Club de Nuit Intense Man podle Armaf je Woody Spicy vůně pro muže. Club de Nuit Intense Man byl/a uveden/a v roce 2015. Vrchní tóny jsou Citrón, Ananas, Bergamot, Černý rybíz a Jablko; střední tóny jsouBříza, Jasmín a Růže ; základní tóny jsou Pižmo, Ambra, Pačuli a Vanilka.

Majselka
Tak chci aby voněl můj soused 😂
Sexy vůně, drzá, jasná, na nic si nehraje. Mňam

guiklos
Nenechte se unést lidmi, kteří mluví o otevírání tohoto "ostrého" citronu. Než vyjdete z domu, tento parfém se usadí na vaší kůži a vyzařuje nádhernou vůni zažehleného ananasu s velmi výrazným citrusovým nádechem, což je vlastnost, která ho nejvíce odlišuje od Creed Aventus.
Zkrátka nejlepší poměr ceny a kvality v dovážené parfumerii, má skvělou projekci a výdrž (přesně tak, jak to mají Brazilci rádi) a je velmi univerzální.
Velmi bezpečný parfém pro nevidomé, ještě jsem nepotkala nikoho, komu by se vůně nelíbila.

Slushy Garden
Vyčerpal jsem 15ml vzorek Aventusu a asi polovinu lahve CDNIM.
Nemohu brát CDNIM jako úplný klon Aventusu, protože můj nos jasně definuje jejich rozdíly a nemohu říci, že tyto rozdíly dělají jednu lepší a druhou horší. To by bylo pro každého extrémně individuální. Pro mě je tedy CDNIM parfémem ve směru podobném Aventusu, který se mi osobně líbí dokonce více než samotný Aventus.
V Aventusu jsou základní tóny cítit od nulté vteřiny, přičemž celkový pocit při aplikaci není tak pozitivní jako u jeho arabského kolegy. Aventusu dominuje smutné pačuli, jemný dubový mech, nejlehčí vanilka a jemný březový dehet.
Zato CDNIM from zero vám dodá optimismus díky jasným citrusům, ovoci a listům černého rybízu na začátku, což celkem úspěšně zvedne náladu jak mně, tak těm, kteří ji rádi inhalují ode mě, protože citron a ananas s vámi zůstanou až do samého konce, stejně jako jablko a růže, ale v základu nepůsobí optimisticky, ale spíše povzbudivě. Je cítit, že v tomto čichovém produktu měli prsty Arabové, protože je mnohem slunečnější a jasnější než produkt, ke kterému je přirovnáván.
Mnozí píší o chemickém útoku na začátku, ale pro mě jsou na začátku jen jasné citrusy a něco takového borovicově-chyprového, kvůli čemuž vrcholí a zvedá náladu. Velmi jasná, veselá a přímo do nosu. V hlavě mám obraz, jako byste vstoupili do nějakého kouzelného ovocného lesa, zalitého ranním sluncem, a jak se vůně otevírá, přicházíte na nejkrásnější místo lesa - k oltáři, kde se odehrává to pravé pohodové kouzlo, které chcete inhalovat znovu a znovu ve stopě (místo aplikace je lepší necítit mnohokrát).
Vůně je velmi vytrvalá, vystačí na celý den; vůně je velmi mazlavá, po vás zůstane stopa, podle které vás mohou najít, a pokud vás najdou, budou vám skládat poklony. Takový TTX nemůže být z definice jednoduše tichý, takže pamatujte, že čím je vůně rozptýlenější, tím bude od začátku jadernější.
Prosím, neposlouchejte zdejší šovinismus, který přechází v nacionalismus a nacismus, kdy Arabové jako národ, arabská parfumerie jako etnická součást veškeré parfumerie vůbec, a také házejte všechny arabské vůně pod jeden koberec a srovnávejte je s nějakými Lattafy. Myslím, že Rasasi, Al Haramain, Swiss Arabians, Ajmal není třeba zdůvodňovat, ale Armaf sice patří do SAE a Bahrajnu, ale přece jen je to spíše francouzská parfumerie, která je dělaná arabskými nosy, a proto se ukazuje jako západní parfumerie s některými zvláštnostmi.
Armaf neutrácí mnoho peněz za parfuméry, marketing a reklamu; je součástí skupiny Sterling Parfums, a proto nakupuje nejlevnější parfémové suroviny. Proto se ukazuje, že vysoká cena je jen na začátku prodeje a pak jako obvykle mana nebeská, ale cena nikdy neklesne na nesmyslně nízkou úroveň. Nemohu říci, že všechny vůně Armaf jsou skvělé, ale rozhodně mohu shromáždit deset kousků, které bych s radostí nosila a doporučila ostatním.
Abych to shrnula - pokud se vám líbí, nikoho neposlouchejte a kupte si ji. Pokud se vám nelíbí, pak se poohlédněte po něčem, co se vám bude líbit a bude vás bavit také, ale jen prosím neztrácejte přiměřenost.
Přeji všem, aby se jim dařilo. Luft.

Thainan.noronha
Je to úžasný parfém, který stojí za všechen ten humbuk. Otevírá se velmi ostrým citronem, který je již kouřový z břízy a zemitý z dubového mechu (není uveden, ale určitě je přítomen) s pačuli, což je úvod, který považuji za velmi příjemný. Po několika minutách se citrusy zklidní, bříza se stane přítomnější a ovládá zemitý aspekt. Citron se mísí s černým rybízem (není příliš zřetelný, ale je patrný), který přináší lehce sirupovitý a hořký nádech. Růže je nesmírně diskrétní, přináší jen náznak květin a jasmín upřímně necítím, možná je to v jemné květinové kombinaci přinášející jemnost, která vyvažuje kouřový a citrusový aspekt a přináší velmi jemnou sladkost v pozadí. Ambra přináší lehce živočišný minerální nádech, který se více projevuje v sušení, vše velmi dobře vyvažuje pižmo. Vanilka je nenápadná, slouží pouze jako pozadí, které spojuje parfém, jenž nemá téměř žádnou sladkost. Pro ty z vás, které mají stejně jako já rády těžší dřevité parfémy a nemají zajímavou volbu pro horké dny, je tento parfém vynikající a lze ho nosit při jakékoliv příležitosti po celý rok, i když je to velmi výrazný parfém a velmi dobře by se hodil k obleku. Je poměrně mužná a mužná a bude se líbit zejména mužům starším 25 let, kteří mají rádi dřevité parfémy s vintage nádechem, ale nenechte se mýlit: tato vůně zdaleka není zastaralá. Je to jeden z mála "tmavých" citrusů, které znám, přičemž tuto temnotu přisuzuji zemitým, kouřovým akordům, které nijak nesnižují její univerzálnost. První 2,5 hodiny se promítá velmi expanzivně a vydrží více než 10 hodin, přičemž vydrží i po sprše.

Chopper
Takže pokud to opravdu vidíme jako duplikát creed aventus, je to mnohem těžší citron, zejména v první hodině. Pro mě se od aventusu skutečně dost liší a stává se dobrou náhradou, zejména proto, že 200 ml stojí 60 €, takže ho můžete použít velkoryse, i když doba trvání a stopa vyžadují, abyste si dávali pozor, abyste se nepřestříkali. Přesto už aventus kupovat nebudu, zůstane lahvička jen do sbírky, našla jsem něco LEPŠÍHO. Ale nebijte mě 😂

Don Rodrigo
Pokud jste zde, pravděpodobně hledáte levnou alternativu k Aventus.
Už nehledejte: našli jste ji.
Pokud máte rádi domácí ovoce Creed, CdNi si musíte koupit.
Každý mililitr této intenzivní, olejové vůně stojí minimálně za dvojnásobek velmi malých peněz (25 €/30 Kč), za které si ji můžete koupit.
Přestože je impulzivní, úvodní zralý ananas a karamelizovaný citron NENÍ VŮBEC SGRADEVOLE, jak mnozí tvrdí. A prosím, už toho bylo dost.
Jakmile spartánské, biskvitové tóny z úvodu odezní, objeví se sladké, kouřové dřevité tóny, které trvají a promítají se déle a intenzivněji než v původní Creed.
I když se rádi máčíte v parfému a zanedbatelná cena by ospravedlnila jeho zneužívání, raději se uklidněte: tato toaletní voda má podle mého názoru koncentraci a intenzitu parfémového extraktu.
Muž, který tuto vůni nosí, sděluje jasné poselství extroverze a mužnosti a je zřejmým obdivovatelem hlasitých a nespoutaných parfémů-karikatur.

Danilo Perfumorista
Každý, kdo miluje parfémy, se čas od času setká s komplimenty. Club de Nuit je parfém, který mi zatím vysloužil nejvíce komplimentů, a to i uprostřed pandemie.
Vyhýbám se vycházení z domu a dlouhou dobu jsem kvůli problémům s aplikací své banky musela chodit na pobočku pěšky a cestou zpět jsem každou chvíli míjela tržnici. Vždycky jsem nosila Club, milovala jsem ten parfém a během tohoto období jsem dostala několik komplimentů. Jednou, když jsem šla do Outbacku, se mě recepční v maskáčích a se štítem zeptala na parfém a na to, jak je pěkný.
Ale přijímání komplimentů na parfém zahrnuje mnoho faktorů, které nemůžeme ovlivnit, a neměly by být rozhodujícím faktorem při koupi flakonu. V každém případě se klub vyplatil...
Je v ní drsný ananas, citrus, skoro jako ananas, který ještě nedozrál, černý rybíz je také velmi silný, zelený, lehce nahořklý, což také přispívá k aspektu nedozrálého ovoce. Je tu i aspekt ananasové slupky, který, pokud jste někdy pili ananasový džus se slupkou, budete přesně vědět, o čem mluvím. Objevuje se také bergamot, ostrý a velmi citrusový, a parfém má nakonec velmi trpký výstup, zcela v rozporu s tím, co je Aventus. Na druhou stranu je sušení neuvěřitelné: dřevitý, kouřový aspekt břízy nabírá na síle a parfém je stále méně citrusový a zelený, což vytváří příjemnou, elegantní a působivou směs.
Lze ji nosit i neformálně, dokonce i v chladnějším letním počasí, nebo jako podpisovou vůni, pokud ji dobře dávkujete. Já bych však takový parfém raději nosila pro zvláštní příležitosti, nebo dokonce na večerní procházku (nostalgie). Koneckonců, co vám brání jít na pouť v obleku? Stejné je to i s tímto parfémem.
Jeho výkon je neuvěřitelný. Měla jsem velmi intenzivní projekci, minimálně na 1, 2 hodiny, a hold 12, i více, pokud se aplikuje na oblečení.
Je sice pravda, že "prototypy nepřekonají originály", ale tady to při porovnání cena/výnos neplatí. Znám Aventus a nekoupila bych si ho z jiného důvodu než kvůli prestiži a statusu spojenému s vlastnictvím jeho lahvičky, protože kdybych ho měla používat denně, bez mrknutí oka bych šla do Club de Nuit, jeho poměr cena/výnos je nepřekonatelný.

Damir97
To už je šílenství, v obchodě, kde tento parfém prodávají, byla cena dvojnásobná. Stojí 62 dolarů, v Dubaji jsem ho brala asi za 30 dolarů.
Za 62 dolarů si u nás v síti mohou koupit Dior Sauvage 100ml, YSL Y atd. Jedním slovem, kvůli humbukům se chamtivé barmanky rozhodly nafouknout ceny na špičkový luxus 🤦🏻♂️.
Aktualizace: wo lidi, proč mínus adekvátní komentář?

vostok5
Večery ve skromné hospůdce na okraji Londýna.... Hospoda byla velmi přátelská a bylo v ní možné pít nejen pivo, ale i silné alkoholické nápoje. Všechno tu svádělo k přátelskému dialogu, tabule s jídelním lístkem psaným křídou a okna z matného skla, která zakrývala ruch ulice, a bar s vysokými židlemi před ním, a dokonce i pestrobarevný terč na hraní šipek. V hospodě vždycky panovala přátelská atmosféra, vycházející z toho, že zákazníci jsou už léta stejní a všichni se navzájem znají. Loni se v hospodě objevil nový muž, kterého si štamgasti okamžitě neoblíbili, i když si nedokázali vysvětlit, proč se jim nově příchozí nelíbí.
Byl oblečený stejně dobře jako oni - boty i oblek vypadaly výborně, i když nebyly od slavných módních návrhářů. Vtipy nového návštěvníka zněly staromódně, což mu však nebránilo v tom, aby u svého stolu shromáždil společnost rozesmátých dam.
Za rok si na nového návštěvníka všichni zvykli a přestali ho vnímat "v saltu", a to, že za věci denní potřeby utrácel méně peněz než ostatní, změnilo postoj "dinosaurů" k němu k lepšímu...
Tato vůně od mladé značky z Emirátů způsobila velký šum a rozruch mezi fanoušky Aventu, kteří už pátým rokem hledají rozdíly ve změně znějících tónů a v době celého znějícího parfému, aby někomu, a nejspíš i sami sobě, dokázali, že tato vůně je kopií jejich "božstva", a proto horší.....
Na můj nos je třeba být velkým znalcem, abyste rozeznali Club de Nuit Man od Aventusu. A co se týče kvality a dlouhé výdrže zvuku, nelze dát přednost ani jedné z nich, pokud nepatříte do "sekty fanoušků Aventusu". Ale myslím si, že i oni lžou, protože za svou modlu dali peníze - "Arab" je 10x levnější!
Nevím, jestli je dobře, že Armaf vyrobil klon Aventusu, nebo ne, - podle mých pozorování Club de Nuit nesbírá od dam o nic méně komplimentů než Aventus, a zejména "pokročilé" dámy v parfumerii, okamžitě berou "Arab" za "francouzský". A když v tom není žádný rozdíl, proč platit desetkrát víc?

Agente0
Ti, kteří říkají, že to smrdí starým člověkem, se vší úctou, buď je vám 12 let, nebo se vaše představa o starém člověku naprosto liší od té mé.
Samozřejmě to není parfém pro dvacetileté nebo parfém pro tepláky, ale nevidím problém pro třicátníka (jako jsem já), aby si ho vzal k lehce elegantní košili.
Je to taková Vibrant Leather, ale s velmi výrazným kouřovým nádechem ve střední fázi, který jí podle mého názoru dodává mužný a zajímavý nádech.
Podle mého názoru je velmi univerzální, funguje v jakémkoli ročním období a v kteroukoli denní dobu.
Pokud si vezmete tričko s Pokémony, bude vypadat jako kolínská pro starého muže a nebude se hodit k vašemu outfitu, ale to proto, že je to pánský parfém.

hammervain
Kdyby neexistovalo Afnanovo Supremacy Silver, pravděpodobně bych mluvil o CDNI jako o nejlepší možné náhradě za Aventus, aniž bych tím znevažoval hrstku duplikátů/klonů/imitací, které jsou v současnosti na trhu a které více či méně věrohodně reprodukují jeho DNA.
Dovolte mi učinit předpoklad: šarže, kterou mám, je vyrobena ve Spojených arabských emirátech, takže neznám francouzskou reformulace a nemohu ji následně posoudit.
Její největší (a mamutí) vada spočívá v úvodní fázi, kdy člověka zahltí citronová drsnost chemického charakteru, která nemá s Aventem a jeho skvostným ananasem nic společného.
V této fázi, která trvá asi 30 velmi dlouhých minut, máte chuť láhev okamžitě zlikvidovat a skočit do sprchy, protože bohužel jsme na hranici snesitelnosti, i hmyz by nejraději spáchal sebevraždu o okno!
Jakmile bouře pomine, přichází uklidnění: postupně se vynořuje DNA našeho Aventu a začíná se zhmotňovat ve svém kouřovějším/dymovějším smyslu, typickém pro kouřové šarže Creedu (a tedy ne ty ovocné, jen minimálně naznačené vůně rybízu a jablka, zatímco po ananasu není v mém nose ani stopy).
Od této chvíle sušení otevírá brány všem těm známým vůním, které z ní vlastně dělají nestoudnou kopii "Krále".
Čekání na tuto dlouhou čichovou metamorfózu je bohatě odměněno dobou trvání, která se na kůži pohybuje od 12 do 15 hodin, zatímco na oblečení a doplňcích, jako jsou svetry, šály atd. dokonce týden!
Stopa je velmi silná, a proto se doporučuje spreje nepřehánět!
Co se týče výkonu, mohu říci, že dalece převyšuje výkon "mistra" a všech klonů na trhu, je opravdu vzácné narazit na EDT, která uvolňuje tolik energie!
Arabian Batch od CDNI je (nebo byl...) parfém, který stojí za všechny výdaje pro fanoušky Aventu, nehledě na nevyhnutelnou dávku trpělivosti, o které jsem se zmiňovala dříve.
Považuji ji za skvělý parfém, o stupeň nižší než Afnanův S.S. a na stejné úrovni jako Mazzolariho Nero, pokud jde o reprodukční věrnost a celkový výkon (samozřejmě s výjimkou clony...).

OntheMark
Protože jsem nosil jak CDNI, tak Aventus, mohu vám to jednoznačně potvrdit:
1. Toto NENÍ Aventus. Zejména v úvodu. Tam, kde je Aventus jemnější, sladší a ananasový, je CDNI trochu drsný a syntetický. Ale zlepšuje se to...
2. CDNI se zhruba po 20-30 minutách vyvine v něco velmi blízkého Aventusu. Počáteční zásah citronu a parfémového pižma se vytrácí a ustupuje příjemné rovnováze břízy a ananasu se značnou hloubkou. Kouřová esence grilovaného ananasu.
3. CDNI se přiklání spíše na stranu kouřové břízy v hlavolamu šarže Aventus. Pokud tedy dáváte přednost sladší verzi, stačí ji zasáhnout trochou (10-15 %) Demeter Pineapple - opravdu ji dostane "tam".
4. Pro dosažení nejlepších výsledků si naplánujte nechat tuto silnou šťávu až 30 minut vyvětrat, než vůbec začnete uvažovat o vstupu do uzavřeného prostoru s dalšími živými bytostmi. Věřte mi - jinak NEvyvoláte takovou reakci, o jakou usilujete. Poučte se z mé chyby!
5. Přestože se jedná o minimální riziko vzhledem k jeho úsporné ceně, měli byste se při zvažování nákupu CDNI zamyslet nad tím, kdo jste. Pokud jste nějaký namyšlený purista nebo samozvaný odborník na vůně, který prostě nemůže snést nošení klonů "mistrovského díla" za 3-400 dolarů, JISTĚ to budete nenávidět! Prostě to přeskočte a zdržte se elitářského fňukání nad ostatními, jejichž citlivost se liší od té vaší.
OTOH, pokud se vám opravdu líbí atmosféra Aventu, ale považujete za lepší dostat "tam" 90 % za <25 USD oproti 100 % za >300 USD, pak je to pravděpodobně bezpečná a šťastná koupě. Pro mě a nespočet dalších to tak bylo.
Diffr'nt strokes for diffr'nt folks!

Bofifa
Nerada bych tuto vůni považovala za klon Aventusu. Spíše bych mluvil o velmi zdařilé interpretaci tohoto kouřového ananasového "nápadu". Stejně jako byl kdysi Mont Blanc Individuel klonem Original Santal, Acqua di Gio Millesime Imperial a Cool Water Green Irish Tweed.
Otázka by zněla: proč žádný návrhář nepřevzal myšlenku Aventu na masový trh a proč se setkáváme pouze s klony vzácných značek? Jedna z odpovědí, která mě napadá, je, že možná je Aventus příliš blízký designérskému světu na to, aby jej bylo možné adaptovat, aniž by byl považován za kopii.
Každopádně se dostávám k této Club de Nuit Intense a komentuji ji jako takovou: velmi ovocná, divoká, poněkud nápadná vrchní nóta, pro velmi svěží a hezký dryown s neustálou myšlenkou ananasu a těmi kouřovými, borovicovými nebo březovými tóny, nebo co to je. Výrazná a povzbuzující vůně, když se začnou zvyšovat teploty, velmi podle dnešního gusta, i když těm historkám o lidech, které pronásledují skupinky lidí, fascinovaných vůní, kterou vydávají, jako by našli nového Jeana-Baptistu Grenouille, tak docela nevěřím.
Na to, že je to čerstvý film, tak jeho provedení není vůbec špatné, velmi dobrá projekce na pár hodin a potom ještě pár nenápadných probuzení. V tomto ohledu není co vytknout.
Aventus mi přišel lépe vybroušený a propracovanější, ale teď, když Creed zřejmě opět zvedá ceny, je Armaf Club de Nuit Intense velmi dobrou alternativou pro dny, kdy máte chuť na tento druh vůně.

J.T.
Voní přesně jako Aventus. Vlastním obě. Lidé, kteří říkají, že nevoní stejně, jsou prostě nasolení, že už nevypadají tak "cool" se svou vůní za 400 dolarů, protože ostatní lidé voní úplně stejně za 20 dolarů a/nebo si myslí, že jejich nos je tak zkušený, že cítí nějaký velký rozdíl... Prostě to říkám.

Epistrophy
Ahoj všem, píšu něco o této vůni, protože se tu zatím nic nepíše a náhodou mám tester Creed adventus z letošního roku a 100 ml armaf CLN .... vypadají hodně podobně. Mám pocit, že jste nosili to samé.
Lahvička je kvalitní, dobře se rozprašuje a uzávěr se neuzavírá těsně... celkově to dává dobrý pocit.
Můj dojem je, že je to jako Creed, ale s trochu jinými tóny v horní části (hodně citronu v armafu).
Abych to shrnula, jsem s nákupem po vůni Creed Adventus spokojená: voní velmi podobně, na pleti vydrží stejně a jedna je o dost levnější než druhá ....

damightyheru
CLUB DE NUIT INTENSE MAN
WOW...Tato vůně se skutečně vyvíjí tak, aby se stala kouřovou dávkou AVENTUS. V úvodu se skrývají největší rozdíly mezi těmito vůněmi. Aventus má podle mě téměř hladký mýdlový začátek, který CDNIM nekopíruje. CDNIM je v úvodu mnohem více citrusová než ananasová. Tento citrusový začátek trvá asi 20 minut až půl hodiny a promítá se velmi odvážně, než se o větší prostor ve složení začnou hlásit kouřové, ptačí prvky INTENSE MAN.
Stejně jako u INTENSE jsou i u INTENSE MAN ingredience slušné kvality. Ani zdaleka se nepřibližují standardům Creedu, ale přesto jsou velmi působivé na levnou vůni, která napodobuje špičkové niche vůně pod 40 dolarů... Tohle rozhodně není Insurrection Pure a ostatní. Směs je po otevření na místě a koupě mě potěšila, protože mohu začít den s Aventusem a tuto dekantovat pro případy, kdy budu chtít později odpoledne vůni přidat na síle. Takže tento nákup za 30 dolarů výrazně prodlouží životnost mého nákupu za 300 dolarů. Zvažovala jsem, že budu vlastnit flakon Aventus. Klíčové slovo... "CHTĚLA". INTENSE MAN učinil mou potřebu utratit 700 dolarů zastaralou.
Mám 6 hodin výdrže na to, než buď zemře na znatelnou vůni kůže, nebo se dostaví čichová únava. Ale za vůni, která je opět téměř identická s vůní téměř 10x dražší, se slušnými ingrediencemi a krásně voní... to beru. Vlastním prázdné 5ml rozprašovače, které stejně dobře využiji. Siláž je ale skvělá. Hodinu po aplikaci mi spolužačka řekla, že mě cítí ve výtahu, ve kterém jsem byla minimálně 5-8 minut před ní.
Z toho, co jsem očichala, je to nejlepší dostupný Aventus killer (aktualizace: moje recenze Al Dur Al Maknoon by Lataffa od té doby tento názor změnila) a očichala jsem všechny známé podezřelé kromě Afnan's Supremacy Silver. Za cenu, kterou jsem zaplatil 36 dolarů, byla tato koupě přímo NEVÝHODNÁ. Mnoho prodejců si uvědomilo její popularitu a účtují si za INTENSE přes 60 dolarů a za tu cenu se mi to stále vyplatí. Někteří ji možná dokonce upřednostní před Aventusem, protože ovocnost vůně vydrží déle v úvodu a kouřovost je ostřejší při zasychání. Možná jsem blázen, ale pro mě má tato vůně jedny z nejlepších kouřových partií Creedu. Kdyby byl AVENTUS přeformulován a šťáva, kterou by nakonec prodávali, by byla šarže CDNIM s o něco kvalitnějšími přísadami, většinu fanoušků Aventusu by tato změna tolik nerozhodila a někteří by ji považovali za zlepšení.
Jednoduše řečeno: tato vůně je VRAH Aventusu... A pro některé včetně mě se stane NÁHRADOU AVENTUSU...
7.5/10
Kanál YouTube - Simply Put Scents