Ariana Grande Ladies Cloud EDP Spray... (43.99 USD)
Cloud podle Ariana Grande je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Cloud byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Clement Gavarry. Vrchní tóny jsou Levandule, Hruška a Bergamot; střední tóny jsouŠlehačka, Kokos, Pralinka a Vanilková orchidej ; základní tóny jsou Pižmo a Dřevité tóny.

SONIA
Never či by sa táto vôňa tešila takej popularitě ak by nebolo BR 540. Samotná vôňa je jedna z tých vydarených, uznávam. Dlhé roky som si nekúpila parfém z drogérie a už vôbec nie pod značkou speváčky, ale. Vôňa je netypická, sviežo sladká a v pomere cena - výkon- kvalita - dostupnosť vyhráva. Čo sa týka porovnania s MFK, tak len prvotný dojem pri streknutí môže trocha zmiasť. Inak sú to dve odlišné vône. Páči sa mi prevedenie, jednoduchý flakón poslušne usadený do mráčika, aké milé :) oceňujem, že 30 ml krásne padne aj do menšej kabelky, ak nie ste fanúšikmi atomizérov, lebo naproti Moshino Toy 2 je to skladné a nositeľné balenie. Či si ju kúpim opäť? možno áno, nevylučujem, že ak budem mať deň blbec a pojdem do prvej drogérie, určite mi jej kúpa zlepší náladu :)

elina.plistkina
Četl komentáře a myslel na obvazy a jód, podle pyramidy musí být něco sladkého...... Koupila jsem si pro sebe a ano, na vstupu jsou nějaké obvazy nebo něco nemocničního. Ale to je tak 20% vůně, zbytek je sladkost bonbónů, což jsem chtěla. Pro mě je to smetana, kokos, pralinka + špetka levandule. Okamžitě mi připomněla Arianu Grande REM. Koupila jsem si je společně a jsou si dost podobné, stejná sladkost + levandule. Ale Cloud je mnohem vytrvalejší, výdrž je vysoká až věčná, aplikovala jsem ji v 17 hodin, ráno se probudila a stále voněla jako oni. Vůně na chladné období, na večer. V základu také podobná Burberry Her. Na začátku žádná podobnost. Fleka ležela asi 24 hodin a voní téměř identicky, sladkost+lavandule+binta.

sugarhigh
Mám dojem, že do mixéru dali kokosové mléko, mastek a kousek mátové nitě.
Zní to hrozně, ale v praxi to fungovalo velmi dobře!
Je to velmi sladká a krémová atalkáda se svěžím vzduchem (vím, že je to levandule, ale mému čichu to připomíná něco s příchutí máty - žvýkačky, zubní nit, něco takového).
Připomíná mi to zubařskou ordinaci.
Je to lahodné, voní to jako dítě, hezká, upravená holčička. Bohužel nevydrží ani 30 minut a zůstává na ní, intimním způsobem (skoro jako druhá kůže, abych tak řekl), asi 3 hodiny. Za tu cenu je poměr cena/výkon hrozný, vůbec to nestojí za to (musíte se do toho opřít).
Natura nebo Granado by mohly udělat něco, čím by se inspirovaly - přece jen to není moc složité a je to vůně se 100% šancí, že se zalíbí KAŽDÉMU...
Balení bylo tolik kritizováno, ale já ho miluju! Myslím, že má všechno, co k té vůni patří: vzdušný, sladký, nevinný, s nádechem zasněné dívky, která má v pokoji stále svého plyšového jednorožce...
V mých představách, protože mi připomíná upravenou dívku a zubařskou ordinaci, je to vůně, která se drží v bílém hb20 blonďaté zubařky v PUC kk

Amrin@
Zatím se mi od této značky líbilo nejvíce. Znám také značky Ari a Thank u, Next.
Podobné jako Baccarat, zejména blíže k základu. Jednodušší, ale neméně zajímavá. Je zde cítit stejná syntetická sterilní sladkost a chladivá svěžest, ale bez hořké jodové pachuti. Je překvapivé, že tóny jsou zcela odlišné a chuť je na výstupu tak podobná. Kokos jsem v ní nenašel. Jedná se o druhou vůni Ariany, kde se kokos zdá být přítomen pouze v textu popisu.
Vůně je zajímavá svou netradiční sladkostí a dobrou výdrží pro tento segment. Za svou cenu nestojí, ale pokud hledáte cenově výhodný směr Bakkara bez právě oné křehkosti, stojí za to věnovat tomuto obláčku pozornost.
S Burberry For Her nemá vůbec nic společného.

Flame91
Tento parfém je v zahraničí velmi známý a oblíbenější než u nás v Itálii. Je to parfém, jehož tóny mě opravdu zaujaly! Upřímně necítím ani hrušku, ani bergamot. Cítím směs smetany, kokosu a pižma. Je to sladká, mléčná, troufám si říct až pudrová, a zahalující vůně. Má pižmové tóny, které trochu připomínají mužskou vůni, a přitom podle mého názoru zůstává vůní vhodnější pro ženy. Moc se mi líbí, je také velmi silná, takže je třeba ji dávkovat. V některých recenzích jsem četla, že má léčivou vůni, ale já tento tón skutečně nevnímám. Pro mě je to velmi velmi sladká vůně, kterou bych doporučila jen těm, kteří mají rádi vůně, které hodně voní po cukru. Připomíná mi vůni mléčného koktejlu Bons Bons. Její výdrž jsem ještě neotestovala, ale zdá se, že je to velmi vytrvalá vůně.

Benny23
Miluji BR540 a víte, že když jste zamilovaní, nemáte oči pro nic jiného!
Cloud mi ho matně připomíná, v úvodu, ale mluvíme o dvou úplně odlišných světech!
Dobrý Cloud, ale nic tak výjimečného, vlastně mi připomíná ty parfémy z časopisů, velmi nízké kvality!
Svěží vodní představení, osobně jsem z toho byla taky zklamaná, je to jako by to ani nestříkalo, takže pro mě poměr cena/kvalita velmi špatný!

Thiago Fonseca
Po tolika zvědavostech jsem se konečně setkala s Cloudem. Zalíbil se mi natolik, že si zaslouží podrobnější dojem, počínaje lahvičkou, která je krásná, sběratelská a ozdobná. Musím se přiznat, že zpočátku jsem nad tímto parfémem ohrnovala nos, protože kromě toho, že nejsem velkou fanynkou zpěvačky, jsem očekávala spíš to samé.
Známá vůně zubařské ordinace tu je a myslím, že za to může šlehačka. Nemám ji moc ráda, vynechávám ji, kdykoli můžu. Existuje jeden druh šlehačky, který opravdu nesnáším: ten, který je v plechovce a vypadá jako lahvička od insekticidu. Cloudova šlehačka voní přesně jako ona. Z toho, že je provzdušněná nějakým plynem, se mi zvedá žaludek, myslím z hlediska chuti. Vůně je tu úžasná, velmi nápaditá a jiná.
Přišlo mi, že je velmi ozónová a šumivá. Hned jsem cítila pomeranč (asi je to bergamot), ve stylu Melhoralu C. Je v ní hodně kokosu, takový máslový. Vlastně když jsem byla vegetariánka, hledala jsem nějaké máslové varianty a našla jsem jednu vyrobenou z kokosového oleje (hrozné kkk), a tady voní stejně. Ještě že můj čich není sladěný s mým chuťovým smyslem, kdyby to bylo naopak, tak bych Cloud nesnášela.
Je to neobvyklá a jiná sladkost, i když to není moje vibrace, přesto je na mém seznamu přání a jakmile to půjde, budu mít lahvičku ve své sbírce. Připomíná mi Liz a Burberry Her.
Zajímavost, která stojí za zmínku: v určitém okamžiku vývoje parfému jsem ucítila Yakult kkkk Dokonce jsem se zeptala manžela, jestli ho nepije, ale vzpomněla jsem si, že ho máme doma. Jednou jsem si koupila kysané mléko a nevšimla jsem si, že je ochucené pomerančem. To je mrak: Pomerančový Yakult a zubařská ordinace. Jen nechápu, jak je to drahé! Čekám na nějaký dobrý výprodej...

GallaPlacidia
Líbí se mi to. Vím, že flakon je příliš hravý a šibalský, vím, že je to parfém pro teenagery, a to já vůbec nejsem, ale přesto mě ty gurmánské tóny baví a kokos, hruška a pralinka tohoto Cloudu mě nevyhnutelně dostanou do dobré nálady. Zkoušela jsem si přivonět i k jiným vůním, které mi (zdá se) připomínají mytologickou BR540, kterou jsem nikdy neviděla naživo, natož abych ji vyzkoušela. Nepochybně jsou si všechny velmi podobné a já jsem dospěla k závěru, že BR540 způsobila revoluci na planetě gurmánů, jenže je na mé poměry příliš, příliš drahá. Stejně tak by se mohl rozloučit s tímto supersyntetickým obláčkem, který si zaslouží maximální úctu.

solomeea
O čem se hádáte? "nevypadá jako"? Co jste chtěl, přesnou napodobeninu Kurkujianu za tuto cenu? Z hlediska poměru cena/kvalita si parfém zaslouží pochvalu. A také je ideální pro ty, kteří si nemohou koupit Baccarat, ale opravdu chtějí a souhlasí s kompromisem bez jódu. Arianna je sladká, lahodná, je dívčím způsobem naivní a ano, její základ není drahý, plastický. Ale plast je teď v módě, ne? ;)
Přesto bych tento parfém nazvala, jak říkají teenageři mé generace - "groovy". Koupila jsem si sadu s legrační chlupatou pyžamovou maskou, velkou lahvičkou ve stojánku s mráčky a minky. Občas si přidám pár kapek do neparfémovaného tělového mléka před spaním. Celá ložnice je provoněná. A někdy si vůni ráda nosím za dobré nálady v chladných podzimních dnech - hodí se do vlhkého vzduchu, smíšeného s vůní spadaného listí.
Cítím se po ní mladší a sbírám komplimenty.
Ps: Baccarat nesnáším, Barbery Heer taky ...)))))).

gotia79
V první řadě jsem vůni "Cloud" nezkoušela, takže ji nebudu recenzovat. Chci pouze upozornit na některé názory, které jsou naprosto neuctivé nejen k vůním a jejich tvůrcům, ale i k uživatelům těchto vůní. Chutě jsou na všechno a všeho druhu, jak je přirozené.
"Hrůzný", "aberantní", "odpad", "nevkusný", "bez chuti", "ohraný", "přepálený", "nevalný", "groteskní", "vypadá, jako by ho navrhl mentálně retardovaný narkoman s děsivou syrovostí"... je opravdu nutné používat tyto výrazy? Buďme trochu dospělejší a otevřenější, mějme trochu víc úcty ke VŠEM parfémům, i když se nám nelíbí, prostě proto, že existují lidé, kterým se líbí. Pokud se vám nelíbí, nekupujte si je, nenosíte je nebo dejte negativní recenzi, ale ne neuctivou nebo urážlivou. Děkuji a omlouvám se za odbočení od tématu.

Drnonododo
Nekupujte to naslepo
Na papíře by tento parfém patřil k mým nejoblíbenějším a..
ALE vůbec se mi nelíbil!
Vlastně Cloud byl v mém seznamu přání na chvíli, protože humbuk a poznámky, jak jsem velký milovník gurmánské .. Byla jsem tak překvapená, že jsem nedostala tu krémovou sladkost, kterou všichni popisují.
Nosila jsem ji denně už týden uprostřed chladné zimy na Novém Zélandu.. Při prvním přivonění jsem dostala plastický úvod, který mě odradil.. Asi po půl hodině jsem dostala známou nepříjemnou vůni, která mi chvíli trvala, než jsem na ni přišla..
COŽ JE ANESTEZIE
Cítím nemocnici a sebe, jako bych se chystala na operaci!
Myslela jsem si, že jsem to špatně pochopila nebo jsem posedlá prací v nemocnici.. Ale když mě manžel očichal, aniž by mu řekl, co si myslím, řekl mi, že jsem cítit jako nemocnice nebo operační plášť... Opravdu nevím, co dělám se svou 100ml lahvičkou.
OMG! Vážím si všech lidí, kteří to milují, říká se, že vůně přináší vzpomínky a tato bohužel přináší špatné.

elaine s queiroga
Cloud, Na první pohled, když vidíte název parfému a spojíte ho se světle modrým flakonem, je nevyhnutelné nemyslet na něco útulného, jemného, éterického, co by se skvěle hodilo na začátek dne nebo před spaním, aby dodalo extra nádech svěžesti. No, je to ošidné, jak vidíte.
Myslela jsem si, že to bude něco ve stylu květinových parfémů marca jacobse, třeba dream... ale tohle je sladká petarda, která přetrvává příliš dlouho!
Její výstup mě okamžitě zaskočil, sladkost je tak výrazná, že na některé nosy může působit dráždivě a poněkud uměle. Hned jak jsem ji nastříkala, všimla jsem si svěžího ovocného tónu (bergamot, hruška, pižmo a levandule), ale ne jako u většiny parfémů, které postupně doznívají do středních tónů, ne, tady je svěží ovocný, ale na tento ovocný tón navazuje intenzivní vrstva sladkých tónů (šlehačka, orchidej, kokos a pralinka), téměř dusivá, pohlcující osvěžující tóny a zanechávající parfém zmatený.
Ale po několika minutách (asi po 30 minutách), pokud jste parfém nevzdali, ovocná vrchní nóta prohrává bitvu a převládají sladké tóny, které se stávají něčím jako vůní cukroví, můžete vnímat kokos, poněkud krémový s čokoládovým nádechem, a sem tam se znovu objeví levandule, která sladkost tohoto mraku trochu rozbije.
Upřímně řečeno, vůně je po hodině nošení nádherná, ale musíte být trpěliví a počkat, až se ta nepříjemná pachuť uklidní.
Intenzivně drží, na mně vydržela 14 hodin (to je pravda!!), projekce je v prvních hodinách velmi dobrá. Příjemná volba pro chladné dny nebo noci.

hazygem
To mi nevyhraje žádnou soutěž popularity, ale upřímně řečeno, Cloud je téměř totožný se suchým puchem a funguje lépe než BR540, pokud jde o projekci a trvalou sílu. Silně ho cítím dobrých 4-5 hodin a na oblečení ho cítím doslova několik dní po nošení. Cloud je o něco sladší, má trochu zaoblenější hrany a vynechává léčivý úvod BR 540. Díky svému otevření bych řekla, že BR 540 je rozhodně více unisexová. Cloud je lineární, což je pro mě dobrá zpráva. Dostávám se přímo k tomu, co mám na BR 540 ráda, a přeskakuji pryskyřičný nádech, který mě tolik nezajímá.
Opět to lidi naštve, ale opravdu mám pocit, že když lidé za něco hodně zaplatí, jejich mozek tomu přikládá větší hodnotu jen proto, že je to drahé. Například jsem pochopila, že Baccarat Rouge je téměř výhradně syntetický, a přesto lidé předpokládají, že uvedené tóny jsou složky parfému, a ne (syntetické) aromachemikálie, které se sčítají s tím, co máme ve vůni *předpokládat*. Používat slovo "syntetický" jako pejorativum při diskusi o parfémech je prostě směšné a svědčí o tom, že člověk toho o tomto tématu asi moc neví.
Co se týče recenzentů, kteří souhlasí s tím, že Cloud je duplikát, ale zlobí se kvůli tomu na Arianu Grande: LOL. Vítejte v úžasném světě gurmánů. Jsem rád, že MFK vytvořila takový, který si můžete užít. Všude jsou dobré, pokud nejste příliš usmrkaná na to, abyste je vyzkoušela ¯_(ツ)_/¯
Žádná nenávist k BR 540 nebo těm, kteří ji preferují! Právě teď si užívá svou chvíli hypeu a já jsem za to rád. Možná to pomůže více lidem přestat svírat lahvičky Mitsouko a posunout se do 21. století. Ale pokud nejste "frag head", "perfumista" nebo SERIÓZNÍ sběratel a chcete jen parfém, který krásně voní a vydrží? V každém případě si kupte Cloud!

teresathebarista
Vyrostl jsem v chudobě. Když jsem si ho poprvé nastříkala na zápěstí, řekla jsem manželovi: "Tohle voní jako bohaté holky na mé střední škole." Nevím, co to bylo za vůni, kterou nosily bohaté dívky na přelomu 90. a 90. let, ale přesně takový pocit jsem z ní měla na první pohled.
Po uschnutí jsem si nemohla přestat čichat k zápěstí. Od té doby jsem prošla dvěma spreji do kabelky a už jsem si koupila třetí. Budu muset ustoupit a koupit si velkou lahvičku. Je to moje nová oblíbená vůně.
Je krémová a jemná. Je sladká, aniž by byla hnilobná. Je temná a luxusní. Je hřejivá a lákavá. Je to objetí kokosového krému zabalené do kašmíru.

Taurien
Tato vůně je nádherná. Jemná, delikátní, přitažlivá, sladká, čistá a přesto lehce svěží, i když nevím, z jakého tónu by ta svěžest mohla pocházet.
Kokos dodává sladkosti šlehačky a pralinek krémovost. Levandule dodává jemný květinový protějšek. V žádném okamžiku není vůně těžká ani mazlavá, její tóny jsou podle mého názoru vyvážené k dokonalosti.
Od vůně Ariany Grande jsem toho tolik nečekala, když jsem si přivoněla k předchozím vůním a žádná z nich mě nepřesvědčila. Je lahodná, neinvazivní a uklidňující.
Vůně 10/10
Výdrž 7/10
Probuzení 7/10
Kvalita/cena 6/10
Všestrannost 9/10
Balení 10/10
Koupil bych si znovu? Ano

weraevaelena
Překvapuje mě, že jsem první recenzentkou tohoto parfému, protože v poslední době je kolem Cloudu velký humbuk.
No, je to jediný parfém celebrit, který mě z těch, které jsem zatím vyzkoušela, přesvědčil. Ten šlehačkový tón je to, co jsem hledala a nemohla najít, krémový a sladký, ale nic výrazného.
Ve vrchních tónech působí trochu svěže, ale nedokážu identifikovat konkrétní tón, ta svěžest vydrží jen pár vteřin a pak přejde do super krémové a sladké fáze, kde zůstane po zbytek času, protože je to dost lineární parfém.
Většinu cukru ve složení zajišťuje pralinka a kokos je v pozadí, ale v žádném případě nezpůsobuje, že by vůně působila tropicky. To jsou jediné tóny, které vnímám: šlehačka, pralinka a kokos, v tomto pořadí.
Dobře se promítá po dobu 1 hodiny a pak klesá na úroveň pokožky. Výdrž také není nejlepší, ale stalo se mi něco zvláštního, protože některé dny jsem ji cítila na oblečení 6 a více hodin a jindy jsem ji po pár hodinách přestala cítit..... Nicméně o několik dní později, když jsem se chystala vyprat svetr, který jsem měla naposledy na sobě, jsem si všimla, že vůně je stále cítit... jaká šťastná vůně!