Good Girl Carolina Herrera pro ženy

Good Girl Carolina Herrera pro ženy

kakao
tuberóza
mandle

Good Girl podle Carolina Herrera je Orientální Floral vůně pro ženy. Good Girl byl/a uveden/a v roce 2016. Good Girl byl/a vytvořen/a Louise Turner a Quentin Bisch. Vrchní tóny jsou Mandle, Káva, Bergamot a Citrón; střední tóny jsouTuberóza, Jasmín Sambac, Pomerančový květ, Bulharská růže a Orris ; základní tóny jsou Fazole tonka, Kakao, Vanilka, Pralinka, Santalové dřevo, Pižmo, Jantar (ambra), Kašmírové dřevo, Pačuli, Skořice a Cedr.

Mandle

Pačuli
Skořice
Cedr

Teresa Molina

Už mám dost těch, kteří, aby očernili vůni, musí urážet starší lidi. Radím té, které Good girl připomíná "STAROU DÁMU", aby si parfém nechala, dokud nebude dost stará (pocha, řekla bych) a její slabý čich jí nedovolí ho používat. Tedy pokud dokáže lahvičku udržet.

LL

Další designová vůně, která vše soustředí na sexy, tělesnou, svůdnou ženu, pyšnící se elegancí, která je (podle mého názoru) uhašena přílišnou sladkostí. Obal je tak nevkusný a laciný, jak jsem v poslední době neviděla, ditto 200 flakónů s okamžitě rozpoznatelnou identitou.

Mohu vyjádřit svůj nevyžádaný nepopulární názor? Neustálé obsedantní opakování sexu/smyslnosti/svůdnosti je už nepopsatelná nuda; samozřejmě že se každý parfémuje tím, čím a pro koho chce, ale je možné, aby ústřední myšlenkou vůní módních návrhářů bylo vždy a pouze "musím být sexy"?

Buh Martins

Opaaaaa...

Parfém s pralinkou + vanilkou + čokoládouaaaaaaa + kávou (bez sladidla, prosím) a s kouskem teplého koláče na boku (posypaného skořicí, prosím!), pár kousky ovoce, (pro mě je to ovocné až do extrému!!) možná trochu mléka (mandlového, aby byla fantazie) .... Manoo, kompletní snídaně kkkkk !

Oku lahodící a krásně provedená láhev - moc bych chtěla taky jednu EMPTY, přijde mi roztomilá. A ta květina? Chudák, v rohu, utlačovaná mořem cukru - příliš mnoho květin má tendenci odrazovat tento profil zdejší veřejnosti... Hodná holka je recept na úspěch. Je to to, co průměrný spotřebitel parfému chce, v kombinaci s vynikajícím výkonem! Výsledek: Snadno se zalíbí, zaujme svým flakonem, prodej a další prodej, prototypy a další prototypy, silně komerční a masová přitažlivost. Uaaaau.... Gratulujeme společnosti! lol

Tento parfém úspěšně odráží naši dnešní hyperbolickou společnost. Testovala jsem ho, testovala jsem ho, testovala jsem ho... od jeho uvedení na trh, od doby, kdy ještě nebyl horečkou. Je to směs, která je pro čich nepochopitelná. Když jsem ji poprvé ucítil při uvedení na trh, vnitřně jsem se zasmál a zeptal se sám sebe: "Co to kurva je?".

Vždycky jsem v ní cítila něco FUJ, smíchaného s příliš velkým množstvím ovoce, něco z mužského parfému uprostřed, nevím. Vylepšená. Každopádně.

Usmála jsem se a poděkovala prodavačce. Odešla jsem....

....Nemělo smysl odcházet kkkkk o několik měsíců později mě používání tohoto parfému trápilo od elegantního nočního klubu až po obsluhu Starbucksu v sedm ráno.

PERFEKTNÍ prototypy se objevovaly každý měsíc. Více než La Vie? Ach jo. Ano, tuhle vůni cítím VÍC než La Vie est Belle, ačkoli La Vie jsem cítila i jako esenci dezinfekčního prostředku používaného v koupelně kanceláře mého právníka. To je ale bastardizace parfuméra... kkkkk Každopádně, kámo. To je ono. Kkkk ÚSPĚCH a je konec. Smiřme se s tím, že to bolí méně.

Moje komentáře budou nejspíš smazány, ale to nevadí. U některých parfémů tady na Fragrantice chtějí fanoušci číst jen chválu.

MellyHelly

Slavná bota!! Nejsem rozhořčený kvůli té láhvi, stejně je to jen láhev, ani ne moc ošklivá, no tak!
Připomíná mi to ty nemožné boty, které mohou nosit jen avataři ze Second Life XD
Chápu, že boty tohoto typu nosí i lidští avataři, ale ne na chození...
S takovým předmětem si připadám ještě nudnější šmoula, než si už připadám ve světě, samozřejmě ve srovnání s ním. V tomto světě je jen velmi málo absolutna. Představuji si, jakou přitažlivost může taková láhev vyvolat u citlivých jedinců, mužů i žen, a také pocit odmítnutí ze strany ostatních.
Ne zrovna zahalený příklad fetišistického marketingu.
S takovou lahvičkou jsem ještě před nastříkáním zhruba věděl, co najdu: lahůdku okořeněnou kakaem a pralinkami! Deklasování na dnes již všudypřítomný a pro mě okamžitě znepokojivý žánr.
Žádná taková není. Tohle je doba "sexy", na kterou křičí cukr a průmyslové cukrovinky. Žádný palmový olej!
Vůně žen, která byla po staletí vůní květin, je nyní falešnou sladkostí.
Přesto tato bota není nejhorší v kategorii. Není ani nejhorší z nejhorších ve špičkové komerční parfumerii, pokud ji tak chceme nazývat jen na základě ceny.
Ve své kategorii se obhajuje nádechem rafinovanosti, který jí podle mého názoru dodává skořice (ale já jsem na skořici zaujatá!).
Začíná agresivně kávou (už zase??) a chemickou mandlí, jen aby to nakoplo a bylo hned jasné, kdo je tady pánem, kam patří bota zabijáka. Citrusové tóny na mě v mžiku zmizí.
Není to svěží a přesvědčivý úvod, ale spíše přímý a ohromující útok. Pro můj nos není svůdný, ale chápu, že průměrná "kořist" je už příliš líná na jemné věci a raději se nechá chytit silou. Méně námahy, maximální výnos.
Zároveň je takové otevření jasným signálem pro (i pro) dobývající se soupeře: Tady neprojdeš, ty komáre!
Osvědčená taktika při chytání vůní od roku 2000. HP a CocoM doket.
Nic elegantního v klasickém slova smyslu, ale je to nová forma vnímané elegance. Nová paradigmata.
Srdce přihazuje několik květinových tónů, jako by chtělo říct: toh, chtěla jsi dívčí květiny? Jsou to samy o sobě velmi hezké květiny, ale jsou předurčeny k tomu, aby tiše seděly vzadu v domě, nebo aby dívky házely okvětní lístky a běda Jeho Veličenstvu Králi Kakau a Jeho Milosti Královně Pralince, obklopeným jejich dvorem z lízátek... ehm, fazole Tonka - Vanilka - Sandálové dřevo - Pižmo (ach, ano, pižmo) - Jantar - Kašmírové dřevo - Pačuli - Skořice - Cedr.
Ano, cedr... ten syntetický vydávaný za santalové dřevo, stejně je to všechno dřevo.
Zív!!!
Nuda, opakování, plýtvání ne špatnými prostředky. Zřejmě houževnatá s dostatečnou siláží. Člověk by se divil, kdyby taková investice nepřinesla výsledky.
Ve svém žánru to není nic hrozného. Pokud musíte, kupte si raději tuto než jiné pralinky a ponuré duplikáty.

Liquidax

Je to jeden z mála parfémů, které máme v naší toaletce (já a moje máma), protože, jak se mi často stává, jí ho dal její partner na radu prodavače. Takže jsem skončila s ním a Lady Million vedle své Francesky Bianchi a vintage Guerlainu. Ano, komplex nadřazenosti je na mé straně. Nepopírám, že jsem se s ní párkrát postříkala, ale je to dokonalý příklad všeho, čemu se v parfumerii vyhýbám jako moru: úvodní, srdeční a základní tóny se objímají v kakofonické gurmánské symfonii (začínám v tuto kategorii ztrácet důvěru) a celkový efekt je vůně požírající muže na sobotní noc, která mi nepřipomínala algickou modelku z reklam, ale karikaturu postmoderní smyslnosti. Skutečnost, že jsem ji viděla darovat několika svým známým od různých přítelů, tento dojem jen podtrhuje. Nah.

Josesan

No, netrvalo dlouho a vyzkoušela jsem DOBROU DÍVKU od CAROLINY HERRERY.
Někdy, když vidím nějaký parfém i v polévce, probudí to ve mně niterné odmítání proskočit obručí (i když téměř vždy vím, že nakonec projdu, jako vzpurné dítě bez příčiny).

Už způsob, jakým se objeví, mi říká: wow, já si to dám, to je ale návyková věc, je to gurmánské, je to květinové, je to orientální, je to ovocné, je to všechno, a ve všem jsi všechno?

A najednou si vzpomenu, jak jsem kdysi sestře kradla LOULOU od CACHAREL (ach, moje Loulou z devadesátých let, jak moc mi chybíš).
Ale ne, neskákejte do sedadel, neříkám, že je to stejné jako Loulou, ale okamžitě mi to připomnělo.

A proč?
Kvůli té tuberóze, říkejme jí tuberóza. Kvůli siderické, superkalifragilní tuberóze LOULOU, kterou má i GOOD GIRL.
Syntetická tuberóza, lysergická tuberóza, halucinogenní tuberóza, tuberóza, že tě miluju, tuberóza, že mě taháš za vlasy po zemi, jako by to byla troglodytní love story.

A já si jím ruku, protože mi ta DOBRÁ DÍVKA připadá návyková, ale je to fruitchouli," říká můj kocour Kiko, jako vždy zdrženlivý a žere mě.

Ano, Kiko, je to fruitchouli, ale fruitchouli, které miluju. A je to kvalitní fruitchouli. A pes Čiki přikývne a chápe.

Má své lehce nahořklé mandle; své citrusové tóny bergamotu a limetky, které vůni nekyselí, ale spíše ji prokládají. A má tu směs sublimované tuberózy, růže, jasmínu a pomerančového květu, které nabízejí květinový odlesk, který je zároveň selenitský, marťanský a jupiterský; do takové míry mé květiny nejsou z tohoto světa, stejně jako mé království není z tohoto světa.

Ale tím to nekončí; gurmánské tóny proudí všude v nekonečném proudu pralinek, kakaa, tonkových bobů, kávy, medu, cukru, jantaru, vanilky a rekonstitučních sirupů colamalte, jsem ten malý černý muž.

A já, už si koušu ruku a nemůžu najít lék na své touhy. Takový je stupeň gurmánství gurmánství, kterým GOOD GIRL disponuje.

A ano, máte pravdu. Tahle recenze mě trochu sjela, protože tahle GOOD GIRL mě neuvěřitelně sjela, uvidíme se později, Mari Carmen.

Varování pro ty, kteří jsou závislí na stellonech, masivních ničitelských útocích a na "jdi mi z cesty, jsem tady": GOOD GIRL je masivní bomba, která dokáže sundat vše živé, včetně velutinových vos.

Safira

Jako by bylo lehce módní tento parfém zlehčovat. "Flakon je příliš nevkusný", "tóny jsou generické" a tak dále. No, šla jsem do toho s otevřenou myslí a s několika stovkami parfémů "za pasem" musím říct, že je to docela unikát.

Když jsem ji poprvé vyzkoušela, měla jsem pocit, že je všude kolem. Tento parfém obsahuje spoustu tónů a chápu, proč se lidé mohou cítit zahlceni. Já mám však pocit, že se tóny krásně kombinují a je to velmi uklidňující vůně. Je ideální na podzim a zimu, ale i když je dnes horký letní večer, je stále nádherná. Ve vůni cítím hlavně tonku, mandle a bílé květiny (kakao opravdu ne) a líbí se mi, že má skvělou výdrž.

A taky se přiznám. Miluju ten flakon. Je kýčovitá a je to tak akorát :).

garamascara

Je to oficiální, jsem parfémový snob a nesnáším levný generický nepořádek, který je hezky zabalený a prodává se v amerických obchodních centrech. Dnes odpoledne jsem se náhodou ocitla v Macy's a nechala se zlákat obalem. Pořádně jsem si stříkla na zápěstí, čehož jsem rychle litovala. Good Girl voní jako průmyslově vyráběná Fabulosa. Je to velmi hlasité, velmi nudné a velmi depresivní zároveň.

michaelwarming

Tento frag.

Pro mě je to ten nejlepší ženský parfém, ke kterému jsem zatím přičichla.

Přítelkyně jednou přišla domů se vzorkem, a když jsem k němu přičichla, okamžitě jsem věděla, že tohle je ženská vůně číslo 1. Nemusela jsem to přehodnocovat, nemusela jsem to dvakrát zkoumat, nemusela jsem snobsky hledat ten a ten tón/akord - bylo to prostě instinktivně nádherné. Čichala jsem k tomu vzorku každý den, dokud si nekoupila plnou lahvičku.

Super dobře složená, návyková, vyvážená k dokonalosti. Opravdu kvalitní DNA.

Nechápu, proč CH musel udělat takovou nářezovou láhev, přijde mi to přehnané - vždyť tohle by mohlo být v plechovce od Heinz pečených fazolí a byl bych stejně ohromený.

* Signature worthy: ano.
* Pro všechny příležitosti: ano.
* Stáří: nezáleží na tom.
* Hodné koupě naslepo: ano.

Louise Turnerová, jsi geniální. Prosím, vytvořte "Good Guy". Prosím. Pomůžu ti to rozjet nebo tak něco.

nayaravieiram

Na začátek musím říct, že se o lahve nezajímám. Dokonce mám raději ty jednodušší, ale přiznávám, že tahle mi přišla moc hezká.
Co se týče parfému, dnes jsem si ho vzala do práce v šest ráno. Kolem desáté hodiny jsem odešla z kanceláře, a když jsem se vracela, minula jsem kolegyni, která se mě zeptala, jestli jsem si v tu dobu dala nějaký parfém.
Každopádně... kůže je kůže, ale říct, že Good Girl nevydrží nebo nevydechne, je zločin! Nepatřila k mým nejoblíbenějším, ale abych pravdu řekla, tenhle parfém dostává spoustu komplimentů! Postupem času jsem si ho začala mnohem víc vážit!
Je velmi hezká a příjemná! Vůně je velmi silná a upřímně mi nepřijde obyčejná!
Znám spoustu parfémů a můj nos neidentifikoval žádnou podobnost s jinými. Jsou skoro tři hodiny odpoledne a já ji stále cítím, když se hýbu!
Ps: Naštěstí jsem ji v okolí necítila, stejně jako La Vie.

Za všechny 3 aspekty dávám 10 bodů: Vůně, fixace a projekce!

BeckyBanes

Počkejte chvíli... Když všichni mluví, chci mluvit taky... Nech toho!

Existuje předsudek, který pronásleduje nejen Good Girl, ale také 212 Vip Black, Vip Rosé... Je to pod značkou Carolina Herrera!
Tento týden jsem jedné klientce navrhla, aby ji vyzkoušela, a ona hned řekla, že nechce nic, co pochází od Caroliny Herrery! Říkala, že je to špatně cítit/každý to má/nemá to žádnou osobnost.
Rozmazala jsem Good Girl na skvrnu a nabídla jí ji s tím, že je to derivát La Nuit Tresór od Lancôme... A jí se líbila, dokonce shledala, že středomořské tóny jsou v obou parfémech podobné. Když jsem jí prozradila tajemství (že je to parfém Carolina), byla barbarsky překvapená a řekla, že jí připadá "hezký", haha

JE TO TAK SILNÉ! Miluju tenhle parfém, miluju balzamické, teplé, pryskyřičné tóny, nikdy jsem se nesetkala s tak lahodným provedením kávy, kakaa a tonky v ženském parfému. Kakao je nesmělé, přichází na závěr, aby završilo lázeň tuberózy, která nás omývá.
Tyto tóny, které v parfumeriích nacházíme tak často, dělají z tohoto sýrového/více stejného/nepříjemného chmelíčku vůni, která je skutečně bez soli, ale s chutí ;)

melek

***Nebereme ohled na tisíce a tisíce lidí, kteří ten či onen parfém nosí každý den s velkým potěšením. Nevážíme si takových mistrů, jako byli Ellena, Polge, Morillas, Rudnicki, Vasser a další, kteří tyto vůně vytvořili svou geniální rukou. Važme si tedy alespoň sami sebe a nesklouzávejme v diskusích na úroveň dvorního gopota. Jinak si nás nikdo vážit nebude...*** © (uživatel Flogger) flud, off-topic, já vím, omlouvám se, ale vždycky mě zajímá, jaké domácí poměry nutí psát tak nechutné recenze na vůně, jak psala missy? Pohoršují se nad něčím "průměrné plné ženy (alias učebnicové tetičky) v levných minkách? mmm .... Takové ty věci, u kterých se chce člověk zeptat - prosím, když neumíš psát, tak nepiš.
Good Girl se mi nelíbila a vůně se mi nelíbila - na mě je těžká a příliš sladká, ne sladkost, kterou mám ráda; a flakonek se mi taky nelíbí, obecně mám ráda nudné stejné obdélníky, no, líbí se mi víc než nějaké efektní flakonky, a to je vše. Celkově, když už jsem dávno udělala závěr, že to není nic pro mě, nechtěla jsem o botě psát, ale nemohla jsem přejít tu hnusotu v krmivu, naflusala jsem, ano ☼

Norma Jean

Předem se omlouvám fanouškům, ale takto vůni vnímám já.
Asi jsem něco špatně pochopila. Není to Good Girl.
Dobrá holka by si neobula boty a la dívka mohu mít soukromý tanec a nenavoněla by se něčím, co nevhodně voní ze sousedního přechodu.
Víte, co si představuju? Představu unavené pařmenky ve věku 25-30 let, která ráno vychází z dalšího klubu, voní sladce - lacině - synteticky dusivě - pánským objetím, trochou potu, cukrářskými tóny a alkoholem a řekla bych, že i cigaretou. První tóny se už vyčerpaly a zbyl umělý, dusivý, protivný chemizovaný základ.

Nesvěží, lepkavá, zpocená, dokonce bych řekla špinavá, vulgární vůně, a velmi velmi levná.

Николь

Moje recenze pravděpodobně nebude užitečná, ale přesto ji napíšu.....
V té době jsem nevěděla, že Good Girl existuje...

. jsme se rozhodli seznámit s kamarádkou - ve vchodě polontezhat s dcerou, kterou znám od prvních dnů života.
Objetí, obvyklé vtípky: "Čekají na tebe na čaj, utírají skleničky, ale já tě opouštím." - za chvíli byla Julka pryč - byla tam hustá vůně, vznášela se v oblaku jako prach u silnice za autem.
"Černé opium," pomyslel jsem si.
... V předsíni Yulčin příchod ještě nezvětral a ve vzduchu visel hromový oblak vůně. Chudák maminka mávající ručníkem se snažila poslat vůni otevřeným oknem ven z bytu, sama parfém moc nepoužívala.
"Černé opium," napadlo mě znovu.
"Ona tím parfémem všechny dusí! Dostala je jako dárek a teď s nimi pobíhá jako blázen!" "A co je to za vůni?
...Na stole se sponkami do vlasů, korálky, zápisníky, laky na nehty a dalšími dívčími radostmi ležela bota!
...Kdyby byla velikosti Popelky, vyvolávala by jiné asociace, ale byla to největší velikost parfému. Byla to bota Proňi Prokopovny!
Pro Julku je flakon chladný a pohodový a vůně je prostě šikardos, ale na chuť, jak se říká, každému podle jeho gusta...
"Sergej mě vzal
Na výstavu Van Gogha..."
Připomíná mi to bačkory s jehlou, jak se dřív dělávaly.
Ale vůně stále vypadá jako černé opium.

Espartaco

Právě jsem si k této novince přivoněla, a i když flakon vypadá spíš jako od Jeremyho Scotta a těžko může představovat "eleganci" Caroliny Herrery (pro mě nepravděpodobnou eleganci, vzhledem k tomu, že styl značky není nic jiného než preppy basic), nepřišla mi špatná. Nepřipadala mi jako tak špatný parfém, jak jsem očekávala.

Good Girl je zdánlivě banální parfém, pokud se na něj podíváte z hlediska inovace, je to parfém, který voní jako čistý z roku 2016, něco již viděného, když si ho nastříkáte na zápěstí, první, co vás napadne, je "nic nového pod sluncem". Když však necháte uplynout deset minut, objevíte, jaký obrat nastane, květinám dominuje BÍLÁ čokoláda, která je mnohem méně sladká, než by kdokoli čekal, pudrová a suchá čokoláda, která vede vůni až do konce. Osobně mi tyto tóny připadají vlezlé, ale snažím se být objektivní, v tomto parfému má čokoláda (není hořká ani pralinková, je vysloveně bílá) osobnost; čokoláda, která je čokoládová, mlžná, mlhavá, atalkadová a především s jemným balzamickým a pryskyřičným pozadím. Něco jako mlha z květin a čokolády plovoucí na macerátu z jehličí a pryskyřice, s velmi jemným léčivým nádechem. Přiznám se, že aniž by to byla vůně, kterou mám ráda, přišla mi tato nóta originální a na úrovni, přináší do vůně vyzrálost. Myslím, že díky tomu ji mohou používat jak mladé dívky, tak zralé ženy. Good Girl je do jisté míry pologurmánská květinová vůně, která je komplexnější a vyzrálejší než radioaktivní sladkosti, na které jsme zvyklí. Právě proto si myslím, že název a design flakonu jí ubírají na kráse a zatěžují ji. Prezentována střízlivějším způsobem by byla vítězem. Bota na podpatku je jasným pokusem nabídnout láhev/trofej, která si získá mladé lidi, ve stylu slitku One Million, láhve s budoárovou heraldikou Juicy Couture nebo sklenice Invictus. A to je přesně to, co dělá z Good Girl (název je nevtipný) polovičatý produkt. Ráda bych tuto vůni viděla v nějakém organickém obalu ve stylu Peretti in Halston, v neprůhledném a elegantním flakonu jako u Poison nebo v nějaké lakované váze ve stylu chinoiseries.

Montblanc
Individuel