Edison FujitaHodnocení parfému 4.14 z 5 s 140 hlasy
Gigi Lazuli podle Avatim je Orientální vůně pro ženy. Gigi Lazuli byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Edison Fujita. Vrchní tóny jsou Jasmín, Třešeň a Bergamot; střední tóny jsouJasmín a Narcis ; základní tóny jsou Vanilka a Pižmo.
lal4u
Bílá květinová, krémová, univerzální - ale rozhodně denní vůně. Vynikající. Připomíná atmosféru vůní My Way a L'interdit, ale není to žádná dvojnice. Flakon je nádherný! Je velmi odlišná od svého staršího bratra, tradiční Gigi. Jako by Gigi byla nočním parfémem a Gigi Lazuli denním parfémem této řady. Obě smyslné a velmi ženské. Ačkoli má v sobě komplexnost a pozoruhodný vývoj, jasmín zde kraluje! Avatim nenechává nic náhodě, co se týče kvality - dokonce si myslím, že je to férová cena, za všechnu dodávku, kterou tento parfém nabízí (vlastně nejen parfém, celý zážitek v obchodě značky je událost!). Není levná, ale není ani absurdní. Za mě je to perfektní slepenec, pokud máte rádi bílé, klasické, sladké květiny.
natialves
Zamilují si ji ti, kteří mají rádi jiné bílé květinové parfémy, jako jsou Woman, L'Interdit, My Way a Lily Lumière. Na mé pleti vypadala nádherně při dvou různých příležitostech. A to nejsem její fanoušek.
Zatím se chystám do Avatimu zaskočit, kdykoli budu moci, a nastříkat si ho na pleť, abych lépe pozorovala možné proměny své "kůže" a to, jak se chová při různých teplotách.
Flakon si podle mého názoru zaslouží velké uznání, je úžasný a okouzlující.
camilafval
Jakmile byl uveden na trh, spěchala jsem se na něj podívat do obchodu a přiznám se, že na papíře se mi moc nelíbil, ale na kůži... Byl DOKONALÝ!
Mám už tradiční Gigi a používám ho už dlouho. Rozdíl je v tom, že tahle je sladší. Tradiční Gigi má převahu jasmínu, ale s orientálnějším, hřejivě kořeněným nádechem.
Naproti tomu Gigi Lazuli začíná jasmínem (který miluji) a ovocným, sladkým nádechem s třešní (kterou si můj čich plete s hroznovým vínem a dokonce mi připomíná víno). Pak se objeví dřevitá jasmínová vůně (připomínající tradiční jasmín) a ke konci mám pocit, že vanilka je velmi zřetelná, ale jemná.
Nemám ráda sladké parfémy, ale tento má dokonalou kombinaci. Nepřipadala mi podobná vůni Lost Cherry od Toma Forda, protože v ní nepřevládá třešeň, ale spíše se na začátku mísí s jasmínem.
Velmi dobře vydrží (cítím ji na sobě ještě 8 hodin, ale je slabší) a projekce je také velmi dobrá. Je silná a má přítomnost! Do velmi horkého podnebí nedoporučuji nosit příliš mnoho, protože může být omamná. Ale věřím, že v mírnějším až chladnějším podnebí se bude skvěle hodit!!!
Balení je velkolepé (ještě krásnější než to staré). Je nesmírně luxusní, sofistikovaný a kvalitní (předčí mnohé dovážené parfémy, které stojí třikrát tolik). Avatim jde příkladem národním parfumeriím, protože má vynikající poměr ceny a kvality - kvalitní parfém a dobrý vkus za příznivou cenu.
Pokud máte rádi tradiční Gigi, možná se vám bude líbit, když si ho koupíte naslepo.