Missy By / Rosie Jane pro ženy

tropický
kokosový ořech
svěží
laktonický

Missy podle By / Rosie Jane je Aromatic Fruity vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Missy byl/a uveden/a v roce 2024.

Vonné složky

Kokos
Ananas
Tropické ovoce
Bílé květy
Jantar (ambra)
Zelená mandarinka

shoujomarina

šťavnatý ananas s kokosem. řeknu, že mě k vyzkoušení inspirovalo to, že youtuberka říkala, že nevoní jako opalovací krém. ale budu muset důrazně nesouhlasit. tohle je teď nejvíc opalovací parfém v mé sbírce hahaha. kokosové vůně si v poslední době moc nekupuju. Nejsem na to ale nijak extra naštvaná, protože jsem opravdu toužila po vůni pina colady nebo ananasu a tohle je přesně ono. není to láska, ale líbí se mi. a doufám, že ji budu moci vrstvit s dalšími ovocnými vůněmi (kayali juicy apple, sparkling lychee atd.), abych omezila asociaci opalovacího krému. moje nejoblíbenější nesluneční vůně, kterou jsem zatím vyzkoušela, byla Kahana od DefineMe. Trochu mě mrzí, že jsem si ji nevybrala, ale je to taková květinová vodová/krémová kokosová vůně. tahle je šťavnatý ananas.