Sparkling Sugar Clean pro ženy a muže

Sparkling Sugar Clean pro ženy a muže

jemně pikantní

Sparkling Sugar podle Clean je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Sparkling Sugar byl/a uveden/a v roce 2023.

Vonné složky

Broskev
Bílé pižmo
Černý rybíz

LunaLovespell

Tato vůně je opravdu fascinující, protože je velmi podobná vůni Radiant Nectar, ale přesto je ve svém vlastním rituálu velmi odlišná. Připadá mi, že je to taková černá rybízovo-jahodová verze Radiant Nectar, kde místo dřevitého základu dostanete silné kožní pižmo.

V úvodu je jiskřivá, cukrová a velmi růžová/červená bobule s pižmovým, čistým základem, v základu téměř s efektem Iso E Super. Není tu nic zemitého ani super dřevitého, jen čisté bobule a šťavnatá broskev a trochu laudryovsky čistého pižma.

Suchý puch je však extrémně odlišný od Radiant Nectar a já vlastně suchý puch nezvládám. Na mé kůži se z něj stává štiplavé, ostré, téměř BO pižmo. Myslím, že v úvodu je to krásná vůně, ale s mou specifickou tělesnou chemií se NESNÁŠÍ! Dokážu si ji představit pro jiné lidi, ale pro mě není! Zůstanu u své osvědčené Radiant Nectar.

ebrand400790

Naprosto opojný v tom nejlepším slova smyslu. Je velmi sladká a hřejivá s nádechem pižma. Skvělá dívčí sladká vůně na každý den - dávám si ji i když jdu spát, protože ji tak miluju. Přála bych si, aby vydržela trochu déle, ale za 110 dolarů za 3,3 oz mi nevadí nanášet a stříkat několikrát. Také- taková sladší dívčí verze lesku you! Pokud máte ráda tohle a další gurmánské vůně, bude se vám líbit!

supergirl9412

Na stránkách Clean Beauty Collective jsou poznámky uvedeny jako ..

Vrchní složka: plody Cassis, semena Ambrette
Střední složka: květy aksamitníku: Střední složka: broskvový nektar, okvětní lístky jasmínu, růžový cukr
Suchá složka: - květinová vůně, - květinová vůně: Složení: bílé pižmo, fazole tonka, blonďaté dřevo

Cítím převážně broskvový nektar s trochou lehkého pižma v sušině. Je jasná a super šťavnatá a je šamponová... sladká a čistá a příjemná. Ale je také pisklavý. Tato křiklavost jí však dodává jistou sílu a ochranu, takže je to trochu kompromis.

Koupila jsem si cestovní sprej, ale budu ho vracet. V den, jako je dnešní, po testování skunkového neúspěchu (Promiň, Kayali Lovefest Burning Cherry..), je to vítaný závan čisté, svěží sladkosti. Nicméně se mi prostě nelíbí, jak je skřípavá a mladistvá, a nakonec mě z ní rozbolela hlava.

Osobně bych ji nesrovnávala s ostatními z řady Clean Reserve. Vzpomínám si, že Radiant Nectar se mi opravdu nelíbil, a tato mi přijde úplně jiná.