Açucena Avatim pro ženy

ořechový
zelený
svěží
žlutá květinová

Açucena podle Avatim je Floral vůně pro ženy. Açucena byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Alfredo Monteiro Filho. Vrchní tóny jsou Hruška a Černý rybíz; střední tóny jsouJasmín, Narcis a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Lískový oříšek, Pižmo a Santalové dřevo.

Hruška
Černý rybíz

Jasmín
Narcis
Pomerančový květ

Lískový oříšek
Santalové dřevo

skissinger

Vždycky jsem četla spoustu recenzí a sledovala nějaké, kde mi většina z nich říkala, že to bude květinový parfém, dobrý se střední výdrží a duší, kterou flakon velmi dobře převádí. Takže jsem nikdy neměla zájem ji vyzkoušet.
Dnes jsem si na ni v nákupním centru vzpomněla a šla ji vyzkoušet. Zastavila jsem se, oddálila ruku od místa, kam jsem ji nastříkala, chvíli počkala a znovu si k ruce přičichla, a v tu chvíli mě to napadlo: Rozhodně už nebudu brát názory ostatních tak vážně, protože Açucena je velmi výrazný parfém, mimo mísu, i když mi připomíná některé současné a doktrinální klasiky, je hutná, je plná, moderní a zároveň vintage, není to malá princezna, jak odkazuje flakonek, je to parfém odhodlané ženy a já ho vnímám jako dospělý, na mně vydržel víc než 6 hodin, vydržel víc než několik hodin. Takže je to všechno, co jsem si myslela, že to nebude, podle recenzí, které jsem četla.
Dokonce si myslím, že je to noční parfém, kvůli hutnosti a výraznosti květin, líbila se mi.

Ju Andregieski

Ti, kdo milují Woman, ale snadno se nabaží gumového tónu tuberózy, si tento parfém zamilují! Znáte ten pocit, když jste celý den provoněná a navoněná do všech možných prostředí? Je to parfém, který nebude lidi obtěžovat (nestříkejte příliš) a většině lidí se bude líbit! Vskutku velká pochvala. Cenově velmi dostupná, a pokud si máte vybrat žena × cukrová třtina, bude to určitě cukrová třtina!

sommerfugl

Tento parfém je bílá květinová vůně se sladkostí, otevřená a veselá, vůně šťastných lidí.

Kdybych měla tento parfém definovat jediným slovem, byla by to radost. Je to květinový parfém a stále mi připomíná jemnost květin, ale vyzařuje z něj pocit veselé, šťastné, příjemné, ženské květiny. Představa, kterou mám o někom, kdo nosí tento parfém, je dospělá, zodpovědná, rozvážná, elegantní, veselá a velmi vnímavá dívka, jako by vás vítala s úsměvem a byla vždy otevřená komunikaci a radostem života, a také velmi kompetentní. Velmi ráda nosím tento parfém do práce právě proto, abych vyjádřila tento obraz, který má v mém profesním životě velký smysl.

Je to lineární parfém, během svého vývoje se příliš nemění. Projekce by měla vydržet asi 2 hodiny a fixace trvá celý den, nosím ho ráno a často ho cítím ještě v noci, zejména na oblečení. Na vlněné halence se mi sundává pouze praním. Je radost se každý den pohybovat a cítit její vůni.
Je to parfém, který se zpřítomňuje, ale není vtíravý, má spíše nenápadný tón. V teplotách uprostřed sezony opravdu zazáří. V horkých dnech mi připadá trochu nepříjemný, takže nakonec raději nosím jiné, chladnější parfémy.

Jsem velmi ráda, že jsem na tento parfém narazila, vyvolává ve mně velmi pozitivní pocity. Myslím, že právě díky těmto věcem si svět parfémů zamilujeme!