Hodnocení parfému 3.92 z 5 s 229 hlasy
Floratta Simple Love podle O Boticário je Chypre Floral vůně pro ženy. Floratta Simple Love byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Napoleão Bastos. Vrchní tóny jsou Broskev, Bergamot, Mandarinka, Červené ovoce a Grapefruit; střední tóny jsouKonvalinka, Magnólie, Růže a Tuberóza ; základní tóny jsou Pižmo, Pačuli, Jantar (ambra), Mandle, Vanilka a Labdanum.

Thiago Fonseca
Než začnu mluvit o parfému, musím se k něčemu vyjádřit: měla jsem hrůzu vzít flakon do ruky, hahaha ten hliněný vzhled ve mně vyvolával velmi zvláštní pocit.
Co se týče samotného parfému, byl pro mě zklamáním. Je sice hezký, ale velmi slabý, velmi slabý. Vůně není nijak převratná, je to známé frutchouli - červené ovoce a zemitý aspekt pačuli - ale voní skvěle. Škoda, že tak málo vydržela a ještě méně se promítala. Jahodová vůně na výstupu je lahodná, trpká a sladká, připomíná ten slavný bonbon, u kterého obal vypadá jako samotné ovoce. Ráda bych řekla víc, ale bohužel nemůžu.

FrangipaniFlower
Něčím připomíná Elysée Blanc a Floratta Gold, ale je umírněná a uhlazená. Jako by vzali všechno, co vyniká ze Zlaté, a přidali trochu z Blanc, takže zůstává krémová, lehce trpká květinová s ovocným nádechem. Je velmi ženská a hodí se pro každý věk a příležitost.
Vůně se mi líbila, ale provedení bylo příšerné. Slabá slabá, dokonce i Floratta Blue ji překonává.
Frustrující je, že se ani při mnoha stříknutích nestane intenzivnější. Trochu vydechuje, ale za necelou půlhodinu vyšumí, musíte se dotknout nosem ruky, pokud ji chcete cítit.
Nezlepší se to ani použitím hydratačního krému v sadě, který má vůni ještě více zředěnou a na pokožce nezůstává, takže se to nevyplatí, pokud chcete vůni posílit.
Tato Floratta je tak sladká, tak zaoblená a byla by dokonalá, nebýt jejího špatného výkonu.
Jsou zde lehké kolínské, které jsou přítomny po celý den.

Jernê Knowles
1. Parfém pro nevěsty, křehké ženy plné úsměvů! Kromě toho, že je velmi "klidná", vůbec není invazivní, přilne k pokožce a má úžasný vývoj, který je téměř nemožné si neužít. Podle barvy flakonu jsem si myslela, že bude špinavá, ale ne, je čistá, ovocná, s chyprovou atmosférou a dotekem čisté pleti.
2. Otevírá se velmi nevinně, se šťavnatou ovocností, která velmi připomíná červené ovoce namočené v přírodním sirupu, který se postupem času ředí. Stává se také citrusovou, ale kyselost ji nepřebíjí, je velmi "sladká", ale tak akorát, bez přehánění, které by mohlo vadit.
3. Když zasychá, je v ní krásná prachová růže, která jí sice dodává staromódní nádech, ale zároveň přináší současný, dohazovačský nádech; vůni večírků, lásky, štěstí, polibků na rtech. Magnólie je velmi klidná a mně připomíná zářivé pivoňky (miluji pivoňky), které obklopuje nesmělý vánek.
4. S každým pohybem se uprostřed pryskyřičné vůně připomínající něco sladkého, ale vážnějšího, vynořuje vůně objetí po koupeli. Pižmo velmi blízké kůži se připojuje k hřejivému pocitu jantaru, který Floratta Simple Love s velkým mistrovstvím uzavírá; je cítit hořký dotek, možná jsou to mandle a mně se ten robustní pocit uprostřed tolika "rozpuštěné lásky" líbí, je to příjemné, zajímavé. Naštěstí pro nás to není jen další sladký parfém na pultech, je to Kypr, který si zaslouží pozornost!