Impression in Black Eudora pro muže

Impression in Black Eudora pro muže

balsamico
jehličnatý strom

Impression in Black podle Eudora je Woody Spicy vůně pro muže. Impression in Black byl/a uveden/a v roce 2018. Impression in Black byl/a vytvořen/a Emilie Coppermann a Isaac Sinclair. Vrchní tóny jsou Černý pepř, Nové koření, Pelyněk, Bergamot a Grapefruit; střední tóny jsouJedle balzámová, Semiš, Muškátový oříšek, Švestka, Pelargónie a Koriandr ; základní tóny jsou Cedr, Tabák, Kadidlo, Labdanum, Pižmo, Vanilka, Kašmír, Pačuli a Maltol.

Černý pepř

Kašmír
Pačuli
Maltol

Jefferson.Jailson

Eudora si s tímto parfémem vedla velmi dobře. Velmi bohatá vůně! Nádherná a elegantní, už od flakonu. Vůně má jemné, semišové kožené akordy a sladké, bohaté pozadí. Má sílu, která zahaluje a hřeje jako černá kožená bunda v zimě.
Za tu cenu stojí za to. Doporučuji ji.

Lucas Trindade

S parfémem jsem se seznámila prostřednictvím kamarádky, která je zapřísáhlou fanynkou Eudory kvůli řadě Club 6. Koupila jsem si vzorek a můj závěr byl stejný jako v předchozích recenzích, že parfém je spojen s Coca Colou, ale toto spojení nepovažuji za újmu parfému.

Impression In Black je kořeněný, hřejivý parfém s živočišnými tóny (z kůže), vše velmi dobře sladěné a elegantní. Myslím, že je to typ parfému, který vyzařuje sofistikovanost a eleganci, spojuji si ho s vážností a pokaždé, když jsem ho měla na sobě, vynikl svou osobitostí. Má mírnou projekci, ale nikdy nepřestane být nápadná, vytváří kolem sebe parfémovou auru. Několikrát jsem se s ní přestala vonět a ona se mi začala znovu promítat (možná díky tónu černého pepře) na kůži, sem a tam, asi na 2 hodiny (což zdůrazňuje, že to není bombastická projekce, ale projekce, která vás obklopí). Na kůži mi vydrží asi 8 hodin, ale na oblečení, na které jsem ji nanesla, zůstává mnohem déle.
Úspěšná v chladnějších dnech, kdy potřebujete parfém, který upoutá pozornost, protože je to serióznější parfém, nespojuji si ji s univerzálností, ale s konkrétními příležitostmi, výborný parfém od Eudora, výrobce, který dodává dobré parfémy za výborný poměr cena/výkon.

theamberking

Podle článku na webových stránkách Perfumart je čichová pyramida vůně Impression in Black následující:

- Vrchol: černý pepř, jamajský pepř, bergamot, grapefruit, artemisie.
- Střed: pelargonie, švestka, jedlový balzám, muškátový oříšek, koriandr, semiš, tajný akord
-Základ: cedr, kadidlo, maltol, kašmírové dřevo, labdanum, pižmo, vanilka, pačuli, tabák

Myslela jsem, že by bylo zajímavé se o to podělit, protože se domnívám, že toto je opravdu kompletní pyramida parfému, protože autor článku zmiňuje, že v době uvedení na trh obdržel tiskovou zprávu.

Didier88

Páni, to je úžasný parfém!
Impression in Black voní šumivě, opravdu voní jako Coca-Cola. Je zajímavé, jak parfuméři přesně tuto vůni obnovili, aniž by v parfému použili tón Coca-Coly. Když na mé kůži zaschne, je trochu pudrová, vůně Coca-Coly zůstává, ale v pudrové podobě. Velmi chutná! Stejně jako limonáda je tento parfém návykový. Na mé pleti vydrží 8 hodin a má střední projekci. Patří mezi mé top vůně do nočních klubů, protože voní jako noc venku, i když se moc nepromítá. Ale dobře drží! Eudoro, miluju tě!!! Překonali jste "Malbecony" v kvalitě i CENĚ, lidičky!!!

AaronGodoy

Lahodný, elegantní a zahalující parfém. Bezpochyby patří k tomu nejlepšímu v brazilské parfumerii. Eudora si zaslouží větší pozornost než O Boticário, protože si dovolila a inovovala mnohem více. Parfém dobře pění, je velmi příjemný a má vůni, která jako by vás objímala. Měla jsem ho na sobě večer a ráno byl ještě hodně na těle. Co se týče tónů: nejvíce vyniká koření, ale dotek kůže ponechává všemu tu správnou míru a dodává mu další rafinovanost. Vůně občas připomíná kolu, ale není vtíravá, nepálí, je úžasná. Jsem jí okouzlena.

Neemias Kiefer

Impression In Black je kořeněná dřevitá vůně s výrazným podílem kůže, která se velmi liší od té tradiční.

Začátek je trochu kořeněný, s pepřem, spolu s muškátovým oříškem, který se v určitém bodě vývoje spojí s cedrem.
Tato verze přichází s výraznější a hutnější dřevitou vůní a je také sušší a uzavřenější než klasická.
Její pyramida obsahuje jedlový balzám, což je absolut získávaný ze severoamerické borovice, která se vyskytuje v USA a Kanadě, a nijak se nepodobá slavnému jehličí, které se nachází v klasických pánských vůních Chipres, jako je In Black.
Má dřevitý nádech, vysušený cedrem a kůží. Cedr byl ve spojení s muškátovým oříškem, z úvodu, který vedl k přechodu tohoto sušení do mnohem hustší vůně než u klasické Impression, s nádechem jantaru, který byl méně krémový, ale teplejší a živočišnější. Vanilka a tabák přinášejí nádech sladkosti, který je na mé kůži velmi jemný. Dokonalá rovnováha sladkosti! Pačuli přináší charakteristický dotek ostatních parfémů značky, ale s něčím kouřovějším, zelenějším a balzamičtějším.
Tento flakón je mnohem vážnější než první verze!

Co mohu po asi třídenním testování uzavřít, je, že Impression In Black přináší tajemnější, kořeněnější a temnější vůni, více směřující k výkonné a formální stránce než první Impression, která jde v jantarové a sladké stopě smyslných balad.
In Black má mnohem hutnější vůni, ale má méně siláží, bez projekce, kterou najdeme u druhé, a to i díky návrhu být diskrétnějším parfémem, ale s velmi sofistikovanou vůní, poněkud temnou a ponurou.

Výkon je velmi dobrý, s fixací kolem 10 hodin a dobrou projekcí, která obsahuje její hutnost a strohost.

Vůně: 9,0
Výkon: 8,0
Všestrannost: 8,0
Prezentace: 8,5

Vynikající parfém, který odpovídá svému zadání, které je elegantnější a střízlivější!