Daphné BugeyJean Paul Gaultier Ladies Scandal Le... (81.99 USD)
Jomashop.com 2 items for 81.99 - 134.99 USD
FragranceNet.com 1 product for 100.09 USD
Scandal Intense podle Jean Paul Gaultier je Orientální Floral vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Scandal Intense byl/a uveden/a v roce 2025. Scandal Intense byl/a vytvořen/a Daphné Bugey, Fabrice Pellegrin a Nicolas Bonneville. Vrchní tón je Kardamom ; střední tón jeYlang-Ylang ; základní tón je Vanilka.
NEJLEPŠÍ VŮNĚ JARO-LÉTO 2025: Sandra Raicevic-Petrovic a Jernê Knowles
od Sandra Raičević Petrović, Jernê Knowles
Jean Paul Gaultier Scandal Intense: Femme Fatale celé kolekce
od Sandra Raičević Petrović
Scandal Intense a Scandal Pour Homme Intense od Jean Paul Gaultier: Všichni na palubu pro pokušení
od Andrei Lensky
wendysmagic
Než začnu být zlá, chci podotknout, že Gaultier parfémy jsou komplexní. Ať jde o sladký, kořeněný, gurmánský či ovocný parfém, vždy jde o úžasně promyšlenou kompozici, unikátní tóny a kombinace. U tohohle se to... nepovedlo.
Parfém zpočátku voní krásně - kořeněně, sladce, silně. Povahou mi připomínal Prada Paradox Essence. Každopádně když se parfém po dobrých pěti minutách rozležel, to, co mělo být cítít jako kardamom, smrdělo jako silně zkvašené ovoce. Jako když necháte švestky dva měsíce ve špajzu, zapomenete na ně a když je už napůl rozložené vytáhnete... smrdí takhle. Nejhorší je, že ačkoliv je kardamom v hlavě parfému a člověk by si řekl, že za hoďku ho už možná neucítí, opak je pravdou. Ačkoliv je po hodině cítit spíš vanilka, stále krčím nos. Přitom jsem si říkala, že mám kardamom v parfémech ráda - Xerjoff Starlight, Lush Cardamom Coffee, Replica Autumn Vibes. Jsem upřímně ráda, že jsem si kupovala jen 10ml flakonek.