Floraiku Paris One Umbrella For Two ... (375.00 USD)
Maxaroma 1 product for 375.00 USD
Twisted Lily 1 product for 375.00 USD
One Umbrella for Two podle Floraïku je Aromatic Fruity vůně pro ženy a muže. One Umbrella for Two byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je Alienor Massenet. Vrchní tóny jsou Černý rybíz a Brambořík; střední tóny jsouČaj a Rýže ; základní tóny jsou Cedr a Bílé pižmo.

Taurien
Nádherně voní po čaji z červených bobulí. Má sladké a laktonické aspekty, ale pro můj nos je tak jemná, že je velmi příjemná na přivonění. Je to živý, veselý a krásný parfém. Působí trochu pudrově také díky rýži.
Připadá mi jako velmi dobře komponovaná gurmánská vůně, vyvážená, vůbec ne těžká a jarní, spíše ženská.
Má mírnou stopu a na mé pleti vydrží 7-8 hodin.
I když je to jednoduchý a nevinný parfém, moc se mi líbil, takže je zatím na mém seznamu přání, abych si ho třeba v budoucnu pořídila, pokud najdu dobrou nabídku. Oficiální cena za mililitr se mi zdá příliš vysoká vzhledem k jeho výkonu i komplexnosti vůně. Zvláštní zmínku si zaslouží její flakon, který je podle mě krásný.
Vůně 8/10
Výdrž 7,5/10
Stopa 7/10
Kvalita/cena 3/10
Všestrannost 8/10
Balení 10/10
Koupil bych si znovu? Nekoupil jsem si ji

Phylira
Nejsem milovník gurmánských vůní, ale tohle byla láska na první přičichnutí. Doslova mi spadla čelist. Byla jsem v nebi. Tohle je rybízová marmeláda na muffinu, ale udělejte si ji na střeše extrémně drahé pekárny v Paříži nebo někde v luxusu. Nikdy jsem nic takového necítila. Jsem nadmíru zamilovaná. Ještě nikdy jsem si nekoupila něco tak drahého tak rychle a impulzivně a vím, že toho nebudu litovat. Trvanlivost karafky, kterou jsem měla, mě opravdu prodala... Šla jsem se projít ven v 95 stupňovém počasí a vrátila se dovnitř a byla stále stejně silná. LÁSKA.

Aramis&Lola
Velmi dobře sestavená, opravdu připomíná koláč z lesních plodů, zpočátku v ústech cítím téměř sladkou a trochu nakyslou chuť rybízu, pak se stává spíše máslovou. Čaj a rýže ji odlišují od obvyklých gurmánských překypujících vanilkou a karamelem.
Před lety bych se do tohoto parfému zbláznila. Nyní ho však vnímám jako příliš sladký, až dětinský, a těžko si ho spojuji s japonskou kulturou, která ve svých vůních vyhledává jemnost a prchavost. Je to docela vtíravý parfém, jak svou sladkostí, tak trváním a projekcí.
Pokud však máte rádi gurmánské vůně, musíte si k ní přivonět, vyniká.

Mira J
Někdy dostanu k čaji celozrnné pečivo a jindy ovocnou marihuanu (v tom nejlepším slova smyslu).V každém případě je tato vůně neuvěřitelně uklidňující a jemná. Mám ji mnohem raději než EBK Deep n Desire, která byla na můj vkus příliš ostrá a drsná. Navíc je lahvička znovu naplnitelná.
Jsem zamilovaný..ale ne slepý nákup bezpečné v nejmenším

unprato
Když nastříkáte One Umbrella for Two, je to skoro jako otevřít troubu a vyndat z ní koláč s lesními plody.
Pára vás zahřeje na tváři a chutná dobře. Podíváte se na koláč a vidíte, že je na okrajích lehce připálený: cítíte vůni hnědnoucí marmelády, která krystalizuje na křehkém těstě.
One Umbrella for Two je elegantní gurmánský koláč, v němž trpkost černého rybízu mistrně vyvažuje sladkost příjemně piškotového vanilkového křehkého těsta.
Srdce, sladce nakyslé, je triumfem pálené marmelády, obohacené o nejasně syntetický nádech rýže. V krásném sušení se postupně snižuje kyselost černého rybízu, který uvolňuje místo velmi lehkému a jemnému černému čaji.

tamarasurenkova
Velmi oblíbené.
Jak mezi blogery, tak mezi poradci (z nějakého důvodu je to právě Umbrella, kterou doporučují jako top vůni této značky).
Ostatní jsem netestovala.
Nějak mám pocit, že koncepty vůní této značky nejsou mým tématem.
Ale tuto jsem samozřejmě vyzkoušela.
A to jak na flakónku, tak na kůži.
Imho je to nesmysl.
Má nepochopitelný dřevitý, kořeněný začátek. Je to skoro jako perník, hutný začátek.
Začátek je nepochopitelný.
Základ je příšerný.
Není to dobře poskládané.
Nezní zajímavě.
Upřímně řečeno, ani nevím proč.
A ta cenovka, ta cenovka....

Amrin@
Nyní je to nejdražší láhev v mé sbírce. Koupil jsem si ji naslepo k narozeninám. Mám říct, jak velká očekávání jsem měla?) Výborné křehké pečivo s rybízovým džemem. Blaho! Chuť není nijak mazlavá, působí velmi přirozeně a jemně. Sladkost je zde lehká, zředěná svěžími tóny čaje a kyselostí bobulí. Jsem naprosto nadšená. Samozřejmě jednoduchá, ale zatím koupě nelituji.
AKTUALIZACE 11.12.2022.
Počáteční nadšení už vyprchalo. Příliš jednoduchá, nechci ji nosit často, takže jsem si ji nechala jako aromaterapeutický kousek na cesty.

violet666
Člověk by musel mít hluboké znalosti japonské kultury, aby plně pochopil koncept, který stojí za zřetelně japonskou inspirací tvorby Floraiku, a to jak ve výběru tónů, tak ve stavbě pyramidy, která je zásadní, intenzivní, ale neotřásá kolektivem ani jím nešokuje. Nádherné vůně, které vás však nebudou těšit siláží. Ta se otevírá červeným ovocem umocněným realistickou nótou velmi suchého a aromatického čaje osvěženého v základu cedrem, který zároveň dodává sladkost a poetiku. Vyvážená, hluboká, ale zároveň éterická. Vůně bojovníka ve chvíli odpočinku.
Masurao otoko ga
ztvrdl
při zvuku taseného meče.
(Jukio Mišima).
Charlotte Gainsburg - Hej Joe
Charlotte Gainsburg - Hey Joe (Sebastian Remix)

Tamachan
Pořídila jsem si od této značky objevnou sadu a jako první jsem si vybrala One Umbrella for Two.
Tato vůně se otevírá velmi ovocně, černý rybíz je velmi výrazný. Pak přichází genmaicha, druh zeleného čaje s praženou rýží, určitě je vnímán rýžový akord, který mě nutně vede k tomu, že si vzpomenu na Kenzo Amour, ale tato rýžová vůně je zpracována mnohem elegantněji. Na webových stránkách Floraiku se dále uvádí cedr, květ cyklámenu a pižmo. Akord cyklámenu je také patrný a v této sadě působí zázračně, umocňuje květinové, sladké a lehce zelené akordy. V závěrečném sušení na mě působí dojmem vanilky, stává se krémovou a velmi příjemnou.
Má na mě mírnou stopu, ale tato vůně je něco tak znamenitého k přivonění, že bych za ni zaplatila, kolik stojí. Jde rovnou na můj seznam přání

Anairamis
Vůně, která znamená kvalitu a luxus, kamkoli se podíváte. Snový flakon a velkolepá vůně. Svrchní tóny jsou trochu silné, ale rychle se zjemňují středně přijatelným výkonem. Proč platit tolik za vůni, která nemá vynikající výkon? Protože se nepodobá ničemu, co jste kdy cítili, je to jedinečný čichový zážitek, pro vás i pro toho, kdo vás ucítí.
Je to moderní a inovativní vůně, poměrně sladká, švestka v sirupu a trochu kyselá, v sušení ucítíte čajový tón, ale ovocný čaj, studený a sladký. Ženská, myslím, že by se dala použít kdykoli během roku, i když v létě je určitě přitažlivější. Na léto je drahá, to ano, ale pokud zaplatíte skoro půl kila za hvězdy Tiziany Terenzi🙄 (počítám i sebe😬), myslím, že tahle vůně Floraïku za to stojí mnohem víc.
Teď jsem říkala, že je inovativní a jedinečná, ale má klon, Deep Desire od EBK, vzácný a velmi honosný dům, pro pár vyvolených, mám dekant a jsou to skoro dvojčata. Prostě nádhera!

Dryasiulia
Ano, je to velmi drahé. Uvědomte si však, že platíte také za prezentaci/láhev. Pokud vás zajímá pouze vůně, existuje mnohem rozumnější možnost náplně!!!
Koupila jsem si FB, protože mi zřejmě nezáleží na budoucnosti mého dítěte <3 Nicméně JE krásná. Nejdřív jsem měla discovery set; vůně floraïku (jak naznačují jejich seznamy poznámek) jsou velmi racionální. Tato a I am Coming Home mě obě odrovnaly svou čistotou a výdrží. (Rozhodně se dá namítnout, že IACH není nijak zvlášť originální; ale citrusy/čaj s takovou výdrží jsem ještě neměla!)
OUFT je skutečně borůvkovo-rybízové pečivo a silný čaj. Jediné, co mi brání se v něm vykoupat, je to, že ho moje SO nesnáší :( Vřele doporučuji pro milovníky gurmánů!

Real woman
První dojem - sladký perník! A ne jen tak ledajaký, ale plněný rybízovou marmeládou! Jasný, jedlý, pozitivní! Pak se perníkové tóny vytrácejí, zůstává vůně rybízového listu, lehce nasládlá ... Bohužel, vytrvalost a táhlost (podle mého názoru) jsou velmi skromné....
Koncept značky je pro mě jasný a zajímavý.................
Zajímavé jsou hokku napsané u každé vůně, personalizované kresby rytin i samotné lahvičky. Chápu japonský minimalismus při stavbě pyramid - vše je jednoduché, přehledné, bez ozdob....
No, a to, že za flakonek musíte zaplatit hodně peněz - no, majitelé značky mají právo rozhodnout, jak moc ocení jejich koncept a design, a my dva máme právo jim dát hlas dlouhým rublem nebo ne. Já říkám ne.