Vanilla 28 Kayali Fragrances pro ženy a muže

Vanilla 28 Kayali Fragrances pro ženy a muže

pačuli

Vanilla 28 podle Kayali Fragrances je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Vanilla 28 byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Gabriela Chelariu. Vrchní tóny jsou Vanilková orchidej a Jasmín; střední tóny jsouHnědý cukr a Fazole tonka ; základní tóny jsou Jantar (ambra), Jantarové dřevo, Pižmo a Pačuli.

Vanilková orchidej

The Fragrance Foundation Awards WINNERS 2022

od Elena Knezevic

06/13/22 08:14

Anna-Natálie

Klasická vanilková vůně, která neurazí. Je skvělá na vrstvení, ale ráda ji používám i samotnou. Na kůži drží dobře a splyne s ní. Neřekla bych, že je to úplně gurmánská vůně, ale přeci jen mi připomíná něco sladkého k zakousnutí. A víc než vanilku, cítím hnědý cukr.

lisa_to_ge

Čekal jsem něco víc. Ale to není stížnost ani tak na parfém, jako spíš na blogerky, které ho tolik propagovaly )).
Není to špatná vůně spíše naturalistické vanilky a to je vše. Dá se použít jako podklad k jiným vůním, aby se prodloužila výdrž a objem vůně. Pozor - tekutina zanechává skvrny!!! Každopádně jsem se ji po nějaké době používání rozhodla prodat. Nudit se s ní nebudu.

Creme

Intenzivní, likérová vanilka. Začátek je v tomto smyslu docela náročný a svým způsobem nutí k zamyšlení.
Nepřipadá mi jako "mladý" gourmand, zpočátku necítím dortovou vanilku, nanejvýš těžší dort se spoustou vanilkových bobů a koňaku. Ve vysychání cítím něco více karamelizovaného a příjemného.

GabrielPS

Jako milovnice vanilky, a přestože jsem muž, pokud si tento parfém nekoupím naslepo, prasknu. Podle všech recenzí, které jsem četla, jsem nemohla překonat pokušení.

Když jsem k němu poprvé přivoněla, je pravda, že jsem si myslela, že je to ženský parfém (i když nemám moc ráda škatulkování parfémů na mužské nebo ženské, protože když se mi líbí, tak si ho koupím, a když se mi nelíbí, tak si ho nekoupím, jak už to tak bývá), nicméně jak jsem ho používala, dospěl do bodu, kdy mi byl představován jako unisex. Když se nad tím zamyslíte, tak prostě voní jako hnědý cukr s vanilkou. Je to velmi příjemné.

Používám ji, když jsem doma, a opravdu se mi moc líbí.

ChAnSt

Jednoduchá vanilková vůně s jiskřivým základem. Koupila jsem si ji, protože má velmi dobrou pověst mezi anglicky mluvícími blogerkami o parfémech. Jsem zklamaná. Parfém je plochý, nemá absolutně žádnou hru a hloubku oproti vanilkovým vůním jiných značek. Sedí těsně na kůži, není žádná stopa, po 2 hodinách už na sobě parfém necítím. Vyšla jsem z této situace a míchám ji s jinými parfémy, které jí dodávají hloubku a prodlužují výdrž. Nejúspěšnější kombinace jsou Vanilla 28 + Initio Oud for Greatness nebo Vanilla 28 + Initio Mystic Experience.

julianagd

Chodila jsem, chodila, chodila, až jsem našla vanilkovou krajku v podobě parfému. Je to už tak dávno, že jediný rozdíl je v tom, že je dospělejší, už ne mladistvá a s teenagerovskou aurou. Možná je to jen mnou, ale mně byla bližší k pokožce a vydržela asi 6 hodin.
Edit - Byl to dojem, tenhle parfém na kůži nedrží, hodně vydechuje! Pokaždé, když ho mám na sobě, někdo z ničeho nic řekne něco jako... "voním jako dort", "voním jako sušenka...".

Narcotic Venus85

Tento parfém je tedy orientální vanilkový jantar, žánr, který je v posledních letech velmi módní. Vůně je jednoduchá a krátkodobá.
Pro srovnání, nemá nic společného s vanilkou Solinotes, která je pěnivá, máslová a gurmánská. Je také pravda, že nejsem příznivcem vanilky, natož teplých vůní, ale vanilka zde rozhodně není hvězdou.

Po roce dělám povinnou aktualizaci, protože vidím, že jsme z téhle vůně všichni trochu ujetí. Zrovna dnes ráno jsem si vyzvedla flakon, který jsem zapomněla v nějaké tašce, aniž by mi příliš chyběl. Jakmile dorazil, neudělal na mě žádný dojem, řekla jsem si, OK, to není můj typ vůně. Co jsem čekala? Klasickou potravinářskou vanilku, trochu jako ty. Džus byl čirý a trvání slabé. Dnes ráno jsem si ji nasadila, tekutina je tmavší a... konečně cítím chuť vanilky! Teď ji mám raději, protože je hlubší, strukturovanější, ale vanilková a také se mi zdá silnější. Rada, pokud se vám nelíbí: nechte ji dekantovat, třeba vás překvapí. Nebo taky ne.

maelleinrome

Četla jsem (a viděla na YouTube) smíšené recenze na tento parfém: někteří ho popisují jako sladký, sušenkový, máslový..... Jiné zdůrazňují jeho "dospělejší" aspekt díky tónům jako pačuli, jantar atd. Rozhodně se s tímto pohledem na parfém spíše ztotožňuji, a skutečně velmi souhlasím s tím, co píše uživatelka Fragrantica.com: je to vanilka, která by slušela někomu, komu je 40 a více let a má rád vanilku. Teď je mi 40 (a + 😬) let a nepohrdnu ani "dětštějšími", gurmánskými a máslovými vanilkami. Ale chápu smysl citované recenze: i já ji cítím jako 'dospělejší' vanilku, a dokonce bych řekla mnohotvárnou (nesouhlasím s těmi, kterým připadá monolitická a banální!), ambrovou, trochu kouřovou, lehce zemitou a se sladkou aromatičností hnědého cukru. Jsem naprosto zamilovaná 😍

Sputnikan

Oh, nemám ráda tento parfém, protože je tak dobrý.
Moc jsem tomu humbuku nevěřila. Půlka světa a jeho máma říkaly, že je to ta nejlepší vanilka a že se hodí ke všemu, a já si říkala "to přece nemůže být pravda". Tak jsem si koupila karafu a ukázalo se, že ji dneska nosím úplně ke všemu. Na svých parfémech, ve vlasech, na oblečení. Uvažuji, že dám dohromady svá chudá pesa a koupím si jeden z těch flakonů přeprodaných za dvojnásobnou cenu, protože si upřímně myslím, že je to vynikající parfém.
Dobře pro Monu Kattan!

Teď Vanilla 28 voní po spáleném cukru a vanilkové esenci. Mám pocit, že by to byla vůně karamelizovaného cukru na povrchu crème bruleé, ale bez crème bruleé, protože mám pocit, že tento parfém není dostatečně gurmánský. Má v sobě ambrový a attarový (téměř zemitý) aspekt, který, ačkoli není příliš výrazný, podle mě dodává vůni na nositelnosti. Mnoho lidí říká, že ji považuje za elegantní, ale já si myslím, že její největší předností je její univerzálnost. Rozhodně je to Parfém, který se k sobě hodí. V posledních dnech jsem ji nekompromisně nosila k parfémům, které jsem měla na sobě, a fungovala perfektně.
Navíc vám musím říct, že jako parfém na vlasy je daleko lepší. Včera jsem ho takhle nosila celý den a až do sprchování mi vlasy zůstaly voňavé. Opravdu úžasné.
Moc se nevystavuje, ale na pokožce vydrží klidně i více než 10 hodin.

Pokud se vám podaří sehnat flakonek za dobrou cenu, udělejte to. Nemůžete prodělat. Je to vynikající parfém.

Hammyt100

Předem chci říct, že nepocházím z láskyplné rodiny.
Ale mám tři mladší bratry ve věku od teenagerů do dvaceti let.
Jsou to takoví ti nešikovní, kteří mi projevují lásku tím, že mi náhodně přinesou jídlo nebo mi ukážou něco, co se jim zdálo super, a hned jdou.

Ale když jsem si nastříkala tuhle vůni? Nastříkala jsem si ji na zátylek/rameno jen jednou, abych ji vyzkoušela. Zrovna jsem seděla a scrollovala na telefonu, když si pár mých bratrů pro něco přišlo a nakonec si sedli vedle mě, aby šmírovali, na co se dívám.

A ti kluci mě v podstatě zdrtili, protože se ke mně pořád nakláněli. Nakonec mi položili hlavu na ramena a slyšela jsem, jak mě šíleně očichávají (ano, bylo to divné.). Nechtěla jsem se pohnout, protože jsem se bála, že je vyplaším jako spící kočku).

Naštěstí je zavolali dolů na večeři, ale pak přišel můj druhý bratr a udělal to samé. Myslím, že si ani neuvědomili, že to dělají.

Normální rodině by to možná nepřišlo nijak neobvyklé, ale mě to zarazilo. Upřímně řečeno ohromená.

Ale i mně to fenomenálně voní, což je obrovské plus. A to normálně nemám ráda převážně vanilkové vůně. Levňáček pro vítěze! Když ji najdete na skladě lol

saramurvi

Vanilka 28 od Kayali, rozhodně jedna z nejlepších vanilkových vůní v mé sbírce. Je to rafinovaná, sametová, lehce kořeněná, pikantní a super sladká vanilka. Tento kořeněný nádech jí dodává fazole tonka, která je dalším hlavním protagonistou v jejím složení. Tyto tóny cítím nejvíce, vanilku, tonkové boby a cukr, téměř ve stejném poměru.

Je to velmi sladký parfém, lineární, teplý, útulný, který vás zahalí. Cítíte, že vás objímá, a mohla bych říct, že je tak trochu intimní, protože její stopa není ohromující, což je podle mě bod v její prospěch. Vanilka, kterou obsahuje, není typická cukrářská vanilka, je to hravá, ženská, trochu smyslná vanilka, dobře obalená cukrem.

Pro představu bych řekla, že je to parfém ve stylu La Nuit Tresor a la Folie, šetřící odstupy, vanilka dobře obalená fazolí tonka, hřejivá a pikantní. Nejsou to dvojníci, ale trochu se mi připomínají. Abych uvedla zápor, řekla bych, že její cukrový nádech na můj vkus příliš vyniká, to by snad bylo jediné, co bych na parfému změnila, trochu bych ten nádech ubrala. I tak mě ale fascinuje a moc se mi líbí. Vydrží asi 8 hodin. Myslím, že je ideální do chladného podnebí, na podzim a zimu. Je to velmi bohatá a velmi příjemná vůně, vhodná jen pro ty, kteří milují sladké. Skvěle se hodí k vrstvení. Je to radost!

Vůně: 9'5/10
Stopa: 6/10
Délka: 7,5/10

Rosa Chiara

Když si představím příjemnou vůni, vybaví se mi Vanilla 28 od Kayali. Je to vůně, která se jen stěží setká s přízní, přestože je velmi sladká, pro mě téměř hraničící s omamností. Vanilka jako od Barbie influencerky. Líbí se mi. Líbí se mi, protože je kýčovitá a elegantní zároveň. Obzvlášť se mi líbí ve vrstvení s Musk 12 od stejné značky. Je lineární, časem se nevyvíjí, v úvodu ucítíte lákavou cukrovinku a tak to zůstane. To je vše, není co rozpitvávat ani analyzovat. Samozřejmě, že vůně jako Insulo od Jeroboamu, abych jmenoval jednu ze stejné kategorie, jsou jiný svět, ale já s radostí nosím obě. Má také velmi dobrou výdrž a je velmi výrazná. Mám rollerball, který obsahuje vanilku i pižmo, a nosím je mnohem častěji, než jsem si kdy myslela.

Miss.Belli

Tento parfém miluji každým dnem víc a víc. Je velmi demokratický a dá se nosit při mnoha příležitostech. Pro mě se hodí k atmosféře "Grab & Go" hahah, protože se dá snadno kombinovat se všemi životními příležitostmi. A doplňuje i některé vůně, což parfému dodává velmi ženskou a obklopující atmosféru.
Líbí se mi na něm také to, že ulpívá na všem, na autě, na posteli, na tom, koho obejmete, atd. A hlavně ulpívá na oblečení. Takže ten, kdo vás obejme a ucítí ji na vaší halence, bude nádherně vonět!!!

KayleeAp

Tento produkt musí vyzkoušet všichni milovníci vanilky. Koupila jsem si ji naslepo a okamžitě mě zaujala. Je to úžasná, nádherná, odvážná vanilka. Je to taková klasická hnědá cukrová vůně a při zasychání cítím kadidlo nebo nějaké hluboké dřevité, sexy tóny. Je odvážná a dobře se promítá jedním stříknutím a vydrží na mně celý den. Na pačuliové tóny jsem průměrná a moje poznámky je v této vůni nezaznamenávají. Vřele doporučuji, jedna z mých nejoblíbenějších vanilkových vůní, které jsem vyzkoušela, a těším se, až vyzkouším další vůně Kayali.

Constantina

Dnes jsem si koupil 50 ml, nevím, jak dát parfém na poznámky, ale řeknu, že vůně je velmi zajímavá, jasná, mírně sladká, tak chutná! Cítím vanilku, cukr a pižmo ( to dává vůni nádech nicku )!!!!. Mužům je jednoznačně po chuti, manželovi se líbila! Design je úžasný, flakon je prostě nádherný! Její peníze stojí za to, rozpočet niche!))) všem, kteří mají rádi lékařské-bintovo-edic duchů projít!

DulciusExAsperis

Jste v outletovém centru. Staráte se o své vlastní záležitosti.

Najednou z obchodu Coach vyjde hlouček žen neurčitého věku - může jim být devatenáct, může jim být sedmadvacet - a kráčí přímo k vám. Všechny mají stejné balastní vlasy s "plážovými vlnami", stejné kostičkované obočí, které se uprostřed ztrácí, pruhovaný duhový melír na lícních kostech, který zachycuje sluneční světlo, nahnědlé obrysy v prohlubních obličeje. Obrovské lepkavé nahé rty, do kterých by se mohla chytit moucha.

Na okamžik se zděsíte - jsou to všechno jedni a titíž lidé? Je tohle chvíle, kdy stroje přebírají vládu? Dosáhli jsme singularity?

Míjejí tě v chumlu, nemluví, zírají do mobilů a svorně tahají za džusy.

Když projdou kolem, obklopí vás stěna dusivé sladké vůně.

Vanilka 28 od Kayali.