Lait de Coco Le Monde Gourmand pro ženy

kokosový ořech
laktonický
ořechový
tropický

Lait de Coco podle Le Monde Gourmand je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Lait de Coco byl/a uveden/a v roce 2016. Vrchní tón je Bergamot ; střední tón jeKokos ; základní tóny jsou Vanilka a Pralinka.

Kokos

Pralinka

Jasmineaeisha

Levný kokosový kondicionér na vlasy. Třeba Suave nebo tak něco. Ale proto se mi líbí. Přiměje vás myslet na to, že jste čerstvě vylezli ze sprchy a jste čistí. Taky trochu mýdlový. Za tu cenu pěkný.

Aktualizace: Je to tak krásné. Krásná směs mléčné, kokosové a čisté. Právě jsem si uvědomila, že přesně taková měla být Bubble Bath od Replica! Tohle se stalo jedním z mých nejoblíbenějších! Sáhnu po ní každý den :) Vůbec se mi nelíbí.

kbot

První, co vás při vyslovení této vůně napadne, je "nejlepší kokosový šampon, jaký jste kdy cítili". Divím se, že o této vůni nebásní více lidí. Je přístupná, ale ne nudná. Je to fantastická letní vůně, ale také bych si dokázala představit, že ji spousta lidí nosí celoročně, a dokonce bych se přimlouvala, aby byla uvedena jako unisex vůně. Rozhodně jedna z lepších, ne-li nejlepší z řady Urban Outfitters.

jeannebelmondo

Překvapuje mě, že tuto vůni ještě nikdo nerecenzoval, je to jedna z mých nejoblíbenějších vůní z velmi rozsáhlé řady "Gourmand" od Urban Outfitters. (Pokud jste parfémový snob, nepřehlédněte je - je to velmi zajímavá řada, přičemž většina z nich je za danou cenu velmi odvážná a dobře složená).

Je tato vůně odvážná a jedinečná? Ne, je to sladká mléčná kokosová vanilka. To už tu bylo. Je dobrá v tom, co je? Rozhodně.

Vlastním "parfum en l'eau", což je krycí parfém s bílou vodou, který má nízkou siláž, ale vydrží celý den jako sotva znatelná vůně na kůži. Ráda ho bohatě stříkám, líbí se mi, že v úvodu není absolutně cítit alkohol na rozdíl od podobných levných tělových mlh, a líbí se mi, jak snadno se vrství s ostatními vůněmi v mé sbírce. Všechny mé orientální vůně mění na vanilkové orientální vůně, zeleným dodává hřejivost a nádech sladkosti a z dívčích gurmánských vůní dělá sexy. Je to v podstatě podvodná přihrávka, jak přidat vanilkové základní tóny do jakékoli vůně, a já jsem na vanilce závislá.

V poslední době ji nejraději vrstvím s vůní Dune Sun od Diora, která také neobsahuje alkohol. To je opravdu alkoholická sladká vůně na kůži, a díky tomu je mnohem nevinnější.

Doporučuji ji všem milovnicím gurmánské, vanilkové a kokosové vůně, cena je příliš nízká na to, abych jí odolala!

(ale nekupujte si k ní souběžný tělový olej, tělovou "mlhu" atd - všechny jsou cítit alkoholem a nedělají jí čest).