Eudora Rouge podle Eudora je Chypre Floral vůně pro ženy. Eudora Rouge byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Marion Costero. Vrchní tóny jsou Švestka, Davana, Bergamot, Hruška a Zelená mandarinka; střední tóny jsouČervené jablko, Vzácné dřevo, Jasmín Sambac, Africký zázvor, Pivoňka, Broskev a Labdanum ; základní tóny jsou Pudink, Jantar (ambra), Pižmo a Accord Eudora®.

Diely
Kadidlo, likér, kadidlo, jablko, kadidlo, skořice. A neberte to pejorativně nebo negativně. Ale milujte ji, nebo ji nenáviďte.
Když cítím vůni tohoto parfému, vybaví se mi jen dny, kdy jsem byla břišní tanečnicí, učebny pokryté perskými koberci, červené závěsy, tajemná a smyslná aura a vzduch provoněný arabským kadidlem. Je to parfém plný osobitosti, smyslnosti a tajemství a rozhodně ho nedoporučuji rozdávat.
Spousta jablek, dřeva a jantaru a skořice, která překvapivě není v čichové pyramidě.

Cassiano
Parfémovaná voda Eudora Rouge byla uvedena na trh v roce 2018 a navazuje na řadu Eudora E, která je nejušlechtilejší v rámci divize dámských vůní značky. Tato verze Rouge přišla po přebalení předchozích vůní (Eudora EDP a Eudora Deluxe), které proběhlo v roce 2017 a přineslo vizuální identitu, která je platná dodnes.
Parfémovaná voda Eudora Rouge je klasifikována jako chypre-květinová, ale představuje chování více zaměřené na chypre-ovocné. Její vůni vytvořila Marion Costero a přináší vrchní tóny švestky, červeného jablka a bergamotu, které uvolňují prostor květinovému tělu s tóny růže a egyptského jasmínu, navíc se sladkým dotekem lékořice a fazole tonka, na základu s pačuli, labdanum, mechem a exkluzivním akordem nazvaným Eudora's Secret.
V době uvedení vůně na brazilský trh dala společnost dohromady tým emancipovaných žen, které pracovaly na zprostředkování zářivé červené barvy Eudora Rouge a také silné ženské osobnosti, kterou se vůně snaží reprezentovat.
Parfémovaná voda Eudora Rouge je jako exploze červeného ovoce na kůži, jakmile se vůně nastříká. Za svůdnými a poměrně mladistvými nuancemi se skrývá směs hřejivosti a smyslnosti. Je nasládlá, ale ne přeslazená.
Během krátké doby květinové akordy nabývají na síle a začínají vůni na kůži udržovat, opouštějí svou nevinnou osobnost a stávají se více sexy. Najdeme zde parfém, který odpovídá oné slavné větě: "sexy, aniž by byl vulgární". Nejde o šaty těsně přiléhající k tělu s hlubokým výstřihem. Mám na mysli onen sprej mezi ňadry, který vyzařuje v té správné míře.
Zjednodušeně bych řekla, že Eudora Rouge je parfém se třemi klíčovými složkami: jablkem, jasmínem a pižmem. Jablko, představující zakázané či zakleté ovoce, které vždy oklame i ta nejnevinnější stvoření; jasmín, reprezentující ženskou sladkost; a pižmo, úderné a smyslné, představující ženský vzdor.
Na kůži vykazuje parfémovaná voda Eudora Rouge skvělý výkon, ale najdou se i tací, kteří si stěžují na nízkou projekci. Konkrétně já si na ni nemám při žádné z příležitostí použití, dokud jsem nezveřejnila recenzi, co stěžovat.
Podle mého názoru je Eudora Rouge určena pro milovnice červené barvy na rtech, nehtech, botách nebo spodním prádle. Její vůně zprostředkovává to, co barva poskytuje, a výsledek je zcela uspokojivý.

icaroline
"Dámský" parfém, intenzivní, osobitý a elegantní. Přiznám se, že jsem ji musela nosit několikrát, abych ji pochopila. Zpočátku se mi nelíbil. Dnes už jí rozumím. Po přivonění k Si jsem si uvědomila, jak jsou si podobné. Pokud se vám líbí jedna, určitě se vám bude líbit i druhá. Používám ji v kombinaci s hydratačním krémem, který opravdu pomáhá zvýšit její účinnost, takže vydrží celý den. Nevím, jestli bych si ji koupila znovu, vzhledem k tomu, že se s vůní neztotožňuji, ale kvalita parfému je nepopiratelná.

Leogastan
Ženy, poznejte tento parfém! Jedna z nejlepších národních dámských vůní. Mimořádně sofistikovaná a dobře sestavená. Chápu, když lidé říkají, že existuje něco jako DNA Eudory, protože značka má opravdu několik podobných parfémů. Tohle ale NENÍ ten případ. Silný, jedinečný parfém pro ty, kteří nemají rádi více stejných.