John PeggHodnocení parfému 4.16 z 5 s 2,293 hlasy
Unknown Pleasures podle Kerosene je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Unknown Pleasures byl/a uveden/a v roce 2013. "Nosem" za touto vůní je John Pegg.
Цветок апельсина
Jen mňamka)))) Čaj s medem a citronem a sladkosti k čaji! Tak přirozené, že se vám chce jen olizovat.....
Citron je tak svěží a šťavnatý, od začátku až do konce. Ale v základu je slyšet spíš karamel. Po celou dobu odhalování máte pocit, že sedíte u šálku čaje, s chutí jíte sladkosti a nemyslíte na hubnutí)).
Kami_flower
Nádherný parfém, sladký, ale jemný, vůbec ne vtíravý! Na začátku cítím černý čaj, následuje krémový citron, příjemná karamelová vůně propojená jemnou tonkou. A postupem času se stává útulnější, citronový koláč s čajem zanechává klidnou a intimní sladkou stopu. Jiná a lahodná!
Львица
Prvních pár minut je spálený cukr, spálené citronové lízátko. Ostatní slyší čaj, nevím, pak je to asi chiffir. Zkrátka sladký koncentrát něčeho s citronem. Ta připálenost se po troškách vytrácí a zůstává karamelizovaná citronová marmeláda. Když jsem je ucítila, vzpomněla jsem si na jednu lahůdku z dětství - maminka pekla v troubě kyselá jablka "bílým nálevem" a šťáva z nich vytékala a připalovala se na horkém plechu, seškrabávala jsem ji pak lžičkou, taková skořicově černá rosolovitá hmota, neskutečná lahoda. Tohle lízátko budu nosit s radostí. No jo, a vaflový pohár? Kdepak, o tom jsem nikdy neslyšela :).

Apokrife
Dobrý den, vážené dámy a pánové!
Dnes jsem se náhodou seznámila s touto značkou parfémů a chci vám říct, že jak spontánní bylo seznámení, tak spontánní byla i láska!
Značka sama o sobě evokuje pocit směsi grunge, industriálního a steampunkového stylu. A tato chuligánská vůně vykresluje v představivosti obraz z díla "A Clockwork Orange", kde hlavní hrdina se vší silou svého charakteru jde proti všem, ačkoli navenek působí jako teenager s jasně chytlavým make-upem, motýlím nožem a kornoutkem citronové zmrzliny s tekutým karamelem, který se po vykouření cigarety rozplývá po prstech.
Tato vůně je hravá, naivní a jasná, velmi netriviální a se srdcem, které skrývá tajemství své minulosti. Je úžasná, pokud chcete dobývat výšiny a usmívat se na svět jako dítě!
tatonnement
Jdi do pr*ele!
Křupavé, máslové, karamelové vafle pokryté lehkým, nadýchaným krémem s earl grey sirupem, kapkou kokosového mléka, citronovou kůrou a hnědým cukrem. To vše servírované na cedrovém stole s hořící vanilkovou svíčkou a za zvuků písně "she's lost control" hrající v pozadí. TOHLE bych chtěla jíst, cítit a zažívat za chladného deštivého dne, nejlépe v Londýně. Josh to vystihl.
deathpill
Včera jsem potkal dívku, která měla na sobě tohle. Snažila se mě uškrtit. Zeptal jsem se jí, co to je, a řekl jsem jí, že se ptám, protože se mi to líbí. Lhal jsem. Miluju gurmánské vůně, ale nemohla jsem se rozhodnout, jestli se mi líbí, nebo nelíbí, protože v tom malém výtahu byla ohromující. Ale potom, co jsme se z toho malého prostoru dostali k vlastním cílům, jsem si k ní chtěla přivonět znovu, chtěla jsem si k ní přivonět tak moc, že se mi o ní zdálo. Jestli tohle tahle vůně dokáže... no... Měla bych si ji pořídit? Nebo se mi nebude líbit, když s ní budu neustále? Aaaaaaaah!
MrsLetterO
Po nastříkání jsem si přečetla reklamu na tento parfém a vidím, že nejsem sama, když řeknu, že si nedokážu představit jedinou vůni, která by mi méně připomínala Joy Division nebo Manchester. Průmysl, textilní továrna, hudba, kultura, fotbal, městská zástavba, Manchester byl městem, kde vědci poprvé rozštěpili atom. Unknown Pleasures od Joy Division, šedivý chvilkový svazek alba plný vážnosti a skladeb jako "She's Lost Control", kterou Ian Curtis možná narážel na svou zhoršující se epilepsii. Tenhle parfém, deska karamelu Thorntons (takového, ke kterému se dodává kladivo na rozbití), s půl tunou citronového blesku navrch. Po šesti hodinách je to 3D ve vrstvách na hřbetě ruky... úžasně realistické, zvláštní a možná z jiné dimenze... v tomto ohledu pak jen docela jako Joy Division, kteří sedí v dějinách hudby sami v čase a prostoru.
lloydbruno
z vrchních tónů se mi sbíhaly sliny, hned po nanesení mi připomínala panettone pokrytý kyselým kandovaným ovocem, cítila jsem něco jako zázvor, ale tento tón nebyl uveden. Pak jsem si k ní přivoněla znovu a je více citrusová se sladkou nuancí v pozadí, ale stále znatelnou, občas se tyto dvě nuance střídají.
Když se vůně rozvine, sladké a citrusové nuance se vzájemně vyrovnávají a stávají se stejně zřetelnými. Je to sladkokyselá chuť, připomínající citronový dort, jak řekl Hélio Sergio Rocha.
Neuvěřitelná gurmánská citrusová, lahodná, prostě a jednoduše.