Poison, Far Away, Cabotines, Chanel 5, Charismas, stejně jako teď kralujete se svými Aliens nebo Ange či Demon. Až uvidíte babičku oblečenou ve Far Away, složte jí poklonu. Nebuďme malicherní tím, že budeme vůně tvrdě adjektivizovat. Pro každou ženu je těžké cítit, jak běh času smete sílu mládí, kterou kdysi měla. Uznejte sílu tohoto parfému. Dáma, která nosí bombu, jako je Far Away, vysílá zprávu: "Zde, v tomto pomalém a křehkém těle, se skrývá duše, která byla kdysi intenzivní, silná, vášnivá a velmi, velmi ženská...".
.. A tento parfém je určen pro ženy s těmito vlastnostmi. Já ho nenosím. Ale klaním se.
***
(In Memoriam Aldemarina Milanês)

jreyes366
V průběhu let jsem zanechala několik recenzí této vůně a dokonce mám lahvičku vytetovanou na kotníku. Chtěla jsem mluvit výhradně o tělovém pudru, který tento parfém doprovází.
Vím, že v USA, kde žiji, se tělový pudr už neprodává, ale stále se dá celkem snadno sehnat na ebay nebo Amazonu.
Dnes jsem si ho nanesla po sprše a skoro jsem zapomněla, jak je hedvábně jemný, když si ho rozetřete po pokožce. Vůně je naprosto božská, taková pudrová, vanilková a uklidňující. Mám na sobě jen tělový pudr a cítím ho i přes oblečení.
Pokud máte rádi pudrové l, sladké a krásné vůně, doporučuji vyzkoušet tuto v tělovém pudru.

nordic.girl
Z tohoto parfému mám verzi z roku 2012 (neprůhledný flakon), nevím, jestli je přeformulovaný nebo ne. Nyní leží v některých meandrech starého neobydleného domu mých rodičů, kam občas zajdu na nostalgickou prohlídku, takže jsem k němu už dlouho nepřičichla. Přesto je to parfém, na který se vzpomíná i po letech.
Můj prvotní dojem po prvním setkání s touto vůní nebyl nejlepší: byla to charakteristická vůně doprovodu mého šéfa. Ano, čtete správně: ve firmě, kde jsem pracovala, si majitel, kterému bylo přes sedmdesát, nějakou dobu vždycky vodil do kanceláře svou dvacetiletou přítelkyni z eskortu. Dívka se potulovala po kancelářích (bohužel včetně MÉ kanceláře) celá v černém kostýmku, na dvanácti podpatcích a s velkým pocitem nadřazenosti (jsem šéfova přítelkyně!) a zanechávala za sebou neuvěřitelnou stopu parfému, která po jejím průchodu zůstávala ještě nějakou dobu. Za bílého dne bylo dusno, a navíc bylo jaro/léto!
Jednoho dne se stalo, že jsem musel s majitelem odjet na pár dní na služební cestu do zahraničí, a samozřejmě i při té příležitosti vzal svou přítelkyni s sebou. Pracoval jsem jako manažer exportu, ale vlastně by se na té cestě hodilo spíš označení "řidič", protože vzadu seděly dvě hrdličky. V tomto tragikomicko-groteskním kontextu jsem se já, který šéfa nenáviděl, nakonec během přestávek v nepřítomnosti šéfa s tou nebohou dívkou sblížil. Začala se rozvíjet jistá spoluúčast: kromě toho, že jsme byli podobně staří, jsme asi tajně měli společné i pohrdání šéfem (koneckonců byla angažovaná kvůli práci, tedy kvůli eskortě, ne kvůli lásce). Každopádně, jakmile jsme se spřátelily, v jednu chvíli jsem se jí zeptala: "Poslyš, jaký parfém používáš? Je vynikající!" Lhal jsem skrz zuby. Nesnášel jsem ho. Koupala se v něm a to probuzení bylo opravdu přehnané. Ta moje byla čistě zvědavá.
ALE!
Buď ze závislosti, nebo ze zvyku... Začala se mi líbit. Tak moc, že jsem si objednala lahvičku. Nebo jsem možná tajně chtěla využít jejího svůdného tajemství poté, co jsem se o ní dozvěděla. Anebo jsem v tom parfému zase viděla proměnu, která se odehrála v mém úsudku vůči té dívce: nejprve odsouzeníhodnou, ale pak sympatičtější poté, co jsem si uvědomila potřeby, které ji vedly k tomu, aby dělala tu konkrétní práci (a poté, co jsem si uvědomila, že je svatá, když snáší toho protivného sedmdesátníka 24 hodin denně, 7 dní v týdnu). Každopádně jsem začala pravidelně používat parfém a, překvapení! Začal se mi opravdu líbit. Byl to můj podpis na celý rok 2012-2013.
Je to vůně, která nezůstane bez povšimnutí, siláž a trvání jsou dobré, co si pamatuji, ale verze je z roku 2012, u novějších nevím, jestli jsou stejně silné. Rozhodně není pro stydlivé lidi! (A do kanceláře už vůbec ne! 😃).

Katerina_Harding
V prvních vteřinách je to něco strašně chemického a sladkého.
Tuto vůni jsem znala z raného dětství a nikdy jsem v ní neslyšela kokos, dokud jsem si nepřečetla pyramidu. V záchvatu nostalgie po minulosti jsem si objednala patnáct let starý flakon z eBay. Vyzkoušela jsem ji a okamžitě jsem byla zklamaná. Vůně nevolnosti, chemie a laciného eivonového základu, slabě připomínající to, co žilo v mých vzpomínkách. A to, co žilo v mých vzpomínkách, bylo toto.
Je mi deset let a každý den ve škole mi máma dává pět rublů "na bufet". V dalším katalogu Avonu se objevuje Daleko od nás a máma se k té stránce znovu a znovu vrací, aby ji vyzkoušela. Neobjedná si ji - nejsou peníze. Jak si teď vzpomínám, stojí 400 rublů a plat mé matky je 3500. Tak jsem se rozhodla, že jí na dárek k narozeninám našetřím ze svých peněz ze spíže. Našetřila jsem. Poprvé v životě jsem si objednala něco od zástupce a udělala opravdové překvapení, opravdový dárek. Tehdy mi ta vůně připadala kouzelná, nativní, ukolébavá a hluboká. Do tekutiny se přidala perla a v lahvičce se krásně třpytila. Zbožňovala jsem její vůni a dotek. Parfém mi nikdy nedošel, mamince nedošel vůbec. Mé dětství skončilo a já odešla a na mnoho let na své dětství zapomněla.
A teď je mi třicet let, žiju úplně jiný, trochu cizí život v Americe a najednou se mi začíná stýskat po minulosti. V ponuré horečce propadám parfémovému šílenství a skupuji nejrůznější vůně z minulosti. Stejný hřebínek s nimi padá daleko a přináší s sebou zklamání.
Ale jak už to tak bývá, poté, co jsem nechala flakonek odstát a myšlenky se usadit, stal se zázrak. Vše se otevřelo. Orientální mléčná perleťová sladkost. Hloubka, na jejíž dno není možné dosáhnout, vzpomínky a pocit tepla, domova. Laciné tóny se z kůže rychle vypaří a na těle zůstane stejná pudrovost jako z nadýchaného pudrového polštářku, vanilka, nějaké neznámé koření a pižmo. Není v ní lacinost ani ten příšerný avonský laciný podtext. Kdybych tuhle vůni teď na někom slyšela, a nenapadlo by mě, že cena za ni je 10 dolarů.

Anastasia_Neva
Nikdy předtím jsme tuhle vůni neměli, ale pro mě se stala obrazem toho života, kdy nám maminky, babičky, tety a jejich kamarádky, které přicházely z chladu, nosily čokolády - Bounty, Mars, Snickers. V předsíni visely jejich kabáty a kožichy, které voněly všemi známými příchutěmi devadesátých let, a na nenápadné poličce vedle zrcadla vždy stála lahvička, která nás lákala svou tajemností: co v ní je? Když jsme otevřeli její víčko, ucítili jsme hustou a kořeněnou vůni, která slibovala: i my budeme dospělí, budeme nosit takové luxusní kabáty a parfémovat se takovými parfémy.
Bounty nebo Snickers, v nichž se nám podařilo najít to rajské potěšení a umělecky se rozplývající karamel, jsme měli zpravidla k dispozici až po těžkém obědě, nutně s polévkou, jejíž vůně prostupovala bytem a jejíž ozvěny byly cítit v slaném ylang-ylangu.
Sledovali jsme půvabné reklamy, v nichž kokosové ořechy padaly na teplý písek, a snili o výhře zájezdu do dalekých zemí v dětských časopisech, žvýkali jsme právě tu žvýkačku o lásce, starali se jen o Mari a Jadiho, jezdili na daču v dusném autě s vanilkovým vánočním stromečkem, koupali panenky v maminčiných šamponech. A teď byla celá tahle éra najednou uzavřená v téhle kreslené láhvi, jako by sestoupila z toaletního stolku hrdinky animovaného seriálu, který vždycky začínal v 16.30 hodin.
Kde je ten čas teď? Daleko.

Casablanca77
Far Away velkým překvapením. Pokud chcete sladký a elegantní parfém, vyzkoušejte ho, pokud chcete sladký, elegantní, dlouhotrvající a dlouho vydrží parfém, vyzkoušejte ho, a pokud chcete sladký, elegantní, dlouhotrvající, dlouho vydrží a ekonomicky výhodný parfém, vyzkoušejte ho. Omamná sladká vrchní nóta, velmi dobře kombinovaná se santalovým dřevem, tvoří nádherný komplet. Má správné množství každé z ingrediencí, které vynikají. Vanilka nezabírá vše, santalové dřevo nezabírá vše, kokos chce vystoupit, ale zůstává tam, jeho kořeněný a pikantní nádech ho činí jedinečným. Nesmírně smyslná, pokud chcete hřejivý a hedvábný parfém, očekáváte horkou směs ingrediencí, a to není tento případ, tato je z jiné doby a její sladkost si zaslouží víc než jen zmínku, měla by být pochválena, protože je to už přežitek, hodný toho, aby byl dnes více než nestydatě mezi mnoha, které se nazývají parfémy. Nejvíce mě fascinuje její schopnost přimět mě, abych se do ní zamilovala. Jak je nedoceněná!
Děkuji Remy

Madame Du Barry
V porovnání s mnoha parfémy Avon, které mi často připadají příjemné, ale nic víc, je Far Away parfém, který má svůj vlastní charakter. To ho samozřejmě staví do pozice, kdy si ho můžu více či méně oblíbit.
Pro mě je milá, je to směs gardénie, jasmínu, kokosu a vanilky, která o sobě dává vědět, zejména svou sladkostí.
Dalším bodem v její prospěch je vytrvalost. Malá avonská klasika, která si zaslouží, aby se vyráběla i nadále.

remy
Chtěla jsem mít ve svém šatníku důstojného zástupce Avonu, kterého bych mohla skutečně nosit, a myslím, že tato vůně je jedním z jejich nejlepších výtvorů. Byl to nákup naslepo, a když jsem ji vyzkoušela, už to nebylo tajemství. Už od dětství si pamatuji, že sestřenice prodavačka Avonu z Cádizu, kdykoli k nám přijela na návštěvu, nám dávala vůně od této firmy: Topaze, Charisma, Cristal, ale nejvíc se mi líbilo, jak voněla, a ona, jak jsem právě zjistila, voněla Far Away. Předpokládám, že nechtěla, abychom to věděli, protože to byla její osobní vůně, nebo kvůli touze po exkluzivitě, což není pochopitelné tváří v tvář vůni, která je bestsellerem Avonu.
Její vstup tvoří intenzivní kytice bílých květů, růží a ylang ylang, k níž se připojuje pikantní a zralá sirupová broskev a tropický a krémový kokosový tón. Vnímám její poněkud plastickou a glazovanou vrchní nótu, evokující vůně ve stejné linii jako Eden, John Galliano nebo Trésor. Miluji ji! Ve vůních v podstatě nehledám přirozenost, ale osobní otisk, který je činí jedinečnými.
K této sladké směsi ovoce a květin se přidává hřejivý a poněkud gurmánský vanilkový základ, který spolu s jantarovou nótou a lehkými stopami tonkových bobů, pižma a santalového dřeva činí vůni svěží a příjemnou a dodává jí smyslnost a sametovost.
Sladce ovocná, vanilkově květinová orientální vůně, která je nezaměnitelně klasická a nadčasová.
Hřejivá, atalkadická, velmi něžná a ženská vůně, která konfiguruje bohatou, hutnou, hlubokou a zralou vůni, nádherně opojnou, s retro a nostalgickým nádechem a těmi exotickými a okouzlujícími ovzdušími Dálného východu.
Je ideální pro chladné podzimní a zimní večery a pro vzácné příležitosti, nevidím ji jako každodenní vůni.
V délce a stopě patří k mým. Intenzivní a s výdrží na mé kůži kolem 8 hodin, pozor na přílišnou aplikaci, protože v uzavřených nebo přeplněných prostorách může být vtíravá. Nechte tuto vůni vyvětrat, aby byla vnímána a aby nikoho nerušila.
Je to vynikající poměr mezi cenou a kvalitou.
Flakon je velmi dobře rozpoznatelný, s černou bambulí na hrdle. Neprůhledné sklo broskvové barvy je lahodně jemné na dotek. Její růžovo-černý uzávěr vykresluje jin a jang, což tvoří její orientální charakter.
Far away znamená daleko, možná toužíme po těch orientálních rájích, které nikdy nenavštívíme, po jiných dobách, jiných kulturách, ale pro mě to není vůně daleko, ale evokuje příjemně známé a domácí vzpomínky.
Její vůně je dobře známá, až na mě, hehehe, možná hanbářku, což na mě vůbec nepůsobí. V dnešní době si ve svém městě všímám jen velmi málo vůní Avon. Raději si kupují napodobeniny současných a otřepaných parfémů, než aby nosili katalogový parfém, jako je Far Away, a to raději pro mě, který si ho užije a zopakuje si ho tolikrát, kolikrát jen může.
Četla jsem mnoho negativních recenzí na Far Away a nejvíc mě bolí ta známá "voní jako stará paní" a přemýšlím, že začnu hromadit malé lahvičky této vůně, abych se, až budu stará paní, mohla cítit stejně dobře navoněná jako tato, jen s pár kapkami...

maelleinrome
Jeden z mých nejoblíbenějších od Avonu. Považuji ji za komplexní a dobře provedenou: orientální květinová vůně, která na mé kůži trochu připomíná Alien od Thierryho Muglera, ale "zmírněnou", oslazenou a více podobnou mastku Alien. Vlastně dnes mám na sobě Alien Essence absolue, což je vanilkovější a pudrovější verze parfému Thierryho Muglera, a po několika hodinách nošení mám pocit, jako bych se postříkala parfémem Avon! Takže z Far Away cítím hlavně jasmínovou nótu, která pak přechází do jantarového, vanilkového základu, který mi na kůži zůstává celé hodiny! Malá kontroverze: četla jsem recenze, ve kterých je Far Away definován jako "příšerný", "nejhorší parfém, jaký kdy byl vytvořen" a opravdu nechápu proč... teď kromě chuti nevidím (nebo spíš necítím :)) v tomto parfému vlastnosti, které by mohly děsit nosní dírky, i kdybych se snažila! Já například miluji gurmánské vůně, ale chápu, že těm, kteří je nemají rádi, se může zvedat žaludek z vůní, které jsou příliš "pěnivé". Jiný příklad: nemám ráda chypré (dávám přednost sladším, 'jemnějším' vůním), ale neříkám, že jsou tyto vůně příšerné! Příšerný je snad parfém, který připomíná pach tělesných tekutin (nechci jmenovat :D). Ale zdaleka nevím, proč je to hrozné! Možná by se to nemělo přehánět, protože je to silné a může to ostatní otravovat, ale nepřipadá mi to přeslazené nebo přehnané v nějakém jiném smyslu... Ale jsem otevřená srovnání, pokud mi někdo chce říct svůj názor, budu ráda, opravdu bych to ráda pochopila...

thalestv
Mnoho lidí ohrnuje nos jen proto, že je to od Avonu, a vsadím se, že by psali ty nejkrásnější básně ve formě recenzí, kdyby to bylo od slavného domu, jako je například Chanel! Používám ji a miluji ji, Far Away dostojí svému názvu a významu, opravdu má s vůní velký dosah. Na vrchní notě cítím krémovou broskev, pomerančová nota mi připomíná tu citrusovou, drsnou a palčivou vůni pomerančové kůry, kokos je velmi syntetický, bezpochyby květinovou notou, kterou cítím nejvíce, je ylang ylang, která spolu s broskví a vanilkou tvoří tělo, srdce a ducha tohoto úžasného parfému.
Kdo nemá rád vanilkové parfémy, měl by od Far Away doslova utéct, protože je to vanilková bomba. Dávám jí desítku za všechno.
Fixace, projekce... 10

Peche
Mám s ním komplikovanou historii, řekl bych, že dokonce dramatickou.
Listování katalogy, roztomilá lahvička, reklama, slogan "Sny mě odvádějí daleko", patřící na Východ, mě a priori lákalo, ale ani na stránky jsem se nedostala, ani lahvičku v rukou nedržela. To je v pořádku.
V deváté třídě jsem se při objednávce u spolužačky na "Šaty", mou oblíbenou vůni z gymnaziálních let a jednu z mých nejoblíbenějších i teď, zeptala: "Ukaž mi ještě Orient..." Spolužačka vytáhla Perceive: "Chceš Orient, tady, ale Far Away si prosím neber! Voní po něm půlka gymnázia!!!" Bylo mi to jedno, ale nedovolila mi ho vyzkoušet. "Půlka gymnázia", ten samozřejmě nevoněl, to byla "vizitka" jedné učitelky, ženy s velkým písmenem, kterou Osud omylem umístil do výuky literatury (Ale učitelka byla úžasná, co jiného hledat), ne do kina nebo divadla - tak okázalá, sošná, elegantní, s hollywoodským úsměvem, nevídaným účesem a měkkým mezzosopránem.Ukázalo se, že právě tento parfém, a bez urážky k ní budiž řečeno, že v poměrně slušném množství, ona i používala - peluň byla na půl gymnázia, vůně prosákla i do kabinetu, učitelé-muži, kteří si brali ze třídy časopis, jenž byl její předchozí hodinou, zasněně očichávali stránky časopisu, s šeptem říkali "Ach, jaká to žena, naše Ludmila Nikolajevna...".
Ale přesto jsem se té vůně bála, bála jsem se ji přehnat, udusit, přivést ji k alergii... S láskou k Východu. A tady je můj. Ano, puch ze mě není silný, ale cítím se s ním jako královna, jako Ludmila Nikolajevna, když šla na lekci.....
Pro mě zůstane jedním ze symbolů gymnaziálního dětství, ženskosti a tajemství, které je tak snadné ztratit a nemožné vrátit, stejně jako samotnou královnu, Ludmilu Nikolajevnu, která nedávno zemřela.
Nízká poklona a věčná láska tvůrcům Daleko...!

Silver x
Moje kamarádka, která byla profesionální vizážistka, nosila tento parfém, denně se líčila, naivně jsem si myslela, že je z dovozu, až jsem se jí jednou zeptala, protože jsme byly kamarádky, řekla Far Away, Avon, pamatuji si květiny s nádechem ovoce a božskou vanilkou, necítím v něm nic, co bych necítila v dovážených parfémech, takže ani nechci chápat, proč je v něm tolik kamínků a dokonce urážek, prostě jsem na ní ten parfém ráda cítila a dlouho mě klamal. Víte co, cítit, ochutnávat, dělat závěry, na vlastní kůži, ne kvůli tomu, co cítí nebo si myslí ostatní, ale kvůli sobě.

mystica
Mohla by být nejlepší z vůní Avonu, které se dnes vyrábějí, pokud jde o výdrž, vůni a složení.
Abychom byli spravedliví, Far Away voní pouze jako Far Away. Z tohoto důvodu ji označím za klasiku. Chci tím říct, že existuje spousta kopírovacích vůní, které nemají cenovku pod 60 Eur. (O 60 ani nemluvě, za speciální věci bych mohla utratit stovky, to je jiný případ, ale tady se snažím být spravedlivá).
Pokud si s tím vaše chemie dobře rozumí, můžete vonět nádherně. Ale pozor, prosím, Far Away je těžká. Nepřehánějte to s aplikací, protože pak se z toho stane katastrofa.
Zkrátka bych ji doporučila milovnicím santalového dřeva a vanilky na běžné nošení.
Tělový krém také krásně voní, opravdu se mi líbí víc než vůně; voní dostatečně sexy i na samostatné nošení.