Surreal Utopia Avon pro ženy

Surreal Utopia Avon pro ženy

jemně pikantní
zelený

Surreal Utopia podle Avon je Floral vůně pro ženy. Surreal Utopia byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Fanny Bal. Vrchní tóny jsou Černý rybíz, Mandarinka a Pomeranč; střední tóny jsouJasmín, Tuberóza a Otočník ; základní tóny jsou Vanilka, Jantarové dřevo a Santalové dřevo.

Parfumér

Tuberóza
Otočník

Jantarové dřevo

dentelle

S tímto parfémem jsem se znovu přesvědčila, že propagace není jen prázdné slovo. Jestliže na začátku to byla jen sladká voda, pak po dvou letech se z tohoto krásného delirického flakonu vynořuje neobyčejná, hravá krása. Sladká vanilka a zároveň trpký pudr. Nikdy nezlevňuje, ale naopak vytváří nádherný třpyt. Listy rybízu pro zelenou trpkost, jasmín pro sladkost, heliotrop pro pudr, no, nicméně je tu i avonské santalové dřevo, a to miluji, i když má poměrně charakteristickou chuť. Parfém má dobrou udržitelnost, je zahalující, ale ne silážní. Flakon i krabička jsou moc krásné, koupila jsem si ho bez zkoušení jen kvůli estetice.

Původní recenze od Fragrantica.ua

ФрауКрау

Objednala jsem si vzorek. Zpočátku se mi nelíbil. Jak je zde napsáno - nějaká orchidejovitost v něm. Ale po úplném otevření - cítila jsem příjemný sladký dřevitý pudr! Byla jsem velmi překvapená. Zkusím ji ještě jednou.
Druhý test. Ano, velmi podobná Eve Alluring (kterou v zimě zbožňuji) a Far Away Rebel, která se mi líbí, ale je příliš dusivá, takže ji nemohu nosit.
Utopia je pro mě rozporuplná. Na jednu stranu mě uchvacuje a fascinuje, cítím ji a ráda ji cítím, chytám ji nosem, hledám ji na sobě. Na druhou stranu, nějaký orchidejový tón v ní..... Není však odpudivá, ale opravdu vyniká. Zatím se v tomto parfému nemůžu úplně zorientovat. Asi si ještě nějaký flakonek vyberu. Příliš mě zaujala)

Lisenokfoxx

Na tuto vůni jsem po přečtení mnoha recenzí dlouho čekala. Co jsem dostala? Klon Mahimy! Je na mně úplně stejná, jen světlejší, jakoby už zvětralá.

Na studené pokožce vydrží až 4 hodiny. Otevírá se hned od srdce (soudím podle tónů Maximy) a sedí poměrně monotónně až do "vítězství". Na horko není, na srpen-září bude ideální.

Zklamala. Flakon i krabička jsou nádherné (až na víčko, které se s vrzáním roluje a špatně se otevírá), ale vůně je bohužel druhořadá. Maximu mám ráda, je hlubší a podzimní, alespoň se trochu otevírá.

Těm, kteří Maximu neznají, doporučuji ji vyzkoušet - nejlepší je podívat se a přivonět si k vůni prostřednictvím Surreal Utopia!

Фло

Od prvního nadechnutí - něco bolestně známého a nepochybně z Avonu. Poté, co jsem si v duchu vyzkoušel všechny možnosti, jsem si uvědomil, že Utopia je Attraction Ruch, jen o něco méně sladká.

Neslyším v ní ani rybízový list, ani jasmín, ale vanilka, krémová ovocnost a jakási "orchidejovost" ve zvuku jsou přítomny.
Vzhledem k objemu 75 ml není vůně špatná - je jasná, sladká, vytrvalá, mazlivá, ale chtěla jsem slyšet něco nového.....

TulioCarmo

Souhlasím s těmi, kteří říkají, že v nose jsou citrusové tóny. Ale je to ovocný citrus, možná pomeranč? Ale tento tón je velmi těkavý, velmi rychle odezní a parfém se začne posouvat ke sladké straně.
Vanilka je krémová, matně připomíná pudinkovou zmrzlinu. Je sladká, ale ne mazlavá, takže ji můžete nosit i v létě a nezkazí se.
Jasmín je zde trochu špinavý, nepřináší květinovost, ale spíše váhu, která nedovolí, aby se tento parfém stal medovým. Myslím, že to je nejlepší bod Surreal Utopia, rovnováha mezi sladkostí vanilky a endolickým jasmínem.

Cena je směšná, stojí za to.

Na mně se dobře promítá i usazuje, dvě hodiny promítá a pět hodin drží.

Efreet

Nová vůně Avonu z řady Surreal je bohužel další z řady obyčejných a rozbředlých vůní této značky. Avon má ve své nabídce několik zajímavých vůní, zejména ze starších kompozic, ale Utopia je jednou z těch slabších, typicky "avonovských" vůní. Zatím mě bohužel žádná z řady Surreal neoslovila.

Utopia je založena na v poslední době oblíbené kombinaci vanilky a černého rybízu, což ji také činí poměrně banální. Fragrantice uvádí vanilku, rybíz a jasmín, ale v katalogu Avonu výrobce uvádí vanilku, rybíz a heliotrop. Utopia je sladkokyselá vůně, poměrně monotónní a po vyzkoušení se mi nezdá příliš dlouhotrvající. Typicky denní a neutrální. Mně voní silně synteticky, je v ní jakýsi dráždivý tón, který ve mně vyvolává představu nějakého dětského léku, do něhož byla napuštěna sladká a naprosto syntetická vůně, aby byla chutnější, ale ve skutečnosti ji to jen zhoršuje. Podle mého názoru nic zajímavého, myslím, že nestojí za to se jí zabývat, pokud nejste fanoušky dua vanilka a černý rybíz a nehledáte v této kategorii něco levného.

Původní recenze od Fragrantica.pl

Flor de Liz

Po malém MMA, kdy mě málem porazil uzávěr, který nechtěl sundat ze sklenice, jsem si mohl vychutnat toto potěšení.
Sladký, ale zdvořilý parfém, nekřičí. Cítím vanilku a jasmín přecházející ve velmi decentní dřevo. Jemná, ale s osobitostí. Je v ní cítit jemný, moderní talek. Jsem nadšená. Dostalo se mi komplimentů - a obvyklých překvapených obličejů. "Ale je to Avon?" Myslela jsem si, že je skvělá na každodenní nošení. Působí elegantně, moderně a jemně, ale není přeplácaný.
Flakon je krásný. Vypadá jako tradiční Luna. Je to, jako by flakon Luna byl "těhotný". hahaha #viagensdaflordeliz

🥰🤩

Estêvan George

Tento parfém je samotnou definicí jemnosti a roztomilosti! Jaký to hit pro Avon! Jsem velkou fanynkou řady Surreal, měla jsem je všechny a každá z nich má jedinečný návrh a tvoří velmi mnohotvárnou řadu. Velmi mě mrzí, že přestali vyrábět Ocean a Island, což jsou dvě tropické vůně s lahodnou "plážovou" atmosférou! Garden je jediná, na kterou se nedokážu adaptovat (protože nemám ráda vůni zelené, čerstvě posekané trávy). Ale pak se Avon rozhodl uvést na trh nového flanďáka... Surreal Utopia, a stejně jako ostatní se velmi liší od zbytku řady. Ze všech Surrealů, které byly uvedeny na trh, mi tento přišel nejvíce "stydlivý"... není to ten typ parfému, který vyzařuje tolik, že zaplní místnost. Vyzařuje jemně, docela delikátně, taková, při které se cítíte provoněni, aniž byste narušovali prostor/čichový vjem ostatních lidí. V Utopii cítím jen dva tóny, sladkokyselý vrchní tón kasešně s vanilkovým základem. Je to lineární vůně, ale tak příjemná na přivonění!!! Jakmile ji nastříkám, cítím kasis v celé jeho nádheře, velmi výrazný, dodává jí aspekt, který mi připomínal vůni ovocného šamponu. Brzy se rozvine do sladké a pikantní vůně, v jejímž středu stojí vanilka, která je hvězdou vůně. Flakon velmi dobře koresponduje s vůní parfému (mimochodem, jak neuvěřitelný flakon! Nejkrásnější, jaký Avon v poslední době uvedl na trh!)... je to růžový parfém, vysvětluji. Je jemná, velmi ženská a připomíná mi sladkou, zasněnou ženu. Je to zkrátka krásný parfém, super snadný na potěšení (skvělá volba na dárek) a taková vůně, která se hodí ke každé příležitosti. Velmi dobře drží a středně vystoupí, což stačí k naplnění účelu parfému. Gratulujeme Avonu! Ať se vám daří i nadále investovat do parfémů více a více!
Ps: Moc bych si přála, aby znovu prodávali první Surreal (ten s fialovým flakonem).

Montblanc
Individuel