Floratta L'Amore podle O Boticário je Citrus vůně pro ženy. Floratta L'Amore byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Adilson Rato. Vrchní tóny jsou Bergamot, Mandarinka, Hruška, Jablko, Neroli, Meruňka a Červené ovoce; střední tóny jsouLimoncello, Pomerančový květ, Jasmín Sambac, Gardénie, Lilie a Magnólie ; základní tóny jsou Cedr, Pižmo, Santalové dřevo a Jantar (ambra).

lemaxims
Je vynikající! Pro mě voní jako sladká limonáda. Postupem času se stává dřevitou. Použila jsem i aerosol a koupelový olej a vůně je totožná.
Nevoní dlouho, myslím, že maximálně půl hodiny, ale na kůži vydrží asi 4 hodiny.
Přijde mi velmi unisex. Ale nevím, jestli je to tím, že jsem používala i jiné výrobky z této řady, ale začíná se mi to zajídat.
Je vynikající, stojí za to. Svůj budu používat až do konce.

OtaviaMCMorais
Ah Floratta L'Amore...
Kdykoli jsem viděla tuto lahvičku, její žlutá tekutina mě zaujala, byla jsem zvědavá, musela jsem si ji osahat! Byla to láska na první stříknutí!
Jaká veselá vůně, citrusová, aniž by byla kyselá, sladká, aniž by byla drsná! Uklidňující, útulná, lahodná, elegantní, ale nesmělá! O hodinu později byla pryč... Škoda, protože je to jeden z nejlahodnějších parfémů, jaké jsem kdy měla, takový, který chcete cítit pořád! Osprchovala jsem se a postříkala si jím celé tělo! Byla to nejvoňavější půlhodina mého života, a pak už nebylo nic! Podle mého názoru měl všechno, aby byl nejlepším parfémem z řady Floratta, ale bohužel mi na kůži vůbec nevydržel!

Appledri
Mimořádně příjemná vůně na léto, jemná, citrusová, osvěžující! Škoda, že kvůli svému citrusovému charakteru dlouho nevydrží.
V pozadí je opravdu cítit citroncello, které je velmi sladké, což ve výsledku působí trochu rozvláčně, ale protože netrvá dlouho, i když je sladké, dá se to vydržet.