Amicus Cumulus Pearfat Parfum pro ženy a muže

Amicus Cumulus Pearfat Parfum pro ženy a muže

jemně pikantní
anis
kouřový

Amicus Cumulus podle Pearfat Parfum je Aromatic Fruity vůně pro ženy a muže. Amicus Cumulus byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Alie Kiral.

Parfumér

Vonné složky

Čaj oolong
Jahoda
Černá lékořice

vtothek

Super sladké, ale zároveň slané a kovové.

Tohle se mi opravdu líbí! Je super inovativní a nevoní jako nic jiného na trhu. Není to úplně petrichová vůně, ale připomíná mi, jak voní atmosféra těsně před bouřkou nebo dokonce sněhovou bouří. Voní jako to, co cítíte během dne s šedivou oblohou. Zvláštní, strašidelná. Rozhodně není pro každého, ale hodí se k určitému druhu bezstarostných lidí hipsterského typu nebo k opravdovým svobodným duším. Dokážu si představit, že by si ji oblékl vysokoškolský profesor.

Bluetsprincess

Pearfat je v současnosti možná nejinovativnějším nezávislým domem. Opravdu neexistuje nic podobného a parfumér se nebojí udělat něco úplně mimo mísu. Přesto tahle vůně nebyla nic pro mě! Myslím, že je to tím lékořicovým tónem? Něco mi připomínalo nedostatečně chlorovaný bazén. Nicméně plně respektuji vizi.

boiluna

připomíná mi to: hraní si na pomocníka nejlepšího kamaráda při jízdě školním autobusem, zírání do mraků, dokud neusneš, zastavení se na jahody a zablácení si bot, prohrabávání si zamotaných vlasů hřebenem, míchání všech limonád v kině jen proto, že jsi nerozhodný, smích vlastním vtipům, rozpolcenost při pohledu na svůj pestrobarevný koberec...✨

Montblanc
Individuel