Club 6 Intenso podle Eudora je Orientální Woody vůně pro muže. Club 6 Intenso byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Kardamom, Ananas, Šafrán, Citrón a Bergamot; střední tóny jsouSkořice, Muškátový oříšek, Levandule a Pelargónie ; základní tóny jsou Karamel, Kůže, Cedr, Vanilka, Jantar (ambra), Fazole tonka, Santalové dřevo, Pačuli, Mech a Labdanum.
Aromattum
Je zřejmé, že Club 6 Intenso není jen výkonnější verzí původního modelu Club 6. Ano, ve vzduchu jsou cítit příjemné vzpomínky na jeho původ, ale pro mě je to celé jiné, zejména díky přidání kůže a cedru v tomto novém flakónu. Každý, kdo má rád původní Club 6, si tuto vychutná.
V úvodu, jak už bylo řečeno, je podobná Impression Audaz, ale jak se vůně vyvíjí, Club 6 Intense se vydává jinou olfaktorickou cestou, přičemž si stále udržuje spojení se svým otcovstvím, protože tradiční Club 6 neopouští jádro vůně. Club 6 Intense se zdá být zaoblenější, a když se usadí na kůži, má dobře zvládnutou sladkost, která ji činí střízlivější, aniž by byla křečovitá jako tradiční Club 6. Ten lahodný kožený tón, podobný kůži, kterou cítím ve Ferrari Leather Essence, je to, co dělá vše jinak.
Když to shrneme, jako by tradiční Club 6 opustila image obnaženého mladíka z minulých let a nyní vstoupila do světa mužů se vší svou elegancí...
Velmi dobrá výdrž, cca 8 hodin. Není to parfém, který by zanechával stopu, ale má projekci, která je pro vaše okolí patrná až 2 hodiny. Ve skutečnosti mi jeho parfémová aura připadá lepší než vůně v místě, kde byla vůně aplikována.
Nemyslím si, že je to parfém pro všechny časy a klimatické podmínky. Nejlépe působí spíše v mírném nebo chladném podnebí a v noci. Na vrcholu léta, při teplotách nad 30 °C, bude určitě dusivá a možná i omamná. Ale pro mě, žijící na jihu, je to vynikající parfém. Možná nejlepší poměr ceny a kvality v pánské parfumerii v roce 2023. V Shopee ho koupíte za skromných 90 rýnských dolarů a to, co přináší, vypadá, že stojí mnohem víc.
Je to vyzrálejší parfém, možná nejvyzrálejší z řady Club 6.
Rafael Marquez
Můj první Club 6. To je ale DOBRÝ parfém!
Moc se mi líbí, jak vyvažuje sladkost a kořenitost. Používám ho v kombinaci s aerosolovým deodorantem a dělá mi to moc dobře.
Nic jiného jsem tento týden neměla. Jsem moc spokojená =)
Má velmi dobrý rozptyl, ale po prvních 2 hodinách je blíže k tělu a pokračuje až do...
edsonjrg
Řada Club 6 opět přináší parfém, který přináší mnohem více, než je jeho cena. Sofistikovaný, intenzivní parfém, jak už název napovídá. Cítím v něm tóny tradiční Club 6 a Club 6 Exclusive zároveň, dokonce i alkoholový nádech je v něm patrnější než v jeho předchůdci. Mám ji ráda.
Lahvička: 8/10
Vůně: 9/10