Halloween Man Halloween pro muže

skořice
kůže
živočišný
levandule

Halloween Man podle Halloween je Orientální Woody vůně pro muže. Halloween Man byl/a uveden/a v roce 2012. Vrchní tóny jsou Martini, Fialkový list, Mandarinka a Bazalka; střední tóny jsouSkořice, Levandule, Květ zázvoru a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra), Kůže a Pižmo.

Martini

Květ zázvoru
Pomerančový květ

Kůže

Bofifa

Halloween Man je pro mě dalším odrazovým můstkem na mé cestě džunglí parfémů inspirovaných 1 milionem. Jemná, klidná a jednoduchá zastávka v tomto stylu, která dává to, co nabízí, bez dalších komplikací.

Najdeme zde bublinkovou nótu, která se pak rozvine do vanilkovo-tonka a kůže, s mnohem uvolněnějším nadhledem než originál, přičemž úroveň hlasitosti se příhodně snížila o několik stupňů, aby byla univerzálnější, takže ji můžete nosit prakticky v jakékoli situaci.

Není tak osobní, jak by mohla být AB Spirit Millonaire od Lomani (což umocňuje koření). Jen obsahuje větší hojnost jemných, bylinných tónů, velmi vhodných pro každodennější použití.

Aniž by to byla jakákoli bomba, nemám žádné výtky k její délce, která je velmi dobrá, a ke zdrženlivé, ale naprosto přijatelné stopě.

Rozhodně je dobrou alternativou k 1 Million nejen kvůli ceně, ale také proto, že se snáze nosí ve formálním prostředí, a dokonce i na terasy nebo letní večery.

(Vzorek poskytl skvělý Jerry Drake).

ego

Není pochyb o tom, že se jedná o nejkvalitnější karikaturu 1 Million, ale přesto jsem dal ano v podobnosti, ne Paco Rabanne, ale Banderas. A to není snobství.
Zdá se, že rozdíl v ceně je trojnásobný a v parfému v malých nuancích. Ale právě v těchto drobnostech spočívá... genialita parfuméra. Přesto je Million hlubší, shromážděnější a dokonce "tematický". Halloween je večírek, Million je show. Ale stále před sebou máme vytrvalou mazlivě příjemnou vůni, pokud nechcete přeplácet 1 Million, klidně si vezměte Hallooween. Pokud nechcete přeplácet za Mercedes, vezměte si Volkswagen.

Lockon

To je skvělé...
Každý je jiný.
Trvá asi 6-9 hodin.
Můžete ji cítit snadno 6 stop daleko.
Je to vůně, kterou nastříkáte na oba pasy, krk a hrudník...
Čtyři střiky dohromady nic víc.
Tato vůně... musíte ji nechat dýchat a nechat ji usadit.
To je nutnost, je velmi silná.
Můžete ji nosit v klubu a lidé si jí budou všímat.
Pokud si ji vezmete na rande, dejte jí hodinu na zaschnutí... Jakmile se tak stane, jste v bezpečí.
Je to bestie, nastříkejte ho víc než čtyřikrát... vstupujete do režimu bestie.
Skvělá koupě 4,2 Oz za 22,00 dolarů dolarů.
Tato vůně spolu s Individuel Montblanc, Encre Noire by Lalique, F by Ferragamo Black Salvatore & Club de Nuit Intense. Všechny 25 dolarů dolarů nebo méně za 3,4 oz nebo 4,2 oz lahvičky.
Všechny skvělé vůně, které jsou nedoceněné a prodávají se za překvapivě nízkou cenu.
Nemůžete se splést.

jeme

Sladké a účinné. Pokud nejste typ, který se snaží svým parfémem zaujmout svět, ale chcete, aby byl vnímán jako příjemný a integrovaný, je tento parfém ideální.
Na večerním setkání s přáteli je signálem, že jste přístupná a ne vlezlá.
Miluji jeho sladké tóny, doprovázejí mě a uklidňují.
Více než dobrá volba.

oquimico

Halloween Man (HM) je vůně, která vás při prvním stříknutí přiměje k zamyšlení: "To je ta miliontá?". A ano, je to tak! Ne s obvyklou žvýkačkovou vůní, ale se stejnou sladkostí a INTENZITOU. Ach, nesmím zapomenout, že někteří lidé cítí 212 VIP hned!
Až na to, že parfuméři zodpovědní za Halloween Man udělali správný krok: vylepšili tolik opěvovaný 1 milion a spojili ho s tím nejlepším z 212 VIP od Caroliny Herrery. Výsledek? Povzdechy, otázky, komplimenty, chvála, gratulace a další synonyma.
HM začíná tou nejsladší bombou, stejně jako její inspirace Paco Rabanne, a ve svém sušení začne vůně křičet po Carolině Herrera. Je to legrační!
Jelikož se v Brazílii nejedná o příliš známý parfém, v parfumeriích ho budete hledat jen těžko. Je to škoda, protože je to nejlepší z obou zmíněných "bestsellerů" (nebo velmi šťastná, protože se nestává populární a "okázalou").
Mistrovské dílo pro ty, kdo mají rádi sladké bomby, které "vymažou" ostatní parfémy v místnosti.
Fixation - 9
Projekce - 20 (dejte obě příšery dohromady a dostanete Halloween Man)
Univerzálnost - 7 (parfém do klubu)
Nejvýraznější tóny: CANELA, ambra, CANELA, martini, CANELA, vanilka, CANELA, kůže a CANELA.

JasonVoorhees

Je to dobré. Za svou cenu je to bomba. Pokud nechcete přeplatit milion, jděte do toho. Protože je to jako dva hrášky v lusku. Samozřejmě je tam minimální rozdíl, ale koho to zajímá. Možná trochu svěžejší na začátku. Ale od jedné holky jsem hned dostal kompliment:) A co se týče toho, že se mi líbí? Mám napůl použitý pilot, tahal jsem ho přes několik zim, takže Halloween okamžitě vyvolá dojem, že máte na sobě Paco Raban. Takže jedno upozornění: pokud máš One million, nepotřebuješ Halloween Man a naopak! Nevěřil jsem tomu a koupil jsem si je ze srandy a jsou opravdu stejné.

adao.machado

Když se vůně otevřela, byla téměř k nerozeznání od parfému 1 Million: jediným stříknutím vtrhla do místnosti a v prvních minutách vytvořila pocit nadbytku, který je pro parfémy Paco Rabanne tak charakteristický. Jakmile počáteční invaze armády skořice, jantaru a růží odezněla, zhruba po hodině se objevily tóny, které oba parfémy tak dobře odlišují: levandule, zázvor a suché martini, díky nimž je Halloween lehčí a méně vlezlý než 1 Million. Po třech hodinách se parfémy dobře liší v projekci, přičemž Paco Rabanne si zachovává silnou intenzitu a Halloween se stává, ačkoli je velmi nápadný, méně invazivním a, proč to neříct, klidnějším než srovnávaný parfém. Doba trvání Halloweenu je dlouhá, ale kratší, a to je pro mě dobrá věc: ačkoli mám 1 Million ráda, nakonec mě unavuje svou téměř nekonečnou projekcí, která může zhoršit mou schopnost vnímat parfémy, které nosí ženy. A já si vůni ženského parfému opravdu užívám. Nemám ráda neustálé čichání vlastní vůně, zejména ne po celé hodiny. Halloween je univerzálnější, nositelnější a přátelštější než 1 Million.
Nepřipadá mi tak podobný 212 VIP Men, který má zcela jinou čichovou pyramidu, ani Silver Scent a jeho směsi umělého ovoce s dřevinami a orientálními tóny. Ale tuto diskusi si můžeme nechat na jindy.

giani zalenski

Jedná se o výzvu, kterou zadal jeden z členů portálu Fragrantica a jejímž cílem je rozluštit čichovou pyramidu vůně Halloween Man od designéra J del Pozo. Hlavní otázka zněla: Vypadá jako 212 Vip Men? Jak jsem mohl odpovědět ano, když mám Halloween hodně rád a 212 Vip se mi vůbec nelíbí? Ale když jsem je porovnal na své kůži a pozoroval čichové pyramidy, bylo mi jasné, že jsou si velmi podobné. V tu chvíli to začalo být divné... Jak je možné, že se mi jedna líbí a druhá ne? Proč byla v mé mysli zaregistrována jako jeden z potomků Stříbrné vůně? Pojďme k závěru, ke kterému jsem dospěl: Všechny tři jsou dřevité orientální vůně. Ve struktuře Hallowenu si všimnete té ovocné vůně velmi podobné hroznové, jen trochu silnější, charakteristické pro martin s mandarinkou. Ve vývoji si všimnete hodně skořice, levandule a kůže. Jiný druh kůže než 212 Vip, intenzivnější, propracovanější. Stříbrná vůně dosahuje stejného účinku s levandulí, liči a pomerančovým květem. Gemgibre a vanilka dělají v Halloween novou evoluci a nechávají stranou některé jantarové a alkoholové tóny 212 Vip, i když jsou obě jantarové. Halloween se na konci nestává pižmovou, ale pižmovou a pižmovou. 212 Vip se stává pižmovou a táhne k silným tónům kaviáru. Celý tento vývoj Silver Scent provádí s dřevem a kořením, což ji přibližuje 212 vip. Po koupelovém testu mohu konstatovat: Halloween má to nejlepší ze Silver Scent, což je právě vrchní tón a levandule, a to nejlepší z 212 Vip, kůži a zázvor a jantar, ale je tu ještě něco, co dělá vůni sofistikovanější: vanilka a pižmo. Stále nejsem fanouškem 212 Vip Men, ale teď už chápu, proč se mi nelíbí na C.H.

Ricks44

Koupil jsem si je na základě recenzí, které jsem tu četl, a na základě toho, že se mi líbí One Million, ale v Anglii, kde žiji, je nosí každý chlap, když je v klubech atd.

Nejdřív chci říct, že One Million žeru - bez ohledu na stigma, které se k němu váže. Myslím, že kdyby to byla vůně od Diora a v nóbl flakonu s vysokou cenovkou. Lidé by ji milovali. Je to vůně, která se mi nelíbí.

Jak už bylo řečeno, svůj 125ml flakon Halloween Man mám za 26,50 liber. Byl to nákup naslepo. Doufal jsem, že bude podobná vůni One Million a dokonce o něco lepší. Při prvním stříknutí musím přiznat, že jsem dostala plastovou, gumovou kovovou žvýkačkovou atmosféru 1 Million. Která se rychle rozptýlila asi po 3-5 minutách. To, co mi zůstalo, byla teplá, pudrová, jakoby lehčí verze než 1 Million. Co se však týče srovnání s 1 Million... Čím déle ji nosíte, tím není příliš podobná. Mám v ní silný jablečný tón, což je perfektní, protože jablko je můj oblíbený tón ve vůni. Je to vůně, která plní mnoho úkolů... Dá se přirovnat k 1 Million, Mont Blanc Legend Intense, Individuel, CH VIP a dokonce i CH Sexy Men. Podle mého názoru je to takový mix všech těchto vůní a přesto stojí sama o sobě.

Má jakousi pudrovou, kovovou, jablečnou, sexy atmosféru. Siláž je fantastická. Nastříkala jsem ji na kamarádku, abych zjistila její názor, líbila se jí... Cítila jsem ji na nich i potom, když procházely kolem mě. Ale v tom nejlepším slova smyslu - byla to krásná jemná, ale přítomná stopa. Žádná bublina nebo vtíravý obláček...

Projekce je skvělá prvních pár hodin a výdrž je na mě asi 6-8 hodin.

Doplňky? Vždycky mě někdo pochválí, když mám na sobě vůni s jablečnými tóny. Netuším proč. Tato nebyla výjimkou. Při prvním nošení mi jedna žena řekla: "Voníš úžasně...". Jsem nachlazená a pořád cítím, jak krásně voníš, čím to je?". Jiná žena mi řekla: "Můžu jen říct, že se mi z vaší vůně podlamují kolena". Jiná mě požádala, jestli bych se mohla vrátit, aby si mohla "přičichnout k té vaší krásné vůni". Tyto komplimenty se týkaly prvních dvou dnů, kdy jsem vůni nosila. Je to pro mě vítěz.

Ten třesk je neuvěřitelný. Co se týče poznámky "jablečné martini". Cítím ji poměrně výrazně. Nejsem si moc jistá, jestli název Halloween Man odpovídá vůni nebo barvě flakonku. Přesto je flakon sexy a mladistvý. Rozprašovač patří k mým oblíbeným, mlha je široká a rovnoměrně rozprostřená. Uzávěr těsně přiléhá a váha flakonu je pořádná.

Dlouho jsem hledala super sexy, svůdnou vůni, kterou bych si zamilovala. Myslím, že jsem ji možná našla. Rozhodně ji vyzkoušejte. Je to skvělá šťáva bez ohledu na nízkou cenu.

Skóre: 1.
8.7/10

Aktualizovat:
Vlastním ho už 2 týdny a nosil jsem ho při mnoha příležitostech. Má velkou hloubku, pokaždé, když ji nosím, voní jinak. Jablko v této vůni je krásné a jemné. Po zaschnutí mi masivně připomíná Alien Essence Absolue od Thierryho Muglera smíchanou s Boss Bottled od Hugo Bosse. Zkombinujte tyto dvě vůně, zjemněte je o pár stupňů a udělejte z nich pudrové. To je Halloween Man.

ROLDAN

Jak skvěle zní reklama "Pozor na sebe"!..... Lahvička je krásná a dobře vyrobená (ve srovnání s některými jinými výrobky této značky, které jsou vyrobeny trochu řemeslně). Přiznám se, že mě pyramida zaujala a chtěla jsem něco nového a zajímavého. Objednala jsem, když cena klesla z nebe na zem. Přišel tento krasavec a ... moc nesplnil očekávání. Nebál jsem se sám sebe a těžko se budu mít na pozoru! ...... :) Dovolená se nekonala, ale není žádné velké zklamání. O nějaké podobnosti zvuku s "1-Million" od Paco Rabanne se nebudu rozepisovat, fakt je fakt. Jen "Halloween" od Jesus zní svěžeji a má trochu rošťácký charakter. Vzpomínáte si, o čem je Halloween? Je to dýně, ze které se vyřezávají strašidelné věci. A pak je tu dýňový koláč. Což je dýňový koláč s dýňovým kořením a skořicí. Celkově mi tedy vůně zní jako následující směs: (Možná někoho překvapím... ) Svěží tón připomínající spíše svěžest právě rozkrojené dýně, se sotva znatelnou levandulí a martini drinkem. Mandarinka nebo citrusové a kožené tóny téměř chybí. Přidejte ještě trochu výše zmíněné příchuti skořicového koláče. A vše trochu okořeňte zázvorem a vanilkou. Ovšem bez jakékoli cukrové příchuti. To jsou ty asociace. Zní to lákavě? Ale ne, není to nijak překvapivé. Každodenní, svěží, ne špatná vůně s nádechem dýně a martini a koření, která nebude nikomu v práci vadit. Zanechala dojmy zpočátku jako nestálé. Nosila jsem ji kolem sebe a vydrží asi 4 hodiny, pokud jí nanesete víc. Sedí docela blízko pokožky, vytváří kolem vás lehce svěží auru. Celkově má nárok být, ale takových vůní je opravdu rozptýlených nemálo..... IMHO ...
PS: Nejlepší verze 1million na trhu. Líbí se mi ještě víc a nemusím přeplácet jméno Paco Rabanne.

Daker26

Tento parfém doporučuji všem, kteří mají rádi lehké sladké vůně, k dobrým rozhovorům na blízko, protože to není šokující vůně, vhodná pro každodenní nošení v kanceláři v mírném až chladném podnebí. Na večírcích a v sytém prostředí má tendenci se ztrácet, ale sklidíte spoustu komplimentů. Na rozdíl od 1Millionu tento parfém nepůsobí šokujícím dojmem a splňuje funkci "druhé kůže". Na druhém místě je 212 VIP (záleží na nositeli, mnoha lidem se Halloween líbí víc). 8/10.
Mezi nejznámější z této olfaktorické řady řadím následující:
1. 212 VIP MAN (dokonalá vůně, návyková a smyslná)9/10
2. HALLOWEEN MAN (Atraktivní, lehká směs, kterou si zamiluje každý)8/10
3. THE GOLDEN SECRET (1 milion vylepšená a méně intenzivní) 8/10
4. ONE MILLION (Skvělá intenzita, buď ji milujete, nebo nenávidíte) 7/10

BradleyRay

Nevidím to jako kopii 1 milionu. Jeden den můžu nosit jedny a druhý den druhé a lidé je vnímají jako odlišné. Vyzkoušejte si je na vlastní kůži. To, že něco podobného cítíte v lahvičce, neznamená, že to bude vonět stejně i na vás. Halloween je o předvádění vašeho nebezpečného alter ega, zatímco 1 Million je o předvádění vaší extravagance a předvádění vašeho stylu. Dva naprosto odlišné styly. Navíc tmavě fialová barva Halloweenu je pro mě dokonalá! :]

Dlouho vydrží, má velmi potravinovou siláž, voní naprosto úžasně a je to jedna z nejlepších kolínských, které jsem kdy cítila. Každému co jeho jest, ale tohle je mistrovské dílo.

Versace
Eros Flame