By Virtue of Sunbeams podle Lux e+ Terra je Aromatic Fruity vůně pro ženy a muže. By Virtue of Sunbeams byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Sam Macer. Vrchní tóny jsou Grapefruit, Mango a Smrk; střední tóny jsouMořská voda a Opalovací krém ; základní tóny jsou Ambra, Guava a Pižmo.

Rocky929
Svěží, vodní, ovocná, lehce sladká pižma
Voní jako popíjení čerstvě vymačkané ovocné šťávy u vody. Je to letní dovolená v lahvičce. Slunečná, svěží, vzdušná, vodní a lahodná. Líbí se mi jemné tóny manga a guavy smíchané s převládajícím grapefruitovým tónem, protože lehce osladí grapefruit, aniž by přešel do ovocného gurmánství. Také se mi líbí kreativní příběhy a světy, které Sam pro své vůně vytváří. Tato vůně skutečně dobře odráží příběh a prostředí a při jejím přivonění se přenesete do světa By Virtue of Sunbeams.
V úvodu na mě dýchne grapefruit následovaný trochou manga a v srdci se objeví svěží teplá ovocná voda, po níž v závěru následuje lehce sladké ovocné pižmo.
Je to skvělé citrusové osvěžení na každý den a na EDT koncentraci funguje překvapivě dobře. Testovala jsem ji proti Sunflower Pop od Floral street, protože mají pro mě podobnou esenci, a výkon je na stejné úrovni jako EDP koncentrace Sunflower Pop, ale za mnohem přijatelnější cenu. Jak už bylo řečeno, je to citrusová EDT, takže na mé kůži vydrží jen asi 2 hodiny, než se stane velmi intimní vůní pokožky, ale je také velmi cenově dostupná a mé peněžence bude příjemnější přestříkávat nebo znovu nanášet, aby kompenzovala slabost vůně. Vidím, že většina lidí hlasovala, že tato vůně je věčná výdrž. Tomuto hodnocení opravdu nerozumím a přemýšlím, jestli v tomto hodnocení není nějaká zaujatost. Obvykle souhlasím s rozsahem hodnocení výdrže u parfémů na fragrantice, ale u tohoto jsem skeptická ohledně jeho správnosti.

frags4days
Využil jsem příležitosti a objednal si 2 lahve, když jich bylo do USA odesláno omezené množství. Otevírá se zeleným nádechem a rychle přechází do směsi tropického ovoce s nádechem guavy, jak se začíná usazovat, objevují se mořské tóny, mango a hyperrealistický graprefruit. Po zaschnutí mám pocit, jako bych si oloupal grapefruit, ale zároveň mi připomíná bonbony hi-chew.
Celkově mi přijde povznášející, velmi sladká a ovocná, ale vůbec ne ohromující.