Carlos ViñalsHodnocení parfému 4.08 z 5 s 286 hlasy
Beijo de Humor podle Natura je Orientální Floral vůně pro ženy. Beijo de Humor byl/a uveden/a v roce 2020. Beijo de Humor byl/a vytvořen/a Verônica Kato, Carlos Viñals a Symrise. Vrchní tóny jsou Skořice, Kardamom, Zázvor, Priprioca, Hruška a Mandarinka; střední tóny jsouŠvestka, Mléko a Jasmín ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Karamel, Vanilka, Mech a Kašmír.
danidsfreitas
Šťavnatá, lahodná švestka (člověk má chuť se do ní zakousnout). Skvěle vyvážená vůně. Sladká, aniž by byla přeplácaná. Zázvor sladkost rozbíjí. Je to ten typ parfému, který vás obejme, předá vám pohodu a zahřeje vás (při vyšších teplotách). Je chválena za to, že není vůbec nápadná/obyčejná. Líbí se mi, jak se Natura vymyká samozřejmostem (medové parfémy) a pouští se do takových vůní. K řadě Humor jsem měla trochu odpor, ale stala se jednou z mých nejoblíbenějších.
Isabella Castillo
Doufám, že se mi podaří popsat tento přírodní klenot. Je to vůně, která se mění, která stimuluje čich, komplikuje. Po celou dobu svého působení zůstává hřejivá. Souhlasím s jinou recenzí, že je cítit jako teplé mléko se skořicí, je ovocně jiskřivá a dřevitá v horní části, všudypřítomná švestka se cítí znamenitě spolu s mlékem a skořicí v srdci této vůně, aby se zvýraznila v lahodném základu, který v mém ph (i když tato nota není uvedena) cítím jako lískový oříšek, necítím karamel, ale lehce vanilku. Vždy je cítit kořeněnost. Ve vrchních a srdečních tónech působí poněkud unisexově, ale spíše žensky, vlastně by se dalo říct, že je to ženská vůně, kterou by mohl používat i chlap, pokud tomu dává přednost.
Sputnikan
Nerozumím recenzím, podle kterých je to mužské. Když už, tak je to unisex. Je to zcela gurmánský parfém.
Svrchní tóny působí naprosto ovocně: hruška a švestka v hlavní roli zároveň. To se cení. Mám pocit, že by se mi líbila méně, kdyby švestka více převládala.
Pak její laktonické srdce. Mléko, karamel a vanilka. Doprovázejí ovoce, dělají ho jemným a jedlým. Proměňuje parfém v dortík. To je sotva mužné. V sušení převládá santalové dřevo, které působí krémově díky výše zmíněným tónům. Mám pocit, že po celou dobu životnosti parfému působí skořice a kardamon, které mu dodávají pikantní punc, ale ne příliš. Je to poměrně dobře namíchaný parfém; cítím jeho silnější tóny, ale součet jeho akordů tvoří něco velmi lahodného.
Připomíná mi Yes I Am od Cacharelu, ale je dostatečně odlišná, aby měla obojí. Yes I Am má ten květinový a malinový tón více zastoupený. U Beijo de Humor jasmín vůbec necítím.
Ale k čemu se dostávám: je to malý gurmánský parfém, který se navzdory toaletní vodě perfektně promítá po dobu 5 nebo 6 hodin a který vydrží na kůži více než 10 hodin.
Je však spíše pro chladné dny a podnebí. V horkých dnech se může stát omšelým. Považuji ho také za velmi univerzální a za tu cenu za vynikající parfém. Opravdu se mi moc líbí.
Doporučuji ji pouze v případě, že máte rádi gurmánské, ale ne nutně "ženské", a laktonové parfémy. Jelikož je mám ráda, jsem jimi fascinována.
LouLou
Walkiria MAM popsala stejnou zkušenost, jakou jsem s ní měl já. Ti, kdo nemají rádi kořeněné parfémy, se nemusí bát, koření je tam jen proto, aby vůni rozehřálo, a v žádném okamžiku nekřičí. Představte si ji jako ovocný džem a to koření bylo přidáno, aby jí dodalo ten zvláštní nádech. Pohodlí této vůně je potěšením a je to to, co mě v zimě naprosto zachránilo. (Poznámka: žiji ve Fortaleze a zima zde zahrnuje několik prvních měsíců v roce). Jsem velmi citlivá na zimu, a i když žiji v oblasti, kde teplota v tomto období neklesá pod 20 ºC, je to pro mě bouře. Dodalo mi to útulnost, teplo a pohodlí. Tato vůně mě objala a dodala mi odvahu. Doporučuji ji všem, kteří potřebují něco hřejivého a příjemného v nejchladnějších měsících roku.

ElianaSoledas
Troufám si říct, že je to nejlepší z řady Humor. Hodně mi připomíná YES od Giorgia Armaniho. Je super sofistikovaná, na což u řady Humor nejsme zvyklí, protože jsou spíše pro každodenní nošení. Klidně by to mohl být parfém na večírky, akce a vůbec pro glamour. DOBROU volbou je také elixír, který lze s touto vůní kombinovat. Vyzkoušejte ji, nebudete litovat.
carla1995
Dnes jsem vyzkoušela tento parfém... Jaké zklamání, bylo mi z něj špatně a bolela mě hlava! Ve chvíli, kdy ho nastříkáte, je úžasný, sladce vonící, velmi ovocný... Ale nějak se vyvíjí, myslím, že je to ten mechový tón, který extrémně zesílí a stane se příšerným!!!! Nevím, jestli je to mnou, ale z té vůně se mi chtělo zvracet a musela jsem si umýt místo, kam jsem ji nanesla. Myslela jsem, že si ji zamiluju díky všem pozitivním recenzím, které jsem tu viděla, ale jsem ráda, že to nebyl blind!!!!!!.