James ElliottHodnocení parfému 4.43 z 5 s 21 hlasy
YOUR LOVE INSIDE ME podle Filigree & Shadow je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. YOUR LOVE INSIDE ME byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je James Elliott. Vrchní tóny jsou Geosmin, Hyacint a Magnólie; střední tóny jsouKonopí, Čaj Lapsang souchong, Fík, Hruška a Švestka ; základní tóny jsou Tabák, Ambra, Kůže, Mořské tóny a Opalovací krém.
foldyrhands
Tato provokativně pojmenovaná vůně má název podle verše z písně "Crush" od indie softboyů Cigarettes after Sex. Pro dům je to tematický odklon, ale ne nutně textová nedůslednost: Cigarettes after Sex postrádá diy étos pozdních 80. let, na který odkazovala většina ostatních umělců v této kolekci, ale prostřednictvím moderního indie kreditu dochází ke stejnému závěru. Vůně sama o sobě podle mého názoru manifestuje mnoho problematičtějších podtextů produktu vytvořeného podle často odsuzované nadržené heterosexuální bílé mužské kapely. Vlastně se mi to na YOUR LOVE INSIDE ME opravdu líbí - voní jako sex na pláži s mužem s mastnými vlasy a drsnější závislostí na podcastu. Stejně jako Taylor v éře Mattyho Healyho se tenhle parfém neomlouvá za svou slizkost, ale vyžívá se v ní. Nejvýraznějšími tóny jsou mírný akord mokré špíny ze zemitého geosminu, slaný akord oceánu, čaj Lapsang Souchong - ostrý a přešlechtěný - a špinavý hybrid konopí a fíglu, který voní jako sdílení tupého tónu v zahradě pozemských rozkoší. Pokud je Philosykos od Diptyque matkou všech fíků, YOUR LOVE INSIDE ME je odpadlý starší bratr, který vás vyzvedne v otlučeném Saturnu a odveze vás na pláž při západu slunce, kde se veze na směsici přehnaného sebevědomí a zpěvu Wheatus Teenage Dirtbag v naději, že si něco užijete.
Ne vždycky se mi tenhle parfém líbil, ale vždycky jsem k němu měla silný vztah. Je těžké ho nemít, opravdu. Sladko-slaná směs tabáku a zemitých tónů rozhodně není pro každého. V průběhu ostrého a dlouhého sušení se objevuje řada méně významných tónů, které se krátce zjevují. Hyacint, opalovací krém, magnólie, švestka, postup tohoto parfému od začátku do konce se nese v něčem jako mokrá špína, všechno, co se dá kouřit, sperma, rozdrcené ovoce, chemikálie. Někdo by to mohl nazvat urážlivým, já tomu říkám dobře strávený letní večer.

Siropdecerise
Koupila jsem si ji naslepo, což se asi nedoporučuje, ale zaujaly mě její tóny, takže tady je (poznámka: jsem typická vanilková gurmánka).
Při prvním stříknutí: rozhodně je tam tabák a benzoin. Bezpochyby. Zpočátku je to trochu cítit. Dřív jsem kouřila, takže to o něčem svědčí.
Po půl hodině je tam tabák stále, ale velmi slabě, mnohem více oceánu, švestek a fíků. Nemůžu říct, že bych cítil moc konopí nebo opalovacího krému.
Je to jako Kate Moss v její éře rozmazaných linek a nepořádku. Možná Serena VanDerWoodsen po noční párty. Sexy, ale odvážná a kouřová. Nebyla by to moje každodenní volba, ale rozhodně by se hodila.