Chloé Eau de Parfum Chloé pro ženy

Chloé Eau de Parfum Chloé pro ženy

růže
svěží

Chloé Eau de Parfum podle Chloé je Floral vůně pro ženy. Chloé Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2008. Chloé Eau de Parfum byl/a vytvořen/a Amandine Clerc-Marie a Michel Almairac. Vrchní tóny jsou Pivoňka, Liči a Frézie; střední tóny jsouRůže, Konvalinka a Magnólie ; základní tóny jsou Virginský cedr a Jantar (ambra).

Pivoňka
Liči
Frézie

Růže
Konvalinka
Magnólie

Virginský cedr

argonath07

Rád bych byl objektivní, pokud jde o parfém této ženy, ale nemohu... byl to parfém mé matky, která je už tři měsíce pryč.
Dnes jsem ho našla uložený v jedné z jejích zásuvek a zaplavilo mě moře emocí.
Je mi jedno, že je to ženský parfém, ale stejně jsem se jím postříkala, pocity a vzpomínky, které některé parfémy dokážou vyvolat, jsou k nezaplacení... Lahvičku, kterou jsem našla, si nechám navždy.

Ekaterina_87865

Je tak krásná, rodokmenová, rafinovaná, silná a delikátní..... Miluji snad všechny parfémy tohoto domu (jen Nomade mi nepřišla nebo jsem ji nepochopila). Ale tento je nejlepší ze všech parfémů, které jsem v životě nosila nebo k nim čichala. Lepší než jakýkoliv existující parfém, asi královský parfém, nic méně. Zbytek lahvičky si nechávám jako klenot, i když se nesundává a je na prodej, ale co když další lahvička už tak kouzelná nebude? Nosím ho často, čas od času, a myslím si, že ta vůně je nudná, zvykla jsem si na ni, začínám používat jiné vůně, dokonce se mi také líbí, ale tahle.... Když ji mám na sobě a během dne zapomenu, že ji mám na sobě, a pak se dostanu na vlnu vůně, začnu se rozhlížet a hledat, odkud se ta krásná vůně vzala? A JÁ CHCI TAKY TAKOVOU. A uvědomím si, že voní jako já, ten pocit je neuvěřitelný. Kaef. Pracuji v úklidu, jednou jsem se jimi před odchodem do práce postříkala a máma mi řekla: "Nemyslíš, že by uklízečka neměla vonět jako francouzský parfém?" A já jsem se na to podívala. Dokonce jsem se celý den před zákazníky trochu styděla, že tak krásně a draze voním, a pak jsem si řekla, proč ne? A přesně taková je, francouzská. Nemůžu k ní nic přidat ani z ní nic ubrat. Ale i v mém pracovním dni se může najít místo pro něco krásného, ano, mám na sobě rukavice a kombinézu, pracuji s chemií, a ty se hodí spíš do bílé halenky a luxusního bytu nebo country klubu. Já vím, ale já je nemám a ten parfém miluju, promiňte. Jak se říká, to, že nejsem princezna, neznamená, že nedokážu ocenit jemnější věci. A za to děkuji domu Chloe, jejich úžasnému vkusu a výběru těch nejlepších parfumérů, protože díky němu se mohu kdykoli a kdekoli dotknout světa geniálního parfumérského umění.

Clara

Chloé. Když mluvím o tomto parfému, je mi skoro smutno, vlastně to cítím všechno.
Bylo mi 17/18 let a šíleně jsem ho milovala, ale neměla jsem ho. Malé vzorky jsem si schovávala jako relikvie. Byl to také parfém mé profesorky francouzštiny, jedné z mála profesorek, které jsem si opravdu vážila a která mi dodnes občas chybí... Drzá, ale elegantní žena, vášnivá, ale s lehkostí. Když šla po schodech, zanechávala za sebou jemnou stopu růží a mastku, která byla nezaměnitelná. Pořád to byla Chloé!
Očividně to bohužel nebyla jen ona, kdo ji nosil. Jedním z "problémů" Chloé je, že je to bohužel víc než většina jiných parfémů parfém, který nosí psi a prasata. Proboha, není nejoblíbenější, ale rozhodně je to ten, který jsem nejvíc cítila na lidech naprosto ÚŽASNÝCH.
Nevím, jestli opravdu chápete, co mám na mysli. Difuze parfému, jako je Chloé, je znepokojující, protože je prostě špatný na tolika typech žen.
Beztřídní, dehtové, nepřátelské ženy. A odtud bohužel v dlouhodobém horizontu mohou začít nepříjemnosti, asociace.
Chloé je parfém, který jsem nosila ve svých dvaceti letech, když jsem sledovala, jak se mi vytrácí moje první opravdová láska, parfém, kterým jsem si plnila šátky, když ve mně svět tak zešedl... parfém, který viděl nadějnou dívku s jarem v srdci naplněnou prachem, černou mlhou.
Jestliže v prašnosti jejích růží bývalo cosi elegantního a zároveň mladistvého a jiskřivého, postupem času jsem cítila, jak se mění v prostý prach, smutek, téměř mnišský.
Těžko ji cítím, protože ve mně vyvolává příliš mnoho citových vírů. Což je něco, co potvrzuje její sílu.
Ta 75 ml lahvička, která už skoro dochází (a kterou pravděpodobně nikdy nebudu chtít dopít), je tu proto, aby mi připomínala, kým jsem byla, co navzdory bolesti nikdy nebudu chtít vymazat.
Technicky vzato je to však růže pudrovější než pudr, jedinečná, nezaměnitelná.
Jako další tóny vnímám pivoňku a liči, zbytek zůstává velmi tlumený.

LulaFlower

Vzpomínám si, jak jsem před mnoha lety několikrát vyzkoušela Chloé. Ne že by se mi nelíbila, jen mi nic neříkala. Letos o Vánocích mi můj bratr, se kterým mám velmi blízký vztah, daroval tuto EDP. Podle něj, který ví o mé lásce k parfémům, vyzkoušel více než třicet vůní v různých parfumeriích, a i když se mu některé líbily víc než jiné, nenašel nic, co by bylo "moc moje".

Dokud nepřičichla k Chloé. "Je to SO you"; řekla mi, když jsem jí držela palce, aby ji napadlo požádat o dárkový poukaz. Žádný jsem neměla, a tak jsem pokrčila rameny a řekla si: "No, prostě ho někomu dám." A tak jsem se rozhodla, že ho dám někomu jinému. Otevřela jsem krabičku a hodila si ji na zápěstí, spíš kvůli tomu, abych nezklamala osobu, kterou mám nejradši na světě, než kvůli čemukoli jinému.

Překvapení, překvapení: líbil se mi. Možná je to tím, že se můj vkus za ta léta změnil, možná je to tím, že ve srovnání s hutnými a složitými vůněmi, které obvykle nosím v zimě, je tahle kytice divokých květin jako závan čerstvého vzduchu, nebo je to možná tím, že svého bratra zbožňuji a tolik důvěřuji jeho úsudku. Nejspíš je to směs všeho dohromady. Faktem je, že už týden nechci použít nic jiného.

Přijde mi zvláštní, že nedokážu rozeznat růži, čichový tón, který miluji. Vlastně nedokážu jasně rozlišit jednotlivé tóny, což mi někdy vadí a někdy si myslím, že je to velmi propracovaná vůně. Má velkolepou délku a střední stopu. Pokud bych měla najít nějakou nevýhodu, je to její lineárnost. V tomto případě mi to ale nevadí, naopak, miluji vůni čerstvé zahrady, květin pokrytých rosou. Myslím, že je ideální pro každodenní použití, nulová invazivita.

Další plus: lahvička je jedna z nejhezčích v mé sbírce, taková, jakou byste čekali na toaletním stolku mladé, nepochybně francouzské ženy z počátku 20. století. Ta je doma spíš na procházce na venkově než v rušné Paříži; dává přednost jednoduchým šatům před okázalejším oblečením, vlasy moc nenosí, a když už, tak v jednoduchém copu, a obvykle se nelíčí. Pokud jste ještě neuhodli, jmenuje se Chloé.

Arabian Girl

Minulý rok jsem napsala recenzi, ve které jsem uvedla, že se mi tato vůně ani nelíbí, ani nelíbí. Nic z toho, co jsem napsala, nebylo neuctivé nebo posměšné (pokud byste někdy měli zájem, můžete si to přečíst na mém profilu). Někteří příliš horliví fanoušci se zřejmě urazili a rozhodli se recenzi downvotovat, až ji krátce po zveřejnění smazali.
Věc se má tak (a důvod, proč dnes píšu tento výlev), že jsem se nedávno bavila s kamarádkami o vůních a jedna z nich mi řekla, že ji tento parfém hluboce zklamal poté, co si ho koupila naslepo na základě oslavných recenzí na Fragrantice.
A i když za to určitě může politika této platformy (automatické mazání recenzí, které dostanou příliš mnoho disliků), je také naší povinností jako uživatelů udržovat toto místo co nejrozmanitější, aby lidé mohli vidět různé názory/vnímání jedné vůně každým jednotlivcem, jinak by se tato komunita stala bezcennou. Nelíbit se recenzi by mělo být založeno na věcech, jako je neúcta, rasismus, off-topic, špatně napsaná, neinformativní nebo prostě spam.

Miss-Tress

Jakmile mi ji dali, byl jsem trochu skeptický. Samozřejmě jsem měl z dárku radost, ale uvnitř jsem si říkal: co s tím harampádím sakra dělám?
V mé mysli a na základě čistého předsudku byla Chloe' parfémem velmi perbeninovým, jehož název by se měl vyslovovat hláskem přísně zpěvavým falzetem, (ccchloeeeee'), dokonalým k vyzdvižení ženskosti, která si zakládá na pořádné dávce stereotypní naivity.
Místo toho. Nastříkala jsem si ji na sebe a bylo to trochu zjevení.
Z následujících důvodů:
1) na mně v úvodu vyvolává pouze hořké tóny (čistá hořkost, žádné kyselé náznaky), nevím, jestli je to kvůli nějakému podivnému ph faktoru, ale budiž.
Například liči, ale kde? Nula. Není k nalezení. Tropické tóny? Cože? Vážné? Ovoce? Kde?
Svěží? Je to dost sypké. Není to čistý mastek a je v pořádku, ale existují mnohem svěžejší vůně.
Mně přijde jako pudrová růže na dřevitém základu, podpořená něčím hořkým/opečeným.
Ale jako. Pražený lískový oříšek, hořká mandle, zkrátka něco suchého a hořkého, co mi přijde nesmírně dobré. Tento krásný hořký tón se vytrácí s postupem k srdci a základu vůně, kdy se vůně stává krémovější. V tu chvíli připomíná jemné růžové mýdlo.
2)Má vintage nádech, který mě nechává ocenit, ale především se zdá, že má charakter.
Vzala jsem si ji na slavnostní obřad s bílou košilí a pánským oblekem (+ sandály na podpatku) a... Páni, vypadalo to dobře.
Právě kvůli tomu hořkému tónu, který z ní podle mého názoru trochu vyzařuje jako z pánského parfému.
3)Přijde mi velmi zajímavá a "svůdná", ale bez agresivity. To je moje osobní představa.
4)Je univerzální, denní, večerní, noční, kancelářská...
5) Je velmi čistá: navozuje pocit čistoty a hygieny, který je uspokojivý.
Dejte jí šanci, pokud máte rádi klasické parfémy na pudrové (ve smyslu zaprášené), inspirované vintage, ne sladké.
Pokud však hledáte bujaré vůně, musíte se poohlédnout jinde. Chloé je klasická. Lineární. Čistá.
Banální? Ano, někdo by mohl říct banální. Podle mého názoru, podle nálady, je to setkání něčeho "chanellingového" a Narciso Rodriguez for Her.

Ach, čím víc k ní čichám, tím víc se mi vybavuje ta dobrá nota, ale co to je? Mně to zní jako pražený lískový oříšek + anýz. Ale není to tak.
Každopádně se k mé pleti hodí moc dobře.

violettemercedes

Tak jo, všichni, čas na příběh.

Jednoho dne jsem v Sephoře a zkoumám téměř každou lahvičku v regálu (typické nedělní ráno). Tahle konkrétní Sephora se nachází na rušné ulici, víte, a shodou okolností ve velmi "luxusní" části města. Podívejte se do naší výlohy a uvidíte věci jako Louis Vuitton, Tiffany, obchody Gucci, Dolce a Gabbana, Escada... chápete to, je to TA část města, kde jsou všichni zaměstnaní a nikdo není nedostatečně oblečený. A tam jsem byla já ve svých nedělních teplácích.

Tak jsem si hleděla svého, ztracená ve světě parfémů, a najednou přišla jedna paní. Její podpatky byly v tomhle tichém obchodě nejhlasitější, na sobě leopardí kožich, v jedné ruce kabelku Louis Vuitton a v druhé nákupní tašku Louis Vuitton velkou jako moje lednička, promenádující se uličkou, rovnou do oddělení parfémů. Mohlo jí být tak padesát, silně navoněná, zlaté náušnice s obručemi, na každém prstu asi dvacet prstýnků. Tekutá rtěnka se jí rozmazala pod bradou a ona málem uklouzla na dlažbě, při klopýtnutí ze sebe vydala jemné "ó!".

....a pak požádá prodavačku stojící za mnou o Chloe.

Chloe! CHLOE! Chloe - ztělesnění, definice mladé, moderní ženskosti. Stála jsem trochu stranou, zatímco dívka pro ni našla ten drahocenný tester. Lahvička byla celá rozkošná a ozdobená mašlí, růžová a půvabná. A slyšela jsem, jak si hlasitě povídají,

Ale ne, nononono, já chci tu největší láhev, co máte...
Tohle je ta největší láhev, madam, ta největší, co máme...

Ale DĚKUJI VÁM, DÁMO. Upozornila mě na láhev, myslím, že jsem k Chloe ještě necítila. Říkala jsem si, jak sakra voní Chloe? Protože když někdo s takovým odhodláním zamíří k regálům s parfémy a zeptá se na nějaký konkrétní, který jste ještě nikdy necítili, rozhodně budete zvědaví.

Chloe voní jako první láska. Možná to byla dívka z vaší třídy, vaše partnerka z laboratoře, vaše zamilovanost. Možná to byl váš první polibek. Možná to byla největší hvězda ve škole. Její jemná malá květinová vůně, která prostě ztělesňuje štěstí. A pak si uvědomím, že Chloe je možná jeden z těch parfémů, které jsou skutečně stvořené pro každého - protože má tu zvláštní schopnost vrátit vás zpátky, zpátky a hodně zpátky, do té nádherné doby, ať už je to pro vás jakýkoli okamžik, kdy radost byla to jediné, co jste znali.

Jen jsem si říkala, víte, v tomhle centru města, kdy tempo chůze všech je dvakrát vyšší než moje, dámy s bolavýma nohama na podpatcích, očima přilepenýma k telefonům, černými taškami, kde dominují mrakodrapy a troubí auta - možná je Chloe to jediné, co tyhle dámy potřebují. Aby jim připomněla mladé, bezstarostné dny na loukách.

Připomínám, že ta dáma odešla se třemi největšími lahvemi Chloe (a málem zase uklouzla).

Doufám, že ta dáma nosí svou Chloe dobře. Doufám, že jí přinese tolik štěstí jako mně. A doufám, že jí bude připomínat její první polibek, stejně jako ho připomíná mně.

karyukai

Nemám ráda růžové vůně, kromě této. Její růže jsou "nahé", kyselé a pokryté mastkem. Vůně je vyvážená k dokonalosti. Přirozená a elegantní, s tím jemným nádechem, který je typicky francouzský, ale naprosto omlazující.

Co inspiruje: jednoduchá, nenucená krása francouzské ženy, která je s pouhým rozcuchaným drdolem a rtěnkou na rtech krásná až do morku kostí. Tak se s ní cítíte.

Myslím, že o Chloe budeme mluvit i za dvacet let jako o mladistvém, současném parfému. Zrodila se klasika.

shadycat

Zaprvé, už mě štvou parfémoví snobové, kteří o parfémech píší negativní recenze, protože voní příliš "čistě" nebo "obyčejně" nebo tak či onak. Skoro cítím, jak mají při čtení recenzí vystrčené nosy. Vím, že tady má každý právo na svůj názor, ale no tak, lidi, opravdu musíme všichni vonět jako 250 dolarů L'eau d'Oud stříbrných tibetských jednorožčích zadků?
Dobře, teď už je to za námi, moje recenze na tento parfém...
Chloe je nejdražší mýdlo, které jsem si kdy koupila (lol). Ne, ale opravdu, je to agresivně čistá, mýdlová růžová vůně, která se skvěle hodí do extrémně horkých dnů (jako máme tady v jižní Kalifornii). Budete po ní vonět, jako byste se právě sprchovali, CELÝ DEN. Ano, celý den, protože Chloe je nejdéle trvající parfém, který mám. Na oblečení vydrží doslova celé dny a já bych si přála, aby všechny moje parfémy vydržely tak dlouho! Je mi jedno, jaké možná toxické složky jsou v tomto parfému, aby vydržel věčně, jsem jen ráda, že ještě existuje parfém, který nezmizí po dvou minutách (ano, mluvím o tobě, L'Artisan).
Co na tom, že některým jedincům můžu vonět "obyčejně" a/nebo příliš "čistě" a že můj parfém třeba nosí soused a Chandler Burr ho nesnáší (ten chlapík miluje Tommy Girl, jednu z nejobyčejnějších a nejčistších vůní, jaké kdy byly vyrobeny). Parfém má být zábava, ne telenovela ve stylu "jsem lepší než ty, protože nakupuju v Luckyscentu", která se točí kolem kastovního systému parfémů.
Pokud tedy milujete extrémně čisté, mýdlové růžové vůně, Chloe je pro vás. Jen si dejte pozor na parfémové snoby, kterým voní L'eau d'Oud stříbrných tibetských jednorožců, těm se nemusí líbit ;0.
A konečně, ze všech parfémů a olejů, které vlastním, si můj snoubenec vybral tento jako svůj poslední nejoblíbenější. Proč? Protože říká, že voní jako "čistá, svěží žena". Nevybírám si parfémy podle toho, co se líbí mužům, ale tady máte - důkaz, že muži tento parfém milují, pokud vás takové věci zajímají!

ketu_in_taurus

Chloe, moje malá Chloe.
Můžeš si říkat, co chceš, že se nedokážeš přizpůsobit mužskému vkusu, že se tím ztrácí tvá podstata. Můj muž špatně snáší těžké sladké "módní" chutě, které jsem celý život vášnivě milovala. Ale láska je zlá a já se musela přizpůsobit. Začala jsem objevovat lehčí vůně a život mě přivedl k mé Chloe, kterou jsem už před třemi lety znala a neocenila.
Na fóru se zrodilo nespočet vláken týkajících se nejvíc sexy vůně, sexuální vůně apod. a v nich se často radí teskné sladké parfémy.
Teď už to nedělají. Navzdory tomu, co by si někdo mohl myslet, Chloe pro mě není vůní toho druhu sexu, o kterém se v tématech píše. Není to vůně vášně, ohně, touhy. Na mé kůži je jemná, zranitelná pižmová sladkost, která doplňuje vůni mé vlastní kůže - je to otevřená bezmocnost, je to ochota svěřit se druhému člověku, je to intimita, která umožňuje dotknout se nejprve nejtajnějších, nejbezbrannějších míst duše, a teprve potom těla. Je-li to intimita, pak taková, v níž není nic ostudného.
Měl by parfém vždy dodávat sebevědomí a vnitřní sílu?
Ne, tahle křehká, křišťálově krémová růže ze mě vášnivou milenku neudělá, jen ve mně probudí to nejniternější, co je všem skryto - podívej, jsem taková, jakou mě teď vidíš, nemám se čím bránit, a tak hledám ochranu v tobě.

Jak voní tahle Chloe? Pokud jste odpověď na tuto otázku přece jen hledali v mé recenzi. Je časné letní ráno, pokoj, kde spí dva lidé. Začíná se rozednívat, z pootevřeného okna je sotva slyšet auta, ale chladný vzduch přináší poslední letní svěžest a vlhkost nočního deště. Zmačkaná sněhobílá prostěradla také voní svěžestí - nedávným praním, a když se probudíte v tak brzkou hodinu a v polospánku se přitulíte hlouběji k oblouku krku své milované osoby, slyšíte sladkou pižmovou vůni teplé kůže.
Ano, nejde o růže v typickém slova smyslu, ale já svou Chloe takhle miluju. Možná proto je pro mě těžké najít něco jiného, co by ji nahradilo a bylo stejně milované.

gmoranch

Zdá se mi, že opakovat, že parfém voní po "babičce", je opravdu neuctivé vůči starším lidem.

Jak voní babičky? V každém případě stejně jako dívka nebo mladá žena, když je čistá, vykoupaná a navoněná, nebo stejně jako dívka nebo mladá žena, když je špinavá a nepoužívá ani deodorant.

joao_vic100

Stručně řečeno: chci tuto vůni ve všem, co používám! Mýdla, šampony a kondicionéry, změkčovače tkanin a pokud možno i prostředky na mytí nádobí. Je neuvěřitelné, jakou má tento parfém sílu, aby vás příjemně provoněl, dodá vám pocit čistoty a s výhodou, že má absurdní výdrž, která vydrží celý den. Může se zdát nevinný, ale nastříkejte ho příliš mnoho a ukáže své zuby. Na mně vynikla růže a pivoňka, liči zůstalo v pozadí, ale cedr na konci byl znatelný. Testovala jsem MMFG Mahogany a je to opravdu dobrý protipól, ale nemyslím si, že s ní můžete nahradit Chloé. Ta krabička! Perfektní prezentace tohoto parfému. Velká krabička, která už při otevření vydává vůni parfému, a to ještě před první aplikací, těžký flakon s poznámkou, že horní stříbrná část je pokovená ryzím stříbrem, což může časem vést k rozkladu. Stojí za každý utracený cent. Kdybych mohla, pořídila bych si obří flakon jako ten na modelce ve třetím videu, abych ho mohla používat a zneužívat.

To je ale úžasná květina.

Dâmaris - Village Beauté

Romantický parfém založený na kytici růží. Nejlepší na tom je, že existuje brazilský parfém, který je Chloé nesmírně podobný. Zde jsou výňatky ze srovnávací recenze, kterou jsem udělala pro svůj blog.

* Jaké jsou podobnosti?
- Oba jsou květinové parfémy
- Oba mají stejnou čichovou pyramidu: svěží, růžový a lehce zelený začátek. Rozvíjejí se do těla s větším množstvím růží a jejich listů a končí na krémovém, sladkém základu připomínajícím hustotu medu.
- propozice: oba parfémy pracují s propozicí, která spojuje tradici růží s tóny, které pracují se šťavnatým pojetím sladkého/medového spolu s bohatostí jemného mýdla. Jsou to moderní květiny s retro nádechem.
- Použití: obě vůně jsou univerzální, od léta po zimu; od příležitostného flirtu po okouzlující večírek.

Srovnávací recenze - Make me fever gold, toaletní voda versus Chloé, parfémovaná voda

* Jaké jsou rozdíly?
- Při samostatném osahání se zdají být stejné, ale když si každou nastříkám na zápěstí, cítím rozdíly lépe. Jsou jemné, ale jsou tam

Co se týče nástřiku:
- Make me fever gold je toaletní voda a chová se jako toaletní voda: při uvolnění více exploduje a má zřetelnější projekci. Objevuje se více na vrcholu a během vývoje.
- Chloé Eau de Parfum je parfémovaná voda a podle toho se také chová: je tlumenější a neprojevuje se tolik.

Co se týče vývoje:
- Vůně Make me Fever Gold má o 2 minuty zelenější začátek, jako by v ní byla frézie Chloé, nikoliv malý Francouz.
- Chloé, Eau de parfum je o něco jantarovější, což jí dodává olejovitost v čichové textuře.

Co se týče výdrže:
- Make me Fever Gold, přestože se jedná o toaletní vodu, vydrží 12 hodin.
- Chloé Eau de Parfum, přestože se jedná o Eau de Parfum, ve stejném testu a za stejných podmínek vydržela 7 hodin.

irzya

Vůně "Chloe", jak si myslím, velmi odpovídá popisu děje starověké řecké legendy; když bohyně vegetace Chloe (stejná jako Chloris) při procházce lesem našla bezvládné tělo krásné nymfy. Nymfa byla tak krásná, že se Chloe rozhodla dát jí nový život v podobě květu růže - královny všech květin..... A tu stojí Chloe skloněná nad mladým voňavým poupětem růže a jejich chutě se spojují: Bohyně Chloe je celá kytice květin, bylin, mechu... a Růže - docela znatelná, ale ne dominantní nad ostatními složkami (no, koneckonců, nemůže být nymfa, i kdyby se stala královnou květin, jasnější a výraznější než sama Bohyně, která ji podruhé zrodila!...))))) Něžná! Krásná!

Ju Toledo

S tímto parfémem jsem dlouho koketovala a nakonec jsem si ho pořídila... no, nejdřív jsem byla trochu zklamaná... nastříkala jsem si ho a říkala si: kde je ta vůně? Byla jsem trochu naštvaná... po pár minutách mě vůně překvapila, vydávala velmi příjemnou vůni čerstvých květin, nemohla jsem se přestat cítit! pokaždé, když jsem se dotkla vlasů, objevila se ta krásná vůně. Jemná a úžasná květinová.
A co víc, voněla jsem k ní až do druhého dne, což mě přimělo ji milovat ještě víc...