Hodnocení parfému 3.72 z 5 s 134 hlasy
01 Destination Unkown podle Mémoire Archives je Floral vůně pro ženy. 01 Destination Unkown byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tón je Mák ; střední tón jeAgávový sirup ; základní tón je Měsíček.
vintage*peony
První dojem je, že je to nádherné!! Mnohem lepší, než jsem očekával za nízkou prodejní cenu 25 dolarů. Začíná silně s mákem a agáve, něco bohatého a vrstveného ještě nevím co (nováček v popisech,omlouvám se, mohu upravit později). Pak má na mě jemnou, hřejivou vůni karmelizovaného cukru/jantaru (?), kterou MILUJU. Nevyvolává žádnou citlivost, kterou občas mívám. Jediným problémem může být nedostatečná výdrž, ale na testování jsem použila jen dva střiky. Vyzkouším vrstvení s pleťovou vodou a více střiky.

fr34k0fn4tur3
Moc bych si přála, aby vydržel déle, ale vždycky se mi zdálo, že je do 45 minut pryč. Voní hezky, velmi čistě, ne příliš sladce, až se člověk dusí. Připadala mi jako autentická květinová, jestli to dává smysl. Pokud máte rádi vůně, které jsou jemné a sedí blízko pokožky, bude se vám líbit. Dobrá do horkého počasí, nikdy nezkysla ani nereagovala divně na horko. Jen mi nevydržela dostatečně dlouho.
Deedelina
Voní jako nektar z divokých květin, který jsme zkoušeli pít na zahradě, kde jsem vyrůstala v Asii. Je to super sladká vůně, ale přesto dostatečně lehká, abyste ji mohli nosit i v létě. S horkem opravdu ožívá. Pokud máte rádi medové parfémy, bude se vám líbit. Na EDT je dlouhotrvající. Poměrně lineární a slušná projekce na prvních pár hodin. Koupila jsem si plnou lahvičku za 25 dolarů, když byl v Macy's výprodej, a za tu cenu si myslím, že je to skvělá koupě.