Paco Rabanne 1 Million Mens / Paco R... (74.99 USD)
1 Million podle Rabanne je Woody Spicy vůně pro muže. 1 Million byl/a uveden/a v roce 2008. 1 Million byl/a vytvořen/a Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard a Christian Dussoulier. Vrchní tóny jsou Krvavá mandarinka, Grapefruit a Máta; střední tóny jsouSkořice, Kořeněné tóny a Růže ; základní tóny jsou Jantar (ambra), Kůže, Dřevité tóny a Indické pačuli.

Buď královský, chovej se normálně: Oud Envoûtant od Signature Royale
od Sergey Borisov

Prada Amber Pour Homme: Středověký koláč z pyré z jablek, pomerančů, šafránu a sušeného masa
od Eddie Bulliqi

catao
Je důležité, abyste se nenechali unést bezradnými lidmi, kteří pravděpodobně žijí v bublině:
Neexistuje sebemenší možnost, že by parfém byl hitem/běžným zbožím v místě, kde stojí polovinu minimální mzdy.
Ani Sauvage, ani 1 Million, ani ADG, ani Invictus. Tady v Brazílii nic nad 200 realů nemůže být překonáno. Můžete jít bez obav, určitě vyniknete (a hodně). :)

brunafrancop
Jsem opravdu v šoku, když vidím, kolik negativních komentářů je o tomto parfému. Jeden milion je milník v dějinách parfumerie, lidi! Důkazem toho je absurdní množství inspirace, které jsme v posledních letech zaznamenali.
Je to můj zdaleka nejoblíbenější pánský parfém. Pro mě je hřejivý, sexy, elegantní a velmi lahodný. Nikdy se neunavím jeho vůní. Vymyká se tradiční "vůni deodorantu", kterou mi tolik pánských parfémů připomíná. Nebolí, neštípe v nose a nepřipomíná mi baladu, jak mnozí říkají. Mám ji moc ráda, škoda, že se nelíbí mému příteli.

Miss-Tress
Chodím s klukem, ptá se mě na věci, které mě baví, na parfémy. Do mých nozder dolehl chemický, nezřetelný závan jahodového antibiotika, kombinovaný s něčím nejasně hormonálním. V každém případě nesmírně laciná.
"Ty recenzuješ parfémy, to znamená, že si je kupuješ a pak je popisuješ?" "Ano," ptám se.
"Přesně tak."
"A co máte na sobě teď? Je to moc dobré."
"Caron, pařížský parfém, který jsem si nedávno koupila, a vy?"
"Jeden milion. Miluju jeden milion. Už léta a léta nosím jenom one million."
Chvíle ticha.
"Aha."
"Je to dobré, že?"
"Výborně."
Nemůžu to udělat. Všechny vůně od P.B., až na vzácnou flanelku, kterou vlastním, mi připadají hrubé, chemické, tamarské, a jako by obsah nebyl dost trapný, přihodíte k tomu obaly, jeden děsivější než druhý.
Úspěch tohoto parfému? Protože je vyroben ve tvaru zlaté tyčinky (finta!), protože je mordýřský, takže vynikne, protože znásilňuje nosní dírky, protože je neprávem považován za dobrý, a tak ti, kdo parfémy neznají, jdou takříkajíc "v patách" a běží si ho koupit.
Tohle není řeč ve stylu "buďte snob a nenáviďte všechno mainstreamové". Víte, že slečna Tress je objektivní, že našla skvosty i mezi levnými parfémy, že dokázala rozdat několik svých šanonů, protože mě nepřesvědčily, a ve světě niche a velmi drahých vůní si zvolila Agent Provocateur jako svůj podpis.
A objektivně bych řekla, že "úspěšný" neznamená dobrý.
Že taková vůně, kterou si pak lhostejně obléknete v létě i v zimě, na sobě nemá nic elegantního ani výrazného.
Že chutná jako jahodový sirup, smíchaný zabiják trávy, smíchaný mentolový mastek, smíchaný pubertální hormony, smíchaný koláč.
Škoda. Pro naše Carony. Pro naše nosní dírky. Pro naše saténové motýlky. Ve jménu jejího veličenstva Coco amen.
Vezměte si to.
Edit: Jsem si jistý, že toho chlapa vychovám k lepším cestám. Myslím, že úkol je celkem jednoduchý.

Lawyer87
Parfémový snobismus je jedním z nejtvrdších a nejnekompromisnějších. Mezi těmi, kdo se naučili opájet se pražci v kreozotu, obvazy v něčem, o čem je nepříjemné i mluvit, a kadidlem vykouřenými spálenými křečky, je zvykem dívat se směrem k milionu shora zpoza mraků. Ve skutečnosti je to krásná vůně, kterou mají rády skoro všechny ženy, teplá, útulná, podzimní, na čerstvém vzduchu se pýří a zní skvěle. Mně vždycky zněla třešňově v kořeněném alkoholickém koktejlu, samozřejmě za ta léta už omrzela a moje ruce na ni mezi regály s parfémy nedosáhnou, ale 50 ml je vždycky k dispozici na podzimní procházky, teď je na ni nejlepší čas a čas Perdunsky terre erme a opojení intermezzy přijde až po padesátce, pak si možná taky přičichnu k milionu, ale to je nepravděpodobné😉

Sam_1998
Nenávist vůči jednomu milionu je neuvěřitelná.
Nazývat ji vůní pro blbce a napadat lidi, kteří ji nosí, místo aby mluvili o vůni samotné, Zdá se, že lidé rádi nenávidí populární věci. Nazývat one million generickou vůní, zatímco to byla Vůně, která odstartovala trend celé této sladké a sexy klubové vůně pro muže.
Každopádně one million pro mě není jen vůně Ok, Je to úžasná vůně s neuvěřitelným výkonem a výdrží, žádná jiná značková vůně jí nemůže konkurovat, co se týče výkonu, dokonce ani některé niche vůně na bázi oudu. A všechny ty řeči o reformulaci jsou naprostá blbost. Nové verze stále vydrží na mé kůži klidně 14 hodin plus.
Myslím, že se vyplatí koupit milion, protože v dnešní době už není tak populární jako dřív a spousta lidí tu vůni stále nezná, a i když ji zná, stejně ji miluje.
Btw, F*** Jeremy vůně.

Andina
Myslím, že opovržení voňavých lidí vůči tomuto parfému je spíše způsobeno jeho obrovským rozšířením, takže je to opovržení, které nesdílím.
Samozřejmě, pokud chcete být trochu originální, není to nic pro vás, ale parfém jako takový je dobrý (ne jako Sauvage, který je hodně rozšířený a smrdí), možná mám pozitivní předsudky, protože je to parfém milé kamarádky, ale no tak, lidi, buďme objektivní, je to dobrý parfém a na dobrém chlapovi si ho dokážete představit, já CocoMad taky nenosím, protože (originál nebo duplikát) mají všichni, i když se mi líbí, ale je třeba uznat, kde je třeba, no tak

Manu Palmeira
Pokud jde o mě, je to parfém, který lze sdílet. Je hřejivá, zahalující a návyková! Dlouho vydrží a příliš se promítá, stojí za každý cent. Ne nadarmo je na trhu několik vůní, které se jí inspirovaly. Opravdu mi připomíná Cuba Royal, která se mi vybavila, když jsem k ní poprvé přivoněla. Je jedno, jestli je to hit, faktem je, že je to skvělý parfém, vysoce lákavý.

Ellej32
Můj bratr zemřel před dvěma lety a toto byla jeho typická vůně, všichni ho chválili. Miluji její vůni a nosím ji, abych si ho připomněla a věděla, jak voněl. Představte si, že jedete autem a díváte se na nádherná vánoční světla uprostřed prosince, topení je zapnuté naplno, ale přední okno je stažené a do obličeje vám fouká studený vzduch. Všichni v autě jsou šťastní a usměvaví. Tato vůně je hřejivým objetím v chladném dni. Možná jsem zaujatá, ale je to vůně za 10/10.

Rozzy
Moc mu nenadávejte, prosím..... Má výrazný tón skořice, který je pro ženy velmi přitažlivý. Proč? Možná proto, že si pamatujeme lekce pečení od maminky nebo vlastní skořicové "šarlotky". Možná proto, že skořice je pepř, ale stravitelný pepř, který není pro ženy příliš pálivý a hořký. Stačí se podívat na recenze a zjistíte, že milovníkům parfémů velmi chybí již nevyráběný Kenzo Jungle Le Tigre (Kenzo Jungle Le Tigre) s výrazným skořicovým nádechem. Skořice je srozumitelná nota, nota, která vzbuzuje důvěru, zahřeje vás, zahalí do objetí.
1 Million je návyková, je to MANKIND. V tomto případě nemluvím o sobě, není to příběh "koupil-manžel-oblékl-se".
Je zajímavé, že ódy na ženy jsou psány na počest komplexních a hutných ženských vůní domu Guerlain, zatímco muž by dal přednost tomu, aby jeho společnice voněla lehkou citrusově-jasmínovou vodou s výraznou pižmovou stopou. Pokud už je to stálá přítelkyně, neboli "rodná žena, rodná-a-a-ja", pak se na ní budou líbit hlavně sušenky-čokoláda. Vůně bližší domovu, bližší tělu. A žádné kadidlo, hořící pneumatiky nebo kožené tóny.
Možná je to stejné i s pánskými vůněmi. Muži si vybírají jednu věc a ženy na nich mají rády trochu něco jiného.
Pokud si myslíte, že on 1 milion je morálně zastaralý, nechte parfém mladým. Pro ně je velmi vhodný, protože nedeklaruje žádnou brutalitu, ale pouze hlásá radost ze života, lehkost, chuť se v něčem vyzkoušet. Zdá se mi, že i mladí lidé z reklam na vůně byli příliš sofistikovaní, příliš staří.
Ano, 1 Million je lehký a bezstarostný. Můj mladý syn ji používá a velmi mu sluší. (Tady jsem vnější pozorovatel, manžel používá jiné vůně, já žádný komplex z Jocasty nemám). Po očichání tuctu flakonů si ji vybral na pět minut v IDB, protože být v takovém obchodě pro mladého kluka - hrůza-děs! "Hanba džungli" - nedej bože, aby to viděli známí!
Skořice-růže-jantarová-pačuli. Základ je dobrý. Nic víc z něj neslyším. Není dost mužná? Možná. Ale věk nám neuteče. Stojí za to cítit sebevědomí mládí.
Stačí lusknout prsty a celý svět vám ne že leží u nohou, ale jeho krásní představitelé nad vaší přítomností ohrnují nos.
P.S. Ta láhev je stereotypní. Benicio del Toro krade zlaté pruty, aniž by věděl, že je to jen zmrzlina. Vůni za milion nehledejte, je to pohodová vůně pro mladé. Mladí lidé rádi nosí navenek epatické. A pochvala značce Paco Rabanne: přišli na to, jak přilákat mladé lidi a udělat dobrou kasu.

nelson gil escano
Sladká zlatá tyčinka
To, co si přečtete níže, je více než recenze, je to zamyšlení nad touto vůní.
Když v roce 2008 vyšla, byla to v mé zemi velká událost, jako když se chystá vystoupení mezinárodního umělce; (Rafael ze Španělska, José José z Mexika, abych uvedl jen pár příkladů), euforie byla maximální.
A jaký to byl tehdy hit! Jiný, moderní, jenže to si mohli dovolit ti nejhlubší, vystačil jsem si s malinkými ukázkami, které nechávaly milionové držitele napůl mrtvé.
A pak přišly "kopie", některé dokonce překonaly základní kámen: VIP 212, Holloween Man, Zlaté tajemství, Profumo a další 1M flanďáky.
A exkluzivita byla v háji, masifikovala se a masifikuje, a pak přišla iracionální nenávist a obviňovali jsme ji z komerce a tisíce dalších epitet, ne proto, že by smrděla, ale proto, že byla globální a nejprodávanější.
Tento týden přijel domů na návštěvu můj bratr, řekl mi, že mi jako dárek přiveze parfém, který si zamiluju, a já jako milovnice vůní jsem se začala dusit vzrušením a zvědavostí, která ve mně hlodala, a když otevřel kufřík.... Opravdu? Tam mi dával to "překvapení" a já předstírala, že jsem šťastná.
Ale...
Šli jsme na procházku, on si ho nanesl a pak jsem začala cítit tu krásnou ušní vůni, která ho díky mým předsudkům zavírala do temné kobky.
Pak jsem ho aplikovala na "závazek" a..... Waooo! it smells so good, immediately a compliment from a friend, it made my day.
Sladká? ano, a to velmi.
Oříšková? A jantarová? ano, samozřejmě.
a ano, je cítit růže a samozřejmě je syntetická a je to tekuté "kamikadze", pokud to v létě přeženete s aplikací, nicméně nevím, jestli je to kvůli náklonnosti k bratrovi nebo nějaké změně postoje nebo obojímu, ale 1 milion mě zase moc baví a jsem ráda, že mám Golden Bar od Paco Rabanne, musíte hledat ten správný okamžik, kdy ji aplikovat.
Chtěla bych se vás, milí přátelé, jen zeptat;
Byli byste ochotni dát jí druhou nebo třetí šanci?
Možná budete překvapeni!

spray_and_pray
Nerad se pouštím do "voňavých" výlevů, ale už nemůžu dál mlčet. Jsem si jistá, že za to schytám nějaké negativní ohlasy, ale je to tak:
Recenze, které tu shazují 1 Million, jsou šílené. To, že to hýbe tunami lidí, neznamená, že je to nedůstojné. To je poznávací znamení, že frag je skvělý. Tenhle je jedinečný, má správnou cenu, skvělou kvalitu, výkon a vytváří určitou atmosféru. Kdyby to byl niche frag nebo Tom Ford, vy frag snobové byste z něj byli celí pryč. Uznávám, že flakonek je nevkusný, ale název je příhodný. Kluci v mém věku mají pocit, že mají cenu milionu dolarů, když se k nám holky nakloní, protože úžasně voníme. Žádná jiná vůně v mé sbírce 60+ lahviček si nezískala tolik pozornosti a komplimentů jako 1 Million. Na veřejnosti mi skládaly komplimenty ženy všech věkových kategorií. Ženy, které jsem neznala a které mi vyšly vstříc, aby tuto vůni pochválily. To je hlavní vlastnost, kterou se mnoho fragů nemůže pochlubit.
V některých recenzích se psalo, že 1 Million je příliš mladý atd. Jistě, ale na druhou stranu existují fragy, které jsou příliš dospělé. Vůně NEMOHOU vždy oslovit všechny demografické skupiny. To, že je vám padesát a tato vůně je pro vás "příliš mladá", z ní ještě NEDĚLÁ špatnou vůni.
Chápu, že žádná vůně se nezavděčí všem. Jde jen o to, že já a mnoho dalších recenzentů jsme unaveni "snobstvím vůní", které proniká do recenzí. Jak jsem řekla, kdyby to nebyla populární, byla to niche značka nebo něco na způsob TF, měla by mnohem lepší recenze. Z 85 % nových nabídek na trhu, kolik z nich se opravdu vyrovná masovému přitažlivosti a poměru cena/výkon 1 Million?

CokeChile
Všichni se stávají odborníky a očerňují tuto vůni!!!!. Jediná špatná věc je, že byla příliš napodobována, protože z komerčního hlediska uhodila hřebíček na hlavičku. Podle mě je to parfém s dobrou strukturou, brutální vůní a výbornou výdrží.
Podle mého skromného názoru neexistují špatné parfémy, jsou jen takové, které nám vyhovují, a takové, které nám nevyhovují. A One Million rozhodně nevoní lacině.
A One Million rozhodně nevoní levně. Trvám na tom, že jeho jedinou nevýhodou je jeho ultrapřeplácanost.

Rozz
"1 MILION...OVCÍ (BEEEEEEEE)"
----------
Vrchní tón je sladký, poněkud vtíravý. Dřevitá, kořeněná vůně. Má "žvýkačkovou" atmosféru. Univerzální, na běžné i večerní nošení (hlavně). Vyhýbá se horkému podnebí a je perfektní v chladném podnebí. Ideální pro otevřená a přeplněná místa, kde září 1 milion. Dlouhá výdrž a těžká projekce. Pro osoby ve věku 18+. Jedná se o lineární vůni, nemění se. Vysychání je "jednoduše mazlavé a suché" (NEZNEUŽÍVEJTE TUTO VŮNI).
Flakon simulující zlatý slitek ve spojení s dobrou reklamou přitahuje pozornost lidí. Zajímalo by mě, kdyby neměla tu reklamu, ten design flakonu a název. Co by to bylo...
Byl by to masový trh a vkus teenagerů (hlavně) a lidí, kteří si nechtějí lámat hlavu a postrádají osobitost, chtějí hrát na jistotu, a proto si ji koupí a nakonec budou vonět jako všichni ostatní. To jsou lidé, kteří používají 1 mil.
----------
Existuje 1 milion způsobů, jak vonět. Tak proč se omezovat jen na tento jeden?

stansmart
Co je to za neinteligentní lidi? Mluvím o těch "hovínkách" této konkrétní příchutě a dalších příchutí. Říkáte, fuj, sladké atd. atd. ALE VÍTE VŮBEC, CO JE TO UMÍRNĚNOST? Nebo tady je publikum, které na sebe každé ráno lije půl litru parfému, protože je zvyklé na své levné napodobeniny, které jsou za hodinu zvětralé. A pak jsou nespokojení a plodí kolem sebe stejně nespokojené nudné snoby. A také by mě zajímalo, z jakého místa vám roste nos, když nedokážete zachytit všechny pozitivní stránky vůně. V každém parfému se dá najít něco neobvyklého a příjemného. Milion je určen jen na jedno stříknutí denně, a to stříknutí může být pod oblečení. Problém je vyřešen. Další téma o mužnosti ve vůni jakéhokoli parfému je podle mého názoru naprostá blbost a hloupé stereotypy. Na co maskulinita, kolínská je jen způsob, jak se zbavit všech pachů, které oblečení a tělo absorbuje z okolí. Zkuste si například obléct čerstvě vyprané oblečení a chodit v něm několik dní bez použití parfému. Nebo si týden nemyjte podpaží a další místa, tehdy budete mužně vonět. Je to celé hloupé přisuzovat parfému roli při rozdělování pohlaví. Muži i ženy mají své vlastní hormony, které dělají své. A široký výběr parfémů je jen dalším zpestřením, které si do života přinášíme, a čím odvážnější a rozmanitější výběr, tím širší bude váš svět. V tomto případě je Million spolehlivým platidlem, které při SPRÁVNÉM dávkování a správném duchu vydrží velmi dlouho.