Laughing with a Mouthful of Blood Filigree & Shadow pro ženy a muže

tabák
oud
tropický
kůže

Laughing with a Mouthful of Blood podle Filigree & Shadow je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. Laughing with a Mouthful of Blood byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je James Elliott. Vrchní tóny jsou Coca-Cola, Žvýkačka, Banán a Ananas; střední tóny jsouLilie a Lipový květ ; základní tóny jsou Tabák, Agarové dřevo (oud), Cedr, Vetiver, Kůže a Prádlo.

Parfumér

Kůže
Prádlo
Tento parfém mi připomíná

lilyoftheva1ley

Tvoje máma tě mlčky veze domů z obchodu. Na sobě má starou koženou bundu a z kapsy jí vykukuje zapečetěná krabička Newports. Vy dva jste se pohádali u pokladny. Potichu vytáhneš kousek tropické žvýkačky a strčíš si ji do pusy v naději, že to odvede pozornost od té jámy v žaludku. Na středové konzole se předmět hádky, láhev coly, pohybem auta kolébá sem a tam.

confetti.mu

Pro mě tento parfém voní jako vnitřek milované kožené kabelky, která už prošla vším.

Začíná svrchními tóny, kde mě přivádí na dno kabelky. Cítím staré otevřené balení žvýkaček Juicyfruit, na které se zapomnělo. Nedokážu zachytit žádné výrazné tóny banánu nebo ananasu, jen vůni zašlého balení ovocné (a lehce mátové) žvýkačky, která se rychle prolíná s vůní nostalgické koly z roku 2000, Pepsi Lemon Twist. Je perlivá, kolová a citronová. Vůně je odvážná, a kdyby se lahvička s touto vůní nacházela uvnitř kabelky, voněla by, jako by se vylila. Vedle koly cítím silný závan tabáku, jako z čerstvě otevřené krabičky cigaret. Pak přicházejí zemité tóny, které mi připomínají staré dolarové bankovky. Když už jsme u toho, přihoďte nějaké staré mince, recepty a klíče. Abychom všechny ty bankovky zabalili dohromady, máme kůži, spoustu kůže, stejně jako tuhle zažitou koženou kabelku se všemi těmi věcmi uvnitř. Tuhle kabelku jsem měla, a když ji otevřete, zasáhne vás vůně, kterou mi tenhle parfém připomíná.

Rozhodně je svým způsobem jedinečná a nikdy předtím jsem necítila vůni, která by zachycovala tento druh vůně. Jednalo se o koupi naslepo. Doufala jsem, že bude trochu hravější, v roztomilém dívčím smyslu, na základě tónů lol. Pro mě osobně ne, ale vidím, že by to lépe fungovalo nastříkané na muže a asi by to na něm nevonělo jako "použitá kabelka", ale spíš jako lehce nasládlá citrusově tabáková vůně coly kůže s tajemstvím, což zní, že by to mohlo být přitažlivé.

🙃

Britt444

James Elliot tuto vůni vystihl, voní jako ananasová soda, žvýkačka a banánové bonbóny. Žvýkačkový tón pro mě vyniká nejvíc, ale jen trochu, je to velmi vyvážené. Tóny tabáku a kůže dělají vůni trochu dospělejší. Je to jedna z mých nejoblíbenějších v mé rozrůstající se sbírce. Do budoucna mám vyhlédnuto ještě několik dalších vůní Filigree a Shadow.

Montblanc
Individuel