Benjamin BelizonHodnocení parfému 4.22 z 5 s 220 hlasy
Instance podle Eudora je Orientální Floral vůně pro ženy. Instance byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Benjamin Belizon. Vrchní tóny jsou Hruška, Maliny a Mandarinka; střední tóny jsouDiamantová orchidej, Frézie, Jasmín a Švestka ; základní tóny jsou Vanilka, Santalové dřevo a Květ kosatce.
laralovesyu
Vypadá jako parfém za 3 000 realů? ne. ale kdyby se dal do designového flakonu z dovozu, mnoho lidí by za něj zaplatilo 400 realů. je velmi dobrý! překvapil mě, ano. snadno se líbí, chutný, mladistvý, univerzální, šťavnatý. líbil se mi!
o vůni: ano, voní po ananasovém sirupu a mám pocit, že je to mandlová vůně, nevím proč. nakonec je na mé kůži velmi hřejivá. je návyková, tón je velmi dobrý, je to hruška s ananasem, kterou chcete cítit pořád, nemůžu přestat tento parfém nosit. úžasný! už teď si chci udělat 2 zálohy.
výdrž by mohla být lepší. neobtěžuju se s tím, že bych si ji nanášela na oblečení nebo si ji musela znovu nanášet na kůži, protože ve skutečnosti na mé kůži nevydrží déle než 4 hodiny. myslím, že je to poměrně lineární parfém, není to překvapivý vývoj a vrcholem je opravdu závěr.
Acacia Maia
Tento parfém byl vyprodaný na webových stránkách i v kamenných obchodech, které prodávají Eudoru v mém městě, a po zveřejnění videa "Kdyby mi někdo řekl, že za něj zaplatil 3000 realů, věřila bych mu" se o něm mluvilo na sociálních sítích.
Já jsem ten svůj získala výměnou.
V podstatě cítím mandarinku s vanilkou.
Průměrná výdrž, promítla se během první hodiny.
Lehce líbivý parfém, jednoduchý a super obyčejný.
Odpovídá své ceně 79,99 realů.
Myslím, že voněl hezky, ale přísahám, že jsem se snažila pochopit ten humbuk. 🙇🏼♀️
ampennella
Tento parfém jsem dostala od kamarádky, neznala jsem ho a neslyšela jsem o něm žádné recenze....
Popis, který k této vůni mám, je nápadná, lékořicová mandarinka, s hruškovými nuancemi, velmi šťavnatá... opravdu ovocné potěšení! Necítím žádnou zjevnou květinovost a vanilkový tón se velmi dobře "chová", protože to není tak extrémně sladká vůně.....
Nevnímám, že by se vůně časem vyvíjela... ale je to parfém s úžasnou siláží!
Pokud jste příznivci mandarinkového likéru nebo likérových vůní, bude se vám tento parfém líbit!
Cassiano
Instance přišla na brazilský trh přibližně v srpnu 2020. Řada Instance však již existovala, a to s hydratačními krémy, tekutými a tyčinkovými mýdly, krémem na ruce atd. Jako první kolínská voda Deo v řadě představovala skutečný příklad Trickle Up (termín používaný na některých trzích).
Vůně Instance je orientálně-ovocná a obsahuje tóny mandarinky, maliny a hrušky v horní části; frézie, jasmínu, švestky a akordu Black Diamond, v tělové části; santalového dřeva, vanilky, kosatce a akordu Eudora's Secret v základu.
V mých rukou Instance působí skvělým dojmem. Zlaté pouzdro a povrchová úprava, průhledný flakon, luxusní vzhled a pocit silné vůně, ve vysoké koncentraci. Na kůži je to však jinak!
Vůně má šťavnatý, ovocný výstup, téměř velmi voňavý džem z hrušek. Tento mix hrušek a malin klame, a to, co vidíte venku, je spousta komentářů o ananasové vůni, kterou upřímně necítím.
Jeden problém vidím ve vývoji, který se stává podivným, když nastoupí střední část. Vypadá to jako špatný střih při střihu písně nebo filmu; chybí přechod. Chvíli se vůně chová zmateně, mandlově a hořce a zcela se vymyká původnímu návrhu. Znovu však získává rovnováhu a vrací se k hladké a příjemné vůni s krémovým základem a velmi bohatou vanilkou.
Podle mého názoru Instance přináší mnohem méně, než jsem očekávala. Výkon není dobrý, vůně nevyzařuje dlouho a trvanlivost také není nejlepší, zejména u kompozice s vanilkou a akordy vytvořenými pro umocnění výdrže na pokožce.
Tajemství spočívá v tom, že tento parfém můžete nosit na ty krátkodobé denní úkoly, jako je cesta na nákup, k lékaři nebo vyzvednutí dětí ze školy. Je to ta správná volba, která dodává atmosféru sofistikovanosti a zdá se, že stojí třikrát více, než ve skutečnosti stojí. Rozhodně však není ideálním parfémem pro ty, kteří mají hektický denní režim a potřebují vůni, která na pokožce vydrží v průměru asi osm hodin.
Instance je zkrátka pověstná "roztomilá, ale obyčejná" vůně. Nemá dobrý poměr cena/výkon, zejména ve srovnání s jinými parfémy této značky, které mají větší objem, přinášejí větší kvalitu a stojí i o něco více (nebo dokonce méně, když jsou v akci). Možná by tento problém mohla vyřešit vylepšená verze s objemem 75 ml a větší koncentrací, třeba něco jako Instance Extreme?